Tjenixen så här på kvällskvisten

Det var ett tag sen jag skrev här, så lyder den mest upprepande kommentaren på den här bloggen. Jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera måste jag säga.

Det har varit en händelserik period sen sist jag skrev, precis haft min första tentamen vilket har krävt mycket av min tid denna vecka som varit. Suttit i skolan och arbetat hela veckan, vissa dagar kom jag inte hem förs vid 19 tiden, 9 timmars skrivande... Men har haft enormt bra pluggvänner, vi har hjälpt och stöttat varandra. Vi var grymt duktiga tjejer, Rebecca och Nansi.

Jag har börjat jobba på ishockeyn, kanske skrev det i förra inlägget? nej tror inte det. Jag jobbar iallafall som publikvärd, de är väldigt kul faktiskt. Teatern har jag börjat på igen och val har det också varit. HERREGUD!
Just nu är jag väldigt trött på allt som handlar om politik, folk är helt galna verkligen. SD kom in i riksdagen och tycker egentligen inte att det är så konstigt. Nu kanske alla andra partier förstår missnöjet mot dem, kanske dags att ta tag i sina egna partier och göra något vettigt utav dem.

Maja min älskling skulle fyllt 11 år igår, var uppe på graven och tände ljus och satte blommor och sådant :) Grattis min ängel ♥Tjing!
Har inte så många bilder i min nya dator ;)

Min första skoldag

Idag var min första dag i nya skolan. Jag började klockan tio och gick till klockan tre. Vi satt i en lärosal nästan hela dagen och blev matade med en massa information, om skolan, om programmet och hur våran studietid kommer att se ut under dessa år. Vi fick passér kort så att vi kan komma in i skolan när vi vill under dygnet, till och med på natten, haha ganska konstigt :) Fick blanketter att fylla i osv. Blev medlem i lärarförbundet och en massa andra saker. Ja ni hör själva att det var ganska mycket nya intryck man fick idag. Imorgon börjar jag klockan 9.15 till 16.00 så kommer mina tider att se ut för det mesta. 
Juste, vi har faddrar också, de är dem som går en klass över oss. Dem har gjort ett aktivitets schema för oss nya studenter för att vi ska få en så rolig start som möjligt.

Aktivitets schema:
Torsdag:16.15-18.00 ska vi ha dramaövningar och "lära känna varandra"
Onsdag: 12.00 picnic och ev vattenkrig ;)
Tisdag: 16.15 Tipspromenad  och frågesport
Torsdag: 5-kamp och lekar
Fredag: Pubrunda på stan eller i kårhuset
Super mys :D

På kvällen var jag på upptaktsmöte på teatern, Veronica följde med. Jag ska börja spela igen, ska börja i hennes vuxengrupp. Var massa nya människor som ska börja, skönt att vara många nybörjare.

Ska även jobba som funktionär på ishockeyn i höst och sen ska träningen på friskis och svettis hinnas med också.

Fullt hus? Japp, men ska känna efter så att jag orkar med allt, annars prioriterar jag självklart!

puss och kram skumbanan!

Bild på skolan