Klick

Klickade precis hem dessa snygga träningskläderTränade med syrran på gymmet ikväll. Fasiken vad skönt det är att märka att kondisen är 10 gånger bättre än den var när jag startade min resa. Även pulsen har sjunkit enormt mycket.

PussgurkorBilden får tala för sig själv!

Jag måste bara säga att jag tror att jag har hittat världens roligaste sommarjobb. Få betalt för att träffa massor med mysiga barn/ungdomar och spela sporter och lekar hela dagarna. Det är klart att det är krävande ibland men i helhet kan det knappt bli bättre. Dock känner jag mig ganska gammal, de flesta andra ledarna är några år yngre men det gör mig inte så mycket. Jobbar den här veckan och två veckor till sen har jag semester i tre veckor för att sedan jobba en och sen tre lediga igen, skööönt!

Jag hoppas att ni hade en trevlig midsommar, det hade jag. Vi var uppe i dalarna där vi hyrde en stuga. Långhelgen bestod av fantastiskt väder, god mat, trevligt sällskap och en massa mys och avkoppling.

Vikten då? Jo, efter midommarhelgen hade jag gått upp några hekto men gick ner det lika snabbt igen. Så väger någonstans mellan 58 och 59 precis som min jämnvikt ska ligga på. Tränar en hel del, får en massa idrottande på jobbet varje dag och igår var jag på gymmet och tränade med Vevve, imorgon blir det ett pass där igen och även på torsdag blir det sydpoolen men bad denna gång med min kusin.


Trevlig sommar i det fina vädret :D

Min lediga dag

Åh så skönt att vara ledig, tråkigt bara att näsan rinner som en flod och att det låter "prosit" om mig hela tiden. Jag har varit på kurs på Scania hela helgen eftersom jag ska arbeta som ledare på deras idrottsskola i sommar. Helgen var rolig och lärorik men väldigt slitsam, så trött som jag har varit under dessa dagar har jag nog aldrig varit men det blir väl så av en massa ny information och nya människor. Som sagt, det tar på krafterna och tillråga på allt så blev jag genomförkyld och haft mensvärk.

Jag njuter av denna lediga dag, jag har haft besök av mina kära syskon som har varit här och ätit lunch och planerat lite inför midsommar. Rebecca kom också över och umgicks ett tag. Kvällen kommer att spenderas på olle´s med god mat, och förhoppningsvis bra fotboll i goda vänners lag.

Imorgon och på onsdag blir det jobb på förskolan och sen långhelg innan det riktiga jobbet på Gröndal sätter igång.


Vikten går bra, jag väger 58,5 kg!

Hoppas att ni får en bra vecka!


Todaaay

Åh imorgon är det sista skoldagen, tentan ska lämnas in imorgon och gruppen ska redovisa vårt projekt. Det ska blir så skönt att kunna släppa pluggandet ett tag, jag får sommarlov i en vecka innan jag sätter igång med jobbet som ledare för ett sports camp. Jag lär nog jobba en del på förskolan i sommar också.

Mina planer inför sommaren är:

Jobba vecka 25-28, 32

Åka till Kalmar/Öland vecka 29 med mamma och ligan

Åka till Norrland med Andreas antingen vecka 30 eller 31

Ett måste är gröna lund och Liseberg kan det bli också

Sola en massa

Bada en massa

SeglaNu ska jag åka och hämta min kära mormor från jobbet och sen ska jag dra och träna, träna och träna. Ikväll blir det bad med Elina.


MålStartvikt: 79 kg
Mål: 59 kg