Promenad

Nu är klockan snart 3 och jag har redan hunnit mycket tycker jag. Gick upp runt 10 och städade direkt. Torkade golven och städade hela rummet. Allt gick så fort så för några timmar sen kom jag på att jag inte ens har ätit frulle. haha.
Vi ska åka till Hovet idag och heja på ssk när dem slår aporna (Djurgården) då var vi tvugna att skriva ut en bokningsbekräftelse från datan för att komma in på Hovet. Men igår när vi skulle göra det så va bläcket i skrivaren slut :O ahh PANIK. Så Elin "Brattis" räddade oss, Jag och Veronica och Bebis tog en promenad och gick och hämtade pappret. Tack Elin :)
Sen fortsatte vi ner till stan, Vevve köpte foundation och jag fick stå ute me babyn. Köpte även lite godis till imorgon. Sen promenerade vi hem också, jätte bra med promenader och jag är stolt att jag orkade gå (a) Det är jäkligt kallt ute, burr.

Nu åker vi upp och matar djuren med bananer som tröst efter deras förlust som väntar ikväll ;)

SSK<3

lite oplanerat

Vart inte bara att vara hemma, utan träffade Sofie och åkte ner till stan där vi träffade lotta. Sen gick jag och sofie till donken och åt å satt och pratade massa, även fast det vi pratade mest om inte var det mest roligaste men men gjort är gjort. Man lär sig av sina misstag och ni vet hur mycket jag gillar er oavsett.
Ser fram emot att  förhoppningsvis träffas på fredag då vi ska ha kul på riktigt. <3

"Älska mig som mest när jag förtjänar det som minst "

/Angelica ♥

Rea

Idag kom jag äntligen ner till stan och kunde kolla på mellandagsrean, visst fanns det lite snyggt men inte alls mycket. Köpte en as cool tröja/tunika från Vila och en en parfym och halsband. Jag är nöjd med mina små köp iallafall. Skulle så gärna vilja åka till Ginatricot, varför finns inte den affären här i tälje för? Jag älskar den och jag vet att många mer också gör det så varför inte fixa hit den? Bra fråga. Det är typ det ända jag har gjort idag, varit på stan alltså med Sara. Vi gick runt & åt på Mc´donalds vilket var mumsigt. Vi satt där ett tag och pratade och chillade orkade inte röra på oss, men Sara tog halv 3 tåget och jag fick skjuss hem. Nu har jag inte gjort mycket, funtat på att rensa garderoben för där finns en del att slänga. Halva garderoben används inte ens liksom? men jag kom fram till att jag är för trött för det. Somnade sent inatt också råkade fastna framför Ishockeyn mellan Sverige- Slovakien som började halv 1 inatt. Sverige vann.


happy Hockey day!

Idag var det match, SSK vs Skellefteå Aik.
En bra match med mycket Go och närkamper i. Vinnerskallarna visade sig idag och det såg faktsikt ut som att ssk gick in för att vinna, man vågade tro på en vinst och man lyckades. Slutresultatet blev 2-1. Matchen var egentligen en riktig rysare även fast ssk ägde den större delen av matchen men Skellefteå fick några riktigt farliga chanser men som tur var lyckades dem inte få utdelning. 1 mål blev bortdömt för bortalaget pga spark. Stjärnspelarna idag får nog bli Petri Pakaslahti #20 som samspelade perfekt med Linus Klasen #86, självklart var Dragan #84 en hero som vanligt. Två som imponerade i dag var Jens Olsson #42 och Rober Carlsson #14. Självklart var hela laget bra. Man vinner som ett lag och förlorar som ett lag.
Målskyttar: 1-0 (Robert carlsoon) 2-1 (Dragan Umicevic)

På Tisdag krossar vi Djurgården på Hovet. Be there, I should ♥


Ps. Jag såg Börje salming idag på Axa.
Och för det andra känns det så bra att så många av er som läser verkligen är insatta i Ishockey haha kanske ska skaffa en hockeyblogg också som syster min :D


Jönköping

Igår var det borta resa till jönköping, tyvärr så förlorade ssk mot Hv71 med 3-2 men men det gjorde inte så värst mycket för resan var den bästa någonsin, allra helst buss resan hem. Aa och dit också då ra. Borta ståplats var ju den uslaste jag någonsin sätt, så himla liten när vi var så många från tälje som åkte, över 100 pers måste de ha varit. Det var jag och veronica som åkte, vi träffade Jenna på bussen så fick mera sällskap. Alla på bussen hade skitkul, eller aa iallafall vårat gäng, Gittan blondinbella (Veronica), Kaxfia doris brunettbella(Angelica), Janne(Jenna), Bert affe(Mathias), Björn bjurling(jimmy) och Goldman. Aa vi hade ju bara liiiite smeknamn. Nejmen killarna var fan as roliga dem tyckte jag borde satsa på att bli ståuppkomiker, min dröm ju ;D. Skrattade hela bussresan från jönköping till kringelstan. Så Gött.
Dagen var så BÄST, JAG ÄLSKAR ISHOCKEY, och ALLT som har med hockey att göra (nästan iallafall)

PUSSSSSS, vevve är lite kär ;)

Några snubbar i klacken hade kul me min jacka, den vart ju snygg so why not?

<33

Julen är över

Oj jag har inte skrivit sen julafton, men har haft så mycket annan att göra så suttit vid datan är det minsta jag har gjort. Min jul var bäst, både onsdagen och torsdagsen. Hela släkten fick jag träffa. På julafton så var vi i stäket uppe i järfälla hos min faster dem hade jätte fint hus. Fick massor med fina presenter,
* Vit stickad kofta
* Plattång
* Presentkort på Hm
* Biobiljett
* Högtalare till mobilen
* Blå tiger tröja
* Halsduk
* Snygg skjorta (svart grå å vit)
* Vit tröja från Hm
* godis
* Ljus från Moa
* Pengar
* Örhängen 3 par
Och ännu mera

Här kommer lite små bilder från den kvällen:
        

Sen avslutar vi med dessa skönheter, Älskar er <3


------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu kommer vi till juldagen som blev julafton med mamma och mormor, Det var jätte jätte roligt. Vi åt massa god jul mat och öppnade julklappar och hade allmänt mysigt. Klart att det ska komma bilder från det också nu.


* Ett rosa linneklänning
* Brun Bondelid kofta
* Swe tjockiströja
* Pyjamas sett, (vit T-shirt och ett par shorts)
* Vit tjock stickad tröja
* Vit stickad halsduk
* Vit tunika med prickar
*svart cool t-shirt
* vit å rosa kofta
* Svart/marinblå tunika
* Peaces trosor
* Björn Borg trosor
* Nivea sett
* Ljusfat med tre ljus.
* Godis
* SMycken
* Plattång igen hehe.
* Strumpor
Å lite till.

         
Avslutande bild:

Lill snutan blev sjuk på julafton och fick åka till sjukhus :( men nu är han piggare <3

Detta vad juldagarna Puss.

JUL NU 00.05

GOD JUL :D WEIO

Ännu en dag närmare imorgon !

Idag har det varit en bra dag, allt känns så skönt nu eller hur?
Jag var på stan med Pappa, Anne, Veronica och Moa vid 2 kanske, vi skulle leta efter det sista julklapparna nu. Det gick bra. För min del så köpte jag bara en present till Moa och Veronica och så köpte vi en gemensamt till mamma som hon ska få på morgonen imorgon, hihi för vi får alltid ett morgonpaket (a). Träffade massor med människor på stan, Camilla gostrollet och Laila min lärare kom och kramade mig haha söt. Sen massa mer. Vi åkte upp till moraberg sen och kollade efter lite presenter till mina kusiner. Ner till stan igen och träffade Lotta och Sofie, vi bytte julklapparnna idag, åh TACK TACK jag fick ett jätte fint ljus som luktar hallon <3 I LOVE CANDLE och hon vet det :) sen fick jag ett par snygga örhängen och jätte många coola snygga armband, tack bästa Sofie<3 Jag blev väldigt happy.
Köpte färg sen så nu har jag färgat håret, mörkare såklart ;) I like it.
Imorgon är det den stora dagen, det är bara 2 timmar kvar nu. Och jag sitter och kollar uppesittarkväll på bingolotto och det slutar 00.10  ;) Familjemys. Vi tog oss en skinkmacka förut, mm lite försmak av julen.

Nej varför sitter jag här? har egentligen lite julpyssel att fixa ju :0 Slå in lite paket och sånt.


Dagens hissa: Jag hissar två saker idag, Det första är underbara värdefulla vänner som man ska hålla hårt i och det andra är att jag har världens bästa familj. vad kan man önska sig mer än att ha BÄSTA VÄNNER OCH BÄSTA FAMILJEN? Jag älskar er alla <3


Dagens dissa: Julstressen, hjälp idag kände jag verkligen av den stressen. Tack gode gud att jag var ganska tidigt ute i år jämfört vad jag brukar. Folk irrar runt som tokar och är allmänt griniga, kära nån det är jul, BE HAPPY AND ENJOY DEAR PEOPLE.


kyss


Åhhh jul.

Snart snart snart är det jul. Åh jag längtar så mycket.

Idag åkte pappa, Moa och jag till strängnäs och handlade julklappar. Det vart mycket fint köpt. Det var mest pappa som handlade för han är en sån där som är ute i sista minuterna och shoppar hehe;) men men det är bra att det blir av iallafall så man ska inte gnälla. Vi var där i några timmar sen åkte vi in till Södertälje igen. Åkte en sväng till Ö&B sen hem till mamma och hämtade Sofies och Lottas paket. Ska träffa dem imorgon isället för idag blev lite saker ivägen.
Vi åkte ut till farmor och farfar sen och fixade en julgran. Så nu är den klädd och fin, bild kommer senare. Tände nyss massa ljus och ska kolla på film. Men klockan börjar närma sig 00.00 så snart är det bara ett dygn till julafton, fattar ni? WEIO. Jag har haft en super bra dag, alla har varit på bra humör och jag bara älskar livet. Puss puss alla glada.

Ps. Jag har tagit kontakten med en gammal Bästis. Vi gled ifrån varandra i 7:an pga av en massa saker. Vi var så jävla tajta, inget kunde komma emellan oss. Vi har massa minnen gemensamt så nu har vi bestämt att vi ska fika på lovet och prata en massa om allt och inget. Puss på det.

Och så måste jag säga en sak till förlåt om ni tycker att det är jobbigt med ett så långt inlägg :) haha men det struntar jag i. Jag tänkte börja med en ny grej här på bloggen. HISSA OCH DISSA, ni vet som dem gör på Rixmorronzoo :) Man Hissar en sak varje dag och dissar en sak. Så jag börjar idag.

Dagens:
Hissa- Jag tänker hissa den fantastiska julstämmningen som är trots att det inte finns någon snö alls. Men många har gjort så fint med julprydnader runt om i stan och överallt.

Dissa- Svårt att dissa något idag men jag väljer faktiskt att dissa alla jä*la människor som förstör och sabboterar saker här i stan. Som idag läste jag på LT:s hemsida att det brann på Coopforum igår kväll vid elva tiden. Och branden var i stor sannolikhet anlagt. Alltså snälla människor? Har ni inget bättre för er. . Vart gick det så snätt, dålig uppfostran?

Håll utkik för imorgon kommer det mer Hissa och Dissa från Angelicaaaaaa ;D

Fjärde advent



När fjärde ljuset brinner
 vi hämtar julegran
och alla barnen räknar
 dan före dan före
 dopparedan

När alla ljusen brinner
 då blir det jättekul
 med klapparna och tomtarna
 som önskar oss GOD JUL!

Idag är det söndag den 21 December dvs bara tre dagar kvar till julafton, om bara några timmar så är det 2 dagar kvar. Jag har läst lite bloggar och många skriver om hur pirret i magen börjar komma nu och jag håller helt och hållet med Haha. Jag känner mig som ett litet barn som knappt ska kunna sova på hela  natten till julafton. Åh vad jag längtar, och till råga på allt så kom det faktiskt snö idag. Såg ni det ? :D JULSTÄMNING.
Idag har varit en Juldag. Jag har varit jätte duktig, städat hemma hos mamma. Dammsög och tvättade alla golv i hela lägenheten. Ryggen tackar för det nu ska jag säga. Men det var roligt att städa idag mamma var faktiskt stolt över mig för att jag städade så mycket utan att gnälla någonting. HAHA jag har varit jätte pedant idag. Sen åkte jag och mamma och mormor och handlade julklappar och julmat. När jag kom till pappa så gjorde jag och Moa värsta julstämningen här :D åh jag älskar jul.

Imorgon blir det mera julklappar ska åka med pappa Anne och 
Moa till strängnäs och shoppa sen ska  sova hos Sofie och ha minijulafton hihi jag längtar <3

Puss, ps. Vevve jag vet att du läser så kommentera sötis <3

Camilla är glad för din skull hihi. Puss

JULMYS

Kvällen har bestått av Dansbandskampen, Slagit in MASSOR med julklappar och klätt finaste julgranen. Det finns inget mysigare än att få klä granen. Nu är det verkligen jul snart. Om två timmar är det 3 dagar kvar. Jag provade lite kläder idag som jag ska ha på julafton, och jag tror att jag har bestämt mig nu. Jag ska fira med pappa på julafton, vi ska åka upp till stäket heter det tror jag. Det ligger någonstans en bit ovanför sthlm. Min faster flyttade dit när hon träffade sin kille som bor där. Så hela pappas släkt ska dit det ska bli mys. Träffa nya människor också. Sen dagen efter blir det att fira jul med mamma och mormor. Det är verkligen roligt med två julaftonar. Man får liksom ha de roligt lite längre än andra hihihi.

Min massa av paket.


JULGRANEN


Imorgon checkar jag in hos pappa. Pusshejsvejslingonfejs.
<3

Idol

Jag var på stan idag med Veronica Moa Camilla och mamma och kollade på några av idolerna , alla är dem så duktiga. Jag och Camilla tog massa bilder;



Anna och Alice :)

SnyggRobin ;)



Handlade lite julklappar också. Och sen fick jag en julklapp av Sötaste Camilla gumman <3

Fina örhängen
puusssss


JULLOVET HERE I COMES

Äntligen kan jag andas ut. Allt skolarbete är avklarat nu, det gick bra idag på resursdagen, gjorde tre matte prov. Ganska kämpigt men men vad gör man inte för att verkligen klara av matte kursen. Vill inte gå ut med ett IG precis. Det var så skönt i skolan idag, så borde det vara varenda dag, lugnt och skönt precis som de ska vara; Harmoni.

Veronica kom till skolan sen, Camilla fick gå och möta upp henne eftersom hon blev klar tidigare, Laila kom och frågade om Angelica hade färgat håret blont ? Hon trodde att vevve var jag? haha men snälla vart är vi lika? ;) roligt.
Åkte till stockholm me mina Pussgurkor. Vi shoppade och åt mat. Jag köpte min sista julklapp till far min, och till Sofie. Yehu vad härligt. Har bara liiiite kvar nu. Typ till Farmor och farfar och till Lottapotta. Haha tåg resan hem var bäst, har aldrig skrattat i 45 minuter i streck förr, Haha. Jag vet att vi är sjuka. ;D

 5 dagar kvar, åh jag är kär i Julen. Christmas is my Love<3

Hemma har vi bakat pepparkakor åh det är värsta julstämningen. Ni ska få se våra mästerverk:

Det är  okej att vara barnslig ibland va? (a) haha

Bye


Friendship

Dagen har varit bra på många sätt. Fick sovmorgon yehu. Åkte ner till stan till halv 10 och mötte Lotta där, vi gick till sydpoolen och hämtade våra gymkort sen traskade vi tillbaka till skolan. Åt mat sen, fast åt och åt vet jag inte om jag kan säga att jag gjorde men men. En ända lektion sen, psykologi, där redovisade några grupper men inte jag så satt bara och kollade på hela lektionen plus att jag tog kort på mina kära klasskamrater när dem stod där uppe haha. Vissa gillade det andra inte. Åkte till stan sen, jag, mellis och mannen köpte ett halsband, så snuttigt de är.<3 Kallio och Kima var också med, vi åt mat på tjockisdonken sen åkte vi tillbaka till skolan klockan 3 där var det skolavslutning. Ni som inte var där missade ingenting kan jag säga, tycker att det är lite konstigt att man bara lägger ner tid för treorna på avslutningen. Alla går ju på jullov inte bara treorna?
Lotta och Sofie kom dit en stund, kul att träffa dig igen Sofie det var ett tag sen, även fast det kanske inte var jätte längsen så känns det ändå lång tid, för om man har en bra vän som man verkligen tycker om vill man ju träffa honom/henne ofta.
Jag fick fina örhängen av Sara idag. Tack vännen.
Åkte hem sen, var bara hemma en stund sen åkte vi iväg på Min sötis Moas skolavslutning. Det var mys sen köpte jag julklappar till Pappa, två stycken faktiskt ;) visst är jag bäst.  Nu har jag bara kvar en till pappa och till Lotta och Sofie. Skönt.

Avslutning idag men måste till skolan imorgon :( fail

 GE MIG <3


 <3 Köpt

Bonde söker fru

Blev inge vila för mig alls, istället har jag kollat på Bonde söker fru och fikat med mami och Moa, Veroniva är på någon fest, julavslutningsmingel tror jaf det hette (?). Aja bönderna var söta, men alla valde fel enligt mig utom Hanna.
Imorgon blir de Låååång sovmorgon. Fast måste till nautilus och hämta mitt gymkort. Nej jag ska sova tidigt idag, ska nog lägga mig och kolla på filmen som jag och Sara började kolla på igår. Jag skulle kolla på Gravida män men på 5:an nu så är det ju Roomservice? det står ju att de ska börja 21.00? hmm aja orkar inte.

Haha jag satte nyss upp en toffs och märkte att jag hade den lilla flätan kvar, lite roligt för er som fattar ni andra kan ju ångra att ni äns läste det.

Natti <3

EN VECKA KVAR TILL DEN STORA DAGEN, JULAFTON<3 MEN JULDAGEN BLIR MINST LIKA BRA<3

                           

Sova? ja tack

Hejhopp, Klockan är nu 18.26 och jag kom hem från skolan för ungefär en timma sen, fattar ni EN TIMMA sen. *snark*
Men men det blir ett inlägg nu iallafall innan jag besöker sängen eller soffan.

Idag kunde jag gå till skolan, det gick bra. Huvudet börjar bli bättre nu och värken är inte lika stor, men trött blir man. Och tillråga på allt så gick man till halv 5 idag =(. Jag gjorde ett prov halv 4 som jag hade missat. Självklart satt jag och skrev och skrev. kunde aldrig sluta men efter 5 sidor fick det räcka. Då missade jag precis tåget. Mamma hämtade mig sen på station iallafall, åkte till Icamaxi och handlade mat. Försökte hitta någon julklapp till pappa också men det går bara inte. Vad vill en man i 39 årsåldern ha? Snälla hjälp mig. Och när man frågar får man inte direkt ett seriöst svar heller. Det låter mer såhär: Får jag en teckning och en kram så blir jag glad:D, suck på det svaret. Jag åt mat nyss, gott som bara den.

Skolan var rolig, haha bästa dagen nästan. Massor med skratt me Camilla, Lotta och Sara. Vi är bäst tjejor<3
Camilla och jag gick på stan innan provet, jag köpte massa julklappar :D weio vad skönt. Nu är jag nästan klar.
LÄNGTAR TILL JUL<3<3
Pusspuss

Blä

Vilken dag, den har varit sämst.
Trodde det skulle bli en bra vecka, men den startade inte bra iallafall. Veckan började med en hjärnskakning. Ramlade på stengolvet i skolan. Låg i ett vilorum tills mamma kunde komma och hämta mig. Nu har jag ont i huvudet och  får  inte göra någonting, och någon måste ha uppsikt över mig så att inget händer. Därför så får det bli ett kort inlägg idag. ska vila nu. Men jag fick nog en ganska så lugnt hjärnskakning, men om jag skulle spy, svimma, jätte huvudvärk eller bli okontaktbar så skulle vi åka till akuten. Blir hemma imorgon.

Missade två prov idag, åhhhhh fail. Jag vet att jag är larvig men skolan är viktig för mig =(


Älskar att ligga i sängen i mitt fina rum, Älskar alla ljus

puss


Tredje advent



Idag är det tredje advent, bara 10 dagar till julafton. Vart tar tiden vägen? Men men det är så mysigt i den här tiden fast är det inte någon mer än jag som tycker att julstämningen skulle vara ännu bättre med lite snö? Julafton utan snö det gillar jag inte.
Idag var vi på stan och kollade på den nya "scaniarinken" på stan, för er som missat det så har komunen ordnat en liten rink med plast is så att alla ska kunna få åka dygnet runt. Jaa vad ska man säga? isen var nog inte den bästa den var verkligen trög och inte alls likt vanlig is. Idol och stjärnor på is vinnaren Markus Fagervall och hans skridskor partner Johanna Götesson skulle komma och inviga isen. De hade planerat att visa lite lyft och trix som dem lärt sig, men med tanke på isen så vågade dem knappt men dem testade iallafall, slutatde med detta:

Jaa en liten vurpa, lite läskigt, båda landade på huvudet. Men det gick bra. Lite bulor bara. Men men så BRA kändes det med den nya isen :D haha men men det är bra att komunen försöker anstränga sig iallafall.
Han sjöng sen också, de var bra http://se.youtube.com/watch?v=cwI893tAyb4  Bästa låten<3

Åt mat hos mormor sen, mums, kom nyss hem det har varit en bra dag överlag.
PMVAMMM ÄR BÄST<3<3<3<3<3<3<3
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Varför skulle det här hända?
Jag vill att det ska vara som förut.
Kommer det bli det?
Jag vet inte.
Jag mådde så bra av
att vara med er.
Vad som än händer vill jag bara
säga att ni har fått mig att känna
mig värdefull och bra för än gångs
skull. Jag glädjs så mycket
åt att ni funnit varandra.
Jag är en känslomänniska,
jag skrattar lätt och jag blir sårad
lika lätt. Varför jag reagerade så
starkt är nog därför att jag verkligen
tycker om er så mycket. Vill verkligen
inte bli sårad av någon som betyder
så mycket. Jag vet att ni kanske inte
tycker att det va att såra. Men jag
upplevde det så. Jag hade sett fram
emot kvällen merd er och sen blev det som
det blev.  Men jag är inte en människa
som vill gå runt och vara osams med folk.
Vi lever bara en gång, ett liv. Kan man inte
njuta av den tiden och försöka att leva så
roligt som möjligt. Jag vill det.

En tår faller 
ner från min kind,
men leéndet finns där ändå
när jag tänker på allt roligt
som vi har haft
 och kanske
kommer att få.

<3




Idol (språk)

Kevin blev årets vinnare av idol 2008, enligt mig var det super kul. En kille som verkligen förtjänar vinsten. Det finns inte många som är som honom, då menar jag så glad och positiv hela tiden och en annan stor sak jag beundrar är att han kan bra svenska men har bara bott 1 år i sverige. Och då finns det dem invandrare som bott i sverige i över 10 år många hela sitt liv och kan knappt inte språket alls. Så det jag undrar är om det svenska språket verkligen är så svårt eller om det bara krävs motivation till att lära sig?, för idagens samhälle klarar du dig bra även om du bara pratar ditt hemspåk, de pratas i skolor på arbeten mm. Undra om vi svenskar skulle få prata vårat eget språk i ett annat land. Nej för vi har ett ordspråk som lyder: "Ta seden dit man kommer"
Så Kevin keep up your good work. Och lycka til, du var värd segern. Vi ska inte glömma att hylla tvåan Alice, det kommer gå bra för henne men idolvinnare det blev hon inte. Men det är ofta dem som kommer tvåa som karriären går bäst  för. Vart tog tex. Marie Picasso vägen? istället är Amanda Jensén den som står i rampljuset. 


Godnatt, eller kanske man ska säga godmorgon /
 Angelica


Long time ago!

Tjobre!
 Oj vad länge sen det var jag uppdaterade här, tre fyra dagar sen? rätta mig om jag har fel. Men hur som helst så har det varit ett par roliga och sköna dagar. Men mer om det orkar jag inte skriva. 
 
Fredag idag, åh vad efterlängtat. Skola skola skola, men snart är det lov. Wei på de. Har dock inte planerat så värst mycket men de blir skönt att bara få vila och umgås med trevligt folk. Ikväll så blir det Idol hemma hos farmor och farfar tror jag, åt nyss thaimat ;D mums.  ska nog vila en stund nu.
hörs senare puss


Teater

Hej, har inte mycket att skriva idag, har ingen lust. Skolan gick okej, va på Bup det var länge sen men skönt att få prata me dem och se att det har gått framåt. Från att ha haft panikångest hela dagarna till att vara den jag är idag, jag har faktiskt växt i mig själv. Bara från sommaren tills nu. Men dagen har inte varit jätte okej, har mått dåligt, missat tabletter, svimningskänslor och febrig. Har varit sur och grinig, värst på morgonen och nu på kvällen. Vet inte varför, jag vill bara duga för alla. Funtar på att ta bort bdb och allt, orkar inte med elaka kommentarer hela tiden orkar inget , vill inte bry mig eftersom det är folk jag inte ens känner men är man känslig så är man. :)

   Veronica och Moa hade julavslutning på deras teater så dem skulle spela upp en liten scen, och STA (södertäljeteateramatörer) bjöd in familjen. Så pappa och jag gick dit och kollade, Vevve var tomte hehe jätte söt (a) Moa var inte med för hon har varit sjuk när dem övat in sina roller. Dem är bäst <3 bäst <3 bäst<3

Imorgon åker jag med mamma pappa och Moa till stockholm klockan 8, Moa ska till en läkare där och jag vill följa me, träningslära läraren är inte i skolan och sa att vi skulle gymma imorrn istället, men aldrig. Får se om jag hinner tillbaka till psykologin sen, men bryr mig mest om moa iallafall så den som lever få se.

Have a happy life


Blabla

Dagen har varit myspys, varit hemma hela dagen ätit god mat och tårta fick jag också :) Mormor kom över och åt med oss. Mamma och jag fixade värsta snygga julbelysningen på balkongen, finast i stan nu. På kvällen kom pappa och hämtade oss, kom hit vid 8 och kollade direkt på andra avenyn, min drog. Sen har det nog inte hänt så mycket mer tror jag. jo juste jag och moa har tjockat i oss smörgås tårta som vi fick av pappa och pepparkaksdeg ;).  Men jag har älskat denna dag<3

Imorgon är det skola, känns lagom roligt =( Vi har redovisning på samhällskunskapen, det är jag, Sara, Camilla, Lotta och Becca som gör de arbetet om moderaterna, Men nu är det ju så att lilla Lotta fått hjärnskakning och kan troligtvis inte komma :( ännu ett minus. Men men vi klarar oss nog bra ändå. Sofie kan väl ta hennes plats och komma och redovisa, det vore sjukt kul. Saknar dig. :)

Och jag vill ta bort min tandställning snart också, så att jag kan få göra min piercing som jag har velat gjort i flera år.
Jag vill ha jul också nu nu nu.

jag känner mig både pepp och depp på samma gång.

Kiss


Andra Advent



När andra ljuset brinner
 är snart lucia här
 hon bjuder oss på kaffe
 och bud om julen bär

Överraskning ;D

 

Vaknade av finaste sången, fattade ingenting, men det visade sig att jag har namnsdag idag haha. Min familj är sötast och bäst. Vi ska äta mums mat och tårta sen. Jag fick en jätte fin stickad kofta från Vero moda och strumpor. Tack<3
Moa tycker jag är egoistisk :P
Moa: Ofta du ska lägga in en sån där till dig själv på bloggen.
Haha hon kanske har rätt, men jag menar ju mer att det va var min familj sa till mig, om ni fattar ;)

Saturday

Dagen började med julmarknad i missionskyrkan me familjen, de är en liten tradition. Skulle åkt till vagnhärad på Julmarknad me dem bästa men men, bussarna skulle inte gå som jag ville och jag orkade inte stressa tillbaka till ishockeyn klockan 4. Så det blev självklart hockey som vanligt, men tyvärr förlust mot frölunda. 1-2 blev resultatet Linus Videll gjorde det första och ända målet för SSK, det kom i andra perioden.

Haha måste berätta en rolig sak som hände på ishockeyn, det är så att jag och min syster HATAR tre fjortisbitchar på ishockeyn, det har vi gjort nu i  1 år snart. Allt började med att dem kommenterade min systers bdb och skrev massa saker bara för att det är advundsjuka på henne, och att hon känner några i laget som dem är "förälskade" i. Och då måste ju jag lägga mig i alltså, för ingen jävel är ju elaka mot ens syskon lr hur ? Så vi bråkade lite förut och så. Bitchblickar och viskningar är det som förekommer varje match. Ohh jag är så trött på sånna människor. Så idag exploderade de ;) hahahaha,  vi gick förbi dem och dem vände sig om och glodde som att deras ögon skulle ploppa ut när som helst, så jag tog och tvärstannade och frågade:
Angelica:  Äre nått problem eller? :@
Bitch: EH JA

Då stannade jag och gick ännu närmre, då började hon kolla bort och skakade på huvudet som att hon var skit rädd. Haha fyfan vilken skön känsla. Sen mötte vi dem i nästa period och vet ni vad hon gör då? Jo hon springer och gömmer sig bakom sin andra bitch vän. HAHA alltså här snackar vi Respekt ;)

                                                    Asså KISS MY BIG ASS

Fredagen

Jaa, fredagen vart bra, skolan först men hade två timmar hål timme så käk på stan me flickorna blev det. Vi gick även runt och kollade lite efter julklappar men äsch, de går inte, jag hittar aldrig någonting. Tillbaka till skolan och ha Engelska och Svenska, men de va chill som bara den. Haha hade jätte kul med Camilla på engelskan ni kan ju kolla in allaboutcamilla.blogg.se om ni vill veta vad som var så kul. 
 
Vid 5 mötte jag upp Sofie på station, vi promenerade till hennes syster i viksängen och hälsade på, och jag fick se det lilla charmtrollet, åhh man blev så sugen på att ha en liten Baby. Elina heter hon :)
Träffade också Sofies syster och hennes kille, dem var trevliga precis som jag trott eftersom hon är syster med Bästa Sofie. Sen åkte jag hem och bara tog det lugnt, kollade på idol, Robin åkte =( stackarn, men men alla är bra så :)

Ska på Ishockey nu, så måste gå. Pusshej<3

    

Chokladbollar

Helt plötsligt fick jag och Moa för oss att vi ville baka Chokladbollar, så det gjorde vi. Mums vad goda dem vart. Satt och mumsade medan vi kollade andra avenyn.

Recept:
100 g margarin
1 dl socker
2 msk Kakao
2 msk kallt kaffe
3 dl Havregryn
1 tsk Vaniljsocker

Rör ihop allt och sedan rulla i pärlsocker, sen är det bara att mumsa.

Tankar

Idag så kände jag att jag behövde sovmorgon, så träningsläran skippades, de är okej at göra så ibland för våran lärare. Låg i sängen och höll på med datan tills jag kom på att jag skulle vara i skolan klockan 11, hade ju tid hos Kristina. OOOOOOO vart det då, fick skynda mig iväg. Var hos henne klockan 11, sen skulle jag bara ha psykologi till 13.05 men då visade de sig att våran vikarie är sjuk så det var bara att gå hem igen. suck, Varför åkte jag ens till skolan? Men efter gick jag, Kallio, Riggo, Mannen, och Lundström på stan en stund och kollade.
Puss på att jag är så duktig på att hitta julklappar ... or not :(

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Jag läste rebeccas blogg för en stund sen och såg att det var 5 månader sen som Kära Norba togs ifrån oss. Kollade också på Youtube klippet me den vackra låten gjord till ängeln. Jag blev helt tagen, kände gråten i halsgropen under hela låten. 5 månader sen? det har gått så snabbt, kändes som att det var igår som Jonya ringde och väckte mig och berättade den hemska händelsen. Och jag ringde vidare till Rebecca, chockad, hon förstod inte först, jag kände hur fel det vart att berätta det, jag ville ju inte själv att det skulle vara sant men jag va tvungen att stå och säga att det är sant. Sms kom: Ljuger du för mig? det är inte roligt att skämta om de.
Till och med jag vet att det inte är en sak att skämta om. Samma dag skulle jag åka bort, de va riktigt tungt, hade kontakten me några från klassen under hela dagen.
Jag kan fortfarande inte fatta att du är borta, och absolut inte borta för alltid. Du, Norba som var så snäll och underbar. När jag bodde i Geneta så åkte du alltid samma buss, jag kände dig inte alls då men jag la märke till dig pga av ditt fina Blonda hår. Sen började vi i samma klass av ren slump.
Du är saknad av så många, klassen är inte sig lik längre. Jag vet inte om det beror på din bortgång men stämningen är inte alls den samma. Afnan hälsade på i skolan igår, då väcktes minnerna av dig ännu mer, men det var bra jag vill tänka på dig.
Ängel i himelen. <3 norba<3

Goodie

Imorse var jag trött, låg en kvart längre än vad jag skulle. Men kom ur sängen tillslut iallafall, dax för skolan igen då, hade inte många lektioner, Träningslära, Psykologi (kollade på en as skum film med skitzo människor , fattade inget) och sen förskola skola och fritidshem. Skolan gick väl bra men det var inte roligt, vet inte varför egentligen? men alla var så sega och Lotta var inte i skolan.  Efter så åkte jag iallafall in till Centrum och åkte till Vagnhärad med Lotta och Sofie. Lotta skulle hämta sina träningskläder, sen tillbaks till "Kära" södertälje. Hem till mig, tv, data mat och så. Lotta stack till träning och jag och Sofie va hemma och "snokade" haha. Tack kära ni <3

Nu blir det sängen, är trött. Imorrn har vi Nationella i Matte, HAHAHHAHAHA säger jag bara.

Och krya på dig min pluttigull Moa. älskar dig

JUL SNART <3<3<3<3<3<3

Julklappar

Woho, idag har jag köpt mina första Julklappar. Det är så svårt att hitta något till alla, jag ska köpa till så många också. Men det finns inget roligare än att ge bort saker till andra, jag älskar det. Men idag så var jag nere på stan med min kära mormor och vi gick runt och kollade en massa, köpte en sak till mamma, 1 till Moa och 1 till Veronica. Kan tyvärr inte skriva vad för dem läser bloggen ibland hehe ;) Mormor bjöd mig på¨mat i Lunahuset, mums det var jätte gott, Sen gick jag och pekade på massa saker som jag önskar mig (juste skulle ju göra en önskelista!) Alltså något som var väldigt roligt idag var att "mommo" var värsta shopoholic, hon provade massor och köpte nästan allt. Det är kul att hon kan unna sig något själv. Jag fick också pengar av henne idag :)<3 Mötte upp mamma sen, vi åkte till Ica maxi och handlade då köpte vi en övningskörnings skylt som vi ska sätta på bilen, Oh de är så kul att köra, körde från Almnäs i till södertälje förra veckan ju, hur kul är det inte på en skala? MASSA KUL

Jag köpte en Jacka igår också:



Och idag när gick ut me Bebis så tog jag på mig svea mössan, Oj vad jag kände mig Fjortis. HAha de är kul ibland,



Det är hockey ikväll ;D håll tummarna.