Sovgott


Sovgott


Skärholmen

Idag vart det som sagt skärholmen, jag hade ju inte alls mycket pengar men jag fick pengar från min kära mamma och min kära mormor, tack,tack och tack ännu en gång, ni är bäst<3
Jag hittade inte så jätte mycket där uppe, men två par tygskor och ett hårband köpte jag. Har inte hunnit tagit bild på dem ännu men de kommer senare. Där uppe åt jag nachotallrik, mumma.
Jag körde hem därifrån, hemma packade jag och sen kom pappa, vi åkte och handlade och sen körde jag ut till enhörna. Morgondagen blir super kul, först är de jobb med snuttarna mellan 07.30-14.30 sen bär det av till västerås med Veronica och resten av hockey gänget i BL. Ska bli skit grymt roligt, Heja ssk som möter västerås. Sen sover jag hemma hos mamma, förresten så ska vi flytta snart, eller om tre månader rättare sagt. Wi det ska bli kul, (Nu vet du det uffe, haha)

Dagens Outfit


Summer time

Godmorgon, nu är klockan 09.49 men egentligen är den bara 08.49, men inatt ställde vi ju fram klockorna till sommartid. I och med detta kommer det bli mörkare på morgonen men ljusare på kvällen. Jag personligen tycker att det är väldigt onödigt att ställa om tiden, vad spelar det för roll med en timma hit eller dit? Många äldre personer mår dåligt över den omställning som blir så varför hålla på med sånt här trams? alla länder varierar inte mellen vintertid och sommartid.
Men men nu är det såhär och ett bra knep som jag har lärt mig är att när det är sommartid så ska man sätta fram alla utemöbler, så då ska man alltså ställa fram klockan också, sen när det blir vinter ställer vi tillbaks utemöblerna alltså bakåt.


Nu blir det skärholmen


//Angelica

Dagens Outfit


Earth Hour och E.M.D

Godkväll alla kära människor därute i världen. Idag så åkte jag, Veronica och Camilla ner till stan vid 12 tiden, vi träffade Ann-Charlotte och sen kollade vi alla på när E.M.D uppträdde på stan, jag måste säga att jag älskar dessa killar, dem är så mänskliga och har sjukt rolig humor, det gillar jag. Dem sjöng tre låtar, Alone, Jennie let me love you och avslutningsvis Baby Goodbye. Träffade även min kusin och faster på stan :) Sedan gick vi och kollade ett tag på stan, vill så gärna köpa ett par chinos och ett hårband, imorgon åker vi till skärholmen så då blir det nog vår shopping för hela slanten. Hur som helst så åkte A-Lotta och Camilla hem. Jag och Vevvd gick och åt med mamma, moa och mormor. Åkte hem sedan. ¨

Ikväll är det ju robinsson och det måste jag ju kolla, men samtidigt så ska jag självklart släcka ner alla lampor, jag har tjatat på mamma att vi MÅSTE göra de, det är ju Earth Hour mellan 20.30-21.30. Så att släcka ner en timma kan väl alla göra för att hjälpa miljön lite? JA!

Lite bilder från idag,



NJUT!<3


dag 5 / kväll med Camilla

Hej, idag är det fredag, och en hel vecka har redan gått, tiden bara flyger förbi. Jag och Ann-Charlotte var med på ett möte idag, det var roligt och ganska lärorikt. Det handlade om inskolning. Jag slutade halv 4 idag också.
Efter skolan så åkte jag ner till stan och träffade Camilla, vi gick till fantastico och köpte godis sen åkte vi med mamma och köpte pizza. Mums det var gott en fredag som denna. Jag har varit duktig den här veckan, inte har jag ätit en ända godisbit faktiskt. Nu kollar vi på ishockey, ssk möter rögle borta och just nu står det 2-2 Heja ssk, vi kollar lets dance lite samtidigt, vet inte vem jag hejar på längre, både Laila och Magnus är bra.

Nu ska vi ha roligt och hitta på en massa bus haha. Imorgon blir det stan och se E.M.D <3 *ERIK*

Ps. Camilla gjorde en busig sak förut, ajabaja.

Puss och kram.


Dag 4

Hemma från praktiken nu, det gick bra idag också, hade sångsamling med hela förskolan innan lunchen det var roligt att vara med på, annars hände det inte så jätte mycket, de gamla vanliga rutinerna som börjar bli rutiner även för mig. På min rast gick jag till kiosken och åt lunch med mamma, maten på förskolan är inte den bästa tyvärr eller så är det jag som är kräsen? jaa jag är nog de.
 En sak jag redan börjar få ångest för är hur jag ska klara av att lämna alla, jag kommer gråta, men som Johanna sa till mig: "Det är många veckor kvar så du behöver inte ha ångest över det än" Det är sant haha.

När jag slutade bestämde jag mig för att vara duktig så jag promenerade hem, det gjorde jag även i morse. Gick runt blombackaskolan och ner, tog ca. 30 minuter.  Nu sitter jag här mätt och belåten efter en hel portion fläskfilégryta eller vad jag ska kalla de, gott var det iallafall, Det vet jag!

Puss


/Angelica


Dag 3

Hejsan hejsan alla glada där ute, hur har ni det på en lilllördag då? och inte nog med det så är det ju våffeldagen idag. På dagis så gjorde vi våfflor till barnen med sylt och glass på, och även när jag kom hem så blev det våfflor. Det gick bra att jobba idag också, det är skönt när man börjar komma in i deras rutiner och att man lär sig hur dem vill ha det.
Jag åkte buss hem idag, orkade verkligen inte gå, har fortfarande ont i magen så det får bli imorgon istället, om jag vågar dvs, det var ju nyss en tjej i västergård som blev misshandlad av 2-3 killar utan anledning så man blir ju lite skraj. Men får väl puckla på dem ordentligt isåfalla haha. ;)

På eftermiddagen så skjussade vi Moa och Vevve till teatern och jag och mamma körde ut till pappa, hälsade på honom ett tag och sen vidare till nykvarn, vid 20.00 hämtade vi syrrorna igen.
Nu sitter jag här och är helt trött, både mentalt och fysiskt. Måste nog sova snart,
Ha de så bra, Kram
Mvh/ 

Dag 2

Är hemma från dag nummer 2 nu, dagen idag var mycket roligare än igår, de var många mer barn och alla är så söta och gulliga, det är bara andra dagen men känner redan nu att jag stormtrivs och kommer ha jätte mycket ångest när jag ska sluta där. Idag bytte jag blöjor, YES ::D ja ni hörde rätt, jag tycker om de, det är ganska kul, men jag är ju knäpp också. Fick beröm från de vuxna också.

Jag gick till förskolan och gick hem ifrån förskolan, duktigt haha. När jag gick hem så kom en snöstorm och hälsade på mig, jag börjar bli trött på de här vädret nu, först är det sol, sen blir det massa snö sen kallt och sen om och om igen. Nej våååååååååååår var är du? Håll i dig snälla.

Det ända minuset med dagen är min mage, ont ont ont. Har haft sån himla värk idag, jobbigt att arbeta då men det gick bra iallafall, men hinner inte tänka så mycket på hur man mår, det går för runt ändå.
Hoppas magen blir bättre snart, får pumpa i mig massa iprem/alvedon.

Jag vill köpa kläder också.... gaaah.  ska sätta ut en annons i tidningen:
*Hej, jag söker efter en mycket generös människa som är villig att betala mig en hög summa pengar varje månad, jag vet att du finns där ute någonstans, jag har bara inte hittat dig ännu, $$$$$$ //Angelica

Någon borde nappa?

Snart är det hockey så måste göra iordning mig nu, duscha, sminka om mig osv, man är ganska så sliten om dagarna nu för tiden. haha

Puss från mig och mina charmtroll på praktiken. :D

Camilla har gjort bäääästa, puss på bästa henne


Praktik

Ja så var denna dag förbi redan. Det gick jätte bra idag på praktiken, eftersom det var första dagen så var det självklart lite nervöst. Men kom in i barngruppen på en gång och kändes som jag hade varit där en längre tid, personalen på min avdelning är trevliga och roliga. Var där från 9 till halv 4 idag sen blir det längre. Jag hoppas att ni andra i min klass också haft en bra första praktikdag? :)

Väl hemma så var det bara äta och vila en liiiten stund sen bar det av till järna med mamma och mormor, jag körde dit, wiiiiiieo.

Imorgon blir de att gå till förskolan, tänker vara lite duktig så ska nog sova nu, godnatt

Puss

Förmiddag? Eftermiddag?

Idag är de söndag, vaknade tidigt idag, gick upp halv 9 ungefär, men har egentligen inte gjort ett skit sen dess, duschat klätt på mig, sminkat mig och packat kläder. Åker hem från pappa idag till mamma. Om 40 minuter så åker jag in till södertälje, halv 5 börjar ishockeymatchen. Anne skjussar in mig eller rättare sagt jag skjussar in mig och Anne, dvs jag ska köra in. Är skönt att öva lite varje dag så man håller igång körandet.

Imorgon börjar praktiken de ska bli både roligt/skönt men även lite läskigt. Jag hoppas att alla är trevliga och är glada att man är där och bjuder på lite gratis arbetskraft. Jaja de blir nog bra, 7 veckor borta från skolan, vilket är både bra och dåligt det också.

Nu ska jag äta lite mat, ha en fortsatt trevlig eftermiddag, för det är väl de nu? klockan är ju ändå halv 3 så jo vi säger så.  puss och kram ha de!



Oäkta Angelica



Lite mer äkta haha


bäst



"Saknar dig :-( Börja nästan få tårar på enhörna bussen när jag satt och var på väg till stan, tänkte på hur roligt vi hade igår. Och så tänkte jag på när vi skulle till nykvarn  och du stod i ditt rum vid spegeln och tog på dig läppglans och sa: Vi ska faktiskt till nykvarn, det var roligt de. Men saknar dig fett mycket, you are the best buddy ever<3<3<3"



Denna brud är bäst, hon är allt det man söker hos en vän, finns där när man behöver det räcker med att hon säger några ord på sms sen är man glad på bara några sekunder, hon vågar stå på sig och visar vad hon tycker är rätt eller fel, ställer sig bredvid mig och visar för alla vems sida hon står på. Jag kan vara mig själv med dig, jag behöver inte tänka på vad jag gör eller vad jag säger för att duga. Hon är glad, rolig, snäll, söt men allra viktigast är att hon är min Bästa vän, när folk säger att vi är lika blir jag bara glad. Jag älskar dig Camilla, vi ska alltid vara vänner. Inget ska någonsin komma emellan oss.
PL och ANCA forever and ever ♥



Lördagskväll

Idag blev det Bowling med Anne och Moa i bollhallen, det var skojigt ocj jag vann ;) Tog en massa kort som jag ska bjuda på här nedanför. Jag fick köra dit som jag ville och sen efter vi spelat klart körde jag till Moraberg och tog en glass, dit kom Mamma och gänget, satt där uppe ett tag och pratade, sen var det dags att köra hem till Enhörna igen, stannade dock vid fantastico för att köpa billigt godis.

Sen vi kom hem har vi bara ätit och kollat på tv. Robinson var bra, det är som det alltid har varit och de gillar jag, inga nymodigheter som man inte fattar ett skit av. Okej nu låter jag som en 65 årig pensionär men men. Ska bli skönt att sova snart, imorgon är det ishockey så måste ju ladda. Hihi


Robinson

Gårdagen var mycket trevlig, skolan var som sagt kort pga av temadagen. Åkte upp och hämtade Moa vid 14.00 tiden och sedan ner till stan. Gick till tidermans och hälsade på Veronica och mormor i väntan på enhörna bussen som till mig bara går en gång i timman. Det satt en massa ssk spelare där inne också.
Camilla, Moa och jag tog bussen ut sen, åkte till nykvarn nästan på en gång för att pappa skulle betala sin nya motorcykel hos Helene och sedan skulle vi handla mat.
Blev tacos och annat onyttigt. Kollade på Lets dance, och hade allmänt mysigt.:) tack bästis

Idag sov vi ut ganska länge, känner mig oerhört seg just nu, följde med Camilla till bussen förut sen när jag kom hem skulle jag fixat mig, men nej jag kommer aldrig iväg till badrummet.
Idag blir det nog något kul? Vi vet inte riktigt än, Anne kommer hem om 1 timma ungefär då får vi tjata på att åka hemifrån, förhoppningsvis så får jag köra, de borde jag få iallafall. Ikväll blir det iallafall mys framför Robinson som börjar idag, det är roligt.

Imorgon är det ishockey och hem till mamma, känner att jag behöver det nu, inte för att det har varit jobbigt att vara här utan för att jag inte har några kläder kvar haha. Bara massa smutstvätt känns det som, jaja jag klarar mig en dag, har faktiskt rena kläder också, men ni vet hur det känns när man inte vill ha på sig vissa klädesplagg.

Vill ha massa pengar nu nu nu, vill shoppa massa nya kläder till sommaren, såg ett par riktigt snygga jeans på BikBok men dem satt inte bra tyvärr :(

Ha en bra lördagskväll alla kära människor, puss

/ Angelica

Perfect life

Hejsan hoppsan, jag är jätte glad idag :D
Efter skolan så åkte vi ner till stan, jag och Camilla gick runt och kollade lite i affärer, jag köpte en söt bikini från HM. Min stora syster kom sen så vi alla gick runt lite och kollade läget av lite olika anledningar ;)
Anne kom efter hon hade slutat jobbet och hämtade oss, skjussade hem Vevve till mamma och hämtade även Moa då. Träffade älskade mamma en stund också, hon berättade att vi får lägenheten om vi vill ha den så de blir nog att flytta snart.
Efter det så körde jag till mc. donalds i moraberg vilket gick jätte bra, körde i birkakorset som jag var orolig över innan men de gick bra. Stolt hihi. Sen körde jag hem till farmor och farfar i enhörna, jag och Moa stannade kvar där några timmar, imorgon åker farmor upp till söderhamn för begravning av hennes syster majbritt :( mina fastrar ska också åka med men pappa känner inte för det pga olika skäl vilket jag kan förstå.
Väl hemma så har jag inte gjort mycket alls, kanske borde gå och städa nu, ducha också. Puss
 

Imorgon blir det lets dance med Camilla, Moa och Anne och Pappa. Självklart blir det Tacos, mums.




Tjo

Hay, Sitter i biblioteket nu och pluggar på samhälle uppgiften som ska in imorgon, skrev klart den hemma igår men gick inte att spara så måste skriva om lite nu. Jag försöker att komma ihåg allt jag hade skrivit men har en Bästis som babblar i mina öron <33

Vi hade nyss prov i lag och rätt, jag svarade på alla frågor och det var en fråga som var svår, Vad Sveriges justitseminister (stavning?) heter. Jag gissade på Beatrice ask och jag tror att det är rätt, :D weioo super glad. 

Kort dag i skolan och sen ska jag och Cami ner till stan och kolla på det vackra Lunahuset, hihihihihi.

Hörs sen puss puss,

Tjecka Camillas blogg nu för hon skrev just ett gulligt inlägg,

www.allaboutcamilla.blogg.se♥

Öva öva öva

Hej hej säger jag nu med plugg huvud, har suttit och skrivit klart en inlämningsuppgift på datan och sen pluggat inför provet som vi har i samhälle imorgon, när skoldagen är slut imorgon så är det inget mer den här veckan, det känns skönt. Jag är stolt över mig själv, att jag har lyckats planerat arbetet så otroligt bra. Skolan gick bra både igår och idag. Igår så övningskörde jag med pappa, vi åkte in till stan och hämtade lite grejer som pappa köpte sen åkte vi ut och sen hämtade vi resten i stan då körde jag både in och ut, det gick kanon. Idag körde jag med Anne och Moa, det gick också bravissimoo, ge mig sommar, efter det så ge mig 18 årsdagen.

Idag efter skolan så gick jag och Tina, Ann-Charlotte till mälardalenshögskola som ligger vid campustelge, där var det öppet hus, men jag tycker dock inte att det gav något som vi inte redan visste. Efter det så gick vi tillbaka till stan, Annis hade så ont i fötterna efter en hel dag med sina söta skor med höga klackar, så vi bytte ett tag, faaan vad jobbigt det var, haha. Plus att de måste sett hur snyggt ut som helst med svart-rosa pumps med vita strumpor i haha ja ni fattar själva. Men vad gör man inte gör för dem bästa?

Nu ska jag gå och mysa med min sjukling,
jag och cami vill kolla på innebandy inatt, men de går inte =(

SSK spelar idag mot, just nu leder växsjö med 2-1, fan fan fan men det vänder så klart, puss

Så här fräch var jag imorse ;)

    

tee

Nu sitter jag och dricker gott tee ur vevves stora kopp som hon fick från mig från indiska, I love it, Jag är hemma själv med Moa hon är sjukling så myser med henne och tar hand om min plutta, hon är bäst. Vi äter chokladboll också och tittar på; famlijen annorlunda.  hihi


Great

Idag är det måndag igen då, uppe med tuppen dvs. Åkte tidigare till skolan för att rå plugga på svenska provet som vi hade idag, jag var jätte rädd att jag skulle misslyckas totalt men så blev inte fallet, det var jätte enkelt  jag skrev på varenda fråga, satt kvar längst som vanligt *tradition* Men mina kära vänner Sara och Camilla var så gulliga att dem orkade vänta. Sen hade vi bara ett rollspel på samhälle och två andra lektioner som var ganska meningslösa, men tiden måste ju fyllas med saker även om det är lärorika eller inte.
Fick iallafall sluta tidigare, kom hem till mamma,  stannar här tills imorgon, åker tidigare till skolan för att plugga ännu mera, jag känner mig jätte duktig :D ska planera mitt arbete jätte bra denna vecka för att lyckas på bästa möjliga sätt. Måste plugga på ett prov till imorgon nu.

Hej då.


I väntan på spegel

Godmorgon eller det är faktiskt förmiddag nu, man måste vara uppe med tuppen denna morgon. Denna dag känns som om den kommer bli bäst, om en dryg timma ska vi åka iväg till Täljehallen där Moa och sitt lag spelar final i basket. Jag ska vara med och coacha dem. Där hoppas vi på vinst i alla matcher, Dem spelar 4 men vi hinner va där och hjälpa/kolla på två matcher sen bär det av till nästa sport, Ishockey ofcourse. SSK tar emot AIK idag, det ska bli en spännande match, ssk måste bara vinna mot packet. Jag väntar mig mycket bråk också för den delen. Eftersom när ssk hade besegrat leksand och när en suporter buss kom hem ner till centralen i fredags natt vid halv 3 så rusade det fram en massa AIK:are och Hammarbyare och sprang mot bussen, dem som redan hade hunnit kliva av bussen blev totalt misshandlade av de äckliga packet. Busschaffisen låste såklart alla dörrar in till bussen men dem som redan var ute kom inte heller in igen. Allt slutade i ett sjukhus besök för ett antal människor, sjukt för fan, det är sport vi snackar om inget jävla världskrig. Ja då förstår ni säkert varför jag väntar mig bråk idag.
SSK måste vinna och det GÖR dem. puss

Melodifestivalen igår då, åh Malena Ernman vann, åh gud vad glad jag va, hon är ju bäst, vilken röst tjejen har. Hon förtjänade verkligen vinsten och jag tror att det kan funka att skicka iväg den, man måste ju prova på något nytt. Jag älskar melodifestivalen och Ja de är viktigt för mig helt enkelt!

Nu tror jag att speglarna inne i badrummet är lediga (?) 4 tjejer i ett badrum.....suck.



Parlamentet

Igår fredag 13/3 så var vi som sagt var på parlamentet med klassen, eller många från klassen iallafall. Vissa valde att inte följa med, fråga mig inte varför. Det är ju super kul de som man ser på tv iallafall och det här var minst lika roligt, satt och skratta i 2 timmar. Johan glans,  André wickström,  Henrik scyhffert och Josephine Bornebusch.  Det var mycket trevligt och de skulle jag verkligen vilja gå på igen kan jag säga.

Jag, Camilla och Tina åkte tillsammans hem sen, träffade några på tåget och så hade "vi" ögongodis att kolla på ganska ofta. När vi kom till södertälje så bestämde vi oss för att dra till Icamaxi och köpa lite smått och gott så de gjorde vi, Tina Camilla följde med mig hem, vi kollade Let´s dance eller så mycket som vi hann iallafall. Satt och pratade om allt och inget och hade muuuusigt. Tack att ni kom, ni betyder <3
Ville att Sara skulle komma också men hon skulle till hölö och umgås med sin pöjk.
       Vi åkte ner till stan vid 23 för att följa med Tina ner till station, värsta bråken var det ute:0 sköj haha,
SSK vann mot Leksand, Mamma och Veronica var där, såg dem på tv faktiskt. Dem kom hem vid ca halv 3 inatt, då låg jag och Camilla och sov redan, vi var skiiiiit trötta.
Lite bilder från gårdagen




Kvällen var BÄST :D
Det var endast en grej som gjorde mig riktigt besviken, men men man lär sig en läxa för varje dag som går.



"Camilla är bäst"

Kortis

Kort dag i skolan, hade bara samhälle där vi skulle göra rollspel och sen hade vi prov/förhör på Lailas lektion som gick bra, hoppas jag. Det återser att se. Sen var det slut på dagen i skolan för dem flesta men jag skulle stanna till 12 iallafall hade en tid då. Så Tina var så snäll och väntade på mig medan jag segade med provet som alltid. Vi gick och åt, Lotta kom också då. Sen åkte dem och jag stannade kvar, vart kvar till 13.00, åkte upp till västergård där jag fått praktikplats på ett dagis där, dem skrev på mina papper och verkade mycket trevliga, jag ser fram emot att börja arbeta om en vecka lite drygt, komma bort från det vanliga ett tag. Åkte hem sen med mamma och Moa, hemma har jag städat och kollat på tv och ätit. Dammsög så mycket som jag hann iallafall. Mamma och Veronica åker till Leksand imorgon på borta resa, kvalserien börjar då, men jag hade gärna följt med om jag inte redan bokat upp mig på at följa med till parlamentet inspelning, men det ska bli jätte kul det med, några av oss tjejer tänker dra upp tidigare om vi hinner för att inte behöva stressa. Efter blir det hem till mig med någon/några tjejor.


Moa och jag satt och tog massa roliga bilder förut, har inte skrattat så mycket på länge väldigt LÄNGE, Moa är en av de Bästa på denna Jord som alltid får en att må bra oavsett omständigheterna. Jag ska vara glad att jag fått världens bästa syskon, jag älskar er mest ♥ och såklart mami & papi också♥

Jag säger bara en sak: Klädseln imorgon!<3


Passar på att bjussa på snyggingar - yes

Tungt men betydelsefullt.

Idag i skolan så kom skolsyster Anette och kuratorn Christina till klassen och pratade om händelsen i sommras, bortgången av vår klasskamrat Norba. Det har snart gått ett år och nu kommer dem och pratar med hela klassen om händelsen för första gången, jag hade kanske tyckt att skolan kanske skulle kunna tagit ett lite större ansvar och kontaktat varje enskild elev i klassen, men vi ska inte gnälla, bättre sent än aldrig. Jag vet att många tycker att detta samtal bara gjorde det värre för några, att folk börjar gå vidare nu. Men som sagt så har det inte pratas så mycket om Norba, alla går och bär de tunga inom sig, så att gå vidare, utan att ha pratat om en traumatisk händelse är det näst intill omöjligt. Man måste bearbeta sin sorg, människor är olika vissa har större behov av att prata andra har det inte. Men att bara försöka glömma är en dålig idé, tankarna kommer alltid upp igen, varför inte låta dem komma? tänka tillbaka, se de positiva hos den person som gick bort, gråta, gråta eller bara vara på sitt eget sätt men att inte vara rädd för tankar. Utan bearbetad sorg och saknad stannar livet upp. Man lever i en bubbla som man inte kommer ut ifrån, men där inne är de tryggt för du behöver inte höra jobbiga saker som du inte orkar med.

Hur som helst så fick vi fylla i enkäter om hur vi mår och vad vi skulle vilja göra/behöva. Vi fick möjlighet att prata enskilt eller i grupp, gruppen skulle då baseras på: Sorg och Saknad. Jag går ju redan hos kuratorn och pratar enskilt varje vecka, men så kände jag ett de skulle vara skönt att prata i grupp också. Att få lyssna på hur andra känner sig när de gäller sorg, och de viktigaste för mig att ingen känner sig konstig, ofta kan jag tro att det bara är jag som reagerar på ett visst sätt. Jag tror att gruppen kan vara bra, ska testa iallafall.

Jag grät idag på lektionen när dem pratade om allt detta, de väckte så många känslor och minnen från alla tider genom hela mitt liv, en sak som Anette sa tog extra hårt, hon sa att bortgångar och födelse är en så jätte liten del av vårat liv, alltså att någon nära oss dör är inte alls så vanligt som att vi åker buss varje dag, det är sant men på ett sätt kände jag mig så fel. Det hon sa stämde absolut inte in på mig, där satt jag med en förlorad syster, 6 andra nära släktingar. 7 begravningar totalt, jag passar inte in. Död är skrämmande för mig fast ändå känns de så naturligt, de tillhör väl vardagen? ska jag känna såhär.  usch nej, de vill jag inte. Men som sagt så kan man inte göra något åt de som redan hänt utan istället blicka framåt och försöka se på en ljus och lycklig framtid, men de är ju inte så lätt att ta sig ut den där bubblan och ibland tar man sig ut men faller tillbaka igen.

I sommras så gick ju Norba bort först, en chock för oss alla, vad hände? ett samtal på lördagsmorgonen av en annan klasskompis ringer och berättar, jag måste ringa vidare är de första som jag tänker, ringer och väcker en nära vän till Norba, hon låg och sov när jag ringde och var helt nyvaken och förstod inte alls vad jag sa direkt, jag kände verkligen att det var fel tillfälle men vad skulle jag göra? På radion och tvn pratades de om mordet hela tiden. fick sms senare: skojar du med mig? isåfall var det inte roligt. Aldrig skulle man skoja om sådana saker men i det här fallet önskar jag att jag hade skämtat. Dagarna gick och jag och någon till tänkte att vi måste ju börja samla in pengar nu, till en blomma/krans. Kämpade med att hitta en dag som alla kunde samlas på stan, ringde till alla som var bortresta och som tyvärr inte hade möjlighet att komma, jag minns att samtidigt så var det buss-strejk, många hade svårigheter att ta sig in till stan. Men vi samlades till slut, vågade man le? vara glad en sekund? vad skulle alla andra tycka? Jag vet att det var en tjej i klassen som inte tyckte att vi skulle prata på ett finare ställe än på stationen för vi skulle absolut inte ha roligt på något sätt, inte alls. Den känslan skrämde mig, mest väcktes funderingar på hur de skulle bli i skolan sen när vi kom tillbaka efter lovet. Vi köpte en fin rosa blomma med ljus i mitten och skrev alla i klassens namn.
Sen var det dags för begravning, för 6 gången. Fint, vackert, mycket folk, varmt, känslomässigt, de funkade inte... jag fick ångest, ut från lokalen trodde jag skulle döö, stickningar i hela kroppen. DÄR INNE LÅG MIN KLASSKAMRAT I EN KISTA OCH DÄR UTE STOD JAG OCH ÅMADE MIG ÖVER MIG SJÄLV! Nej nej nej, de känner jag mig så dålig och kass över, att jag inte ens kunde fullfölja begravningen.
Veckorna gick och de blev lite bättre, ångesten var under kontroll, vi åkte på semester till dalarna med mamma, systrar, mormor och gammel mormor alice. Skönt att komma bort tänka på annat för en stund, efter en vecka var vi hemma igen och så händer de igen... En natt så ringer telefonen och mamma och mormor måste åka genast till Gammelmormor som har haft problem med hjärtat förut men har vart jätte bra senaste tiden, hon var ju nyss med mig i dalarna, vi var så tighta liskom. Ambulans var redan där när dem kommer in, de går inte att få liv i henne, inte alls... Jag är hemma, ligger och skakar, gråter, ringer pappa, dem måste komma in, hem till mig och mina syskon, jag klarar inte av att vara själv, då fanns det fortfarande hopp. När pappa och Anne kommer har dem fått beskedet redan från mamma, och sen får vi veta de. neeeeeeeeeeeeeeeeej.
           Dagen där efter så föddes panikångesten på nytt, denna gång hade den kommit för att stanna längre. Jag fick ångestattack efter attack, hela dagarna, varje minut, låg hemma i sängen, kunde inte röra mig knappt allt bara snurrade, jag åkte in till akuten för att jag trodde att jag skulle döö, ringde till psykologer i sthlm, allt. jag bara grät, skrek. kunde inte sova på nätterna, det var de som folk var mest rädda över, sömnen är de viktigaste för alla, jag fick komma till BUP, få akut hjälp, skrev ut; sömntabletter, lugnande för att slippa ångesten dygnet runt och sist  antideppressiva tabletter som jag äter fortfarande. efter några veckor började allt ljusna igen, ljuset som jag inte trodde att jag skulle hitta igen kom upp. jag började till slut sminka mig igen orkar duscha mera, utan svimmningskänslor. Känna mig fräsch helt enkelt. Till skolstarten var jag riktigt positiv.

Men jag har sådan ångest idag över att panikångesten tog över mitt sörjande, jag hade inte tid att sörja, först Norba sen Alice, plus allt innan, jag ville vara ledsen gråta över vad som hänt dem, men istället så mådde jag så dåligt i kroppen och i psyket först och främst att jag inte kunde hur mycket jag än ville de. Nu idag känner jag att jag inte bearbetat sorgen alls egentligen... jag tog mig ur ångesten men sen då? nu fattar jag inte ens själv att dem är borta. det är som om jag är i mardröm som jag snart ska väckas ur.

Jag har nu skrivit lite av mina tankar, jag tycker om att skriva ner saker... vet också att ni som läser denna blogg redan vet mycket om mig och jag skriver mest nu för att jag ska känna lättad men jag förstår att ni inte orkar läsa allt.

//Angelica


Långt? nej

Jag hade tänkt skriva ett ganska långt inlägg eftersom jag har missat i några dagar men ack så trött jag är, de får bli ett kort sammandrag över dagen istället:
Skolan-gick bra som vanligt
Söka praktikplats troligen få i västergård.
Sommarjobbsmässa
Kolla på lägenhet
Träffa Sofie/kolla lottas träning.
Hem-andra avenyn
prata i telefon med Camilla
Sova

hörs imorgon, pussssssssssssssssssssss

180

ahh mitt hjärta går i 180 nu, hihi (a)

Sunday

Godkväll kära människor.
Imorse vaknade jag av en ivrig lillasyster som ville iväg till en kompis så gick upp och kollade att Moa hade ätit frukost. Jag följde med henne på vägen, jag gick vidare, en runda på 1,5 timma. Skönt att gå ensam och lyssna på musik och bara känna sig fri från allt. Jag gick lite vilse men hittade tillbaka i skogen haha. Mamma ringde och frågade om jag ville med till hedlandet så det tackade jag JA till, dem kom och mötte mig när jag var tillbaka från min tripp.
      På hedlandet hittade jag ett par skor, inget annat. Men dem andra hittade lite mer. Jag körde från Mariefred in till södertälje, parkerade uppe på mimos i västergård där vi åt mat, pasta Carbonara, mums. Sen körde jag hem. Wii I Love it♥

Har nyss badat och gjort mig redo för imorgon, skola igen då. Denna vecka känns lugn än så länge, vet inga prov eller läxor faktiskt.

*Måndag-
*Tisdag- Sommarjobbsmässa .
*Onsdag-
*Torsdag-
*Fredag- Parlamentet med klassen och hundvakt på kvällen.

Saturday

Nu är lördagen snart förbi också, fy vad snabbt tiden rullar på. Idag åkte vi som sagt var ner på stan och kollade på ssk grabbarna, dem satt där och skrev autografer och sånt. Man hade möjlighet att vara med i tävlingar om en matchtröja och om match biljetter till kvalserien. Veronica vann matchtröjan, de var lite lagom pinsamt för henne att gå fram haha, alla spelarna kollade på henne och skrattade/log. (dem tränar tillsammans)
     Efter hockey yran så åt vi mat på stan, köpte godis och sen ut till skopunkten, Veronica hittade ett par, Moa ett par och jag ett par. Så det blev lyckat eftersom det är: Ta 3 betala för 2. Anne kom och hämtade oss där, sa hej då till vevve och mamma<3
     Åkte ut till Enhörna för att släppa av Moa hos hennes kompis sen åkte vi mot nykvarn där jag övningskörde. Åkte därifrån till Icamaxi i södertälje, parkerade och allting. det gick fin fint. Kan jag inte bli 18 nu? snälla, snälla, snälla (passar ju dagen till ära-Caroline af ugglas som gick vidare till final och Sarah dawn finer)
Nu har vi ätit smörgåstårta och annat smått och gott, mums.

Hoppas ni alla haft en trevlig kväll, PoK


"Män som hatar kvinnor"

Ja igår fredag så var jag och Camilla på bio här nere på roxy och såg "män som hatar kvinnor" den var SKIT bra, verkligen sevärd kan jag lova, den berörde på ett annorlunda sätt, en bra blandning mellan olika genre. Skådespelararna gör ett riktigt bra jobb. Innan filmen åt vi på kebebhouse och hade trevligt med skratt i stora lass.
      Efter filmen så tog vi 21.01 bussen mot fornhöjden, jag hoppade av vid viksängen där jag mötte sofie, vi gick hem till Sara och Elina och kollade på tv, pratade och skrattade. Åkte hem vid 23.30 ungefär.

Idag ska jag ner till stan, ssk killarna kommer till kringlan, be there haha. Sen får vi se vad dagen erbjuder, sofie kanske ska komma hem till mig.

Ni får ha de så bra, pusshej


körning

Hej, dagen i skolan gick bra, roliga ämnen så de gick dagen gick snabbt. På sista lektionen *Fritidens betydelse* så fick vi veta vad vi fick på både intervju uppgiften och provet, jag fick MVG på intervjuen och MVG på provet, wiiii vad nöjd jag är. Men satsade verkligen stenhårt. Det är ett så roligt ämne måste jag säga.

Efter skolan så vart de en runda på stan med Camilla och Sara, milla inskaffade sig 2 snygga linnen. Träffade på Anne och fick pengar så att jag kunde gå till frissan och göra en viss sak haha :$
Pappa skjussade hem mig till mamma, jag har nu varit här hela kvällen, åkt en sväng till  nykvarn jag fick en tröja av älskade bästa mamma och bästa vevve.<3 Sen körde jag hem där ifrån.
Nej nu ska jag duscha innan de blir enhörna för min del, puss