Effektiv Helg

I lördags gick vi upp redan klockan 7.30, vi åkte iväg vid 9.50 till hallunda där vi shoppade lite kläder. Vi for vidare till biltema och sist till Nynäshamn där vi träffade mamma, mormor och Moa. Vi gick runt där en stund och åt mat, det blev en sub på subway. Andreas och jag åkte till golfbanan och spelade en 9 hålsbana, premiärrunda för mig men det gick ganska bra ändå. För två timmars golfande fick jag 8 ap = aktivitetspoäng.

Idag, söndag vaknade vi också relativt tidigt så vi for iväg och tvättade bilen, städade hela bilen, la på rostskydd och en massa annat. Vi hämtade också hem min cykel som har stått ute och min syster hela vintern. Jag trodde att den skulle vara förstörd men som tur är inte.

Jag invigde cykeln när vi for till mormor på våffelbjudning, jag tog mig en våffla men bara en. Mormors våg är bra härlig den, man väger ca 1,5 kg för lite på den så det stod att jag vägde 65,5 idag. Jaa det skulle jag inte säga nej till men jag är ju snart där.

Har haft en underbar helg med både fart och lugn. Precis som jag vill ha det!

Bye!!!Träning

Imorse åkte jag till gymmet och tränade i 90 minuter. Körde crosstrainern i 20 minuter, cyklade 10, rodde 5 (sjukt jobbigt), sprang och gick på löpbandet i 10 minuter, magövningar på maskinerna, lite hantlar och sist övningar på pilatsbollen. Skönt att ha tränat så pass tidigt, gymmet blev det en liten promenad till syrran också i det fina vädret :)
Januari 2011

Nytt innehåll

Nu ska bloggen uppdateras, den kommer hädan efter handla om min viktnedgång, träning och mat, det vill säga en hälsoblogg.

I Januari 2012 bestämde jag mig för att gå ner i vikt när vågen visade 79 kg till mina 160 cm, då hade det verkligen gått för långt. Vägde 64 när jag träffade min sambo i oktober 2010, efter det gick det utför. Goda och stora middagar och alltför mycket skräpmat slank ner och för lite motion.

När jag väl bestämt mig så gick jag med i viktväktarna online vilket betyder att jag räknar points genom att skriva in allt jag äter om dagarna på datorn och även hur mycket jag tränar osv. Jag väger mig på torsdagar och allt sköts genom datorn, jag åker inte och träffar någon utan allt sker här hemma. Jag har införskaffat mig ett träningskort på Actic på sydpoolen där jag kan träna allt möjligt.

Jag har nu bantat i 11 veckor och än så länge gått ner 12 kg, så just nu står jag på 67 kg. För att ha ett BMI som klassas som normalviktig bör jag som mest väga 64 kg så det är målet. Det är ju bara 3 kg bort så det kommer förhoppningsvis gå fort. Nu när jag skriver här förstår jag att jag faktiskt är i slutet på min viktnedgång men sedan gäller det att hålla vikten vilket också är en stor utmaning men med träning som en naturlig del i mitt liv och lärdomen som jag fått om all mat ska det nog gå bra.