Miss her


Ska träffa Camilla idag klockan tre. Jag har saknat henne, det är så synd att man ska tappa kontakten så mycket när man slutar gymnasiet och lever två olika liv. Vi lovade att det aldrig skulle få hända oss och jag lovar att jag nu ska försöka göra allt för att de inte ska ske. Det vore dumvristigt att gå miste om något så underbart som vår vänskap. Jag har aldrig haft en vän som Camilla, helt ärligt.

Efter det ska vi åka och hämta en tvmöbel i Sollentuna, så måste låna släp och fixa ännumer bärhjälp. Äsch de lär gå bra. :) Imorgon är det fredag vilket betyder skola hela dagen, men på kvällen blir det tacos hos pappa sen är det HELG!

Hos kusin

Hejsan!

Just nu sitter jag i Jessicas lägenhet och väntar på att min baby ska komma. Ska bli myspys att bo med honom här i några dagar. Idag var det sista dagen med lektioner på dessa ämnesveckor som pågått i ca 5 veckor, det är skönt men dock väntar en stor tenta bara någon vecka bort... Efter skolan gick jag till stan och handlade frukost och mat och traskade sedan upp hit i ovädret. Som tur var körde mamma förbi precis och hjälpte mig med dem tunga kassarna.

Jag pratade med pappa nyss och han sa att farmor ville träffa mig och jag vill självklart träffa henne också så vi ska se allihopa nere på tratten om en liten stund, ska bli mysigt. Så det blir sen middag idag men ska laga köttfärssås och spagetti som jag vet att min mysis älskar så hoppas han blir glad :D

Hoppas ni får en mysig kväll :)

KramizGammal bild men som ändå framhäver mitt rätta jag ;)


Känns som om det var igår...

Bloggpausen är avslutad

Idag var jag "ledig" dvs en plugga hemma dag. Imorse var jag hos läkaren och pratade om mina tabletter, min kära far följde med mig så att jag skulle våga åka hissen upp. Det finns inga trappor dit, bara hiss....usch. Följde med honom en sväng till Coop efter läkarbesöket men sen blev jag hemskjussad. Jag och Veronica mumsade i oss en varsin semla till lunch, sen blev det plugg och lite sömn för min del.

Vid tre tiden åkte jag till min kusinvitamin och hämtade nycklarna till hennes och Johans lägenhet som jag och Andreas ska passa torsdag-söndag, så ska bo där några dagar och passa katterna.

Ikväll var tanken att mamma, mormor och jag skulle åka på zumba i saltskog men när vi väl kom dit visade det sig att det bara är varannan onsdag, så vare med det. Men jag var så sugen på att träna så dem släppte av mig vid friskis och svettis så tog jag mig ett jympapass istället och det ångrar jag verkligen inte. Testade på yoga i söndags och det var också skönt men inte lika svettigt som jympan dock ;)
Mamma och mormor hämtade upp Moa och Bebis och gick en promenad istället men sen hämtade dem upp mig och åkte hem :) snällt.

Fikade lite när vi kom hem, badat och packat lite.

Have a nice night ^^