Italien - Sicilien

Om dryga två veckor ligger jag och älskling här och glassar :D
Längtar, längtar, längtar, Wihooooo!!!!!!!


Jobb

Skönt att det är onsdag idag, då är det bara två arbetsdagar tills helgen är här fast för mig är det faktiskt tre för jag ska iväg och jobba klockan fyra till nio. Längtar tills jag slutar för då ska jag hämta min bebis på stationen, vi kommer inte kunna ses så mycket mer den här veckan för jag jobbar både torsdag och fredag 8-21. Inatt får vi iallafall sova tillsammans.
Jag hoppas så på denna
Kärlek

Jag kan inte leva utan digVikt

Jag har bestämt mig för att gå ner i vikt. Jag har lagt på mig alldeles för många extrakilon den senaste tiden som jag inte känner mig bekväm med. Eftersom jag mår dåligt av min vikt nu känns det som ett måste att göra något nu. Jag och Andreas skrev ett kontrakt som innebär att vi inte får äta godis, fikabröd, läsk eller andra sötsaker på vardagar men på helgerna håller vi inte lika hårt i tyglarna. Vi har följt detta i en vecka nu och det har gått relativt bra, jag saknar inte ens alla sötsaker men på vågen visar det ingenting, tvärtom så har jag gått upp ännu mer istället... Varför?

Jag funderar på viktväktarna eller Curves nu.


Första jobbdagen idag då, jobbet kommer förhoppningsvis föra med sig mer motion och bättre matvanor.

Trevlig sommar!
Fel

Ibland gör man misstag i livet...

9:e juni

Exakt 1 år sen man tog studenten, minnen.Var nere en runda på stan och fikade med Rebecca idag och fikade. Vi kollade också in årets studenter och pratade lite med gamla lärare.
Efter det blev det lägenhetsvisning med Mami, momo och Moa :)

Nu är jag hos Andreas men ska åka hem imorgon för klassen ska ut och äta middag tillsammans för att avsluta terminen, mysigt!

Pussen och godnatten

Nu jävlar!

Nu när bloggen är så fin så ska jag börja blogga igen... Eller? som Elin skulle ha sagt ;)

Sista skoldagen var igår så nu är det ledighet till den 14 juni som gäller. Jag ska jobba i Vagnhärad i sommar igen, money money.

Jag ska alldeles strax åka och äta lunch med mamma och mormor, hoppas jag kan äta mer idag för igår var min mage allt annat än okej om vi säger så.

JUSTE! Vi var på kryssning i helgen och det var superduper roligt. Jag spelade på roulette för första gången i mitt liv och vann det gjorde jag också. Andreas tyckte att jag hade lite flax men jag kallar det skicklighet ;) haha.

Nej nu drar jag iväg, ha det bra alla goda människor.