Åland here vi come!



Nu blir det att sova i några timmar, sen upp halv 5 för att åka iväg till båten. Som tur ät får vi skjuss av älskade mamma och Moa<3

Jag och Veronica kommer fram till åland vid 14.00 ungefär.

Here we come :D


godmorgon (:

Idag mår jag bättre, ingen feber imorse iallafall, stort plus på de. Nu hoppas jag verkligen att det går åt rätt håll. Det blir att vila, vila och vila idag så att jag kan åka till åland imorgon. När vi väl kommer över med båten så har vi ju ett hotellrum som jag kan vila på. Så jag håller tummarna att jag blir ännu bättre för hostan är ju inte bra än.

Jag borde göra en massa läxor och sånt skit, men jag orkar verkligen inte. :(


Satt nyss och kollade på kort från sommaren, oh vad jag saknar sommaren, jag vill ha värme och sol.
Kolla bara på den här fina lite omredigerade bilden på vår båt


sjuk och deppig

Hejsan, jag ursäktar för usel uppdatering.

I fredags hade jag min födelsedagsfest, det vart riktigt lyckat. Vi började här hemma med lite snacks, dricka och singstar osv. Jag fick jätte många fina presenter utav alla. Vid halv elva drog vi till hamnmagasinet, Rebecca, Sofie,Lotta och Sofie följde inte med ut. Men det var super kul att dem kom iallafall :D.
I början var det rätt segt men sen kom de mer och mer folk och då vart de roligt. Blev bjuden på drinkar och så.
Vi kom väl hem vid 3 tiden. Camilla sov över hos oss.

I lördags var det ishockey som gällde, jag började redan då må dåligt. Det var jag och syrrorna som gick på ishockeyn. Mamma och mormor var och kollade på Dansbandskampen. På kvällen åkte vi till pappa och åt thaimat, sen fick jag feber.
Juste, SSK vann :D

Söndags, aa de hände inte så mkt. Åkte hem till mamma på kvällen. hade ingen feber.

Idag måndag vaknade jag vid 5 imorse och kallsvettades och hostade så mycket att jag inte fick någon luft. Sov ett tag till, väcktes vid 8 för att jag skulle upp och köra. Men hade 38.8 i feber så kunde inte åka iväg.
Jag har bara vart hemma idag, legat på soffan kollat film och suttit vid datorn.

På onsdag ska jag och Vevve åka till Åland, jag måste bli frisk tills dess.



19 oktober

Min födelsedag var fantastisk, jag blev uppvaktad på morgonen med sång, presenter och morotstårta, baguette och Juice av Mamma, Veronica och Moa.

I skolan så blev jag också grattad av många, av Camilla fick jag en underbart god kladdkaka, och av Tina fick jag ett presentkort på BikBok, jätte gulligt :D, hon kan inte komma på fredag tyvärr :(

Jag var med i tidningen, en bild på mig när jag var ca 3-4 år gammal, super blond och urgullig.
Efter skolan så åkte jag hem till mamma, vi åkte direkt därifrån ut till pappa, där vi firade mig med släkten.
Mamma plus Vevve och Moa, pappa, Anne, mormor, Uffe, kicki, christer, elina, farmor, kia, Lars åke.
Vi åt Tacos och åt tårta, jag fick en massa fina paket. Pengar, tröja, smycken, kollage, mamma och jag ska åka och kolla på en idol fredagsfinal, Veronica och jag ska åka till Åland nästa vecka och bo på ett hotell, bara hon och jag, av moa fick jag också en stjärntecken bok som är jätte intressant, bäddset, en bok av mamma där hon skrivit om mig och satt in bilder och en MASSA MASSA mer.

En väldigt bra 18 årsdag med andra ord! :D Älskar er <3







puss

20 oktober

Hejsan!

Det blev skola idag trots att jag imorse övervägde att kanske stanna hemma idag med tanke på att det ändå inte skulle bli så många timmar i skolan, men duktig som jag är klarade jag av att gå upp och bestämde mig för att gå, för vad skulle annars Camilla göra? HAHA.

Jag åkte redan hemifrån vid 07.15 och hade körlektion. När jag kom tillbaka så hade vi historia, nu sitter jag och C här, jag ska alldeles snart gå på elevrådsmöte, JÄTTE KUL :D, ironi.
13.45 kommer mamma och hämtar mig, vi ska åka upp till gillinge, dags för halkbanan.


Snart dags!!!

Idag blev en städdag, vi städade i lokalen i 4 timmar efter festen idag, många glas och många flaskor och burkar kan jag lova. Men de gick bra och vi vart klara rätt så snabbt iallafall. Hemma så har jag inte gjort ett piss, jo jag har gjort ett distans prov, godkänd igen. Pratat med Camilla i 1 timme i telefon, försökt planerat lite inför imorgon och på fredag.

Åh, nu blev jag så fruktansvärt törstig så ska hämta något att dricka.

exakt 2 timmar kvar nu, sen blir jag myndig, :D 18 år, shiiiiit.
Hhihihi, som ett barn på julafton = ANgelica just nu :D <3

Puss Puss

100 årsfest

Ojojoj, vilken lyckad fest mamma och mormor fick igår, allt var jätte roligt!

Vid fem tiden började folk att strömma in, vi bjöd på välkomsbål och snittar med skagenröra i och kex med ost. När alla 32 (ca) hade kommit så började "mingelbingot" haha jätte roligt, och sen satt vi oss alla och åt middag, kallskuret och en massa gott tillbehör. Vi sjöng en massa och sen klarade jag av att hålla mitt lilla tal som jag skrev ihop, hehe. Jag var skit nervös men de gick fint när jag väl började, fick ca 7 stycken att nästan börja gråta, gott eller dåligt tecken? haha, rätt bra tror jag ändå.
Moa sjöng också, hon sjöng It is true, och då kan jag säga att nästan alla grät där inne i lokalen, folk skrek: "Idol 2010", jaa jag är så stolt att vara storasyster över världens bästa sångerska.

Sedan blev de fika, paketöppning och en massa annat skoj, framåt kvällen/natten blev det dans. Det var verkligen hur kul som helst, jag tror att jag låg i sängen vid 03.00 inatt eller något sånt.

TACK FÖR ATT NI FIXAT VÄRLDENS ROLIGASTE FEST!<3

(Bilder ska läggas in i datorn imorgon, så då kommer dem)

 


(;







Jag är cool ;)


Äntligen helg.

Hejsan, det var ett bra tag sen jag skrev här i bloggen, veckorna är helt fullspäckade från morgon till kväll så bloggen kommer inte i första hand om man säger så. 
Jag tycker att det är sjukt jobbigt i skolan just nu, vi har massor med arbeten/prov som ska göras och som har varit under denna vecka. Jag har ändå lyckats bra med de jag presterat. Fått bra betyg. Men jag är så fruktansvärt trött på allt vad skola handlar om just nu. Sen så har skolan förändras så mycket. Vi har massor nya lärare som knappt har någon koll på något, jag saknar Laila helt enkelt. Många elever har blivit så stökiga, skrikit och oroligt, vi har ingen rektor, eller har vi det nu? aa där ser ni, ingen koll på något. Vi har haft 4 idrottslärare under 2 1/2 år. Aa suck, jag är i behov att ett långt lov.

Idag hade vi Psykosocialt arbetes prov, de gick bra. Hade inte pluggat mer än att läst igenom texten 2 gånger men de sitter i hjärnan. Så jag lyckades att få ihop 9 sidor. Jo ganska nöjd! Vi får väl se när jag får tillbaka provet.
Vi slutade vid ett men skulle bli intervjuad av en tjej från lund som skulle fråga oss om museé besöket vi gjorde igår på östaseatiska museet i stockholm. Hon skulle komma till skolan så det var bara att vänta, som tur är kom Camilla tillbaka till skolan och höll mig sällskap, så snällt :)<3 Ställer alltid upp för mig. Efter intervjun som gick bra så åkte jag hem.

På eftermiddagen så va vi uppe i lokalen och gjorde iordning lite inför festen imorgon :) Det ska bli så himla roligt.
För er som har missat så ska mamma och mormor ha sin 100 års fest. :-D weio.

Jag var med i tidningen idag, där står det att jag fyller år imorgon lördag men de gör jag ju inte jag fyller 18 på måndag så tre dagar kvar men tydligen kommer jag vara med imorgon igen där dem ber om ursäkt och ändrar så att det blir rätt datum ;) haha.

Hoppas ni får en trevlig helg!Puss


Nykvarns marknad

Idag så skjussade pappa mig och Moa till Nykvarn, efter ett tag kom mamma, mormor och vevve + Bebis dit. Vi gick och kollade runt på marknaden. Älskar marknader av olika slag. Ett av stånden gav ut glögg till alla, Åh vad gott men redan liksom? Det är bara oktober än så länge. Men snart är julen här.
Vi hittade inte så mycket, köpte brända mandlar som är en favorit, och sen fick jag en kola stång av mamma. Jag träffade Erika där.

Sen gick hela familjen och åt på Gogos :) Sen körde jag ut till pappa, vi hämtade våra väskor. Pappa och farmor eldade på tomten, mys :)
Sen åkte vi hem.
Nu på kvällen har jag gjort en läxa och nu ska jag kolla på wallander, fast tycker inte om att den ska vara på engelska nu för tiden. men men.


Lördag

På förmiddagen så åkte Moa och jag in till stan, åt på nancy´s. Efter det så tog vi en lång promenad hem till mamma. Där fixade jag en grej som mamma ville att jag skulle göra.
Sedan kom pappa och hämtade oss tre tjejer sen åkte vi till heroncity där vi bowlade, jag vann första omgången, andra hann vi inte spela klart men pappa ledde då iallafall. Efter det tog vi en glass på Mc´donalds. Åkte hem till farmor och farfar på kvällen och kollade på fotbollen som sverige tyvärr förlorade :(

Så såg min lördag ut.


"LITET"

SENASTE:


1. Dryck: Apelsin juice

2. Telefonsamtalet: Mamma

3. SMS: Sebbe

4. Sång du lyssnade på: någon låt från idol igår?

5. Gången du grät: Någon dag sedan.



HAR DU NÅGONSIN:

6
. Dejtat någon två gånger: Nee

7. Har någon varit otrogen mot dig: Neej

8. Har du varit otrogen?: Alltid, öh nej

9. Förlorat någon speciell person?: Ja väldigt många

10. Varit deprimerad?: Aa

11. Varit så trött att du somnat sittandes?: Nej faktiskt inte



DINA TRE FAVORITFÄRGER:

12. BLÅ

13. Beige

14. Svart/vit


ÄN SÅ LÄNGE DETTA ÅR HAR DU:

15. Lärt känna en ny vän: Jaa

16. Fått ditt hjärta krossat: nix

17. Skrattat så att du har börjat gråta: Haha varje dag:D

18. Träffat någon som förändrat ditt liv: nja, dte beror väl på hur man ser de.

19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Joo

20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Aa

21. Kysst en kompis: Kyss och puss är inte samma så nej.

22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat IRL: Typ dem flesta

23. Hur många barn vill du ha: två-tre

24. Har du några husdjur: 1 hund 1 katt

25. Vill du ändra ditt namn: Nej de duger.

26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Firade tsm med familjen/släkten och några vänner


27. Vilken tid vaknade du idag:
för tidigt

28. Vad gjorde du igår runt midnatt: försökte sova

29. Någonting som du längtar till: 19 oktober, att ta körkort, till mammas ch mormors fest, studenten.

30. Senaste gången du träffade din pappa: han sitter typ en meter bort.

31. En sak du skulle vilja ändra i ditt liv: vikten

32. Vad lyssnar du på just nu: Mathias: cheers= tv programmet

33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Japp

34. Vad gör dig irriterad just nu: att jag inte vet något om denna dag




OM DIG:


36. Vad är ditt namn (hela): Angelica Sofie Wallén

37. Singel/upptagen: SNIGEL, (nej jag stavade inte fel)

38. Stjärntecken: Vågen

39. Kille eller tjej: Halvt


40. Grundskola: Brlundaskolan, Blombackaskolan

41. Gymnasie: Igelstaviken

42. Högskola: kanske mälardalens

43. Hårfärg: Blond/brun

44. Långt eller kort: Håret? Långt

45.Ögonfärg: Grönblå

46. Längd: 1.60

47. Vad gillar du gällande dig själv: att jag är händig

48. Piercings: läppen

49. Tattoos: nix

50. Höger eller vänster: Höger



DIN FÖRSTA:

51. Operation:  munnen

52. Piercing: läppen

53. Tattueringen: ska kanske bli en fin personlig

54. Bästa vän: Jenny

55. Sporten du spelade: Fotboll/ Basket

56. Husdjur: Råttan Ludde <3 grät floder när han dog ;)

57. Vaccination du minns: ingen aning, den man tar när man är liten troligvis

58. Konsert: har inte vart på en konsert, bara små

59. Förälskelse: Benjamin

60. Alkohol du drack: ? minns inte



JUST NU:

61. Äter du: makrills macka

62. Dricker du: Apelsin juice

63. Är du påväg att: kissa på mig

64. Lyssnar du på: tvn

65. Väntar du på: att vi ska bowla



DIN FRAMTID :


66. Vill du ha barn?
JA

67. Vill du gifta dig? Jaa

68. Karriär i åtanke?: Förskolelärare, grundskolelärare



VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

69. Läppar eller ögon: Ögon

70. Kramar eller pussar: både

71. Kortare eller längre: Längre

72. Yngre eller äldre: helst äldre

73. Romantisk eller spontan: Lite av båda

74. Snygg mage eller snygga armar: Mage xD

75. Tattueringar eller piercings: Tattoo

76. Känslig eller inte: halvt

77. Ragg eller förhållande: förhållande

78. Bråkstake eller tveksam: Helst inget



HAR DU NÅGONSIN:


79. Kysst en främling: Nej

80. Gjort något spontant: Jaa såklart !


81. Tappat glasögon eller linser:HAHA aa på ICAMAXI, hittade dem i en låda med garnnystan sen


82. Haft sex på första dejten: öh nej

85. Har du blivit arresterad? Nej, har inte planerat att bli de heller

86. Dissat någon: hihi aa


87. Gråtit när någon dött:
Jaa.

88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): Haha nej, sorrry ;P (camilla gråt inte)



TROR DU PÅ:

89. Dig själv: Det beror på i vilket sammanhang

90. Mirakel: Ja

91. Kärlek vid första ögonkastet: Ja

92. Himlen: Ja

93. Tomten: Hehe jaa alla måste de ;)

94. Att kyssas på första dejten: Neej

95. Änglar: Det är klart, jag har en egen!



SVARA ÄRLIGT:

97. Haft mer än en pojkvän på samma gång?: Haha neej, men kommer ihåg alla killar på lågstadiet som hade 5 tjejer samtidigt, gulligt haha.

98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut?Joo kanske de.

99. Vad kan du verkligen inte leva utan?: Familjen

100. Att posta det här är din 100 sanning? eh aa

Stan

Idag är det fredag, fast det känns som lördag.

Jag åkte ner till stan imorse med mormor och Vevve, vi träffade mamma och åt tillsammans på hennes lunch. Kyckling gyros mmmmm. Vi gick och kollade lite i affärer och fixade lite inför festen nästa lördag. Mormor och jag gick och fikade på Valencia. Sedan bestämde vi oss för att gå upp till blombackaskolan för att möta upp Moa, sen gick vi därifrån hem. Skönt att promenera i detta höstväder.
      Hemma hos mamma städade jag lite, bäddade nytt i min säng eftersom Veronicas kompis ska sova där inatt. Jag följde med vevve ner till stan, där vi träffade Essia. Dem skulle arbeta med sitt projektarbete, dela ut enkäter ang plastikkirurgi. Jag gjorde väl 90 % av jobbet :) men de gör jag så gärna för det var roligt och jag har inte svårt att prata med frammande människor. Men visst mötte vi skumma personer, en gubbe som skrev i sa till mig flera gånger: "jag vill omskära min Penis" Det sa han säkert 5 gånger plus att han skrev det på sitt svarspapper. Haha usch, han var läskig. Sedan två killar " ska vi skriva våra mailadresser också;)" haha. Självklart! ;D

Jag gick och mötte Anne sen, vi köpte Thaimat med oss och sen hämtade vi Moa hos mamma och jag hämtade mina saker. Sen körde jag hem till pappa.
Vi har ätit, kollat på idol nu.

Imorgon blir de kanske bowling.


<3



A good dream


Bitterfi*ta

Woho, torsdag idag. Vilket betyder att jag är ledig nu fram till måndag med tanke på att vi har studiedag imorgon.
Idag var jag på Riskettan, utbildningen höll på i 3 timmar men tiden gick ändå rätt fort, vi hade disskusioner i smågrupper, fick kolla på filmsnuttar om alkohol och droger mm, fikade osv, så tiden gick rätt så snabbt.
Efter kursen så blev det att åka tillbaka till skolan, hade två lektioner. Har varit helt seg idag. Usch. Ville bara hem så fort som möjligt. Slutade gjorde vi inte förs 16.20.

Ishockey nu på kvällen, en tråkig match eller Ishockey är ALDRIG tråkigt men spelet var inte något att hurra för idag, ssk förlorade med 2-3.
Vi satt på jätte bra platser idag, långsidan och långt ner, perfekt för att vara riktigt inne i matchen och kunna skrika av sig ordentligt.
Måste bara säga att hemma klacken idag var värdelös, totalt värdelös. Det var i princip publikrekord men man hörde ingenting. Klacken som ska hålla igång och plocka fram ramsor stod där helt tysta under hela matchen. Om man tänker efter vad den största delen av "klackfolket" består av idag så är det mest en massa ungdomar/småkids, och ja där räknas ni super duper fjortisar med svintohår, målade streck i ansiktet och fjällrävenjackor med.

IDAG HAR JAG STÖRT MIG PÅ ALLT OCH ALLA.

Hoppas att jag vaknar upp piggare imorgon :)


Tipspromenix!

Denna dag har varit en bra och en mycket givande dag!

Skolan gick bra, fick tillbaka samhälls provet som handlade om Samhälls Ekonomi, vilket är bland det tråkigaste som finns men jag lyckades få till ett VG iallafall, stolt.
På projekt tiden hade vi ett litet möte, våran grupp tillsammans med Marianne, ansvarig för projektarbetet. Det var ett bra möte, där vi kunde lösa ett par konflikter och tankar som finns i gruppen. Det är bra gjort att göra så som vi gjorde.

Efter skolan så åkte jag hem till mamma en snabbis, där fick jag mat :) Sen åkte jag ner till stan igen, mötte upp Sara, Camilla och Tina + Tobias. Vi satte upp alla lappar inför vår gruppträff. Klockan 6 kom alla, det vart 10 stycken deltagare, 13 med oss men självklart var inte vi med på vår egen tipspromenad. Det gick bättre än förväntat, vi lyckades bra med denna aktivitet och det tyckte våra deltagare också. Tror att det är viktigt att känna att det går bra och att vi verkligen klarar av vissa saker.
Mamma min vann tipspromenaden och fick en Chockladkaka som vinst. Moa kom närmast på utslagsfrågan, duktig kicka :D Veronica kom fyra.

Därefter fick jag köra, Moa, Anne och jag åkte till moraberg och tog en glass, Moa åt lite mat också. Beställde maten i "Drive... nånting" aa ni fattar. Kul att köra bilden själv där :D, fast har gjort de förut men man känner sig så vuxen då, haha!
Sen hem, och nu sitter jag här ute hos pappa. Ska nog gå och lägga mig nu för att orka med morgondagen. På fredag är det höstlov tänkte jag skriva? haha trött. Studiedag menade jag ju förstås.

Måste bara berätta om mitt "RUMP-PROBLEM"
Det är så här att i lördags så var vi som sagt hemma hos Elinor i tumba och hade filmkväll, när inte filmerna var så spännande så gjorde vi lite annat, tex. åkte ner sittande för trappan, ni vet så där som man gjorde när man var liten? Jag och Tim tog en mjukiskatt och satt oss på den och åkte ner, skitkul var det då men sen dagen efter så var det inte lika roligt. Jag vaknade med världens smärta i rumpan eller ungefär vid svanskotan och nedåt. Skrattade lite och tänkte att jag får skylla mig själv. Men nu är det såhär att denna vecka i skolan har varit en pina för min stackars rumpis, har inte kunnat sitta normalt på stolarna och inte heller rest mig ifrån stolarna. Nu är det Onsdag och det är fortfarande inte bra. Johanna började prata om att jag kan fått en spricka i svanskotan. Men tänker lugna mig tills efter helgen och om det inte är bättre då så får jag nog söka hjälp, men liksom kul att komma till läkare och ba: " Tja jag har ont i röven, jag är snart 18 och har åkt ner för en trappa hundra gånger" Ehmm. haha. Nej.
Jaa, ni förstår ju själva.

Men nu ska jag sova, och ladda inför morgondagen.


Måndag

Sov dåligt inatt också, somnade inte förs vid halv 2, så idag har jag varit lite halvt borta i huvudet, och dessutom haft världens huvudvärk.
Jag åkte ner till stan vid halv 10 och skulle ha en körlektion, vi körde bara ett litet tag och sen ringer dem från Niclas barns dagis och säger att han är sjuk, så Niclas var tvungen att hämta sin son, jag fick ändå köra lite men jag kommer få en ny lektion, för denna räknas inte. Så det är ju bra.

Sedan mötte jag upp Camilla när hon kom med tåget, vi gick till HM och handlade lite nödvändiga prylar. Sedan tog vi bussen till skolan. Hade Svenska prov på förmiddagen, de gick bra. Lättare än vad jag trodde. Satt kvar sist som vanligt. Antingen är jag väldigt trög eller så skriver jag mycket? Kanske lite av båda. Men tycker att man ska sitta länge och verkligen göra sitt bästa. Blir så irriterad på de som går efter 20 minuter och sen säger att dem inte kunde någonting. Man måste ju ändå försöka. Aja det är inte mitt problem egentligen, men tycker bara synd om personer som är så.

Efter skolan så tog vi bussen eftersom tågen var inställda eller något sånt, nu börjar vintern komma så nu lär det bli en massa strul med tågförbindelser och även bussarna. Men sista året vi behöver stå ut med det.

Åt hemma hos mamma, packade och sen kom Anne och hämtade Moa och mig. Nu är vi i Enhörna. Inga läxor mer denna vecka, så himla skönt! Men ska börja plugga på arbeten som ska in längre fram, ska försöka påbörja arbetet redan nu så att man slipper stressen i sista minut som de brukar bli, det krävs lite planering helt enkelt.

Denna vecka ser ut så här:

Måndag: Svenska prov
Tisdag: Möte 15.00-17.00 + elevrådsmöte 12.30 (?)
Onsdag:?
Torsdag: Riskettan, Ishockey ssk-Brynäs
Fredag: Studiedag. Fredagsmys på kvällen.
Helgen: ?

Hörs imorgon, Godnatt :)


Filmkväll hos Elinor

Det var roligt i lördags hos Elinor, vi hade film-maraton med massa gott att äta. Kul att det var så mkt folk, det var:
Jag
Elinor
A-Lotta
Carro
Sofie
Tim
Sebbe
Isak
Robin
Dennis
Kalle
Axel
Emil

Tror alla kom med ? haha :) gick och la oss vid 4?
(Tänkte lägga upp bilder men de kommer senare, orkar inte lägga in bilderna i datan här hos pappa när jag ändå har dem hemma hos mamma)




With or Without you






Fredag!

Nu är de äntligen fredag efter en händelserik vecka som alltid nu för tiden, en vecka med mycket plugg. Men det har gått bra och även nöjd över vad jag lyckats prestera trots stressen som hela tiden ligger över en. Hade iallafall en kort skoldag idag vilket var skönt. Jag, Camilla och Ann-charlotte åkte ner till stan, gick och shoppade lite men det blev inte så mycket för min del, endast 1 par leggins från HM. För någon vecka sen sa jag: "Åh önskar jag hade pengar nu för då skulle jag köpa alla fina höstkläder som finns överallt" men så idag när jag har pengar så hittar jag ingenting, skumt?

Camilla hittade en jätte fin tunika/linne och ett par jeans leggins :), Lotta köpte present till sin pappa. Jag köpte med mig mat och sen åkte jag hem.

Idag blir det en slappkväll, i need that. Mys med familjen.

Imorgon så blir det ishockey och filmkväll i Tumba med en hel drös människor.
Hoppas min babe kommer också, hon gör som hon vill :)

Trevlig helg gott folk :)

<3

Mamma 40 år!<3

Igår 1 oktober fyllde min kära mamma 40 år. Jaa jag har en ung mamma :D vilket är super roligt. Efter skolan så åkte jag hem och firade min mamma tillsammans med mina systrar, mormor, Uffe, Inger, Mia och Pia. Vi fikade och åt god tårta. Mamma fick en biobiljett av mig så ska vi gå tillsammans och kolla på film bara vi två, bäddset i svart och vitt precis som mammas tapeter som kommer upp nu i oktober, en mascara och ett sött kort. Den 17 oktober så ska mamma och mormor slå ihop och ha en 100 årsfest så då ska vi ge en till present men kan tyvärr inte skriva vad här ;) hehe. Grattis till min ÄLSKADE mamma, du är värd det bästa. Jag älskar dig! Hoppas du hade en bra 40 årsdag <3 <3 <3 <3 <3



GRATTIS MAMMA :D <3