3 färska poäng

Kommit hem från ishockeyn precis och med oss fick vi 3 poäng. SSK vann med 3-2 mot Modo, ingen Foppa spelade.
Skönt med vinst, mycket folk och bra tryck, en mycket bra match helt enkelt.

Godnatt gott folk!


Sakta ner lite...

Hejsan gott folk, hoppas ni mår bra ute i stugorna en torsdag som denna.  Själv mår jag bra men önskar dock att jag hade lite mer kontroll på läget just nu, det känns som om det är lite för mycket att hålla reda på i skolan och även lite andra saker, men jag kan inte göra annat än att försöka lösa det så bra som möjligt. PLANERING är väl nummer 1.

Idag i skolan så hade vi historia i ca 3 timmar, det kan låta väldigt länge och jobbigt fast det går bra, jag tycker att det är så pass spännande och sen måste jag säga att våran lärare Kajsa är en väldigt kompetent lärare som är bra på att ge positiv feedback. Så dem timmarna rullar på rätt snabbt måste jag säga.
Sedan hade vi ett par andra lektioner, vissa lite segare än andra.

Måste berätta lite kort om en incident som hände när vi stod och väntade på tåget in till Södertälje.
Vi kommer upp till tågstationen och hör en massa skrik som är så höga så att alla stannar upp, min första tanke var ju "Oj shit någon har blivit påkörd" men när vi kollar framåt så ser vi tre tjejer som står och skriker, spottar och sparkar på tåget som går till stockholm. Ålder? 14 kanske? Dem var helt tokiga och uppförde sig fruktansvärt illa.
Jag och Tina gick fram till dem och frågade om dem vad de höll på med, och som jag hade väntat mig så blev det en hel del kaxighet och gjorde så att det blev ett litet bråk. Ena tjejen gick fram till mig och de såg verkligen ut som att hon skulle slå mig, haha de hade vart rätt kul så att man kunde ha anmält henne, fast när jag tänker så hade de inte vart så kul att säga att jag har blivit slagen av en fjortis flicka i 14 årsåldern, Nej det är jag nog för stolt för. Dock vet jag inte hur jag hade reagerat om hon hade gjort de? Slagit tillbaka? Nej, ärligt talat så tror jag inte att jag skulle göra de även fast man skulle vart bra sugen hihi ;)
Jag skrattar samtidigt som jag tycker att det är så tragiskt att människor hamnar så snett i livet, har dem inga föräldrar som bryr sig? För det var verkligen fel på dessa BARN. Dem mådde inte bra, det lös igeneom dem. Jag kunde bara se mig framför mig att minst en av dem sitter inne på en ungdomsanstalt om ett par år eller om ens det. Nej usch. The girls need help!

Snart blir det ishockey, och får sitta och plugga i periodpauserna :D


VI ÄR IALLAFALL VÄLUPPFOSTRADE, OCH DET TACKAR JAG FÖR!





GRATTIS BÄSTA VEVVE

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år, javisst ska hon leva, ja visst ska hon leva ja visst ska hon leva uti hundrade år, ett fyrfaldigt leve för Veronica,hon leve hipp hipp hurra hurra hurrrrrrrrraaaaa.
Min älskade lilla STORA syster blir 20 år idag :) Så Grattis till världens bästa stora syrra.

Vi har nyss firat henne, släkten har gått precis och hon har fått en massa fina presenter, hon kommer säkert skriva om det så läs hennes blogg

www.babydollprincess.blogg.se




Älskar dig- systrar tillsammans genom allt♥


Godmorgon, framför oss finns en ljus vecka

Jag klarade de, gick upp tidigt utan några som helst problem. Fast mycket sömn det har jag absolut inte fått. Kunde verkligen inte sova, låg och rabblade massa saker i huvudet hela tiden och kunde inte släppa det oavsett hur mycket jag än ville de. Somnade iallafall tillslut.

Nu har jag kört i mörkret, vilket var roligt och gick fin fint.
Måste bara tala om att jag inte håller med om att denna årstid, denna månad är så förbannad mörk, dyster, ruggig ja vad man nu vill kalla de. I Media får man höra hela tiden hur jobbig denna period är. Men den blir vad man gör den till.
       Jag tycker att det är så mysigt nu, sitta med tända ljus i mörkret och dricka te, mysa med sina nära och kära och bara koppla av lite. Njut lite nu innan snön kommer, då blir det blaskigt, skitigt, strul med tågen/bussar/bilar.

Så om ni är inne i någon November deppresion så kan jag tipsa:
* Sätt upp några adventljusstakar (Nej det är inte för tidigt)
* Tänd ljus och kolla på en bra film som du mår bra av.
* Njut av livet!




Te + Adventljusstakar här hemma!
puss


Förbjudet om det inte hade lockat så mycket




Nu säger jag Godnatt till alla er, upp 05.15 för att köra med Niclas 06.45.
Förbjuden tid att gå upp egentligen men vad gör man inte för något som är roligt?

Jag hoppas ni drömmer söta drömmar.


Ta vara på det du har idag, imorgon kan det vara borta!

Your song

Hejsan! Hur har eran helg varit?
Min har varit rolig och härlig.

I fredags så var det en riktig mysig kväll framför Idol med lite smått och gott. Självklart blev jag bara mer och mer kär i Calle. Bäst, ja de är han.

I lördags så åkte vi till frälsnings armén på deras årliga julmarknad som har blivit lite som en tradition för oss i familjen (mammas sida). Så där var vi, vann lite priser och fikade och hade de mysigt.
Efter det så åkte vi upp till Ikea, jag körde dit. Faktiskt första gången jag kör så långt på motorvägen men de är ju bara härligt. Åt deras älskade köttbullar som bara är ett måste.

Senare på kvällen så åkte jag till Järna för att fira Carolina som snart fyller 18 år, det var trevligt, god mat, trevligt folk och mycket skratt. Jag var dock inte på party humör så jag åkte hem rätt tidigt, eller rättare sagt blev hämtad. Lite kul att vara nykter och se hur vissa andra är, haha.
Tack för en rolig kväll Carro:)

Idag söndag så vaknade jag rätt tidigt. Städade lite hos pappa och så. Vi åkte in till mamma sen efter att jag kollat reprisen på Robinson.

Nu är jag här hos mamma, och det är städat här, luktar nybakt och ljusstakarna är uppe.
Åh vilken mysig stämning, snart ska de tändas ljus också, kanske ta ett bad också?

Ska köra på körskolan 06.45 imorgon, urk haha.

Vad sägs om lite bilder från helgen då?


Hos Carro

Idag hos pappa framför Robinson.


JÄTTTTTE SÖT ANGELICA PÅ MORGONEN

Brun tack

SOMMAREN 09



And don´t come and say that my family is white thanks!

Moas namnsdag! <3

Hejsan.

Idag är det Onsdag den 18 november vilket innebär att Moa har namnsdag idag, de har vi firat lite grann, hon fick lite presenter snuttan.

Skolan idag var både tummen upp och ner. Hade två möten. 4 Lektioner, bland dem en idrottslektion där vi boxades. SKÖNT. Fast jag blev lite för arg så jag slog i väggen så min hand är lite blå men haha härligt ändå.

Vi slutade vid 15.00 men självklart ska SL krångla, så tåget gick bara till hamn. Tillslut kom jag ÄNTLIGEN hem till mamma. Vi åt där och firade Moa.

Sen åkte vi ut till Enhörna, kollat på tv, först Bonde söker fru och sen Oskyldigt dömd. Druckit te och även varit duktig och skickat in några kompletteringar. Bra gjort.

Juste! Skolfotona har kommit idag, haha. Usch jag tycker att jag ser så fruktansvärt tjock ut men äsch då.
Klassbilden var ju också rätt orginell.

Imorgon blir de Gymnasiemässan i älvsjö från 11.00-13.00.


Ciao!

  

If i have a bad (hair) day


Bloggtorka, igen!

Men nu är jag tillbaka igen för ett stanna (iallafall några dagar) haha.

Helgen var bra. Tyvärr så förlorade ssk mot djurgården men äsch dem tar de igen de ikväll istället.
Efter matchen fick jag skjuss av mamma till Camilla, sen åkte tillsammans till stan där vi mötte Selma och Marre. Vi hämtade upp Veronica från sin gala. Vi gick till älskade hamnis, men de var inte så mkt folk där så vi kände för att gå vidare och prova på något nytt ställe som vi aldrig varit på så vi drog till 550 eftersom alla pratar om hur bra det är. Men jag har bara två ord att säga: Aldrig mer!
Vi låter dem orden få tala för sig själva, men tråkigt folk, otrevlig personal, dyrt, usch.  Nej HAMNMAGASINET ska det vara.

På söndagen så åkte vi till Järna ett tag. Sen hände inte så jätte mycket mer den dagen.

Igår måndag så var det dags för skola igen, gick bra. På kvällen hade vi våran projektgrupp och vi var på Friskis och Svettis och var med på ett gympa pass. Väldigt roligt och härligt tycker jag.

Idag tisdag så vart det en lite annorlunda dag än vad som var tänkt.
Moa och jag gick upp redan vid 6 för att åka med pappa in till stan, vi kom hem till mamma, Moa gick till skolan vid halv 8 och då bestämde jag mig för att vila LITE till. Vaknade klockan 11.10 och började 11.50 så bajs också. Men hade bara en lektion som jag missade så aa, inte bra men men. Inget som händer ofta och det är tur de.

Jag åkte iallafall ner till stan till 13.00 och träffade Sara, Camilla och Tina. Vi gick och kollade lite. Camilla och Sara handlade lite och så. Fick skjuss hem sen av Mamma och Veronica. Och nu har jag packat, gjort test, laddat kameran, ätit osv.

Ska snart iväg på Ishockey, SSK-Timrå. Men den stora höjdpunkten är ju att min syster Moa ska sjunga nationalsången. :D <3

Undra vem som är nervösast? Hon eller jag? hehe. MEN JAG VET ATT HON KLARAR ALLT!!!! :D

 


Ishockey plus utgång

Snart bär det av mot Axa, ssk spelar mot Djurgården, så har tagit med mig bananer som tröstpris om dem förlorar, haha ;) Nej men de ska bli tre nya färska poäng för ssk ikväll.
Efter hcokeyn åker jag hem till Camilla där vi fixar oss och sådant, sen så drar vi ut någonstans. Vart är inte helt bestämt ännu men den som lever får se. Får se om Veronica hänkar på också, hon är lite osäker men hoppas. :)

Vad ska ni göra ikväll? :)

Pussen


Fredag den 13

Och inget otäckt har inträffat, "tror" inte på denna dag.

Åkte till skolan och träffade Christina, pratade i över en timme och när jag var klar så satt Camilla utanför och väntade på mig. Vi satt och pluggade lite i skolan. Sen fick vi skjuss av Mamma ner till stan där vi gick i flera timmar, åt mat på nancys och pratade och skrattade för och om allt. Vi träffade Veronica på stan lite senare också som inte alls mår bra efter Svinis vaccinet som hon tog igår.
Jag köpte mig en klänning och en tunika ifrån HM.

Hemma så åt vi tacos, vi bjöd över mormor på middag också, efter det stack jag ut med pappa en sväng och körde i ca 2 timmar, motorväg, landsväg, stadskörning, parkering, backning, och lite till. Strålande.

Sen kom jag hem lagom till idol, då hade mamma och resten av ligan tagit fram tårta och grejer som vi fikade med, myyyyysssigt.

HM 179:-



HM 149:-

Tacosmys


Åka, åka pendeeeeeeeltåg

Godmorgon, denna natt fick jag mer sömn än natten innan men jag mådde inte bra alls. Hade jätte svårt att sova, andningen var trög och jag kände mig allmänt konstig. Men tillslut somnade jag men vaknar upp en timme innan ringning och har världens magvärk. Upp och ta tablett.

Vi börjar egentligen inte förs klockan 11 idag, men jag ska till Christina 10.15 så ska snart åka nu. Nu fick jag reda på att vi inte har några lektioner alls idag, våran lärare är sjuk av vaccinet. Så det blir en kort skoldag, Camilla och jag ska iallafall mötas, äta tillsammans och gå på stan en stund efter.

Nej nu ska jag dricka upp mitt te som redan blivit kallt, puss pch svejs.


Off från omvärlden

Hejsan alla goa människor där ute, hoppas ni har det bra.
Jag lever, men de är knappt tänkte jag säga. Nej men den senaste veckan har varit rent ut sagt hemsk. Och då menar jag med arbetet i skolan, vi har mer än någonsin just nu och denna vecka har varit riktigt kaotisk. Jag har inte haft någon fritid över huvudtaget, jag var på ishockey i tisdags för att unna mig själv något. Jag har inga pengar på min comviq mobil så har/kan ej svara på alla era sms :/ Så nu vet ni varför jag inte svarat.

Men nu är det torsdag och jag och mina kära klass vänner har överlevt. Vi i klassen är duktiga.
Idag hade jag Historia redovisning en IG-VG uppgift, hann precis färdigt till vi skulle börja lektionen. Hann inte öva eller något så det kändes inte så bra men när jag väl stod där med mitt långa arbete så flöt det på jätte bra och det kändes riktigt lyckat.
Nathalie var också jätte duktig :)

Jag fick ett mail av Kajsa som värmde att läsa:

Tackar!
 
Ditt omdöme för i dag är ett så solklart VG! Strålande jobbat! Inte bara innehåller var klockrent utan även ditt framförande var riktigt bra, vilket du alltså tar med dig i bagaget till svenskkursen!
 
Sträck på dig och var riktigt nöjd med din prestation - jag är vansinnigt stolt över dig! :)
 
Kajsa Björklund-Grusell

En sten släppte från hjärtat.
Nu på kvällen så behövde jag lite ompysslingstid så jag tappade upp ett varmt bad och tände ljus och bara låg och tog det lugnt. Drack te och bara njöt av bara livskvaliten.

Puss puss


10 år

För exakt 10 år sedan var den värsta dagen i hela mitt liv. Jag var 8 år då. Det var den 7 november 1999 som Maja min lilla syster gick bort. Jag minns det som igår, jag ser bilden framför mig hela tiden om hur jag satt på säng kanten när telefonsamtalet kom. Mormor svarade. Det var hemskt. Efter den dagen blev de aldrig som innan.

Jag saknar dig Maja, jag vet att du har de bra där du är. Min älskade ängel, jag älskar dig♥

 






DIN LÅT DIN FOT

Gissa kändisen



Lite svårare än igår kanske, men vem e de?

Kryssnings time

God förmiddag. Jag sitter här nyduschad och ska alldeles snart packa ner de sista inför kryssningen till åland med Båten går vid 18 tiden så det är ingen panik. Men det ska bli så roligt, och jag ser fram emot buffén, kvällens höjdpunkt.

Rabih åkte ut i idol igår, sorgligt tyckte jag. Han är ju så söt och verkar vara så härlig. Enligt mig skulle Eddie åka ut, han är inte bra. Nej mina idoler är Calle ;), Erik och av tjejerna så är de svårt men både Reza och Mariette har bra röster. Och självklart var det Calle som var på "gissa kändisen" bra jobbat Tina, Camilla och Sofie ;)haha.




Gissa kändisen



Vem e detta? ;)

Dags för vila!

Hejsan. Jag skriver ett inlägg idag :D wihuuu jag blir chockad. Jag har endast orkat laddat upp två bilder. Men tänker inte sitta och skriva allt som har hänt under den senaste tiden men i stora drag kan man säga att jag har:

*haft min födelsedagsfest + krogen
*Kryssning till åland med Vevve + Krogen
*Halloweentema på krogen.

Allt detta inom 7 dagar, hehe. Usch vad hemskt det låter? Men de har varit väldigt kul och LUGNT. Jag sköter mig!!!

* Jag har också varit på idol med bästa mamma, vilket var grymt roligt.

Annars har min tid gått åt plugg, och lite hemliga saker.

Idag är det fredag(JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!) och det är verkligen skönt. Imorgon blir det kryssning med mamma, mormor och syrrorna, vår present till dem.

"Det var en mus som sa till en katt
: "om en stund blir du en hund"

Hahaha erkänn att du skrattar just nu ;)

Pussen


VI SATT VERKLIGEN SÅ HÄR NÄRA ANDREAS, jag satt även bredvid Carin da silva på ena sidan och Juryn på andra, cooolt :D Tack mami <3

Kaklalala



FREEEDAAAAAAAAAAAAAAG!!!!!!

Kärlek





<3