GOD JUL

Julafton idag, jag önskar er alla en GOD JUL.


Jullov

Nu har jag julledigt och det är såååå skönt :D
Hade en kort dag i skolan och en kort tripp på stan där jag inhandlade mina sista julklappar...eller jag har ju en kvar fortfarande ;)

I eftermiddags/kväll har jag och Andreas varit ute på äventyr, kan inte skriva så mycket mer om det ;) hih

Nej nu orkar jag inte skriva för allt känns så oviktigt.


fjärde advent

Jag och älsklingen fick sova ganska länge idag, sen åkte vi in till stan (Stockholm). Vi gick i en massa affärer i jakt på julklappar men blev inte så mycket handlat. Åt mat gjorde vi på "Jensens" innan vi tog tåget mot Södertälje, var grymt stora förseningar i pendeltågstrafiken så fick vänta ganska länge. I Östertälje blev vi upphämtade av mamma och Moa och färden fortsatte ut mot Enhörna där vi tillsammans med pappa och Anne åkte ut i skogen och hämtade en gran med fyrhjulingen. Pulsade fram i snön i jakt på den perfekta granen ;) haha.
En gran fick vi med oss tillsist iallafall. Supermysigt!

Nu är vi hemma, ligger och halvkollar på "Day after tomorrow" eller det är bara Andreas som kollar typ. Snart ska vi sova och denna mysdag är snart slut. Imorgon väntas sista skoldagen innan de blir 3 veckors jullov, två veckor i Södertälje och en vecka i Skellefteå :D

Sovgott



Vacker :D


Lördag 18 december

Godkväll, haft en bra dag?

Jag har haft en supermysig lördag och än är den inte slut. Jag gick upp tidigt och åkte ner på stan med mamma och Moa, julhandlade en del och köpte en mössa och en halsduk till mig själv från bikbok. Vi var på stan i nästan tre timmar och sen for vi upp till rusta och Ö&B och fortsatte vår julhandel. Nu har jag bara tre klappar kvar att köpa...eller nja, några fler kanske.
Det sista vi gjorde var att handla på icamaxi, herrejesus vad folk det var :O alla körde in i varandra med vagnarna. I juletider borde det vara rödlysen mellan hyllorna, bra ide va? ;) ibland är jag smart.

Nu är vi hemma och mormor är här så hon, jag, mamma, Moa och Veronica ska alldelses strax se på robinson finalen och mysa med godis, fika och ostbågar. Efter det ska jag åka upp till Andreas och imorgon fortsätter julhandeln i huvudstaden.

Sweeet


Två själar, en kärlek

Du får mig att må underbart
Du får mig att känna lycka
Du får mig att känna mig fin
Du har fått mig att bli den lyckligaste på jorden

Jag älskar dig!♥


Min vecka

Jag har varit så duktig på att blogga, som vanligt ;) Nu skriver jag upp en liten lista där ni kan läsa om vad jag minns om min vecka.

Måndag:
Åkte från Andreas SKIT tidigt för att åka med ett tåg till Eskilstuna med min klass för att gå på storföreläsning. Den var inte direkt bra men vi gick och åt mat efteråt och gick en liten stund på stan i Eskilstuna men jag mådde inte så bra så vi tog ett tåg tillbaka till Södertälje.

Tisdag:
Var i skolan igen, som jag inte varit på länge. Hade föreläsningar med Kamran och en kvinna som hette Jutta Lesell även det om hållbar utveckling. Andreas kom på kvällen och sov över hos mig.

Onsdag:
Tillbaka till skolan återigen och hade en kort lektion med Kamran, sedan hade vi julfika och jag fick tillbaka min tenta. Jag, Nansi och Kima gick och åt lunch på nancys och sedan åkte jag hem en stund. Åkte ner på stan igen och träffade Camilla. Vi gick och julhandlade en massa och fikade, mycket trevligt.

Torsdag:
Åkte till min VFU plats och tog igen en dag som jag missade förra veckan. Bussen innan den jag tog hade åkt i diket vid Ekeby gård så det var en massa polisbilar, brandbilar och ambulanser. Dagen gick bra, vi var ute i skogen och lämnade gröt till tomten, "den riktiga tomten" haha. Klädde en julgran och eldade och åt pepparkakor och drack varm saft. Fick jobb v.3.
Åkte in till stan och mötte älsklingen, vi åkte och kollade på en lägenhet och sen for vi hem till mig. Åt middag med pappa gjorde vi och sen var dagen i princip slut.

Fredag:
Idag åkte jag till Eskilstuna igen för den sista föreläsningen, den var mycket bättre än den i måndags. Snubben som höll föreläsningen ska ha mycket cred för han var skit duktig på att fånga åhörarna. Jag och Nansi gick och shoppade lite i stan, jag köpte mig en snygg bh och ett par matchande trosor. Vi åt kebab på kebabhuset, det smakade bra och trevlig personal. När vi bestämde oss för att ta tåget som skulle gå 14.14 men de visade sig att det var försenat... och tillsist blev det inställt. Nästa tåg skulle gå 15.07 men kom inte förs 15.30, när vi väl åkte blev de fel med en dörr på tåget så blev stående i Strängnäs ett tag. Kom hem vid 16.30, då var det "ÄNTLIGEN HEMMA"

Nu är det Robinson som gäller tjohiiing :D


Namnsdag

Idag har Angelica namnsdag, nej men? Det är ju jag ;) Grattis till mig själv typ.

Vad ska vi säga om dagen då? Den började kasst kan jag säga, stannande hemma från VFU:n idag. Sedan har det bara blivit bättre och bättre, åt super god mat som jag köpte med mamma och på eftermiddagen blev jag firad. Dem hade köpt små bakelser och så fick jag lite presenter: örhängen, en super söt kopp, svarta super snygga hotpants och en ny neccesär med smink inuti och sist en urgullig reflex vilket är bra i detta vintermörker. Tack! ♥

Jobbat på ishockeyn har jag också gjort idag, ssk förlorade som vanligt...börjar bli riktigt trött på dem, grabbarna får ju HÖGA löner, för vadå? suck...

Imorgon är det dags för praktik iallafall, efter det så ska jag till skolan och hämta ut tågbiljetter till Eskilstuna och efter det ska jag träffa älsklingen :) Längtar!

Puss

Svävar

Hallopsan sa!

Förra inlägget var sjukt gulligt och det beskrev min helg ganska bra så går in på denna oerhört roliga måndag.. Varit på förskolan och arbetat från 08.00-15.00. Åkte till stan och hämtade pengarna jag fick tillbaka från den inställda Ullaredsresan som skulle avgått på lördag men tyvärr var det tydligen för få anmälda. Synd men kanske lika bra nu när Veronica är jätte sjuk, haft över 39* feber i fyra dagar men äter nu penicilin iallafall.
Jag försökte göra något vettigt som att plugga förut men somnade istället.

Haha :)

Godnatt, puss




Jag vet vad lycka är!

Gästbloggare

Hej världen!
Snuttan här som gästbloggar ikväll! I'm loosing my blogging virginity.......

Har iaf haft en awsome weekend med min underbara älskling <3 hon är så underbar! Igår var vi ute och lekte i snön med Moa, var snöigt och blött men sjukt roligt å mysigt ! :D Kvällen spendera vi med att spela Geni, vilket alla njöt av, och ingen var övertrött och gapskrattade åt precis allt . . . .  haha :D var iaf jätteroligt :D
Idag var vi på två ställen, minns inte namnet på ena, men låg utanför Mariefred. det andra hette karlssons tror jag =) Mysigt mysigt =) nu sitter i soffan och myser, och ska dricka te och äta pepparkaka med älskling! <3




Jag och min underbara älskling! Älskar dig! <3

Snö

Hej hopp, igår åkte jag till Andreas direkt efter att jag slutade. Det var kanon mys, saknade honom. Jag orkade inte åka hem så stannade hos älsklingen över natten, vilket hade både sina positiva och negativa följder. Det negativa var att jag var tvungen att stiga upp vid 5 tiden och ta den underbara pendeln som alltid är i tid och aldrig strular på vintern :@ *arg*. När jag var i Södertälje var jag tvungen att ta bussen hem och där blev jag upphämtat av Helene, en tjej på jobbet. Hann precis! Det positiva var att jag fick vakna upp bredvid min gosigbjörn.

Arbetsdagen gick bra, vi gick till Enhörna friluftsgård och åkte madrass och stjärtlapp i branta backen, var där tills alla barn började gråta och frysa. Fick en yrselattack på eftermiddagen, de började svartna för ögonen och allt gungade, tappade färgen i ansiktet så Katarina såg till att jag la mig på golvet och upp med fötterna på en stol, alla barn stod och glodde på mig "Varför ligger du på golvet?", "Det är ingen soffa" xD "Vad har hänt?" så söta! Gick över ganska fort ändå så ingen fara.

Fick skjuss till stan av Gabriella där jag mötte upp mamma och sen åkte vi hem. Har sovit en stund och ätit super god mat: Spagetti och köttfärssås, mumma. Kollat på julkalendern och snart är det dags för Robinsson ;)

Imorgon är det fredag och längtar, ska bli mys ♥