Tisdag

Snart är mars månad över och april tar över, tiden flyger förbi.

Dagen har varit både negativ och positiv, en tung dag fast med sina ljusa stunder.
Allt man vill lösa löser sig, tillsammans är vi bättre än bäst <3

Veronica och jag kom precos hem från en promenad på 80 minuter, var på ica maxi och handlade blommor och glass.

Sova nu!





Från MAJJA till BAJJA♥


Resan

Juste! Jag glömde skriva att den 19 juni åker jag, Veronica och Selma till Egypten, hurghada i 8 dagar ;) Jag är så peppad, 10 dagar efter studenten. SOOOOOLAAAAA och Bada hela dagarna.


Siva Grand Beach

Nära nu

Haloopp! Hoppas allt är bra med er?
Själv så mår jag toppen just nu, efter att jag hade skickat in projektet så kändes det som en sten som föll från hjärtat, "Klarade jag det här, så klarar jag allt". Lite så jag tänker. 64 dagar kvar i skolan, sen är det studenten, grymt!

I fredags så var jag och köpte min studentklänning i stockholm, Camilla följde med, sen hade vi fredagsmys hemma hos henne, jätte roligt hade, och sjuka som vi är spelade vi en video ;) Åt vofflor, nachochips, tacosås och kollade på lets dance finalen. Myyys!

Igår var jag, Veronica och Elle på borta match i uppsala, ssk vann mot Almtuna ;) jäkligt roligt var det, tack Veronica som bjöd mig. När vi kom hem så åt vi lite gott med mamma, Moa och mormor och kollade på körschlagert.

Vevve övertalade mig tillsist om att gå ut, så vi drog till hamnmagsinet, singelkväll var det där, glowstick-kväll kallar jag det snarare. Vi skulle träffat några, men dem kunde inte komma. Men vi hade trevligt, jätte roligt folk och så träffade vi massa "kändisar"  :)
Jag drog hem vid ett, då pappa hämtade mig.

Bra dag helt enkelt!


KLAR!!!!

Oh herregud säger jag bara!
Nu är jag äntligen så gott som klar med projektarbetet som skall skickas in imorgonbitti. Det har varit en pina, ni anar inte hur många timmar jag har arbetat med det, säkert en 12- 13 timmar, 5 timmar bara idag! Tur att vi var lediga idag annars vet jag inte hur kah skulle hunnit.
Nu är jag iallafall glad att skiten är gjord så att man slipper tänka så mycket på det. När jag skickat in det kommer det kännas som en sten som lossnar från hjärtat.
Jag och bästis har peppat varandra till tusen, och som Kajsa sa så har vi fixat det!

Ikväll blir det hockey(om det finns biljetter kvar?) leksand ska få storstryk av ssk ikväll. Kommer vara fullsatt, underbar stämning då, mitt kära ssk.

Pappa och jag har precis ätit en god kycklingpasta wok, gott som tusan. Nej jag kanske borde göra iordning mig nu, får låna bilen av pappsen till hockeyn, me like!

Pussen


Camilla här!

Ville bara kika in och skriva att idag var det första skoldagen efter ett par (många) veckor ifrån skolan!

Det bästa med hela dagen var att jag och bästis var med varandra hela dagen lång och hade våra härliga stunder som vi har missat nu tack vare den eviga praktiken!

Ni vet dem där stunderna som bara du & din bästa vän har med varandra, dem där unika.♥
Det är dem som är härliga, det är dem som betyder, de är dem som gör att man vet att det är ni två som är bästa vänner, och det är så jag känner med min bästis, tror det är ömsesidigt, hoppas det i alla fall!


Nu ska jag inte trötta ut er med mitt babbel här!

Så puss och hej leverpasteeeij från meeiig


Ishockey nu!!!!



SSK-Rögle ;) ssk vinner!

Puss

Shosho

Tjo, jag tänkte bara kila in och tala om att jag lever men att bloggandet ligger väldigt långt ner på min "prioriteringslista" just nu. Om ni bara visste hur mycket jag har att göra om dagarna just nu. På dagarna är det jobb på skolan och på eftermiddagen så är det en massa pluggande, så jag hinner inte med något annat. Jag längtar som en galning till studenten nu, hoppas verkligen att jag överlever tills dess.

Camilla har ju vart inne och gästbloggat lite här, vilket är kanon. Någon som reder upp efter mig!:D

Sömn nu? Det tackar jag inte nej till, godnatt.


Och till alla mina kära klasskamrater som sitter i samma sits som mig nu med skolarbetet så säger jag bara "WE CAN DO IT, DON`T GIVE UP"


Juste, min familj är bäst som vanligt, tihi♥



Snart påsk och saknar denna hårfärg lite :(


Camilla is in the house!

Hej hej på alla ni få personer som läser min bästis blogg även min favorit blogg, skulle älska den ännu mera ifall den uppdaterades ofta, men, nu är fallet så, Angelica är för busy för att skriva inlägg här!

Tänkte i alla fall slänga in ett inlägg innan jag lägger mig i sängen och kollar på medium!

hmm, vet inte vad jag ska skriva? meeeen jag saknar min bästis, som tur är så är det endast 5 dagar kvar innan jag får träffa min älskade bästa vän! ♥♥♥

Nu bjuder jag på en vacker bild på mig och bästa!



hahah jag älskar oss! god natt på er!

Ikea + Hockey

Imorse vaknade jag upp hemma hos Camilla, tack för gårdagen sweetie.
Mamma, Moa och mormor kom och hämtade mig redan vid 10.30, vi åkte till ikea och åt köttbullar (MMmmmmMMmmm) och gick och strosade runt lite, jag fick små kort till min tavla av mamma♥ Lägger in en bild lite senare.

Vid halv sju åkte jag, vevve och elle ner till olearys för att kolla ishockey matchen, trevligt med drinkar (alkoholfri för mig med tanke på att jag var chaufför) nachochips, dippsåser och popcorn och trevligt sällskap det ända negativa var att ssk förlorade mot frölunda med 4-1.

Nu är jag hemma, ligger i soffan och planerar och försöker hitta någon slags balans i min hjärna och i min kropp, har så fruktansvärt ont i magen, en konstig värk och vet inte varför jag har det. Men om det inte blir bättre imorgon så kanske jag får kolla upp det.

Helgen är fullspäckad:.
Fredag:
* Träffa Sara och ta en fika
* Till badhuset med Moa och Pappa.
* Utgång med Elin och Ronja och henns vän Sara.

Lördag:
* Ishockey
* Fixa lite saker
* Melodifestival mys med mamma
* Föra
* Utgång med Milla med fler?

(;


Look a like



Sitter nu hemme hos Millimjaou och dricker kaffe, vuxenpoäng?! Har lärt mig att dricka det nu under praktiken, inte världens godaste men det funkar.

Vi har precis ätit mumsig mat och kollat på film. Snart är det dags för en till film, vet inte vilken ännu. Nachochips, chokladkaka och tacosås står och väntar på oss så bye bye (;


Juste, ikväll blir det att ha hemmagjord ansiktmask också, det är ju Camilla som ska göra den så man är ju lite orolig allt ;) haha.

It´s great

Denna dag har varit underbart skön, jag vaknade vid 10.00 då gick jag upp och åt sen började jag städa i rummet, eftersom vi fick nya speglar som vi satte upp så tog vi  bort lite saker innanför dörren så nu är det mycket rymmligare och det känns större. Efter att jag hade städat så kände jag mig så svettig så jag tog ett varmt bad, hårinpackning och ansiktsmask och så VIPS en helt ny Angelica ;) Skönt var det, behövde lite friskvårdstid.
Jag åkte och hämtade syster från jobbet vid 17.00 och sen for vi hem och åt mat. Nu har vi precis kommit hem från ishockeymatchen ssk-rögle och slutresultatet blev 2-1  efter förlängning, 2 poäng alltså men det kommer inte att räcka, kvalserien är väldigt nära just nu.

Min dag har varit toppen :D Och jag är såååå glad :D

Imorgon ska jag försöka plugga och ta mig en promenad


Dem tre olika stegen till en Angelica haha:


Gårdagens köp




HM 99:-