Vitamin Well


Nu är det såhär att jag som nästan alltid är sjuk (förskyld) måste hitta något sätt att stärka mitt imun försvar i dessa jä*la influensa tider så jag tänkte testa dessa vitamin Well drycker, har länge tänkt att jag ska köpa mig en flaska men så idag när jag äntligen skulle göra det så var dem slut inne på Pressbyrån, så det får bli att inkassera en dryck imorgon istället, då ska jag köpa den med fläder för den är bra för imunförsvaret.
Här kan ni läsa en del om drycken:

Vad är en funktionell vitamindryck?

Vitamin Well definierar en funktionell vitamindryck som en hälsosam törstsläckare som innehåller olika sorters viktiga vitaminer, mineraler och andra ämnen som kroppen mår bra av. Vitamin Wells drycker har olika funktioner och är vetenskapligt framtagna av Stefan Arver, docent och överläkare.

 

Vilka sorter ingår i Vitamin Wells sortiment?

Defence (citron/fläder) bidrar till immunsystemets funktion. Care(rödgrapefrukt) bidrar till god ämnesomsättning i kroppens celler samt innehåller biotin för hår, hud och naglar. Everyday (grönt äpple) innehåller många av de viktigaste vitaminer och mineraler du behöver varje dag. Focus (svarta vinbär) ger dig den där extra skärpan genom sitt innehåll av koffein och L-theanin.

 

Vad är bra med dessa produkter?

Dryckerna ger ett tillskott av vitaminer och mineraler samtidigt som de är goda törstsläckare. Samtliga produkter är utan kolsyra och innehåller en mindre mängd fruktsocker, vilket ger endast 17 kcal per 100 ml. Den lägre sockernivån ger även en vuxnare smak. Vitamin Well är att betrakta som det svenska smarta alternativet till smaksatt vatten, läsk, stilldrinks och juicer.

 

Hur många kalorier innehåller Vitamin Well?


Per 100 ml innehåller Vitamin Well´s drycker 17 Kcal.
Nedan följer en lista på andra drycker och dess kaloriinnehåll enligt Sveriges Bryggerier och Livsmedelsverket.


Smoothie m bär & yoghurt 100 Kcal
Pucko  68 Kcal
Standardmjölk 3% fett 60 Kcal
Mellanmjölk 1,5 fett 48 Kcal
Coladryck  43 Kcal
Kolsyrad läsk  41 Kcal
Drickfärdig apelsinjuice 40 Kcal
Lättmjölk 0,5% fett 38 Kcal
Lättöl  30 Kcal
Vitamin Well  17 Kcal
Bryggkaffe  9 Kcal
Kranvatten  0 Kcal

 

Hur mycket vätska ska man dricka?


 

Studier visar att man bör dricka 1–1,5 ml vätska per kilokalori (kcal) som man förbränner. En långdistanslöpare som tävlar eller tränar kan på ett dygn göra av med 5000 kcal och bör således få i sig 5–7,5 liter vätska under detta dygn. En äldre person med låg aktivitet kanske inte gör av med mer än 1500 kcal och behöver således bara 1,5 liter vätska per dygn. Detta omfattar all vätska som tillförs kroppen, och mycket vätska (cirka 0,5–1 liter) kommer kroppen till godo genom de fasta födoämnen som man äter.

I tempererat klimat kan dygnsbehovet av vätska variera från 2–4 liter, och i mycket varmt och fuktigt klimat kan dygnsbehovet i extrema situationer stiga till mellan 4 och 10 liter.

Mängden vätska är helt beroende på den individuella variationen och den fysiska aktiviteten. Vid kraftig fysisk aktivitet (till exempel maraton och triatlon) ligger det faktiska vätskeintaget mellan 500 och 1000 ml/timme. Att dricka mer kan medföra risker för bland annat övervätskning och saltrubbning.

Inte i någon studie rekommenderar man mer än cirka 1 liter per timme ens vid kraftig ansträngning i varm och fuktig väderlek. Detta beror också på att mage och tarm inte kan ta upp mer än cirka 1 liter vätska per timme, varför större intag bara blir en belastning för kroppen.

(Från Läkartidningen nr 7, 2009)

 

Hur mycket Vitamin Well kan man dricka?

De fyra dryckerna innehåller främst vattenlösliga vitaminer, vilket innebär att överskott snabbt utsöndras via njurarna. Den enda fettlösliga vitaminen, som ingår i dryckerna är E-vitamin. Det är en mycket säker vitamin, som kan intas mycket över det rekommenderade dagliga intaget RDI på 10 milligram. Örtextrakten är också säkra råvaror, som kan intas i mängder klart över det som finns i dryckerna. Ser man till innehållet i dryckerna, så måste en vuxen person dricka 1-3 flaskor för att uppnå RDI på alla vitaminer och mineraler. Då ska man vara medveten om att det säljs brustabletter med ett dagligt intag av tex c-vitamin som motsvarar mer än 15 ggr av dagsbehovet.

Folsyra bör vid regelbundet dagligt intag inte överstiga ett intag på 600-800 mikrogram, vilket motsvarar 3-4 flaskor eller 1,5-2 liter av Vitamin Well´s Care, Vitamin Well´s Everyday eller Vitamin Well´s Defence. Det är samma höga säkerhet på dryckerna även om de olika smakerna kombineras under dagen. Livsmedelsverket har publicerat en lista över rekommenderat dagligt intag av vitaminer och mineraler för olika åldersgrupper. Jämför man dessa värden med innehållet i Vitamin Everyday, så kan barn från 2-5 års ålder dricka en flaska utan att nå upp till rekommenderat dagligt intag på mer än C-vitamin. För Vitamin Care och Vitamin Defence ligger innehållet av C-vitamin och folsyra över rekommenderat dagligt intag för barn i åldern 2-9 år vid intag av en flaska. Men det är vattenlösliga vitaminer, så överskott, som kroppen inte kan tillgodogöra sig utsöndras snabbt via njurarna.

Sammanfattningsvis kan man säga att alla dryckerna är säkra för både vuxna och barn med ett regelbundet dagligt intag för vuxna av 2-3 flaskor dagligen och för barn från 5 års ålder med 1 flaska. De övre gränserna av konsumtion, vid ett regelbundet dagligt intag, ligger för vuxna på 7 flaskor per dag och för barn från 5 år på 2 flaskor per dag.


Måndag

Nu är denna dag slut, vilket är en stor lättnad. Det mesta som låg på schemat för denna vecka är redan avklarat och jag tycker att jag kunde organisera dagen bra så att jag slapp stress.
I skolan så hade vi elevrådsmöte, jag och Nathalie som för övrigt fyller 19 år idag :) Ett grattis är hon värd. Sjävla mötet tycker jag mer var ploj än skoj. Men men. Lite prat om student blev det också, vi får se hur vi löser vår studentskiva, den stora frågan är hur vi ska ha den, ska vi ha den själva eller med andra? Att ha den med andra klasser är inte så populärt hos dem andra klasserna :P haha. Men sen kom Nathalie på att vi kanske drar iväg på en kryssning istället? så vi får se hur vi löser detta.

Sedan hade vi bara två lektioner kvar och dagen gick snabbt även fast vi slutade 16.20, men å andra sidan började jag först 11.55 så en rejäl sovmorgon piggar väl upp vem som helst?
Jag var så fruktansvärt fnissig och larvig idag, eller aa säg någon dag jag inte är de? hmm.

Efter skolan så åkte jag, Sara och Camilla ner till nancy´s, vi mötte niclas och Patrik där och alla åt tillsammans, sen åkte dem andra hem.

Jag kom hem vid 19.30 ungefär, åt lite mat hemma gjorde jag också. Och Moa är hemma sjuk :/ HOn hade gått hem från skolan idag. Usch stackars min älskling, Hoppas att hon kryar på sig! :D

Jag måste och säga GRATTIS till min mamma som har fått Jobb idag, Jag älskar dig mamma och alla andra i min familj, vi är så bäst <3

Nyss var jag och Vevve ute och hämtade äpplen som pappa kom med, så nu kan vi vara lite nyttiga.

Äsch nu känns allt så ohängande så här slutar jag skriva, puss och en stor kram

*Bebis fes nog nyss, mmm vad de luktar*"Är man cool eller? "
KLART HON ÄR


Dagens outfit!


Hårt arbete

Hallojsan!

Nu har det gått ett par timmar sen sist, de jag har gjort är att varit duktig haha! Jag hjälpte till att sätta upp en gardinstång i Moas rum, hjälpte till att göra klart inbjudningskorten till festen som jag tidigare pratade om. Sen så har jag pluggat en hel del också, de har tagit en stor del av min kväll.
Jag och mamma skjussade hem mormor, då fick jag köra, vi åkte upp förbi Anne för att kolla om hon var hemma, jag ville visa dem hennes nya bil som hon köpte igår, en blå wolswagen polo, den är jätte fin. skinn klädsel och sådant, men hon var inte hemma så de får bli att se den en annan dag.
       Juste en JÄTTE viktig sak, jag hittade det där orhänget som jag sa att jag tappat, de låg innanför tröjan haha så nu vet ni de ;)

Imorgon börjar jag 11.55 skönt med sovmorgon, men tänkte gå upp vid 8 så att man har lite tid på sig.

Sov så gott så hörs vi imorgon


Söndag

Hejsan alla läsare, hoppas ni haft en härlig söndag hittils.

Idag sov jag rätt länge vilket jag behövde. Efter att vi packat alla våra saker hemma hos pappa åkte vi ner till farmor och farfar, pappa fixade och trixade med sin nya gräsklippare som han köpte igår. Vi fick fika där och jag lekte med Malte (Labrador Hund). Jag tappade mitt ena örhänge där :/
Sedan åkte vi hem till mamma, mormor är här just nu dem kollar runt lite på datan och planerar inför deras 100 års fest (mormor 60 år + mamma 40 år) som dem ska ha den 17 oktober.
Veronica är i stockholm och träffar Linus, dem skulle ta en fika innan han åker till Finland igen.
Själv ligger jag här nu medveten om att jag inte alls bör sitta här mer, jag har en massor att plugga på.
Morgon dagen kommer bli en jobbig dag för mig.

* Svenska läxa
* Läsläxa i säkerhet nånting?
* Elevrådsmöte 12.15
* Secret

Puss och kram från en fortfarande förskyld Angelica

 


Godnatt

Sov så gott alla läsare, njut av morgon dagen, sista lediga dagen innan en ny arbets/skol vecka för dem flesta.

Och vet ni? Jag har världens bästa familj ♥

Godnatt sweethearts


Miss C Miss A

Jag fick en Bild av bästis<3

I hörnan står det:
We share with each other both joy and sorrow.
We have together a friendship like no one else have,
and i´am happy to have you in my life ♥

 


?

Varför är vi människor som vi är?
varför ska vi lägga energi på saker som bara stör oss?

I detta fall syftar jag på det som händer i bloggvärlden just nu.
dem flesta känner ju till dem flesta Stora bloggarna i sverige idag; Blodinbella, Kenza och nu har även Kissie blivit en av dem största inom den svenska bloggvärlden.

Kenza- En blogg som jag aldrig läser, eller det händer kanske någon enstaka gång i månaden att jag kollar in hennes blogg. Varför? Det vet jag inte riktigt, dem inlägg jag läst tilltalar mig inte helt enkelt.

Blondinbella- En 18 årig tjej som jag från början rent utsagt hatade, när Isabella Löwengrip vilket är hennes riktiga namn var med i Let´s Dance tålde jag henne inte, varje program tänkte jag "Åh hoppas hon åker ut idag". jag vart jätte glad när hon åkte ut och sen var det inte mycket mer med de tills för några veckor sedan då jag slank in på hennes blogg för att läsa vad blondinen skrev om, det var då jag blev så chockad, det jag läste var inte den skit som jag hade förväntat mig, hon skulle ju skriva om kläder, pengar och dumma tankar inte om unga kvinnors självbild eller om mobbning. Bloggen tilltalade mig verkligen och gick rakt in i hjärtat, jag kände igen mig själv i mycket av vad hon skrev. Jag bestämde mig för att fortsätta läsa bloggen och tillslut bestämde jag mig för att ändra mig, jag tog tillbaka alla fördomar och istället började jag gilla bloggen, jag kan inte säga att jag gillar Isabella Löwengrip för henne känner jag inte men jag gillar verkligen hennes Blogg karaktär BlondinBella. Jag kan ju säga att jag tror att tjejen står med båda fötterna på jorden, håller med dem flesta som säger att man kan tro att hon är mycket äldre än vad hon är, men vad är de för fel i de?

Kissie- En 18 årig tjej som heter Alexandra Nilsson i det verkliga livet. Jag hade aldrig hört talas om bloggen, men en dag satt jag och kollade på Ninas blogg (klasskompis) skrollade ner och kollade på hennes länkar där stod det: Kissie, jag klickade in på sidan och det var de mest komiska jag varit med om, i säkert en halv timma satt jag och skrattade mig igenom en hel blogg, Tjejen skriver om hur mycket pengar hon har och hur mycket hon därav kan köpa och i samma inlägg om hur alla bör vara avundsjuka på henne. Att hon avskyr unga mammor, själv skulle hon aldrig kunna bli mamma nu mest för att tanken på att väga över 60 kg äcklar henne, flickan är ute och festar på vardagar och snackar skit om de allra flesta som kommer i hennes väg, troligtvis de som är hot för henne. Kissie Hatar Blondinbella, Anser henne som en 30 årig gris. Kissie skriver ibland att rollfiguren och bloggaren Kissie är en helt annan person än den riktiga Alexandra. Men jag har svårt att förstå vad hon menar med det om jag ska vara ärlig, Den personen som är ute och festar på vardagar måste väl ändå vara både Alexandra och Kissie?

Men nu till den stora gåtan som jag inte kan få svar på är:
Varför är det så att jag varje dag går in på kissies blogg varje dag och dessutom inte bara en gång utan flera gånger om dagen för att se om hon uppdaterat, rent ut sagt avskyr jag människan eller "Kissie" åtminstonde, hon skriver inte ett skit vettiga saker, utan det ändå hon gör är att provecera allt och alla. Jag vill verkligen inte vara med och påverka att hon får fler bloggläsare och därav tjänar mer pengar som hon kan skryta ännu mera över. Inte lär det bli mindre läsare nu när hon till och med kommer med i aftonbladet om dagarna. Det tycker jag är fel, varför uppmana folk till att läsa en liten flickas sorgliga blogg, för de är den verkligen, hon förstår nog inte själv hur mycket hon förstör för sig själv. Hälften av alla henns läsare tycker att hon är en stor idiot, hur det ska gå för henne senare i livet?
Men mitt dilemma är om jag ska sluta läsa hennes blogg för att demonstrera och visa att jag tycker att det är fel att ge ut dåliga signaler, Är kissie skönhets idealet? Väga under 60 kg, fake hår, 10 kg smink. Jag tycker det är fel fel fel.

Jag uppmanar hellre folk att läsa en 18 årig tjejs blogg som beter sig som 30 med innehåll som är viktigt än att läsa en 18 årig tjejs blogg som beter sig som 14 som inte innehåller något mer än skit.

Lördag

God eftermiddag gott folk!

Idag är det lördag, men de känns inte som de tycker jag. Idag åkte jag, Moa och Pappa  till Nykvarn eftersom de var den årliga Lions loppmarknaden där, vi träffade Veronica, Mamma och Mormor där. Pappa åkte efter en liten stund, han skulle jobba men han köpte en gräsklippare, tydligen en jätte bra sådan. Vi stannade kvar och hittade lite smått och gott ochsen fikade/åt vi.
        Vi åkte alla därifrån vid 3 tiden, Veronica åkte hem och gjorde iordning sig inför kräftskivan hon är på just nu med sina vänner. Jag och Moa blev skjussadener till stan där vi åt på Nancy´s, Tacoplate. Mysigt<3
Nu är vi hemma hos mamma, tänkte vara här hela kvällen idag. Och sen åka ut till Enhörna när pappa slutar ikväll.

Jag mår inte alls så bra idag, känns konstigt i hela kroppen, min förskylning blir inte bättre och de värker i mina armar och jag är trött...
Jaa nu tänker ni SVININFLUENSAN! Haha
Ärligt talat jag med :(
haha nej men äsch.

Just nu ser jag ut såhär


Bläj

Herre min skapare vad lång tid det tar att fixa om sin blogg!
Jag kände för att göra lite förändringar på bloggen, så jag bytte tema och hela skiten och nu ser de ut såhär, vi får se hur länge, för hade inte tänkt att de skulle se ut såhär från början men men.

Idag är de ÄNTLIGEN fredag, åh vad jag har längtat efter denna dag, veckan som gått har både varit rolig men så oerhört krävande. Och nu är jag väldigt trött men som tur är så fick vi sluta tidigare, vi hade endast en lektion. Jag och några tjejer gick på stan och traskade ett tag, inget inhandlat för min del.
         Åkte hem till mamma sedan, nu ligger jag här i Veronicas säng och skriver, vi får se hur länge Moa och jag stannar här innan vi åker ut till Enhörna. Min Pappa jobbar ändå eftermiddag så vi kan göra vad vi vill och jag tror Moa vill vara här hemma ett tag eftersom hon har mer vänner här i stan, just nu är hon ute med Nathalie och leker, eller juste hon har nog blivit så stor så att man inte säger "leker" längre, hon är inne i en sådan period, hon vill inte bli stor men samtidigt inte vara liten. 

Tänkte ta en liten power nap nu men nu loggade  Camilla in på msn så då lär vi snacka ett tag ;)

Puss

 


Lill lördag-onsdag

Ja då var det onsdag då, känns skönt. Skolan gick prima, roliga lektioner. Jag och Moa åkte som sagt in med bussen imorse och de blev lite stressigt så vi får nog ta en tidigare buss nästa gång här utifrån enhörna.

Efter skolan åkte jag ner till stan och träffade mamma, vi gick in på arbetsförmedlingen för att mamma ville ha fakta om en utbildning. Snubben som hon pratade med var så lustig, efter varje mening sa han: Så att säga! Tillslut kunde jag knappt sitta kvar på stolen, jag fick vända mig om för att inte brista ut i skratt, jag hoppas han inte märkte något.
såhär va de:
Han: Jaa precis så att säga
Mamma: Okej men hur blir de med ....?
Han: Jo de blir såhär att........ Så att säga
Mamma: Okej men då vet jag, tack så mycket.
Han: Bra, det var så lite så att säga.

HAHA! Så här sa han i varenda mening.

Sedan gick vi och ändrade lite tider, sen till apoteket och sist till HM, jag köpte en ny mascara. Sedan sa jag hej då till mamma och jag togg bussen ut till enhörna. Pappa och Moa hämtade mig, vi har ätit god och nyttig mat, rostade grönsaker med kyckling filé omringad av Bacon.
När vi satt och åt kom min farmor och mina fastrar och hälsade på, dem har nyss åkt.
Jag borde plugga lite.

Puss


Jag har styrka


Jag gillar din gröna outfit

dusch väntar, latheten tar över

Vilken dag, lika händelserik som igår, åtminstonde skoldagen. Nu har vi verkligen kommit igång på riktigt, jag hade Historia på morgonen i 3 timmar, låter som tre väldigt jobbiga timmar men det gick bra och tiden gick väldigt snabbt. Sedan hade jag Barn familj och samhälle, de verkar slappare iallafall, rätt skönt nu när det är så mycket annat runt omkring mig. Sista lektionen var teckenspråk, och jag älskar de, åh de är de roligaste ämnet än så länge. Jag har lärt mig hela alfabetet och vissa ord. Jag ska verkligen satsa stenhårt på detta.

Efter skolan så kom pappa och hämtade mig, vi åkte ut på sjön och seglade nästan på än gång, han, jag och Moa. Vi seglade runt älgön och stannade vid ängsholmen där vi åt middag, Grillad kycklig med Potatis, tomater och bearniesås.
Kanske sista seglingen för i år? Hoppas inte men det börjar bli riktigt kallt nu, åh jag som älskar sjön.

Hemma så har jag inte gjort ett dugg vettigt, vart lika trött som vanligt nu för tiden, usch. Men jag MÅSTE verkligen ta mig till duschen nu. För imorgon bitti kommer jag ha bråttom, då ska jag och Moa ta bussen från Enhörna vid 7 nånting. Pallar fan inte gå upp 6 men jag är så illa tvungen. BLÄÄÄ.

Men imorgon vill jag iallafall vara fräschare än vad jag var idag, nästan inge smink, fettigt hår och mjukis kläder ( nästan) :S Men när man inte mår bra (som jag nu har ont i hals osv) så orkar man inte bry sig så mkt, men jag har ett skäl till att klä upp mig lite, hihi.

Jaja, vi höres imorgon :)

puss och kram


När stressen kommer över en som en våg.

Oj oj oj vilken lång dag det har vart idag, jag kom hem vid 20.00 tiden ikväll, alltså för ca 40 minuter sen.

Skolan gick bra, lite väl mycket bara, redan liksom. Inte för att det är så stora saker som ska göras men de är ändå mycket små saker som ska vara klara snart, läsläxor och etc. Camilla målade mina naglar fina på lunchen, tack gumman <3
Eftert skolan så kom pappa och hämtade mig vi åkte hem till mamma och hämtade Moa och all packning sen bar de av ner till stan, till banken och till ett annat ställe.
Sen åkte vi upp och åt mat i Moraberg, jag och Moa åt den goda salladen, mums. Pappa och Moa åkte hem och jag stannade och gjorde en annan sak. Vid 7 åkte jag hem, snäll busschaufför som stannade och släppte på mig fast jag inte ens var nära en busshållsplats. Fast bussarna går ju endast 1 gång i timman hit ut så dem måste väl vara lite snälla, men de finns idioter som bara skulle åkt.

Nu är jag hemma, tröttare än någonsin, och sjukare blir jag, min hals värker och näsan rinner och ögonen rinner.
Jag får inte bli sämre.

Bebis opererade sig idag, han har haft jätte stora problem med sina analsäckar, så nu bestämde man sig för att operera honom så att han skulle slippa sina besvär. Veronica och Mamma var uppe med Bebis imorse på Södradjursjukhuset och lämnade honom, dem hämtade honom igen vid 17 tiden ikväll. Allt hade gått bra, men nu är han trött och mår som de flesta brukar göra efter en operation.
Älskade Bebis <3


<3

Skola imorgon, och det bästa med det är detta:                                                            ♥

IKEA

När vi vaknat hos mormor imorse så bestämde vi oss för att åka till IKEA idag, mest för matens skull, kärlek till IKEA köttbullar. Så det gjorde vi, gick bara hem och bytte om emellan eftersom det var såå varmt på förmiddagen.
Uppe på IKEA så åt vi den super goda maten och så gick vi runt en runda och kollade lite, man måste ju gå igenom hela butiken för att komma ut, jag hatar det.
Köpte inget speciellt, mormor hittade en lampa. Sedan gick vi in på Media Market inne i HeronCity, mormor hittade en rosa jätte snygg digital kamera som hon köpte, väldigt bra kap!
Jag övningskörde hem därifrån sen, nu är vi hemma igen.
Vi skulle egentligen åkt till pappa idag men stannar här hemma en dag till.

Juste!!!!
Vet ni? Jag håller på att bli sjuk, jag som tvättar mig så mycket och spritar händerna HELA tiden. Jag börjar få ont i halsen och lite små känningar i öronen. Men jag hoppas ändå att det bryter ut ordentligt så att jag kan bli pigg sen för jag är alltid sån som känner att jag har något virus i kroppen men de bryter aldrig ut ordentligt, så jag kan gå runt i flere veckor och må små dåligt. HELLRE EN REJÄL BOMB MED FÖRSKYLNING.


Dagens Outfit

Kräftskiva!

Åh vilken lyckad kväll det blev igår, vi gick över till mormor vid 6 tiden, började med att sitta ute, prata, äta lite snacks och bara mysa.
Sedan var det dags för kräftorna, räkorna, ostar, kex och massa gottigottgott. Det var verkligen hur gott som helst, jag älskar skaldjur, det godaste som finns. Efter mycket gott så blev det dans och andra skojigheter. Vi hade så himla roligt helt enkelt :D Det blev ganska sent så vi alla bestämde oss för att sova kvar, vi fick tränga in oss hos mormor. Jag sov bredvid mormor, sådär som jag alltid gjorde när jag var liten, fika, mysa och sova bredvid momo. Jag älskade att känna mig liten igen, bli ompysslad och somna tryggt av vetskapen om att någon finns nära. Känner ni igen de?

Tack för en underbar kräftskiva, jag älskar er alla som var där ♥


Min outfit för kvällen.HAHAHA JA NI FÖRSTÅR JU ATT VI ÄR BÄST

Lördag

Igår var jag och Veronica på ishockey matchen och det var roligt, som vevve skrev i sin blogg så var ju själva matchen inte de roligaste men vi hade roligt tillsammans och det är de som var de viktiga. Sen så fick vi även se Julian och Jensa så de var ett STORT plus.
Jag tänkte lägga in lite bilder men de kommer senare för sitter vid fel dator för tillfället.

Idag Lördag så åkte vi tidigt ut till Järna, kollade en loppmarknad där och sen åkte vi ut till enhörna där det var en annan. Efter det så har vi handlat inför ikväll, då ska vi på kräftskiva hemma hos mormor, de ska bli riktigt mysigt, jag längtar.
Nu ropade mamma att det är mat så bäst att gå nu :) vi hörs senare.
Puss


förlåt

Vore Bäst för alla  er om jag flyttade...
Frågan är bara vart?


Helg

Den första "riktiga" skoldagen var idag, vi hade endast två lektioner och en lång håltimma, dessutom slutade vi ungefär halv 2, skönt. Även fast vi bara gått 2 dagar nu så känns det ändå att man är trött, man är inte van med att hålla igång hjärnan så mycket som man måste göra i skolan, Sedan skulle jag också tippa på att min trötthet kommer ifrån att jag har svårt att sova, eller svårt att somna i tid passar nog bättre. Inatt somnade jag vid 1 tiden. Så lite för dåligt med sömn.

Efter skolan så åkte jag ner till stan där jag mötte Mamma, Mormor, Veronica och Moa, vi skulle göra några ärenden på banken men gick inte så värst bra så måste ner på måndag igen.
Vi åkte till Lid´l och handlade lite, billiga kräftor som vi ska ha till kräftskivan imorgon. Och det bästa är att jag fick Tugummi, jag är så beronde av det.

När vi kom hem så åt vi mat och sen har jag bara suttit här och inte gjort något alls, egentligen skulle jag vilja lägga mig och ta en powernap men hinner inte det nu, för kvart över 6 ska jag och Veronica åka ut till Scaniarinken och kolla på en J18 match. Roligt roligt ;D

Vi hörs när jag kommer hem! :) puss


Min syster

http://babydollprincess.blogg.se

LÄS MIN SYSTERS BLOGG!!!


First day done

Hejhopp.

Skolan gick bra, vi var bara där i ca 1 timme, fick schemat, busskortet och så pratade vi lite, sedan var det inte mycket mer. Jag, Camilla och A lotta åkte till stan, jag köpte ett "Dry Schampo" från Hm för 39.00 kr.

Lotta åkte hem och jag och Camilla satte oss på bryggan och pratade om allt mellan himmel och jord, skratt blev de ju också men de hör ju till.


När jag kom hem så var mormor här, vi åt alla tillsammans och så sa mormor att hon ska ge mig 5000 kronor som tidigare 18 årsprsent till körkortet, jag blev så otroligt glad så jag nästan började gråta, jag är så tacksam så att jag inte ens kan förklara med ord. Min mormor är bäst och jag älskar henne massor, min gull momo ♥

För en stund sen kom jag in från en långpromenad med Bebis, skönt. :)

Men en sak är jag ledsen över :(

Snart ska jag åka till saltskog,

puss


Jag älskar min Camilla♥

Angiemjau & MilliMjau


Skolstart!!!

Godmorgon, idag är det dags för skolstart igen, en hel sommar har gått, eller snarare sprungit förbi.

Det ska bli kul att träffa alla idag, och jag är även nyfiken på vilka ettor som ska komma, vilka lärare vi ska ha, hur schemat kommer vara, osv.

Nej nu är det dags att ta sig upp från sängen och duscha och fixa mig innan jag åker iväg, vi hörs senare, pussTvådagars prognos

(Rubriken var spontan för en gång skull)

Ja som ni märkt så har jag inte bloggat sen i förrigår (?) Tror det var så!
Och det är för att jag inte haft tid helt enkelt, det har varit full späckat i två dagar nu. Jag skulle kalla dessa dagar för "kompisdagar" jag har hunnit träffa:
*Camilla
*Sofie
*Charlotta
*Sara( sofies syster som även hon är min vän + söta baby elina :) )
*Andreas
*Sara
*Ronja
*Ellinore
*Niclas

Ja, nu tror jag att jag fått med alla.
Så ni förstår att det gått förrunt, knappt hunnit hem förän jag ska iväg igen, men det har varit kul.

Igår Tisdag så träffade jag Camilla på stan, vi gick runt och shoppade lite, båda köpte bra block till skolan, jag fick tag i sånt block som jag ville ha. Camilla köpte också ett par snygga tygskor. Vi åkte ut till IcaMaxi där handlade jag en kalender 09/10. Vi syndade i oss en varsin Daimglass dessutom. Sen for vi ner till stan igen, där hade vi super roligt kan jag lova haha, Vi är bara för sjuka Camilla, haha. Sen kom Camillas mamma och hämtade oss, skjussade hem mig gjorde dem :) snällt.

Lite senare åkte jag iväg till Saltskog, till Sara. Där var Lotta, Sofie, Elina, Spex och såklart Sara själv. Vi kollade på "the diary" jätte bra och fin film. Så busade jag lite med Elina också.
Trevligt.
Vid 23.00 hämtade pappa mig, jag följde med ut till honom och sov där.

Idag onsdag så åkte jag med Anne in till stan tidigt på morgonen, jag följde med mamma till vårdcentralen för hon har fått någon muskel sträckning som gör så att hon knappt kunde röra på sig och hade svårt att andas. Så jag körde dit, eftersom hon inte kunde köra då. Hon fick medicin för både muskel sträckningen och för smärtan, min älskade mamma <3

Efter det så hämtade vi veronica vid gymmet och sen for vi hem, jag hann bara duscha innan jag mötte Elle här utanför, vi gick till västergård där Ronja väntade, vi gick på en långpromenad med Aslan (hund). Sen gick vi till saltskog där vi satt och pratade och så kom Sofie, Lotta, Sara och Elina ut en stund och hälsade på oss.
Åkte hem gjorde jag vid 3 tiden, hem och åt lite och sen iväg till brunnsäng, hem till Andreas. Sara och Niclas var redan där. Vi kollade på film från ungern resan och spelade lite bilspel, haha.


Nu är jag hemma igen. Skönt faktikst, ibland gör man ingenting på flera dagar men när man gör något så blir det allt på samma dag!:)

Imorgon börjar skolan, hihi :D fan vad kul!

Puss


Tisdag!

Godförmiddag, klockan är 11.53 och jag har hunnit med massor redan, gick upp tjugoöver sju, för de skulle komma en gubbe hit och fixa våra lister och sådana saker, sen åkte vi ner till stan en snabbis, fixade lite små saker, jag körde ut till Axa för att hämta Veronica sen åkte vi hem och åt lunch.

Nu ska jag strax ta bussen ner till stan igen för att möta Camilla, vi ska som sagt gå runt och kolla lite och förhoppningsvis hitta ett tjockt block som man kan använda till alla ämnen, eftersom jag inte är den mest ordningsamma så skulle det vara perfekt.
Hoppas jag kan hitta ett bra och billigt. Vill även köpa en kalender också.

Dagens Outfit:

Fotograf

En sak ni kanske inte vet är att jag ÄLSKAR att ta kort, mitt  "drömjobb" Nr 2 är att bli fotograf. Mest av allt älskar jag att ta naturbilder, på sjön, träden, löven, i princip vad som helst. Sen är det alltid kul att ta på människor också, men inte på samma sätt, en naturbild säger så mycket. Jag brukar ofta åka ner till ångbåtsbryggan i enhörna och ta en massa kort, jag har tagit många bilder på samma ställe fast i olika årstider.

Kanske just för att jag under en stor del av min uppväxt bott delvis ute på landet som jag har blivit en naturmännsika, jag tycker det är skönare att ligga ute och höra på fåglarna och få frisk luft än att springa på stan och shoppa. Det har jag alltid tyckt!

Men jag bestämde mig att ta foto får bli en del av min fritid, en hobby helt enkelt. Jag kunde valt foto som ett ämne i skolan nu i år men istället bestämde jag mig för att ta Barn-familj och samhälle istället, det känns mer som ett ämne som jag har nytta av i min utbildning till förskolelärare, Drömyrke nummer 1. Jag hoppas jag gjorde ett smart val.Pappas hand :D


Seg Måndag

Åkte in till Mamma imorse, nu börjar "mamma veckan", Både Moa och jag har känt oss jätte trötta och sega idag, ont lite överallt också, jobbigt. Det tråkiga vädret kan nog göra sitt till också.

Vi har bara vart och handlat på IcaMaxi, åt en korv med mos utanför som lunch. Sen har jag i princip inte gjort ett skit, bara lite små stuff sådär. Snart ska vi iallafall äta svart kött, mums. 

Känns som om jag vill krypa ner under ett täcke och sätta på en mysig film och bara mysa, fast ett varmt bad skulle inte heller sitta fel? Där ser ni, lite planer föds nu, haha.

Imorgon ska jag träffa Camilla, vi ska inköpa lite olika saker, jag ska mest köpa "Bra att ha saker till skolan".
På Onsdag ska jag träffa Blombacka tjejerna, Ellinore, Ronja och Elin(?). Får se vad vi hittar på, sen på eftermiddagen så blir de troligtvis att vara med Andreas också.
Torsdag- Skolstart, jag längtar.

puss


Snygg_Camiillaa

Sitter just nu och pratar med Camilla på msn, vi bestämde tidigare idag att vi ska ses på tisdag, wihu. Då ska vi sätta oss och planera vad vi ska ha på oss första skoldagen, haha neej jag skoja men de är en typiskt "våran" grej. Ska bli jätte kul.

Camillas bästa sida visar hon upp i camen ;D
Sweetheart
                                          

Cykling


Lördag-söndag

Godkväll.
Gårdagen var helt klart super rolig, jag gick upp tidigt och tog moppen in till stan där jag hämtade upp Sofie, helt omedvetna om att det var mälaren runt åkte vi helt plötsligt med alla motorcyklar. Folket som stod på sidorna trodde helt klart att vi var med i "racet" dem vinkade som galningar till oss, haha väldigt pinsamt. Men väl framme i nykvarn så blev vi av med alla motorcyklister.
Vi kollade på när Telges D2 spelade match mot Balrog, tyvärr förlorade dem. Men det var ändå trevligt att vara där och sitta och prata med Sofie.

Jag åkte hem vid 1 tiden för att hjälpa till hemma inför Moas födelsedagsfest, skära alla grönsaker till tacosen och städa mm.  Klockan tre kom alla barn och mamma, vevve och mormor, och även nellys mamma. Dem badade i en svin kall pool, studsade på studsmattan, slog på en pinjata (stavning?), åt mat och tårta. Dem hade väldigt roligt iallafall.

Jag följde med hem till stan när kalaset var slut, badade och sen hoppade jag på bussen där jag mötte Sofie, Lotta och lilla Elina :D, vi åkte hem till Sara i saltskog där vi hade filmkväll och passade Elina, jag fick även träffa lilla Spex som inte är så liten längre men riktigt go hund. Vi kollade på Barnhemmet en spansk skräckis.
Vi hade jätte mysigt allihopa och måste göras om snarast, skönt att de känns som förut igen <3

Idag söndag så åkte jag hem vid 12.00, åt lite mat och busade med Moa, Pappa och jag bestämde oss för att vara lite hurtiga så vi tog cyklarna och cyklade till farmor och farfar fram och tillbaka och ner till lövsta, Moa och Annne tog bilen och kom ner, min kusin och faster var hos farmor och farfar, vi fikade och busade med Malte(hunden).
När vi kom hem igen så var jag så jävla trött så jag gick och la mig och somnade i 1.5 timme, skönt, hoppas jag bara kan sova ikväll.

Långt inlägg så lite bilder bör jag lägga ut, puss.


Inte så mkt

Denna dag har faktiskt varit rätt seg, det som har hänt sen sist jag skrev är att vi var nere och tog ett dopp vid bryggan, nu känns det verkligen att hösten är på väg, så kallt i luften och inte alls samma härliga värme i vattnet längre :( jag vill ha sommar lite till.
Sen har vi vart inne i stan och handlat på IcaMaxi till Moas fest imorgon, jag var på väg att skriva barnkalas men de är förbjudet, fest ska de vara enligt henne. :)
Beställde mat med oss hem, fredagsmys som sagt :)!

Jag måste sköta mig annars så hänger inte min body med riktigt!

Jag ser fram emot morgon dagen, Kolla innebandy med Sofie, Moas FEST, och filmkväll med Elina, Lotta och Sofie.

Jag saknar min Mamma.


Friday

Idag är det redan fredag, oj vad tiden går snabbt...
Idag har det inte hänt så mycket än så länge, lite sol och så har moa och jag sprungit runt och provat våran nya systemkamera.
Mange, pappas kompis är här just nu och hälsar på, Moa och jag åkte till affären och köpte lite fika bröd och så syndade vi i oss en twister glass.

Nu ska vi åka ner till ekensberg och ta ett dopp, vad händer ikväll då?

puss


Bio

Godkväll, dagen som gått har varit en riktig skön dag med, sol, bad i poolen, vart nere vid bryggan och så slutligen Bio med Pappa, Anne, veronica, Moa, Mina kusiner Jessica och Elina och även Kicki och Christer.

Vi kollade på Sommar med Göran, wihu vilken bra film :D jag älskade den rakt igenom. Mycket humor men även romantik, I love it, helt klart sevärd!
Peter Magnusson är fan min idol så jävla bra är killen.
<3

Moa och jag tog en massa fina kort idag som ni kan få se, ett smakprov på hur våran dag sett ut:  I LOVE <3

Onsdag

Min onsdag var skit bra rent utsagt, Camilla kom hem till mig på förmiddagen, vi åkte ner till stan och mötte Sara, vi tre gick runt om shoppade och satt oss vid maren och tog en glass, satt och pratade vid slussen länge också, så mysigt att träffa min flickor. Vi tog så söta bilder också, vissa är ju mer roliga än andra, haha.

Mamma hämtade upp mig och sen åkte jag, mamma och vevve vidare till Gnesta ishall där SSK mötte AIK. Åh FY FAN vad roligt det var, nu förstår jag hur mycket jag har saknat ishockeyn under sommaren, jag mår så bra av de, jag kan skrika hur mycket jag vill, dvs ett bra sätt att få ut sin aggresion. Åh jag skulle verkligen kunna skriva en hel bok på flera hundra sidor om hur underbart ishockey är.
Så nu kommer mitt tjat om ishockey börja komma här på bloggen igen, men det är bara att stå ut eller njuta (vilket jag tycker passar bäst)
Matchen slutade oavgjord 3-3, målen gjordes av: Lukas Kilström, Fredric Andersson och Blaz Gregorc- alla juniorer.
Min lilla dansk var duktig också hehe ;)

Underbar dag och underbar kväll helt enkelt, avslutade det hela med mini kräft skiva hos pappa.

puss.Tar så fruktansvärt lång tid att ladda upp bilder just nu så de här får duga, fast måste ju ladda upp några från ishockeyn också ;)


Grönalund

Godmorgon, eller det är ju faktiskt förmiddag nu.
Jag kom på att jag glömde bort att skriva om GrönaLund häromdagen. Det var super roligt, vi tog tåg och färjan upp. Åkte allt möjligt, det är verkligen super mysigt att göra saker med familjen. Blev många åk i Popexpressen, vilda musen, kvasten, bläckfisken som är så sköön och massor mer. Nu när Moa har blivit så stor och lång för hon åka allt som vi åker.
    Nästan på en gång när vi kom så åkte jag Extreme, den e skön men har nästan blivit lite tråkig, jag skrattade bara lite åt han som satt bredvid mig, hans skrik och skratt var väldigt underhållande om man säger så, haha.
Men när vi skulle ner så blev det något fel på extreme så vi satt fast i ca 10 minuter innan teknikerna kom och lagade den.Tur att man inte hängde upp och ner då.
Insane var ju också ett måste, den var grym haha, inget för personer som är känsliga. Det gick så snabbt och där skrek jag faktikst, första karusellen. Men de var en upplevelse men jag tycker ändå att JetLine är den skönaste på hela grönan. Skulle kunna åka den om och om igen men inte så kul att åka själv heller.
Moa och jag gick in i lustiga huset, vilket jag ångrar. Eller det var roligt till en början men Moa ramlade där inne och fick panik så jag fick dra ut henne, min lilla älskling<3 Nu efteråt kan man skratta åt de men det var hemskt där inne.

Allt var jätte kul verkligen, TACK


Hjälp det brinner!!!

Haha ovanligt?

IQ Befriade människor har slagit till i hovsjö, skolan brinner ner nu, en vecka innan skolstarten, patetiskt om dem som gjort detta tror att dem får slippa skolan, haha. ´

Nej, Södertälje har blivit en tragisk stad.

Längtar så tills jag får flytta härifrån.
Så jävla tragiskt att man inte orkar bo kvar i sin egen hemstad!!!:@


Hipp Hipp HURRA För de är Moas Födelsedag! <3

Åh vilken underbar det har varit idag, ställde klockan imorse för att gå upp och sjunga för Moa. Så det gjorde jag, Pappa och Anne. Då fick hon två highschool musical böcker från mig och highschool miniatyrer av pappa och Anne. Jag hade blåst upp ballonger och gjort så där mysigt för henne.
Vi åkte in till Mamma vid 1 tiden, Veronica åkte med Bebis till SödraDjursjukhuset för han blev så dålig igen, analsäckarna som hade spruckit och detta för fjärde gången nu så de måste bli operation nu. Det är bra det. Hemma städade vi och skötte alla förberedelser, mellan 6 halv 7 så kom alla gästerna,
Pappa, Anne, Mormor, Farmor, Kicki, Cia, Elina, LarsÅke, Bosse, Uffe, Karin och självklart var Jag, Veronica, Mamma och Moa med också ;) Vi åt tårta och annat gott fika bröd, mums mums. mamma hade varit duktig och bakat alltihopa.
Moa öppnade alla sina presenter och fick jäääätttttteee mycket fina saker :D, Kläder, pengar, Highschool saker, biljetter till musikalen, filmer, sittpuff, matta, och MASSA annat.

Jätte lyckad dag verkligen, min lilla plutta är så stor nu :) Men alltid liten iallafall i mina ögon.

Puss på världens bästa dag.<3Dagens Outfit dagen till ära

<3

Godmorgon

Idag blir det Gröna lund för hela slanten, Vi ska snart åka in mot södertälje för att hämta upp Veronica sen tar vi tåget och sen djurgårdsfärjan, ska bli super roligt, jag älskar verkligen allt vad karuseller heter :D
Ska försöka ta massa roliga bilder.

Ha en bra måndag

Pussar från oss

Nyvakna små godingar, Moas sista dag som 11 åring idag ;) :D wihuu min lilla bebis håller på att bli stor.


Svettas

Även fast jag är nyduschad.....

Idag har jag stääädat nästan hela dagen, Moa fyller 12 år på tisdag och då kommer hela tjocka släkten hem hit till mamma, vilket kommer bli jätte mysigt! Men då måste de ju se lite bra ut här iallafall.Och eftersom Moa och jag åker till pappa idag så blev det att städa idag. Satte upp gardiner och sånt i våra rum gjorde jag.
Vädret har ju varit lika underbart idag, så jag kunde inte hålla mig inne. Veronica och jag la oss ute på gården och solade ett tag, skööönt!!!
Mormor har vart här ett tag, mamma bakade bullar och massa saker idag.
Blev också en liten tripp med bilen, släppte av mormor hos sin vännina och så hämtade vi ut kort från Skara resan.

Nu sitter jag här och väntar på att pappa ska komma, han ringer nog när som helst och säger att vi ska gå ut. Får se om jag skriver senare, ni får ha de så fint sålänge.

haha tältningen xD
Snart kommer min vän hem <3


Dålig uppdatering

Godmorgon på er i stugorna, hoppas ni alla mår bra och njuter av denna underbara sommar som bjuder på detta super väder, vaknade imorse av att det var 35* ute.

Jag har inte skrivit på ett tag nu, det beror på att jag inte vart hemma helt enkelt, jag har varit med Pappa och Anne ute och seglat, vi sov utanför ängsholmen, kom hem igår. Men det var jätte mysigt.

Torsdag:
* Färgade håret - ( vilket slutade bra tillslut, men de jävla frisörerna färgade mitt hår 3 ggr ochjag fick sitta där i 4 timmar :O)
* Övningskörde
* Ut och seglade

Fredag:
* Seglat
* Solat järnet/ Badat
* Åkt hem till mamma
* Promenad i 2 timmar - Stan-rosenlund-centrum-mariekäll-västergård-västrablombacka.
* Ett år sedan Alice gick bort <3

Lördag: dagens planer:
* Sola
* Åka med på bilbingo i mölnbo


Bildbomb:


resultatet :)


Promenad dags :) så sköönt, jag älskar de <3


Hörs senare, pussen


2 timmars promenad

Jag och Veronica bestämde oss för att gå ut och gå en kvällspromenad, vi gick runt hela västergård, ner mot stan och upp genom bårstabergen, de slutade med att vi var ute och gick i ca 2 timmar. Långa promenader på sena sommarkvällar är det bästa som finns. Få luft, motionera och samtidigt få umgås med en av dem bästa.
Vi tog lite fina bilder som jag tänker bjussa på.
Hemma spelade vi lite kort med alla i familjen :D


090805

Vilken underbar dag det har vart idag, idag skulle vi som sagt åka med Uffe ut på sjön med hans båt men allt blev inte riktigt enligt planerna. När mamma, Moa och jag står inne på icamaxi så ringer Uffe och talar om att hans båt blev stulen inatt från båtklubben där han har sin båt ligger. Och jag blev så JÄ*LA förbannad, hur kan man ens komma på tanken att ens stjäla? Men i den här staden så spelar det ingen roll att det finns regler eller lagar för de följs iallafall inte, man går osäkert vart man än går, sjukt.
Men en sak som är säker är att jag inom ett par år kommer vara borta från denna stad, tänker inte stanna här och utsätta mina egna barn för fara, ALDRIG. Det ända som håller mig kvar i Södertälje är ishockeylaget SSK, det ända att vara stolt över.

Men istället för att åka ut på sjön så åkte vi ut till Almnäs och satte oss på en brygga nere vid vattnet, jätte mysigt ställe, där fikade vi och solade såklart. Efter de blev det en tripp till ekensberg ångbåtsbrygga där Moa och jag badade, så skönt det var i vattnet. Pappa och Anne kom ner en sväng också som jag för övrigt ska åka ut och segla med imorgon och sova över en natt.

Mys dag, Tack så mkt Uffe, Mamma, Vevve, Moa.

Imorgon ska jag göra en sak som får bli en hemlis tills imorgon hehe, lite nervös.;)


Den bästa tiden

Just nu leker livet, just nu i denna minut. Det är dessa stunder jag vill ha fler av. Att ligga här i sängen klockan 23.43 och inte känna någon stress eller press över att jag måste göra något, inga tider att passa, inga hemsidor som "måste" besökas, ingen som behöver min hjälp utan det är ett utmärkt tillfälle att bara ligga här och slappna av, få tid till att skriva ett blogginlägg utan att behöva känna mig tvingad till att skriva. I bakgrunden är spotify igång, just nu spelas "My heart will go on" med Celine Dion. Nyss spelades "Tears in heaven" med Eric Clapton, obeskrivlig låt som ligger mig varmt om hjärtat.
     Nyss läste jag en blogg som jag föll för, vettig kille, vettig blogg, inget skit där inte. Djupa ord som berör, det är så de ska vara. Själv vet jag att min blogg är ungefär som alla andras, det vardagliga snacket om vad dagen har erbjudit. Men jag har min blogg för att få skriva av mig, ibland händer det att inläggen är intressanta och ibland kan inläggen jämföras med en soptunna men de viktiga är väl ändå att jag få ut det jag känner för just den dagen, den stunden.
Tiden för att skriva "bra" inlägg finns sällan i min värld längre, tyvärr.
Men just nu har jag tid för mig själv, lugn och ro.


Mina tankar just nu:
Det är redan 4 Augusti, nej.. jag kollar på klockan nu och ser att den är över 00.00 nu alltså är de 5 Augusti idag. dvs. skolan börjar om 15 dagar, jag ser fram emot det trots det nya tuffa schemat som erbjuder långa dagar och många lektioner. Snart börjar det sista året, delade åsikter även där, jag tror att detta år kommer bli fullt av roligheter och troligtvis kommer de gå fort också, men de är där haken kommer, kommer de gå för fort? Studenten here i come, men sen då? Nu står jag med båda fötterna på jorden, jag har en trygghet att komma till om dagarna, en plats där jag vet att jag ska vara, jag träffar dagligen mina vänner som bidrar till en roligare skolgång. Jag måste erkänna att de skrämmer mig ibland, allt vad vuxenvärlden har att göra med. Men samtidigt så är jag så pass målmedveten att jag inte bör oroa mig, jag vet redan att jag ska plugga vidare till förskolelärare direkt efter studenten, det är lika bra att kämpa på när jag ändå är i farten.

Så jag måste ändå tillslut säga att jag är redo för de nya och sista året på Igelstavikens gymnasium, Gladare och Piggare än någonsin. Enjoy!

Kändis

                                                          

Måste bara skryta om att så här ser det ut på första sidan i dagens LT, skrev igår att jag blivit intervjuad under träningspasset av en tjej från Länstidningen, det står lite inne i tidningen också. Det som är coolast är ju att mitt namn står med i förstasidans inlägg om ssk ;)

JAG ÄLSKAR SSK090804 Dag med Bästis

Vaknade 09.00 imorse, lite för tidigt tycker jag men men det är ändå skönt att få njuta av dagen. Fick skjuss ner till stan till 13.00 där jag mötte Camilla, ja min saknade älskade vän. Vi gick runt på stan ett tag, gick ner och satt oss vid maren och pratade om ALLT mellen himmel och jord så fruktansvärt skönt. Jag fick en jätte fin vristlänk med delfiner på som jag älskar, jätte gulligt!
Vi satte oss sedan på ett Café och fikade och fortsatte att prata, fanns som sagt en hel del att prata om.
Jag älskar att ha dig som vän,  jag älskar att vi är så lika och jag älskar dig♥

                               
   


090803

Idag har det varit en riktig toppen dag från början till slut, bara en liten sak som gjorde mig förbannad, hm, inget jag vill berätta om dock. Vi åkte ner till stan till 10 imorse, sen åkte Mamma, Veronica, Moa och jag ut till Torpa och solade och badade, jätte mysigt verkligen, Jag älskar sommaren allra  helst när vädret är underbart, vi åkte hem sen där jag fortsatte sola hihi, jag har kört nästan hela dagen.


Klockan 5 var det dags för SSK:S Ispremiär (första tränings ispasset), åh det var helt underbart att vara inne i rinken idag, och att se alla spelare och tränare osv, mycket folk var det också, träffade Sara och Johanna dem var där med massa andra, jag blev intervjuad av lt också, haha. Kul att de dem nya spelarna också, Många nya snyggingar ;) haha.
GUD VAD JAG LÄNGTAR TILL DEN 24 SEP DÅ SSK SPELAR SIN FÖRSTA ELITSERIE MATCH <3

Lite bilder från idag:
klicka på bilderna för att få dem större

<3


Dagens JAG

090802- gårdagen

Blev inget inlägg igår, kvällen blev lite dramatisk om man säger så.

På dagen åkte vi ut på sjön och seglade, underbart väder och jag älskar vattnet och solen så otroligt mycket. Lilla Bebis var med på sjön han också, vi åt mat och var ute i några timmar, på kvällen kom vi hem till mamma, chattade med Camilla<3 hon är hemma från Kroatien nu och som jag har saknat henne, men imorgon tisdag så blir det att träffa henne.
Vi åt kantarell mackor på kvällen, vilket var jätte gott men dock inte så bra för vissa magar. Efter några timmar blev mamma jätte sjuk, fick riktiga kramper i magen och mådde riktigt illa, efter ett tag fick även jag de, men vet inte om de bara var inbillning. Hur som helst så satt jag uppe väldigt länge inatt för att se att mamma mådde bra. Tillslut somnade hon och jag gick och la mig efter någon timma. Tur att det gick bra för idag känner hon inget av de.

Pussszz

Osminkad och eländig men lite färg har jag ;)

090801

1:a Augusti + Pride

Idag är de som sagt första augusti, man hinner knappt öppna ögonen förs tiden springer förbi, men jag är ändå glad att vi är där vi är idag, snart en hel sommar passerad och alla mår bra, inga hemska händelser eller andra otäckheter, och jag hoppas för allt i världen att de fortsätter så här sommaren ut, helst livet ut. Nog snackat om detta.

Idag har det varit en super rolig dag, jag och Veronica åkte in till stan imorse och mötte Elle och Kent. In på ett fullpackat tåg med massor med människor som var på väg upp och kolla PrideParaden, och vi lika så. Gick av i sthlm södra och ställde oss vid hornsgatan. Efter en timmas väntan så kom alla fantastiska människor åkandes/ gåendes osv. Det var så häftigt att se alla olika individer som sprudlade av glädje och att utklädnaden är rolig och ju bara ett plus. Jag tycker det är så bra att man har en Pride vecka här i Sverige för att visa att det är okej att vara Homo, bi eller trans sexuell att bli accepterad för den man är,att HBT personer är precis lika mycket värda som Hetrosexuella. Och bör verkligen ha samma rättigheter. Varför ska den sexuella läggningen ha någon betydelse?
Varför älska någon jag inte vill älska, när jag kan älska den jag vill älska.
Minna gay vänner och underbara, de är dem just för att dem är vad dem vill vara.

När vi kom hem så åt vi thai mat, Pappa och Moa hade vart ute i skogen och plockat svamp och blåbär, mumsfilibababa.

Pussen.


090731

Är det en vanlig dag, är de en vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag för det är mammas och vevves namnsdag idag hurra hurra hurra :)

Och de har firats idag, med minigolf och fika plus presenter.
På förmiddagen soooooolade jag i flera timmar, vi var ute på tomten från 10 till 3, spelade kort, studsande, fyllde poolen osv. Grillade kyckling filleér med rostade grönsaker och potatis, efter maten åkte vi in till stan, mötte Mamma och Mormor vid minigolfen, där spelade vi. Jag vann, Mormor 2:a, Mamma 3:a, Veronica 4:a och Moa 5:a. Efter de så satte vi oss och fikade tills de började regna, då blev de in i bilen fort som tusan, vi gav dem våra presenter sen övningskörde jag ut till pappa igen.
Älskar er <3<3
Bilder kommer senare, glömde mobilen i mammas väska.Hatar att de ska vara så här hela tiden, när ska de vända?