ssk

Ja idag spelade ssk borta match i örnsköldsvik, ssk vs Modo, när slutsignalen gick efter ordinarie match tid så var resultatet 3-3 precis som jag tippade innan matchen :) i sudden så gör ssk ett mål, jonas höglund sätter den i kassen och matchen slutar med seger för ssk med 4-3. Skönt. Bra att grabbarna håller en bra nivå nu innan kvalserien, och att dem också får upp lite självförtroende nu. Petri pakaslahti skadade sig på senaste hemma matchen mot dif, troligvis så är ett ledband av och kan där med inte spela, vilker är väldigt synd. Han behövs i kvalet men man får hoppas att det läker fort. Andra mål skyttar idagens match var: Dragan Umicevic (0-1), Tomas kollar (2-2), Robert Carlsson (3-3) och så självklart Jonas höglund med 3-4 målet i sudden.

Jag längtar till kvalserien kommer igång för jag vill gå på ishockey NU NU NU.
Det är det bästa sättet att bli lycklig på.

Hockeypusss

P.L

Igår så var jag och Moa själva hemma så vi bestämde oss att gå till pizzerian och äta mat, vi åt kebab sen tog vi bussen ner till stan, där mamma och Veronica var hos frissan, båda vart jätte fina<3 jag stannade kvar på stan ett tag sen tog jag bussen mot fornhöjden för att möta Camilla, vi åkte tillbaka ner på stan och gick till downtown, eftersom det nu har gått 3 veckor efter att jag piercade mig, Carola sa att det såg fint ut fast det var fortfarande lite rött så jag skulle komma ner nästa vecka.
    Efter det åkte vi ut till icamaxi och handlade lite smått och gott till kvällen. Hemma hade vi jätte trevligt, kollade på Let´s dance ( Karl Jan åkte ut, haha han var ju lite rolig ju), åt gott och pratade, allmänt mysigt helt enkelt. Tack så mycket Camilla för en jätte härlig kväll, jag ser fram emot tågluffningen ;) haha
Don't look back got a new direction
I loved you once
Needed protection
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo
Just like a tattoo I'll always have you
I'll always have you
I'll always have you


Pink Ladies to the end- unforgettable memories



<3

HJÄLP DET BRINNER!!!!

Alltså kan någon ge mig 5 skäl till att stanna i denna stad?
Nej tänkte väl det.

Inatt och imorse har det brunnit i 4 mat-affärer, först i Weda Willys butiken och bara en kort tid efter fick polisen larm om att det brann i Ica supermarket i weda som bara ligger dryga 100 meter ifrån Willy´s. Sen börjar det brinna i Tempo i saltskog och sist och minst brand på Willy´s i södra. Vad kommer här näst? vem blir inte mörkrädd av allt detta i denna tokstad?
     Tydligen har det hängt en massa med plancher uppe om hur man gör en "brandbomb" och uppmanar folket att elda upp affärer och annat dylikt. Det som jag hört handlar det om kriget mellen USA och Irak. Irakerna vill elda upp alla varor som kommer ifrån USA. 
Men va fan? Så jävla löjligt så det finns inte. Hoppas idioterna bränner upp sig själva!
Det här är ju bra nu när det är lågkonjuktur och allt, jävla smartass.



Bowling

Idag var jag som sagt med Ronja, Elin och Ellinore. Vi Bowlade i bollhallen här i stan, en sak som chockade mig ganska mycket var att det priset var så lågt. Endast 30 kronor för att få spela, wow det är bra.
Slutresultatet blev så här:
Utklassning eller vad? haha

Efter ett spel med mycket skratt och glädje tårar (pga av att ronja ramlade samtidigt som hon kastade iväg klotet hahaha ni kan själva tänka er) så åkte vi ner till stan, jag Ronja och Elin gick till tratten och fikade och satt och snackade massa groll. Trevligt trevligt tjejor.
Skrev förut att jag skulle umgås med Camilla idag men de blev ändrade planer, vi ska leka på fredag istället, mysa med onyttigheter och tv :)

Imorgon blir Bowling igen, ja så är det faktiskt fast med Mamma, Moa och Vevve. Puss på de.
Dags att sova nu. Nattiiiiiiii

     

Tisdag: Skridskor

Lägger ut lite bilder från igår.


Lite smått snygga sådär va.

Moa fick leda Veronica som hade svårt att gå :P




Gaaaahh så roligt de är tycker iallafall jag ;)

Nice dag måste jag säga.


Snabba puckar

Hejsan, jag vet att jag varit dålig på att uppdatera vad som hänt dem senaste dagarna men det har varit mycket roligare att lägga ut videoklipp men nu ska jag skärpa mig, hihi kan försöka iallafall *smile*

Men detta inlägg får bli snabbt för jag ska ta vara på mitt sportlov ordentligt, om bara några minuter så ska jag iväg och åka skridskor, Yeah jag älskar det. Äntligen får jag åka. Är hemma själv nu men snart kommer ligan och hämtar upp mig, så åker vi ut till scaniarinken.
Imorgon blir de lek med Camilla förhoppningsvis och kanske bowla med Elin, Elle, Ronja och Camilla om hon vill följa med, måste prata med henne först fast nu läser du det här säkert innan ;)

nu ringer de måste springa ut .

Love ya


Ett skäl till att ÄLSKA ssk ♥

E.M.D

Jag älskar dem, det finns inga bättre.
3 snygga killar i 1, kan de bli bättre? ;) Humor har dem också,
se och njut hahaha.

Vila i frid

Nu har denna fredagskväll gått också, efter skolan så gick jag och A lotta och frågade efter praktikplats men det dagiset vi var på hade redan fullt så vi knatade till bussen igen, jag åkte hem till mamma en stund tills pappa kom, jag försökte fixa internet till båda datorerna (trådlöst) men de gick inte så bra så det får vi fixa senare. Pappa kom sen och då åkte vi ut till farmor och farfar där åt vi mat. Båda fastrarna var där och Elina också. Farmors syster gick bort inatt =(
 Vila i frid Maj-britt,
nu får du slippa all smärta. <3

Hemma har jag inte gjort så mycket mer än att kollat på Lets dance, och umgåtts med Moa och Pappa.
Sitter nu och pratar med Tina och Johannes på msn men nu är de snart dags att stänga av, och nu har utröstningen på lets dance börjat igen, Ses :) puss

Sad

Gick till skolan idag trots att jag är sjuk, det känns bra fast ändå inte, jag orkar knappt men nu har vi bara en lektion kvar så jag håller ut. Ska hem sen, fort som tusan för orkar inget annat.


Varför känns det som jag bara är luft för dig?
Saknar vår vänskap.
Du vet vem du är, kanske.
<3



Prosit

Jag var hemma idag också, fortfarande feber och ont i halsen, hoppas det går över snart så man får vara frisk på lovet.
Idag har jag bara varit hemma och vilat, eller vilat och vilat ska jag väl inte säga. Jag städade ganska mycket förut i hela huset, farmor, farfar och min kusin Elina kom upp en stund på förmiddagen och hjälpte pappa att installera luftvärmepumpen. Jag har spelat massor Guitar Hero idag :D det är verkligen skit kul, jag testade på expert några gånger men HAHA det gick inte så bra, nej jag håller mig nog till lätt och medium ett tag till. Pappa och jag åkte in till stan och hämtade Moa från skolan, och Anne från jobbet. Så nu sitter dem 2 och sjunger singstar för fulla muggar men det klarade inte min hals av riktigt kände jag. När vi var inne i stan så ringde mamma, vi hade fått post så nu får både jag och Veronica köra med pappa och Anne också, inte bara mamma. Wii jag längtar som en idiot efter att få köra. Jag vill visa pappa och Anne hur mycket mamma har lärt mig också ;)

Snart ska vi åka till farmor och farfar igen, vi är bjudna på middag där, paj *mums*
Jag får se om jag kan gå till skolan imorgon, skulle vilja för att hämta lite saker innan lovet så testar iallafall tror jag.

Hörs sen puss

Still sick

Denna dag har varit lugn men jobbig. Jag har bara velat ligga i sängen och sova men jag var tvungen att plugga som en galning, hade inte ens börjat med uppgiften som skulle lämnas in idag, så det var lite jobbigt faktiskt. Men jag satt med 38.2 graders feber och skrev i nästan 3 timmar på den. Jag hörde att man skulle lämna in den senast 17.00 men jag hann inte helt klart så jag skickade in den 20 minuter senare, jag hoppas för allt i världen att det inte gör något. För jag kämpade massor, intervjuade mormor. Mamma hjälpte mig också, är inte lätt att plugga när man bara vill sova.

Nu ska vi fika, mamma har köpt semla till mig så söt som hon är. :)
Jag vill till skolan imorgon men jag får inte om jag har feber, vill inte smitta andra heller för den delen.
 Men snart kommer pappa och hämtar mig, vevve och Moa är på teater nu och de blev inget körande idag, det orkar jag inte. =(

Puss

sjuk

Hejhopp, idag blev det ingen skola för jag är sjuk. Har ont i halsen och feber. Hoppas det går över snart, har sovit mycket, bästa sättet för kroppen att återhämta sig. Men jag måste plugga nu, suck.
Hoppas ni alla får en trevlig dag och om vi får några läxor i skolan kan väl någon skriva om de i era bloggar ? (a) hihi.

Puss

Hata

Vad är egentligen meningen med livet?

Jag orkar inte finnas till för någon längre.

Orkar ingenting, vill bara blunda och vakna upp på sommarlovet.

Inget går bra. INGET

Det var länge sen jag fick sån här panik. Ren jävla panik.

En tår bara för dig

Jag fällde en tår, jag fällde flera tårar.
Det sker alltid när jag kollar på bilder på dig
Du är en av få som mina tårar är värda att rinna för.
Jag kan inte beskriva hur mycket jag saknar dig
hur mycket jag önskar att du var här hos oss
jag skulle kunna dö för att du skulle komma tillbaka.
Du är ljuset för mig.

Du låg där med nyfikna små ögon som kollade
på omvärlden, medan du själv kämpade med
smärtan på insidan. Jag älskar bilden på dig och mig
när jag står bredvid dig, som en stolt storasyster.
Jag är lika stolt över dig idag om inte ännu mer
än som jag var när jag stod där,
hur en sådan liten människa kunde
kämpa så mycket en så lång tid.

Sen fick du helt plötsligt slippa smärtan
utan någon förvarning, men du visste nog.
Du var värd att komma till ett bättre ställe
jag önskar bara vi kunde få vara tillsammans
men det kommer vi, den dagen kommer.

Gud plockar alltid de finaste änglarna först.

Jag älskar dig och saknar dig mer än ord kan beskriva.


♥Pappa♥Mamma♥Veronica♥Angelica♥Moa♥Maja♥
 För alltid.

Dag med mina systrar

Söndag idag då, helgen har gått fort, för fort. Jag vill vara ledig mycket längre, men jag får hålla ut en vecka sen är de lov och det borde jag kunna klara av. Idag så åkte jag ner till stan med Veronica och Moa, vi gick och kollade i olika butiker och kollade en stund på när Laila Bagge och dem 2 nya artisterna som dem har tagit fram genom: Made in Sweden. Vi såg Jason Morgan på HM också, coolt :D haha. Sen gick vi till och tog en cheesehamburgare. Åkte hem och hämtade Bebis och fortsatte ner till stan igen, därifrån gick vi upp till västergård, vi träffade faster och kusin där så dem var snälla och skjussade hem oss.
  Nu har vi ätit god mat och jag ska plugga nu, plugga, plugga. jobbigt men måste göras. Imorgon åker jag till pappa.


Måste berätta om en rolig sak på stan också. Det var så att tele2 delade ut mössor med det där svarta fåret på, så för att få en sån mössa var man tvungen att gå fram och säga:  I´m cheep
HAHAHA.


Beck ikväll, sen ska jag ta ett bad och tända ljus och mysa denna söndagskväll.


♥Alla Hjärtans dag♥

Idag är det som sagt alla hjärtans dag, jag tycker att det är mysigt. Det är många som hatar det bara för att den personen inte har någon flickvän/pojkvän men om man lyssnar på dagens namn så heter de faktiskt ALLA hjärtans dag. Dvs att man kan fira den med sina nära och kära också som familjen eller vännerna. Det är mysigt. Sen förstår jag de personer som säger att man borde ju alltid ta hand om varandra och inte bara på en speciell dag, det håller jag fullt med om men samtidigt så kan det vara bra att tänka över på denna dag om vi verkligen tar hand om varandra fullt så mycket som vi skulle kunna. Jag tar gärna bort Halloween men Alla hjärtans dag vill jag verkligen ha kvar, för denna dag har iallafall en värdefull mening.

Min dag har inte kunnat blivit bättre, jag har träffat alla människor som jag älskar mest.
Och jag har gjort det jag älskar mest, Ishockey. Tyvärr förlorade ssk men det gör inget idag. Efter hockeyn åkte vi hem och kollade på melodifestivalen, fikade med tårta och åt ost och kex. Sen gav vi ut och fick presenter också, jag fick halsband, liten läskig gubbe som jag kan busa med, 3 par örhängen, en glas-skulptur, och en söt miranda nalle fick jag och Moa av vevve, sööt.
Pappa och Anne svängde förbi också, då fick jag ett hjärthalsband och en I LOVE YOU nalle. Dem är så söta allihop, jag älskar min familj så otroligt mycket.

Måns zelmerlöv var bäst i melodifestivalen ikväll, Amy Diamond också, Lasse Lind var ju också bra, men han kom sist.
Nu ska jag tillbaka och mysa med mina "Gosse människor"


Sov gott Puss puss.



Fredags!

Fredagen vart lyckad, Tina fyllde år så vi firade henne i skolan med hjärt tårta och ballonger, hon blev glad. Satte upp lite bilder på henne i skolan precis så som vi gjorde med Sara i torsdags. Nu är dem både 18, härligt, eller är det de? samtidigt lite läskigt tycker jag fast ändå skönt att få bestämma över sig själv. 
     Efter skolan så åkte jag och Sara ner till stan och kollade efter alla hjärtans dag presenter. Träffade mamma och Moa på stan då också, hann inte vara där så länge, åkte med halv 4 tåget till gnesta, hade sällskap med Caroline. Båda skulle till samma håll så vi åkte samma buss sen också, hon hoppade av innan Björnlunda och jag fortsatte till Stjärnhov, där mina älskade vänner var, Sofie bor ju där så kanske inte så konstigt haha. Vi kollade på Let´s dance, spelade super mario, åt god mat, pratade SKIT, och så gosade jag med lilla Elina, åhhhhh jag dog, ge mig en bebis NU, hon är världens sötaste baby. Somnade vid 1 kanske? Lotta var på hugget, troligtvis övertrött. haha

Tack för allt, det var roligt att komma hem till dig och se ditt hem och träffa dina gulliga föräldrar och syster och Elina. Jag mår så bra när jag umgås med er<3 Jag längtar till sommaren.


 MUFFI


Kalas

Hejhopp, Idag fyller Sara 18 år och Nina 19 år, Grattis till er. Vi började klockan 9 idag, innan det sprang jag och Tina runt som galningar och letade efter ballonger och ljus, men inga hade de :( så Kallio var räddaren i nöden när hon tog fram och gav oss kondomer, de gick det också. eller hur Johanna och elinor?haha de var dem som fick äran att blåsa upp dem. Satte upp dem och serpentiner på Saras skåp. Sen sprang vi till Ica och köpte kladdkakor, sen överaskade vi Sara med Tårta och ljus och "ballongerna". Camilla och jag hade köpt en present till henne också som vi gav. :)
      Efter skolan så hade jag tid hos christina, hade inte mycket att prata om idag, det har varit bra den senaste veckan faktiskt. När jag var klar så väntade Ann-charlotte, Caroline, Tina och Sara vid skåpen, vi skulle ta bussen till stan men Maria som också var på bussen frågade om vi skulle åka till Norba, så varför inte? Det var ett tag sen. Vi alla gick till henne och kollade på hennes fina grav, sen gick jag till lilla syster också, tänker på er <3 
     Väl nere på stan så gick vi till det nya fiket och tog en fika, semla<3 Sen fortsatte vi på stan, köpte lite presenter till folk hehe. Sen åkte jag hem, snart är det ishockey med klassen. Jag förväntar mig att ni ALLA hejar på dem rejält nu.

Nu börjar det lukta mat här, mums, puss




Drive

Så nu har jag kommit hem från min lilla övningskörningsrunda, det gick JÄTTE bra idag. Jag är verkligen stolt över mig själv just nu, men jag har världens bästa mamma att tacka så är det bara, hon lär ut jätte bra och är lugn. Vi har ett bra samarbete och det är viktigt. Jag började ute i almnäs idag också men ganska fort så kom jag ut på stora vägen, sen körde jag in till södertälje och hem. Parkerade också bilen, hehe de va svårt faktiskt, men övning ger färdighet. Jag vill fylla 18 snart, jag tänker ta mitt körkort på än gång då. Jag är helt såld på de om jag ska vara ärlig. Kul att det går bra också då blir man ännu mera motiverad till att köra.


Jag blödde 2-3 gånger idag, ( om ni tycker det är jobbigt att jag skriver om de hela tiden så är det mest för min egen skull, så att jag kan gå in och kolla hur mycket och hur ofta jag blödit ifall de skulle bli något)

Jag är jätte trött och ska sova tidigt idag, om jag kan dvs.
PussPuss


  SNYGG; JA

Olá

Igår skrev jag ett jätte långt inlägg, och helt plötsligt så loggades jag ut från blogg.se Gah, mitt tålamod sjönk så jag stängde av datan och gick och la mig.  Men en sammanfattning av det jag skrev igår var att vi var hos min faster och firade hennes 46 årsdag, trevligt att träffa släkten. Jag blödde i piercingen 3-4 gånger. Skolan gick bra.

Nu till idag, skolan gick bra, det var inte alls många lektioner. Jag råkade försova mig lite imorse men kom bara en kvart senare så de gör inte så mycket men jag hatar det ändå. suck. Efter skolan åkte jag och massa tjejpinglor ner på stan, köpte lite hemlisar och Camilla köpte byxor och tröja från HM, jätte fina. AnnLotta köpte digestivkex. Kallio och Chippen mötte jag upp, sen traskade vi hemåt. Det är skönt att gå och det går snabbt när man pratar om något.
      Ikväll ska jag ut och köra, weio jag längtar ihjäl mig. Juste, igår så bokade vi resan till spanien, så vi åker den 12 juni och kommer hem den 23 juni. Det ska bli så himla skönt att komma bort ett tag.


Uffe? ska du inte komma och hälsa på snart? Jag har massor nya skämt och roliga historier på lager haha ;)



Misslyckad

Denna dag har varit skit, mer behöver jag egentligen inte säga, men för att detta inlägg ska bli längre så kan jag väl berätta lite om min "fantastiska" dag. Svårt att sova inatt pga av personliga skäl, men tillslut lyckades jag men sov oroligt hela natten. Vaknade trött. Skolan gick bra, jag var som en duracell kanin, alla tyckte säkert att jag var jobbig, för mycket energi som inte kom ut, ville bara ut och springa, gå en promenad ner till sjön men orkade inte. Jag fick lite hjälp på samhälle lektionen som hjälpte mig att kunna göra klart uppgiften, så nu är den inskickad. FINALLY, Fan vad stolt jag är över mig själv just nu, har slitit hela kvällen. I skolan gick min mobil sönder, yippie vilken tur man har just nu med allt. När jag kom hem så började min piercing blöda :O, jag vart jätte rädd, började skicka sms till massa och fråga om de var normalt, vissa sa att de är det, andra sa att jag borde åka till det stället där jag tog hålet. Och det ska jag göra imorgon eftersom de nu har blödit ca 5-6 gånger. Det kommer ganska mycket blod också plus att jag hatar blodsmaken i munnen, spyr nästan bara av den. Finns ju vissa som gillar de *host*.
Nej tur att man har världens BÄSTA mamma som hjälper mig hela tiden med allt. Jag älskar dig.
Nu hoppas jag att morgondagen blir bättre. och att jag slutar stressa.

Längtar till lovet då ska vi ha kul, eller hur sötisar? :) <3
saknar er som bara tusan

/En "positiv" Angelica.


Energikick

Så nu har man badat och fräschat upp sig till imorgon. Kom hem till mamma vid sju tiden, kollade självklart klart på ishockeyn mellan Sverige- Finland. Sverige vann över finnarna med 4-0 haha vilken utklassning GO SWEDEN. När jag kom hem så hade dem tänt alla ljus i mitt rum och gjort de jätte mysigt, det uppskattade jag väldigt mycket. Bara för att min familj är bäst.  Så nu känner jag harmoni efter all dagens stress med pluggande. Fortsätter imorgon för nu behöver jag vila, mådde illa förut också. 
   Imorgon är de som sagt skola igen, hoppas veckan blir bra. 


Tack pappa för en bra vecka, älskar dig <3

ska kolla på beck nu och sen sova, Sov gott alla läsare. kramar


Godmorgon

Nu sitter jag här nyvaken och dricker gott te och världens godaste oliver.
Jag förstår inte att jag kan sova så här länge? jag hatar det, känns som jag har sovit bort hela dagen redan, men okej de kanske var lite överdrivet. Men men idag åker jag hem till mor min och då blir de andra bullar, inget långsovande på helgerna där inte haha.
      Idag blir det plugg dag, gaaahshshahahahskajdködhajdgchadoöawirfo ja så känner jag inför de. Måste plugga på samhälle uppgiften som ska in imorgon, och jag har knappt börjat, för uppgiften är hur svår som helst och vi har bara fått några få dagar på oss. Angelica blir arg och stressad, och om jag känner henne rätt så lär hon sitta med den i sista minuterna och råplugga som en galen tjur.  suck.  Nej jag måste få henne att börja i tid idag.
Ja som ni märker har jag redan blivit schizofren.

 hej då.


Mysdag + mello

Jag mår så dåligt när jag har missat att skriva en eller flera dagar, men nu skiter jag i det, vill bara säga att min fredag var lyckad. Sofie piercade sig i sthlm, septum blev de, hon vart skit snygg i det. Efter det blev de Let´s dance kväll hos Lotta, ovanligt? nej. Haha mkt skratt och trevlig kväll bara för att vi tre är så jävla bra.

Så nu till idag.
När jag kom hem igår kollade jag på en bra film som kom på tv så de blev att somna sent fast jag var så trött.  Imorse sov jag också väldigt länge, gick upp klockan 12. Vi åkte in till stan för att hämta Veronica och Bebis, vi handlade mat på ica maxi efter och sen åkte vi ut till enhörna. Satte igång en brasa på tomten och började grilla nästan på en gång,
Mamma ringde ut och berättade att bakrutan hade spruckit helt när dem stod och tankade bilen, läskigt. Dem hade hört en smäll och sen var hela bakrutan i glas splitter. Ibland förstår jag inte varför all otur ska hamna på samma människor? jag tror dock inte att någon har svaret på de. Kan ju inte finnas en bra anledning heller för den delen.
      Hur som helst så kom dem ut till oss för att lämna bilen så att ingen kan sno den inne i stan.  Mysigt att träffa Mamma och mormor så inget ont som inte har något gott med sig. Vid sju åkte alla hem. :(

Kollade nyss på Melodifestivalen, ja, jag vet inte vad jag ska säga om det egentligen. Det fanns många bra låtar, och några lite sämre. Dem som gick till finalen var Alcazar och Emilia, dem var både väldigt bra. Sen till andra chans så gick Scotts och Caroline af ugglas, usch för henne. Alltså jag fattar inte ärligt talat, det fanns mycket bättre låtar som var värda den chansen. Men men den kanske blir bättre om man hör den mer och mer bara man slipper titta på henne.
Programledaren Petra mede var enligt mig bara en  hjärtinfarkt framkallde höna som inte kan hålla igen en sekund.

Grattis Sofie på din 19 årsdag <3

Nu kommer lite bilder från idag iallafall :D

 

aj

Nu har jag så där ont i magen igen :( jag undrar vad det är för något? det krampar ihop sig. Mamma tippade på magkatarr, kanske ska kolla upp de eller något. aj

Ha en trevlig kväll gott folk :)

Piercing

Hej, igår skrev jag inget, kom inte hem förs vid 22.00 för jag Sofie och Lotta var på bio i sthlm och kollade på: I taket lyser stjärnorna, den var kanon bra fast sorglig som bara den. Alla 3 satt och bölade :´( blev så många minnen på en gång.
På tåget på väg hem skrattade vi och hade kul som vanligt. Jag hann med 21.01 bussen ut till enhörna, kollade på ARN och sov.

Idag var en kort dag i skolan, först Samhälle där vi håller på med en uppgift som ska in den 9 feb. fattar ingenting egentligen suck. Sen  hade vi bara Laila förhör som gick utmärkt. Sen var den skoldagen slut, klockan 11 om man ska vara noga. Ner på stan och kollade med Sara, träffade Kallio sen, vi gick och fikade på det nya caféet på stan. Åt semla, kostade bara 12 kr. Sen gick vi upp till Downtown och jag gjorde det... Så nu har jag piercing i läppen :D fyy vad nervös jag var innan men när jag väl satt där så gick det hur snabbt som helst, och jag kände bara ett stick sen var det klart. Lättnad. Carola är ju lätt bäst som alla andra säger. Haha. Nu känns det lite ovant när man ska äta och så annars funkar de skit bra. 
   
Måste också skriva att det var inbrott i mormors lägenhet inatt, så jävla sjukt. Mormor har ju bott hos oss i 4 veckor för att dem håller på med stambyte hemma hos henne så det finns ingen riktig toalett och dusch och sånt. Imorse ringde dem och sa att någon/några hade brutit sig in genom fönstret i hennes sovrum. Dem har tagit ALLA smycken från min gammelmormor som mormor fick i arv, våra minnen från kära alice snodde dem, jag är så jävla arg att det finns människor som är så sjuka i huvudet. Hon kommer få ersättning, men då handlar de ju självklart om pengar, och pengarna kan aldrig ersätta minnerna från Alice<3 saknar dig




Imorgon blir de skola, och let´s dance kväll ,

puss



 

AA

Idag har det varit en lång skoldag men det har rullat på bra. Ganska sköna och härliga lektioner. Det är mycket roligare nu i skolan när Lotta också är där. Det är bara en persons humör och åsikter som stör mig just nu, men de går väl över snart hoppas jag. Kallio och jag skrev ut papprerna till svenskan idag så nu är vi redo att redovisa på fredag. skönt att få det gjort.
      Jag åkte hem till Mamma efter skolan eftersom det inte gick någon buss ut till pappa förs klockan 17.01. Och nu har jag bestämt mig för sova här inatt igen. Pappa jobbar ändå natt och Moa och Anne lite sjuka så jag känner att de är lättare att vara här. Jag ska kolla på Andra Avenyn som börjar om 2 timmar, har längtat som en galning i en vecka nu. Synd att det bara är 1 gång i veckan.

På torsdag smäller de Sofie :$

                    ANGELICA                                              SOFIE

Måndag

Godkväll, idag var det skola igen efter helgens vila och roliga bravader. Det gick bra, skulle redovisat på svenskan men de sket sig lite så det ska min grupp göra på fredag istället. Dagen gick bra även fast den var lång. Vi fick sluta tidigare för att vår lärare fick en läkartid. Det gjorde inte mig ett dugg faktiskt. :D Såg Angelica F på östertälje station med 2 av hennes vänner så fick sällskap på tåget in till stan. Väl där träffade jag Lotta och Sofie på stan, vi gick och åt/fikade på Nancy´s, Rebecca kom också dit sen. Vi satt där och åt och pratade men mest skrattade vi like always. Humorn är ju så sämst så den blir bäst precis som vi är. 
     Jag tog 5 bussen hem, när jag klev av bussen var vi 4 stycken som gick av här ute i skogen, pappa hade nyss varnat mig i telefon att det var as halt ute men tydligen var jag tvungen att ramla för att själv märka av de haha. Jag ramlade och slog i mitt knä, alla killar gick bara förbi och sa inte ens nått fast jag typ skratta och sa att det var så halt haha pinsamt :$ men men om man heter Angelica Wallén så är man van att skämma ut sig och andra.
    Pappa hade grillat fläskfilé och grönsaker när jag kom hem, mums på de. Sommar känsla <3 och jag längtar som en galning efter sommaren för denna sommar kommer bli bäst. Det vet jag.
      Jag pratade nyss med mamma också, hon sa att dem hade kollat på en resa nu till cypern som vi kanske ska åka på i mars. Jag hoppas hoppas :D fatta att komma bort från den här stan och bara njuta av värmen <3

puss


Shoes

Idag åkte jag ner med mina kära systrar på stan och gick runt och shoppade lite, var inte tänkt att jag skulle köpt något egentligen eftersom jag måste spara på mina pengar lite, men åh det kan jag inte.  Blev iallafall lite shopping för oss alla, Moa köpte lite pennor och sudd och sånt, Veronica köpte ett knäppgök spel som jag tiggde och ett par skor, sånna där läskiga med höga klackar haha. Det är hon de. Men dem var fina.
Jag köpte:
* 2 linnen från HM
* Foundation
* Sminkborttagning
* BjörnBorg skor <3

Vi gick och fikade och eftersom Veronica är den rika kvinnan så fick hon bjuda sina små systrar på en Bananasplitt mums mums. TACK :D älskar er systrar mi <3

När vi kom hem så var maten färdig, vi åt min älsklingsmat: Flygande Jacob åhh de är så gott. Sen har vi vart hemma och jag har pluggat med svenskan som vi har redovisning på imorgon om internet språk, skönt att de ska bli gjort, det har varit det tråkigaste skolarbetet jag någonsin gjort. Kanske beror på en sak. hm JA.

Jag vill ha helg lite till, snälla ge mig.

Klockan 9 är de Beck- skarpt läge. Det ska jag se.

Puss

Mina snyggingar

mindre snygg

 <3(A)