Margareta dagen :)

Idag har jag varit ledig och min dag har varit underbar.
Jag gick upp 6 imorse för att skjussa mamma till jobbet så att jag kunde ha bilen under dagen. Somnade dock om igen när jag kom hem men inte Moa, så hon måste vara bra trött nu.
Jag och Moa plockade upp mormor vid halv 11, först åkte vi till min förra skola där jag lämnade av en bok som jag lånat och var tvungen att lämna tillbaka eller betala 300 kronor så valet blev ganska enkelt. Efter det åkte vi ut till gamla malmsjön och solade och badade samt fikade, väldigt mysigt.
Hämtade mamma sedan och var en sväng till ica maxi och hämtade Veronica från jobbet. På eftermiddagen så bjöd vi mormor på mat hemma hos oss, vi firade "Margareta dagen" både mormor och Moa har alltså namnsdag idag. Det firade vi genom att grilla och äta god mat, efter maten så åkte vi ner och spelade minigolf. Moa är skit duktig verkligen :D
Sedan satt vi oss på gräsmattan och hade en liten picknick, tårta, kex och läsk. Dem öppnande sina paket och vi sjöng för dem.

Imorgon bitti åker Moa och mormor ner till Gränna, där ska dem vara tills lördag. Kommer sakna min lilla plutta <3

Imorgon jobbar jag 8-16 och efter arbetet så ska jag åka upp till Camilla och umgås med henne, vilket jag grovt ser fram emot :D Allt för länge sedan. Får se vad vi hittar på men tråkigt är de sista vi kommer ha :D

Hoppas ni alla njuter av denna underbara sommar, för det gör jag!

Puss

(Bilder från dagen kommer in senare)

När livet e som bäst

När livet är som bäst och man har fått ihop alla pusselbitar, alla bitar förutom en. Och just den biten saknas, jag saknar den, eller gör jag? Ena dagen gör jag de verkligen och andra inte.
Är det spänningen eller allvaret som jag söker? Både och kanske.

Det finns alltid hinder, stora som små...

Snart hoppas jag att den pusselbiten faller på plats, vem biten är vet jag inte.

My new life

Igår jobbade jag 8-21 och hade därmed ingen möjlighet att blogga, hur som helst gick det bra och efter åkte jag hem till Sara och Niclas, Sara bor i vagnhärad. Jag och Sara åkte till Trosa havsbad på kvällen och tog ett dopp, vilket var behövligt... svett svett svett..trevligt? ;)
Kollade på film sen, Dear John en väldigt väldigt fin och tänkvärd film. Sedan var jag en utslagen kvinna som slocknade direkt efter filmen.
Imorse smet jag upp medans dem andra sov, fixade mig lite lätt och drog till jobbet, fick en timmas sovmorgon med tanke på att jag var så nära Lilla Lindå, min arbetsplats. Har arbetat 8-15 idag och imorgon är de 8-21 som står på schemat, tuffa dagar yes men det går bra. Sen, sen är jag ledig i tre dagar. Då ska jag passa på att njuta.
När jag slutade idag så åkte jag in till södertälje, väntade på min syster som slutade 16.30 så åkte upp till kyrkogården och vattnade på dem tre gravarna så länge. Cruisade runt några varv på stan och sen var det dags att plocka upp snyggingen. hem och hämtade bebis och for upp till Mc och åt mat i skärholmen. Vidare till hufudstaden, till slussen för att hämta mormor, mamma och Moa som varit på endagskryssning idag :) Dem hade köpt massa gott gott till oss, tack <3

Ett kvällsdopp vid torpa blev det sen och sist handling på ica maxi, nu är jag ute hos pappa. han har nyss kommit hem från jobbet så ska vara lite social nu.

Det känns som om jag har tagit ett steg vidare i livet, spännande.

ps. jag kom in på högskolan. 1 september startar lärarutbildningen på mälardalens högskola, nyfiken.

Ha det fint.


Schema v.28

Måndag:
Ändrade planer, så nu tror jag att mamma, mormor, Moa och jag ska åka och bada och sola. På kvällen ut till farmor och farfar och byta tillbaka till våran bil. Åka hem till pappa.

Tisdag:
Jobba 8-21

Onsdag:
Jobba 8-16, Åka och hämta Mamma, mormor och Moa från båten i stockholm. Dem ska på kryssning.

Torsdag:
Jobba 8-21

Fredag:
Ledig, förhoppningsvis åka ut på sjön och vara borta ett par dagar

Lördag:
?
Söndag:
?


Kokar

Hej hopp, slänger in ett litet inlägg från en bil där värmen är någonstans mellan 30, 40 grader. En sådan här dag vill man ju ligga på stranden och steka och bada, vara ute på sjön eller vad som helst förutom att sitta i en bil en hel dag. Inte okej, men vad ska man göra? hem måste vi ju. Vi har nyss bytt förare, jag har kört men nu tog mamma över man blir verkligen helt slut. 

Hur som helst så har vi haft en toppen vecka i sälen, vi har badat, varit i mora två gånger samt i grannlandet Norge två gånger, åkt lift upp till sälentoppen, spelat minigolf och haft underbara och roliga kvällar med massa lek och tävlingar. Verkligen en vecka att minnas ♥

Jag slänger upp lite bilder på facebook senare och kanske någon enstaka här på bloggen också :)

Grattis till min kära farmor som fyller 70 år idag :)

Puss från mig och mina svettiga älsklingar


Sälen

Från den ena semestern till den andra.

Nu är vi i sälen, uppe på sälentoppen. Vi har en jätte mysig stuga här och stor är den också, 12 bäddar. Vi har tagit dagen som den kommit men ändå hittat på mycket skoj som tex. varit i mora och shoppat, jag köpte två koftor och ett par byxor från hm och en bh från cubus. Sedan har vi varit i norge en kort stund vilket vi ska idag också fast idag blir det troligtvis ett längre besök i landet. Vi har "lekt" våra lekar och spelat kubb och njuuuter av denna underbara luft.
Denna sommar är underbar, först Egypten sen sälen och mer roliga saker lär det bli.
Jag hade någon tarmbakterie, Giardia hette den tydligen. Något äckligt bakterie en cells djur som lever i vatten. Har troligtvis fått de av vattnet nere i Egypten eller av något annat livsmedel där nere. Diarré och magknip var två av symptomer som jag verkligen haft.

Nu ska vi åka iväg till Norge, vi hörs senare. Puss puss