Nice

Hejsan, nu har jag inte skrivit på ett tag men det måste göras nu enligt mig, Camilla och Sofie haha. Mina bloggnördar<3 gårdagen var skit kul, skolan gick bra fast har aldrig varit så trött i hela mitt liv, men de gick över när jag kom till Sofie och Lotta. Vi som var där var Sofie, Lotta, Sara, jag, Hannah och Björn. Vi hade skit trevligt, kollade på lets dance och spelade spel, åt och drack och pratade.Tack för en super bra kväll. Alla var glada och trevliga så lyckat vart det absolut.  Vart sent så jag sov över. Åkte in till stan 12 idag och åkte med mamma mormor och vevve och Moa till skärholmen och shoppade lite. När vi kom hem så badade jag, vilade och städade rummet lite. Kollade också på Körslaget och Hanna Hedlund vann, hon är duktig men Erik skulle ha vunnit enligt mig. Han är ju lite för söt :D haha.

Detta köpte jag idag:


Bilder från igår finns på bdb :D puss

Ja

Orkar inte skriva något idag,  ssk förlora.


Butterkaka

Jahapp, *GÄSP* Jag är så fruktansvärt trött just nu. Skolan gick bra idag, hade sköna lektioner förutom samhälle där vi hade ett oförberett förhör som ingen kunde, så alla ska få göra om det imorgon. Så ni som inte var där idag förbered er att kunna vad riksdagen, regeringen, departementet, utskott, motion, proposition (?). Det kommer vi ha prov på imorgon. Så bäst att plugga det ska jag göra iallafall. Hälsopedagogiken gick bra och var rolig, jag fick stå och redovisa min fråga och vara en liten ledare för klassen. På sista lektionen kollade vi på film, vi såg Björn Gustavsson. HAHA fyfan vad jag garvade hela filmen. Han e så fruktansvärt gullig :D

Efter skolan åkte jag och Sara ner till stan och kollade efter present till de blivande födelsedagsbarnet (a) hihi. Sen åkte jag hem och åt mat. Jag är så trött och grinig, ge mig lite lycka, haha jag är som en grinkärring eller det är iallafall vad dem i min familj säger fast enligt mig så är de min omgivning som är lite surkärringar Haha.

Pappa ringde nyss jag ska med honom till JULA och köpa någon luftsak grej som var REA på nu som bara kostade 5000 nu så ska följa med så får jag något att göra, men först ska vi skjussa ner Vevve och Moa till teatern,

puss

Jag tog en bild i skolan idag, enligt mig är de lite av en kopia av Camillas bilder, tycker ni inte att det är likt henne? jag gör de. ;P


Obehag

Hej, dagen har varit okej, skolan gick bra och det var faktiskt riktigt roligt idag tills sista lektionen när nått hände med mig, jag blev alldeles yr och fick hjärtat hoppade konstigt, självklart blev jag lite smårädd. Kände att varje ny känsla skapade lite ångest men det gick över sedan. Jag åkte tidigare från skolan och träffade vevve på stan och så gick vi till tandläkaren, jag fick min nattskena och hon tog massa fula bilder på mig haha. Jag fick också konstaterat att jag har hade tandställningen i 3 år och 1 månad lite drygt. Så nu var det väl äntligen dags att ta ut skiten, fast jag ska tacka alla som uppmanade mig till att faktiskt ha tandställningen, jag ångrar det inte ett dugg idag efter det resultatet jag fick om man jämför med innan.
Det var andra avenyn för en stund sen och jag sitter som förstenad framför tv varje tisdag klockan 9 när  det programmet går, 45 min håller det på men känns som 10 min, skulle kunna kolla 2 timmar i streck utan att tröttna. Det är så bra.
Fick tillbaka den där läskiga känslan som jag fick på dagen för en stund sen :S men men det går bra.

Jag längtar till fredag först  och  sen till Ishockey <3





LIVSKRAFT

Ishockey är livskraft, just nu en av 2 livskrafter jag har, <3 



ssk<3 always


LONG LONG TIME AGO

Nöjd sofie? Haha <3

Nu skriver jag äntligen, dem senaste dagarna har varit kanon bra. I Fredags var jag hos tandläkaren och tog bort min tandställning, weio äntligen. Jag är jätte glad och nöjd. Efter skolan så åkte jag med till vagnhärad och hade vår tradionella lets dance kväll med Lotta och Sofie, vi åt lite mums och hade roligt. Dagen efter så gick vi och kollade på match, telge mot trosa. Tyvärr var jag tvungen att gå lite tidigare för att hinna med bussen hem, men hörde att telge  vann iallafall. Bra bra. När jag kom till södertälje så gick jag upp till Annes lägenhet i mariekäll, det var skit halt ute. När jag kom fram så väntade jag på att hon tvättade färdigt. Samtidigt så fick jag ett sms av en av mina barndomsvänner att hon ska bli mamma i augusti, min gamla bästis liksom :O shit vad chockad jag blev men Grattis till henne och hoppas det går bra.
 Vi åkte ut till enhörna och åt tacos och hade myskväll med pappa, Moa och Anne.
        Idag söndag så åkte vi till strängnäs och simmade i thomasbadet, det var härligt och nyttigt för kroppen dessutom. Simmade 200 M plus lekte massa med Moa och pappa. NU är jag hemma hos mamma, imorgon är det söndag och det innebär att det är skola imorgon. Går till halv 5, undra hur det ska gå? Men det går nog bra.

Jag vill starta det där laget NU NU NU NU :D haha vi är bäst.



Sockerkaka

Torsdag idag då, bara en skoldag kvar, skönt med helg men samtidigt har denna vecka varit slapp och skön. Vi har ju inte kommit igång riktigt ordentligt med vårat nya schema eftersom det var romme resa och minimässa i veckan. Igår skrev jag ingenting hade inte ork men dagen var okej, lite bråk i skolan med mina "favoriter" annars var dagen skit skoj, ståjade och var glad nästan hela dagen.
   Dagen idag har också varit bra, en kort dag med bara 2 lektioner och slutade klockan 12, men var hos Kristina till 13.00 sen hämtade mamma mig, det var skönt att prata idag hade mycket att tala om, det märktes ett det var ett tag sen jag var där. Åkte hem sen och nu sitter jag och väntar på ishockey. Idag hoppas jag på fullsatt i axa men vi får väl se. Men idag tycker jag att alla borde vara där och stödja ssk det är faktiskt gratis. Du behöver inte slänga ut en ända krona om du inte vill så varför inte ta den chansen? Så alltså 19.00 ssk-rögle insläppet och biljettutdelning börjar två timmar innan start, dvs 17.00 Be there. Jag tippar på 3-2 till tälje <3

It is good that we are friends again, we have fun together.





IMORGON, IMORGON, IMORGON, IMORGON HÄNDER DET ;)<33

/Angelica Wallén®


Sleep

Hej och Godnatt bloggen.
Dagen har varit bra, fick lång sovmorgon, kebabtallrik till lunch av älskade bästa mamma, sen skola. Hade två nya lektioner idag, den ena var Natur och Friluftsliv och den andra är Fritidens betydelse, både verkar sjukt roliga :D Nu slipper jag matten för gott och jag klarade mig ju. Så roligt med lite nya uppfriskande kurser. Båda handlar mycket om aktiviteter, vi ska göra mycket roliga saker tillsammans med klassen. Tex. Gå på ishockey, okej det är ju inget nytt för mig haha men de är det roligaste som finns, råkade nog skrika JA lite för högt när hon frågade om några skulle kunna tänka sig att gå på ssk matcher haha *PINSAMT* ;D Äsch alla vet att jag ÄLSKAR hockey så ;) På tal om ssk så förlorade dem =( konstigt va? suck dem måste vinna på torsdag. Det lär ju bli kvalserien nu iallafall.

nej men ätit middag hos farmor idag sen åkte vi hem, jag har kollat på andra avenyn, suttit här och spelat fia med knuff med Moa och hjälpt henne med läxa. Jag fick lite massage av Anne också i min ömma kropp haha.

nej måste sova nu. :)

Romme

Så, nu är man hemma från den underbara Romme resan, jag vet att jag tidigare skrev här i bloggen att jag inte hade så stora förväntningar om den men jag hade så fel. Detta var bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv. Slalom det har jag aldrig åkt tidigare i hela mitt liv men idag var det dags att pröva på det.

Imorse, så fick jag skjuss av Kallio till skolan. Där stod bussen som vi hoppade på. Bussresan upp var rolig, även fast man hade gått upp klockan 4 så kände man sig ändå pigg, eller iallafall jag, fast jag tror att många andra också var det eftersom alla ville lyssna på musik och sjöng som galningar. Eller så var vi övertrötta hela högen? Jaa kanske de haha. När vi kom upp fick vi hämta ut våra skidsaker, sen började jag i skidskolan som varade i en halv timma kanske, det var en kille i spid3 som lärde mig att åka skidor, han var as duktig och trevlig med för den delen, Anders heter han. Tack:) Direkt efter jag hade åkt i den barnbacken med Anders så drog jag upp i dem stora backarna, körde både i dem gröna och dem röda. Jag älskar skidor, I´m in love. Några vurpor blev de ju såklart men inge farligt. För att vara första gången så är jag jätte nöjd.
Jag åt mat i ca 10 min sen var jag i backen hela tiden, så pjäxorna var på hela tiden.
Och det känns nu kan jag säga, detta är inte kul haha. Mitt knä värker som att det skulle vara brytet och hela kroppen gör ont. Sicken smärta men det var det värt kan jag lova. Hoppas bara att jag ska kunna komma ur sängen imorgon.
Mamma, Vevve, Mormor och Bebis hämtade mig och rebecca när vi kom hem, bussresan tillbaks var lugnare folk var mer trötta då.

Imorgon börjar vi kvart över 1, får sovmorgon för att vi hade sån lång HÄRLIG dag idag.
Och det nya schemat har börjat gällt, och på fredag tar jag bort tandställningen, alltså hör ni vad glad jag är? Romme resan behövde jag nog, ett extra intag av lyckopiller. :D

Ha det bra alla sötnosar.

MVH/





tagga

Godmorgon alla läsare, hoppas ni har sovit gott.

Idag blir en soft dag, jag ligger i sängen med myskläder, och med; "Hej kom och hjälp mig" hår, jag tackade nyss Nej till att följa med mina syskon till stan och det känns inte alls bra. För jag vill umgås med dem också men idag orkade jag inte bara men Veronica blir jätte besviken och påstår att jag bara vill göra saker med mina vänner, men hallå så är det ju inte. Jag älskar mina systrar mest<3  Jag tänkte att vi tre skulle gå på Bio snart och så vill jag bjuda dem på fika innan, vi fick ju Bio presentkort i julklapp, men alla vill se olika filmer, dem vill se den där Chihuahua filmen, helst skulle jag vilja se den nya Wallander, men nu har jag bestämt mig för att se chihuahua filmen för att jag vill vara med dem. Hoppas bara att dem vill gå med mig.

Pappa slutar klockan 3 då kommer han och hämtar mig, jag ska åka med ut till enhörna och hämta mina skidsaker till imorgon. Sen åker jag hem till mamma ikväll och sover här, eftersom det är närmare och vi ska redan vara i skolan klockan 05.45. Haha det blir lite kul. Kanske får skjuss med rebecca och tove av beccizzz mamma.

Jag måste städa mitt rum nu det ser hemskt ut, blajs. Men det måste göras så blir alla nöjda och glada, det är mysigt med ett nystädat rum sen ska jag nog ta och tända alla mina Ljus :) sen mår jag bra.

Cya

....

Det var super kul igår och idag, och jag mår bra av att umgås med er, nu på kvällen kom jag hem till min älskade familj, det var skönt, äta mammas varma mackor och kolla på körschlagert och lägga sig i mammas knä. Trygghet.

Jag är glad och lycklig, men något är fel, jag kan inte sätta ord på vad. Ena hjärnan mår bra och andra trycker ner mig med massa jobbiga tankar om allt och ingenting. Dödstankar, rädsla för döden som jag egentligen inte borde ha. Lev här och nu liksom men dem är där iallafall, jag får inte ångest, så långt går det inte men det tar på krafterna. Jag skulle behöva prata med Kristina igen, som jag alltid gjorde en gång i veckan innan lovet. Men sen tog det bara slut, men jag behöver det.

Alla pratar om vikt och bantning, just nu sitter mamma och mormor och pratar i vardagsrummet om olika bantningsmetoder och att dem verkligen vill gå ner i vikt, Pappa håller på med en bantningskur just nu, han får inte äta mat på 5 veckor bara dricka något flytande. Veronica gymmar som en galning och har jätte fin och slank kropp men tjatar ändå alltid om att hon är tjock, där står jag hennes lilla syster som väger nästan 10 kg mera än henne. Sofie mår dåligt över sin kropp, hon är ju super fin hon också. Och hon är mycket smalare än mig.
Jag väger nästan lika mycket som min egen mamma och hon är 22 år äldre än mig.
Jag orkar inte, jag vill inte vara ett fetto som jag alltid har varit, jag blev mobbad när jag var liten, det har satt sina spår, mitt självförtroende är så jävla kasst. Gör mig smal, jag vill träna, sluta äta så mycket men kan fan inget av det. Fick chansen att träna på nautilus, jag hade gym kort men jag kastade bara de i sjön, jag var där 2 gånger. Yes.
Jag vill bara duga, vara värdefull och trivas med mig själv.

Gråt i halsen nu, men jag förstår mig inte ens på att jag skriver om det här på bloggen, jag har inte pratat med någon alls om det nu men det är bara så skönt att skriva av sig saker. Till er som läser så vill jag bara säga förlåt för sånt här skit.

På måndag är det rommeresa, känns inte som att det ska bli kul ens fast jag längtade efter det så mycket för ett tag sen, kommer ändå inte ha någon att vara med. jag längtar till fredag då tar jag bort min tandställning, något positivt gällande utseendet.


Let´s dance

Just nu sitter jag hemma hos lotta och väntar på att hon och Sofie ska bli klara. Idag blir det att åka och kolla Lottas innebandy match. Dem ska vinna och jag och Sofie ska Heja mest på dem. Ska bli roligt.

Igår  var en bra dag fast onödigt att gå till skolan, hade inga lektioner, men efter skolan åkte jag och sara och kallio till kallios mammas jobb och fikade, sen tog vi bussen till Sara i vagnhärad. Vi var hos Sara, åt god mat och hade pilkastningstävling med hennes pappa, Vid åtta gick vi över till Lotta och Sofie och kollade på Let´s Dance och åt smarriga saker. Vi sjöng singstar ett tag också, haha alla sjöng faktiskt ;D Sara gick hem vid 23.00 sen kollade vi på film, Narnia prins caspian. Den var lång men bra, sen satt vi och kollade lite spökfilmer på youtube, men det mesta ser så fejkat ut. Sen somnade vi runt 3.
Tack för en trevlig kväll, men nu ska vi i väg och heja heja heja. Eftersom vi är Bäst.
Ni betyder <3

Hörs sen, hoppas ni får en trevlig lördag.
puss och kram.

(bilder kommer sen)

/Angelica


Skönt

Idag hade jag lång sovmorgon, gick upp klockan 10.00 och åkte till skolan klockan 11. Där hade vi bara psykologi, utvärdering och tipspromenad, 3 stycken vann. Det var jag, Caroline och Tove. Fick en klubba som alla andra också fick. Sorgligt att vi ska sluta med psykologin, det har varit den bästa lektionen någonsin.
Sen pratade jag med min mattelärare och jag klarade alla prov så jag får G i hela kursen nu, pff vad skönt så jag slapp gå om. Jag blev glad.
Jag och Sara åkte ner till stan sen och både köpte 2 BH:ar på HM sen mötte jag mormor och åkte hem.




Vi har nyss ätit mat och haft VÄRSTA diskussionen om Amning, Vevve berätta att hon en kvinna på bussen hade satt sig och ammade sitt barn offentligt, hon tyckte det var vidrigt och anser att hon borde vänta tills hon kom hem. Mormor tyckte likadant, Men mamma och jag tycker absolut inte det. Vad är det för fel att mata sitt barn? Varför är ett bröst så farligt att visa? Många upplever det som stötande, enligt mig är det bullshit. Ett bröst, tutte kalla det vad du vill vi är skapta så varför skämmas över det, och allra helst inte när vi ska mata våra barn, det är ett behov, barnet måste få maten. Jag personligen ser hällre en kvinna visa sitt bröst och amma sitt barn offentligt än ett gallskrikande barn. På sommaren sitter det ofta killar med bar överkropp på bussarna eller går runt på stan, ingen reagerar men när en kvinna ska amma sitt barn är det stötande för vissa, vad beror det på? Storleken? Bara för att kvinnor har större bröst är det därför?
Nej jag ser ingen bra förklaring på det. AMMA VART FAN DU VILL. haha

Vad tycker du? Ska man få amma offentligt eller inte?


Drive

Dagen har varit både bra och dålig, fast mest bra. Skolan var jobbig, först engelska, sen grupparbetet på svenskan, plus 2 Laila lektioner. Allt gick bra men jag var trött idag. Lotta och jag satt och skrattade lite på Lailas lektion, eller hon får ju typ alltid skrattattacker som inte slutar. haha :D men det var lite roligt. Dagen har inte varit mycket mer än så. Tråkigt. Imorgon blir det en skön dag för mig, börjar 11.40 och slutar 13.00.

Strax ska jag och mamma skjussa ner Vevve och Moa till deras teater, sen ska vi övningsköra. :) weio, Jag vill ha körkort jag också. Nathalie och Nina klarade sitt idag. Grattis :) super kul.


Vilken dag det var igår!

Oj, som ni såg så hann jag inte skriva något igår för jag åkte klockan 07.40 och kom hem vid 23.30 Men vilken dag, skolan gick bra, det var slappt och helt okej, rent ut sagt roligt. Sen efter så åkte jag med till kära Vagnhärad med Lotta och Sofie eftersom vi skulle åka till råsunda och kolla när lottas lag spelade match. Hemma hos dem åt va mat och jag spelade GH haha. Halv 6 kom hennes pappa och hans tjej och hämtade oss så åkte vi upp. Jag och Sofie syndade med Chips och Kexchoklad medan Lotta och laget värmde upp. När vi sitter där inne säger Sofie:
Där är han i den gamla idol juryn. Det var Daniel Breitholtz, hur coolt var inte det på en skala? Bara jag som tycker kanske. Men han är tränare för råsunda och hejar på djurgården så det är ingen bra kille inte.
Under hela matchen satt vi ock skrek och hejade på telge, hamnade bredvid några "Damer" som hejade på råsunda. Hon skrek som en kossa och vi blev as arga på henne så det blev lite krig. Matchen var jätte bra och telge vann med 6-2, Lotta #11 gjorde två mål och blev matchens lirare. Grattis:D
När vi kom tillbaka till södertaälje hämtade pappa mig på stationen så åkte vi upp till Mc donalds och köpte lite mat för han skulle ändå vänta på Anne som slutade 11. När jag kom hem så sova alla, så jag gick också och la mig.

TACK FÖR EN JÄTTE ROLIG DAG, NI ÄR BÄST<3



Neej

Nu måste jag verkligen sova, men jag kommer inte att kunna, dålig inställning jag vet. Men jag ska till skolan imorgon, försöka iallafall, känner mig bättre men inte helt fit for fight, känns som om jag kommer få tillbaka febersmällen snart men jag hoppas inte det. Så blir skola imorgon. Åh jag vill verkligen inte. Så har jag bara tråkiga lektioner och jag slår vad om att jag kommer behöva gå upp 06.30 och åka till skolan för att vara där kvart över åtta bara för att ha lektion i 5 min sen sluta och inte börja förns efter lunch. Han är så våran lärare, men de ska bli skönt att den kursen avslutas så jag slipper de. Sov sött



Sjukling

Idag började skolan, just nu har mina vänner Samhälle men inte jag, jag ligger hemma nerbäddad i sängen och myser med bebis. Jag kunde inte sova inatt, gick upp och tog alvedon och bricanyl för att jag knappt kunde andas, slog på tv och kollade en stund, somnade kanske runt 4 imorse. Trött nu. Jag hatar att vara hemma från skolan, det är tråkigt och man missar så mycket bara på några dagar. Men vad ska jag göra? Jag vill gärna vara frisk om en vecka för då ska vi åka upp till Romme med skolan och åka skidor. Det gillar jag så snälla låt mig vara bra då.

Inatt vid halv 1 tiden så hörde jag massa brandbilar åka förbi, och imorse så berättade mamma innan hon åkte att det har brunnit på Ica maxi inatt på två ställen inne i butiken, jag tycker att det är så sjukt att folk beter som som svin i den här stan. Man skäms att bo i södertälje nu för tiden, ska det vara så? Någon dag ska jag ta mitt förnuft till fånga och lämna denna stad, men det tar emot för jag tycker inte att det är vi som sköter oss och beter sig så som människor ska göra ska behöva fly från VÅR egen stad. Dra iväg med packet istället. Ingen vill ha dem här.

Jag gillar några av kommentarerna som finns på denna länk.


http://lt.se/nyheter/1.58708

Nej nu ska jag vila vidare, skriver sen.



igår

Igår skrev jag inget inlägg dels för att jag inte hade så mycket tid och för det andra så mådde jag inget vidare, och det har resulterat i att jag idag är hemma och är sjuk. Men nu tänker jag göra en liten sammanfattning av gårdagen.

Min faster Cia fyller år på onsdag, men med tanke på att hon bor i stäket (Järfälla) så blev vi i släkten bjudna upp igår. Vi som var där va: Jag, Pappa, Vevve, Moa, Anne, Farmor, Jessica+ Elina (kusiner), Faster kicki och Sen Cia Lars-åke och hans son sebbe som var där ett tag. Det var en trevlig kväll, vi blev bjudna på tacos och fika. Vid 7 tiden åkte vi hem, Pappa lämnade av oss hos mamma, för nu blir det mamma vecka. Jag kände hela dagen att jag inte mådde bra, tog tempen när jag kom hem och hade 38* feber.

Ishockey lördag!

Halloj, idag var det ishockey. Jag var där med Veronica Mamma och Mormor idag :)<3 Matchen var skit, skit, skit dem förlorade med 2-7. Men det är inte det värsta för dem gjorde ändå det dem kunde även fast det absolut inte var bra, utan det som var det värsta är att hemma klacken är helt dumma i huvudet, Jag hatar dem rent ut sagt. Ssk fansen ställde sig och buade mot sitt eget lag och hånade dem när de fick pucken. Hallå? hur dum i huvudet kan man vara. Och när matchen var slut och spelarna skulle tacka för att det ändå kommer folk som kollar så står nästan alla i klacken och skriker och pekar finger åt spelarna. FY FAN :@ Och detta är inte bara snorungar utan också äldre män som bör vara mogna vid det här laget men så är inte fallet. Efter matchen rusar det ner en klunga på ca 30 pers till spelaringången och vill bråka eller något sånt skit. Jag har aldrig varit så arg i hela mitt liv, jag lovar er det. Jag stod och var så förbannad så tårarna kom. JAG ÄLSKAR TÄLJE <3
Dem bjuder på nästa hemma match den 22 januari så kom allihop och visa ert stöd, och dem som skälper istället för att stöda ska inte få komma in.

Jag kommer bli sjuk, influensan är på väg in i mig känner jag. Ont i hela kroppen värker i armarna och feber är nog på väg. =( Jag vill inte bli sjuk nu när skolan börjar, vill inte komma efter redan nu.
Nu ska jag kolla film och ha myskväll med Dricka, Chips, Dipp, Grönsaker. Hoppas er kväll blir bra!


 Eftersom jag kom till pappa nyss :D

Friday is here

Jahapp idag är det då fredag fast bara i en timma till dock, jag har inte haft tid för att blogga idag så får bli ett litet nu.
Dagen började med att bli väckt av en pappa som säger: Vi måste åka om hen halv timma. Ahh panik, en halvtimme kanske räcker för en kille att göra iordning sig på men inte för en tjej ju! Men jag hann. Vi åkte in till stan han skulle till läkaren sen gick vi en kort stund på stan och köpte lite ditt och datt. Åkte ut till Axa sen och träffade resten av Wallén la familja dem åt mat, vi åkte hem sen eller jag iallafall, så nu har jag varit duktig och rensat min garderob, jag är nöjd för det vart bra. Vid 6 kom Pappa och hämtade oss då åkte vi ner till stan och åt på thairesturang, det är så mysigt. Våran lilla tradition. Efter det vart det färd ut till enhörna och kolla på Let´s dance sen bar det hem till mamma igen. Jag hör själv hur mycket jag far fram och tillbaka, ¨många tror att det är jobbigt fast det är inte det. Nu ligger jag här i sängen och ska försöka sova snart, men det lär bli svårt för nu på lovet har jag varit vaken till halv 3 nästan varje natt, så att ställa om sig blir inte det lättaste. Jag knarkade Twilight igår också :D tredje gången jag kollat på den nu, tre dagar i rad. Skulle kunna se den hundra gånger till utan att tröttna.

Måste bara uttrycka mig lite om Let´s Dance som det var premiär på idag. Den kände så kallde "BlondinBella" är ju med och hon var väl sådär men jag hoppas för allt i världen att hon ska åka ut snarast. Ni får ursäkta men jag tål inte människan. Blond Blåst Bimbo Bx3 som inte vet vad hon heter knappt. Nej jag rådissar den fjanten. Men desto mer gillade jag Morgan, ni vet han som var med i ett sommarlovsmorgon för hundra år sen haha. Han var Bäst. Honom hissar vi idag tycker jag.

Anledningen till att jag sover hos mamma är att det är ishockey imorgon klockan 4, ssk möter modo och tälje måste ta poäng annars är det nog ganska kört :( Men vi hejar :D:D <3

Godnatt och hoppas ni orkar läsa alla mina Låååånga inlägg som blir nu förtiden.

Angelicas citat " Jag älskar er alla där ute, nu är jag inte bara snäll, utan ironisk också"
Haha.

Piisspuss



Torsdag!

Idag när jag var på väg till bussen så körde den en bil förbi och stannade, jag vart lite smått förvånad för jag känner ju inte många här ute i enhörna men när jag kollade så var det en tant som frågade om jag skulle in till stan, Ja sa jag och jag fick åka med henne in. Vi satt och pratade massa hela bilresan in till tälje hon var jätte trevlig och hette Nina. Min dag började bra, jag blev så glad att vissa människor är så trevliga och hjälpsamma, tack till henne. Eftersom jag kom tidigare in till stan då gick jag och mötte mamma och följde med när hon skulle spela Bingo, jag spelade också och vann faktiskt lite hehe :D Sen var det dags för tandläkaren och ta avtryck det gick bra, var lite äckligt bara att ha massa lera i munnen haha. Allt mitt smink förstördes när hon kladdade med vatten på mitt foundation :P låter som en fjortis nu men det är inte kul att vara flammig.

Sen mötte jag upp Camilla, vi pratade massor och tog en buss till västergård för att kunna vara inne, sen åkte vi tillbaka till stan igen där jag och Camilla mötte upp Moa, vi gick till Nancy´s och åt/fikade. Trevligt. Vi sjöng lite sen och mötte upp Veronica, åkte hem till mamma i 5 min sen ner på stan och tog bussen hem.

Ikväll vet jag inte vad som händer, ska väl kolla film. Jag kollade på Twilight igår och ska nog göra det idag igen. Isåfall har jag kollat 3 ggr på den och är fortfarande lika förälskad <3(a)
Bästa filmen någonsin.


Grekisk

Gårdagen var bra det var skönt att komma hem och kolla film och mysa sen, jag kollade på en svensk vampyr film men aa, den var äcklig och konstig. Inte alls otäck igentligen utan mest vidrig för man fick se detaljer och en flicka på 12 år var vampyren, hon hade blod runt munnen hela tiden så nej den var inte bra, inte alls. Den hette : Låt den rätta komma in. Inte sevärd.
 
Idag skulle jag ta 10.44 bussen från enhörna in till stan, men när jag väl kom fram till busshållsplatsen så kom aldrig bussen, den gick 11.44 istället, jag hade kollat på lördag, smart som jag är. Men jag orkade inte  gå tillbaka för det tar typ en kvart att gå till huset. Jag tänkte att jag väntar i en timma i kylan men när jag pratade med mamam i telefon tyckte hon inte att det var en bra ide så hon och mormor hämtade mig, hade redan stått ute i 1 timma så var ganska genomfrusen. Tack mamma du är bäst!<3 Vi åkte till Akropol där mamma och mormor bjöd mig på mat, grekiskmat. Mums vad gött det var, vill ha mera. Efter det så var vi inne på Görans blommor och beställde begravningsblomma till Annicas mammas begravning. (Mormors vänninas mamma) Vila i frid. Sen åkte vi till Ica maxi och handlade mat,då kom Moa och sen åkte vi hem.

Nu sitter jag ensam hemma för dem andra åkte ner till stan, moa och mormor ska på bio och se: Vi hade iallafall tur med vädret igen och mamma och vevve skulle lämna tillbaka någon bok.
Har inget planerat för ikväll blir nog att vara hemma och mysa kolla film och sjunga singstar ;) Åker ut till pappa sen fast han jobbar till 23.00 men är där med Anne och Moa.
Imorgon ska jag till tandläkaren, nu är det inte många dagar kvar tills tandställningen ryker, den 22 januari är det exakt. Jag ska träffa Camilla sen på stan och hitta på något JÄTTE kul, jag längtar ihjäl mig.

Hörs sen :)


Angelica x2

Hej, just nu sitter jag hemma hos Angelica på värdsholmen och har sjungit massa abba singstar och spelat GuitarHero, jag är sämst! haha. Vi har fikat på stan och suttit och pratat massa minnen och vad vi ska göra. Det är trevligt och vi var snyggast idag på stan när vi provade fula kläder.  Puss på att vi är änglalika.  

..

Just nu hatar jag Kanada, domarna och publiken där. Rättvis final skulle inte tro de. Fan  ta er .
Förövrigt är klockan 04.16 så kanske dags att sova? gonatt


Twilight

 

Jag har gått och blivit förälskad. Igår kollade jag på Twilight och då blev jag kär i filmen, jag är helt seriös det är nog den bästa film jag sett i hela mitt liv.
   Filmen handlar om en Bella som flyttar ifrån sin mamma och arizona för att bo hos sina pappa i den lilla ruskiga staden forks i washington. När bella börjar skolan i forks möter hon en kille med namn Edward, hon upptäcker att han inte alls är som alla andra och blir genast nyfiken på vem han egentligen är. Han är en riktig Hero han räddar henne i farliga situationer och gör helt magiska saker som att stoppa en bil med händerna. Han vill inte vara nära henne men samtidigt vill han det. Tillslut får Bella reda på att Edward är en vampyr men då är hon redan stört förälskad i honom och inget hindrar deras kärlek tills massor med hinder kommer på vägen.  Kolla på filmen och se hur det slutar, det är en underbar film var beredd med näsdukar så du kan torka bort en tår eller två. Romantik, spänning, action, magi mm.
Du kommer inte ångra att du såg den.

Huvudrollerna spelas av: Robert Pattinson(Edward) och Kristen Stewart  (Bella)

Ett litet filmtips från mig.

Arg

Nu är jag hemma efter en jä*ligt dålig match. Okej jag som är en riktig ssk:are erkänner att denna match var den sämsta på hela säsongen och vi var inte ens värda att vinna. Det tar emot när jag skriver det men jag måste vara ärlig. Hallå liksom? var är vårt riktiga ssk. Två, två spelare som utmärkte sig, det var Linus Klasen som gjorde båda ssk:s mål och Super Finnen Petri Pakaslahti som enligt mig är det bästa köp som ssk har gjort, iallafall under denna säsong. Tränaren Jim brithén har gjort ett smart drag när han la in Petri och Linus i samma kedja, spelar så fint ihop och det är den femman som ger mest utdelning. Vissa spelare ska bytas ut och det är NU. Kudroc, Morgan, Olsson ni kanske kan spela i knattelaget som åker runt innan matchen istället? Ring och hör om dem har några lediga platser. Förlåt men dem gör liksom inge nytta i laget utan tvärt om, skälper hela gänget. Målvakten Bjurling får ett G idag men inte mycket mer, men det är klart man kan inte spela hockey med bara en målvakt.  Jaja, vinst på lördag då. (Känns som jag har sagt det förr?)

Sen måste jag bara säga att jag är så fruktansvärt arg på våran ståklack. Folk beter sig som om det vore ett dårhus vi var på. En man kan ställa sig upp och skrika och svära och hota andra i samma klack att sjunga eller hoppas osv. Jag tycker att det är så omoget, väx upp.

Blir att kolla Ishockey klockan halv 2 inatt hoppas det blir bättre. Heja sverige<3





Skärholmen

Idag var jag Anne och Veronica i skärholmen och skulle shoppa, men väl där så var det bara skit kvar. Jag blev jätte besviken på Ginatricot och Cubus dem 2 affärerna brukar vara så himla bra men idag var det så utplockat efter all jul och nyårsfirande. Dem hade inte fått in något. Så när vi åkte därifrån så hade jag inte köpt en ända sak, skönt att spara lite pengar dock haha. Vi åt där iallafall men då bjöd anne, tack. Jag åt kebebkyckling med pommes och dem andra tog natchotallrik som vanligt. :D Nu är jag hemma hos Mamma, ska sova här inatt eftersom det är ishockey om nån timma ;D <3 ssk mot linköping, krossa packet.  Inatt är det hockey, final i junior hockeyn mellan sverige och kanada så ska sitta upp till 3 kanske. trött.

Jaja vad gör man inte för ishockey?


Såhär såg jag ut idag:

Mys

Idag åkte jag ner på stan med min syster och mormor, vi handlade mat och gick och fikade. Veronica köpte as snygga stövlar, Höga klackar. Ovanligt för henne haha not. Vi åt mat också jag och mormor tog bakad potatis med skagenröra och vevve åt nachotallrik. Till efterrätt blev vi bjudna på Bananasplitt av mommo. Tack <3 vi kom hem nyss till sjuklingarna som fortfarande inte mår bra. Jisses vad kallt det är ute :O Ta på er varmt.
Vad händer ikväll då? Jo jag ska åka till pappa, han hämtar mig och sötMoa om några timmar (?) Imorgon är det ishockey igen, SSK-LHC då tar vi tre färska poäng.

Norba, vila i frid jag tänker på dig. <3
6 månader sen idag.
 Vackra ängel hoppas du har det bra.

Idag:
   
   


Lördag

Okej, denna dag har varit både bäst och sämst på samma gång. Det började inte bra iallafall, jag fick pengar av pappa till pluskort idag eller han satte in dem på mammas konto. Då tänkte jag att jag åker ner till stan innan ishockeyn och fixar busskortet så att jag kan komma till och från ishockeyn ikväll. När jag väl var där nere så var jag helt säker på att jag kunde mammas kod som hon hade printat in i mitt huvud, men det gick tydligen inte in :S efter 3 försök så spärrades hennes kort, Yippi Angelica fan vad bäst du är. Åh dagen va förstörd där.. trodde jag iallafall. Men men nu har jag iallafall pluskort och det är det viktigaste (?) haha nej skoja bara. Men men jag och veronica kom iväg på hockeyn iallafall och hade trevligt där. Men tyvärr förlorade ssk i förlängning så 1 poäng fick vi iallafall. Petri Pakaslahti var jätte duktig idag. :)
Nu har jag kollat på Körschlagert och ska kolla hockeyn som börjar om 10 minuter.

Jag mår illa :S usch jag vill verkligen inte bli sjuk, men det går tydligen massa influenser nu.



Ha en fortsatt trevlig kväll.
Mvh/ swedbank ANGELICA

Friskhet och promenader

Så nu känner jag mig extra pigg. Jag och syster Vevve tog oss en promenad till Ica maxi för en stund sen. Vi tog på oss massa kläder och sen började vi traska. Det är väldigt kallt ute, men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte gillar det. Det är så skönt att gå nu, visst det är kallt men när man rör på sig så känner man inte av det så hemskt mycket, det är värre när det blåser kalla vindar än nu när det är en bitande kyla.  Vi handlade lite mat till imorgon eftersom sjuklingarna bara ligger. Så imorgon ska vi laga spaggetti och köttfärssås, mamma får såklart potatis eftersom hon är lite kräsen, nej hon har faktiskt gluten. Jordgubbsglass köpte vi också :) mumma.

Här är det jag köpte på stan idag:

Fint?

Fredag

Vaknade sent idag, åkte ner till stan med Veronica och shoppade lite och handlade mat hem för både mamma och moa ligger hemma sjuka med hög feber och sånt :( usch. Hoppas att inte vi andra blir smittade. Jag köpte mig iallafall en tröja och ett par stövlar. Kan lägga upp bilder sen. Veronica köpte också skor, fast guldpumps. Träffade Uffe och pratade med honom, lycka till med petterson hurrö. ;D Love is in the air. Träffade även Robban och Petri hihi. (a).
   Har lagat mat och sjungit massa singstar med veronica.
Puss


Idag.


Nyårsafton <3 me and my babe


Gott nytt år !

Nu är det 2009 gott folk. Jag hoppas att ni alla får ett bra år med mycket lycka och kärlek. 
Förra  året som tog slut för ca 56 minuter sen har varit både bra men också sämst.  Jag ser 08 som ett år jag helst glömmer, fast när jag tänker efter så har det hänt en massa bra saker också. Jag har fått nya underbara vänner, mognat en hel del, insett vad som verkligen betyder någonting här i livet.
Men sen är det ju dem där tråkiga sakerna som jag absolut inte skulle vilja hända hände. Min kära gammelmormor Alice gick bort i slutet av sommaren, jag saknar henne så mycket vi stod varandra nära. Sen gick min klasskompis bort i somras också, varför ska allt hända? Alla bortgångar av folk rev upp så många halvläkta sår och tröck ner mig helt och hållet, fick tillbaka min panikångest vågade inte gå utanför dörren och trodde att jag skulle dö varje dag, varje timme hela tiden rättutsagt, men sen fick jag hjälp då började jag se ljuset igen, med hjälp av medicin, familj och vänner mår jag såhär bra som jag gör just nu, TACK<3 Många av er anar inte hur mycket ni har hjälp mig att få styrka även fast ni inte tänker på det själva.

2009, jag har bestämt mig att detta år ska bli bäst. Jag ska fylla 18, kunna gå ut på krogen ska ta mitt körkort så snabbt som möjligt ha det roligaste året i mitt liv. Det är iallafall vad jag hoppas på och jag ska göra allt för att det ska bli sant.
Jag önskar min älskade familj och alla mina vänner lycka och glädje och att dem ska ha det bra och må bra. <3

Jag har haft en bra nyårsafton. Avslutade året med dem jag älskar mest <3 Pusspuss