Kreta

Hej allesammans, nu är jag och min familj hemma från en underbar Kreta semester. Det har varit så otroligt roligt och avkopplande, jag behövde de verkligen. Detta var den bästa veckan i hela mitt liv, jag mådde perfekt. Sol och bad och mat hela dagarna, behövde inte känna någon stress överhuvudtaget, man visste knappt vad det var för dag eller vad klockan var.
Eftersom detta var andra gången jag flög så trodde jag att jag skulle vara nervös men när vi var på arlanda kände jag ingenting, bara spänning och förväntan, flygresan ner gick jätte bra. Steg av planet och var plötsligt på ett 30 graders Kreta. Bussresan till hotellet var häftig, alla fina hus. Men alla greker kör som idioter måste jag säga, helt galet fort.
Hotellet var hur fint som helst och poolerna stora och vackra.
Vi badade och solade massor under hela veckan, 2 gånger åkte vi in till platanyias som var den närmsta lite större staden där vi shoppade loss.
Vi träffade massor svenskar som vi blev vänner med där nere, det var riktigt kul. Linus, Rikhard och zipp var tre av dem och sen lilla Emma såklart:) sköna killar och flicka. Veronica och Linus = ♥ Sött
Sedan var det en familj från Marianelund som var riktigt trevliga och en annan från Göteborg och ytterligare en från Skövde. Alltså massa :)
Vi åkte på en utflykt till Elafonissi "den rosa stranden" Helt underbart vackert, såg ut som maldiverna.
På vägen dit stannade bussen vid en grotta som man fick besöka, först fick man gå 268 trappsteg upp för att komma fram, det var fint fär uppe och utsikten på alla berg var otrolig. Sedan stannade vi vid ett kloster där man fick gå in och kolla, Mamma, mormor, Moa och jag gick in dit, man fick ha serronger på knäna för att inte visa för mycket hud. Där inne var det vackert nästan lite spökligt för dem hade på lite läskig musik, haha.
En myt om klostret säger att man ska kunna se ett trappsteg av guld när man är på väg upp till klostret, men man ser de bara om man är helt syndfri och vet ni vad? jag såg det, jätte häftigt va?
Nej nu ljög jag lite, tyvärr såg jag det inte, ingen annan heller för den delen.

Moa vart tyvärr sjuk dem första dagarna, så hon låg inne med 40 graders feber och blev tvungen att åka in till doktorn, inte roligt inte. :( Men hon fick dunder medicin och blev bra jätte fort så sen fick hon njuta och bada och bli brun som hon verkligen blev jätte fort :D

Flygresan hem gick också jätte bra, sorgligt att lämna allt där nere, ville verkligen inte hem. Ville stanna kvar en vecka till minst, när vi landade med planet på arlanda 01.10 på natten så stod pappa och Anne där och överaskade oss, jag blev jätte glad, vi alla åkte till Mc donalds i moraberg, där satt vi och pratade, visade kort och tog en hamburgare, mm de va gott för maten där nere var ingen höjdare måste jag säga. Pappa tog upp sill och potatis som han hade tagit med sig i en väska för att vi hade missat midsommarafton hemma, så sill på mc donalds vart det haha. :D

Jag älskar er alla som var med på denna resa :D TACK MAMMA MORMOR VERONICA MOA <3<3<3<3
BÄSTA RESAN NÅGONSIN.


Snart på väg ut ur landet

Hej hej alla söta, oj jag ligger verkligen efter i bloggandet men det har vart så mycket dem senaste dagarna. Men jag lever iallafall, och jag mår verkligen bra.
Har varit hos pappa i veckan, vi var hos farmor och farfar igår på lunch, dem ville träffa oss innan vi åker. Därifrån tog jag bussen in till stan, åkte hem till Andreas och var med honom, Sara och rikard. Egentligen skulle jag åkt hem på kvällen men efter lite tjat "kom igen, sista natten med gänget" så stannade jag och sov över, eller sov kan man inte säga för det gjorde jag knappt, kollade på film och sen hade jag jätte svårt att sova, det blir alltid så när man är tvungen att sova för att orka då kan man inte sova, varmt och trångt vare iallafall haha :)
Somnade kanske på morgonen ett litet tag, blev väckt av Andreas 06.30 då var det upp och hoppas, äta frukost och dra ner till stan, Andreas skulle till Tandis och jag hem tidigt för att packa, Sara och Rikard fick sova vidare, orättvist hihi.

Hemma var jag inte särskilt länge, sen jag, vevve, mamma, mormor ner till stan, köpte de sista nödvändiga sakerna, köpte ett fint nagellack. Jag var hos tandläkaren också, det gick bra, sen åt jag och Veronica på Mimos, Pasta Carbonara med Ketchup såklart :D mums.

Hemma har jag gjort allt, tömt massa kameror, pratat med Camilla. Fått massa låtar av folk som jag kan lyssna på, på flyget.


Snart blir det att åka ut till pappa för att lämna Bebis som ska vara där denna vecka, han kommer säkert sakna oss.
Men jag kommer sakna pappa, kommer säkert gråta när jag ska säga hej då :´( det är jätte jobbigt.
Älskar min pappa <33333

Jag måste också berätta att jag hade fått ett mail av Anna-lena, hon mailade angående resultatet på engelska nationella proven, och med stor förvåning stod de:
" Grattis Angelica, du har nu klarat Engelska A kursen"
YEAS, Det var DAGENS BÄSTA :D:D:D:D:D:D Jag är så glad, jag slipper de i trean, yehuuuuuuu.


Puss och kram från Angelica


Haha min bebis <3


Älskade Mamma

Idag är det måndag då, vilket innebär att det bara är 4 dagar kvar till resan. Ska bli så skönt.
Idag körde jag in till stan med Pappa och Anne till halv 2, dem åkte och jobbade och jag mötte Moa uppe vid blombackaskolan, vi promenerade hem till mamma, vi åkte iväg och åt mat på Max. Hemma packade jag lite smått inför resan och provade bikinisar och sånt, älskar min söta rosa bikini från HM.

Mamma har ju öroninflamation och går på pencilin, och så i eftermiddags så blev hon dåligare och kunde knappt andas och sånna saker :S så hon ringde Jouren och fick en tid där 19.30, jag följde med henne dit, ibörjan var det jätte jobbigt att gå in på akuten, jag drogs tillbaka till förra sommaren när allt hände med Alice och att samma dag som hon dog var pappa tvungen att åka in till akuten för att han inte kunde andas:S jag var livrädd, jag var med på sjukhuset sen kom min ångest. Så minnerna därifrån är inte dem bästa. Men när vi fick komma till en annan våning så kändes de bättre.
Hur som helst så fick mamma blåsa i någon maskin och läkaren lyssnade att allt var okej, Läkaren var helt dum i huvudet, för det första hörde man inte vad han sa och för de andra så sa han inte mycket alls.
Men dem hittade inga fel utan de är troligvis den djävulska förskylning som hon har åkt på.

Jag älskar dig mamma, du är bäst, alltid <3

Jag körde ut till enhörna sen, Moa och jag är här nu, Pappa och Anne ringde nyss och sa att dem var på väg hem från jobbet.

Imorgon blir det BUP, Skolan (prov), Träffa 2 vänner.

Puss


Mycket roligt tidsfördriv


Gratisspel

Söndag

Hej allihopa, idag är det söndag och igår var det sveriges nationaldag, det firades inte så mycket mer än att det blev en sväng till gnesta på kvällskvisten med min Veronica, Vi åkte dit och åkte två karuseller och tog lite lotter, det var helt dött där, nästan inga människor bara gäng med fjortisar som var ute efter fylla. Vi ville åka hem tidigt men de visade sig att det inte gick något tåg förs 20.45 så vi gick till ett Café är vi satt och fikade och pratade och skrattade.

Fredagen blev lyckad, först så kom Sara hem till mig, vi gick till Sofies mormor, där fanns en fin student :D Vi fick smörgåstårta och fikade :) det var jätte trevligt.
Efter det blev det att dra hem till Andreas, där hade vi roligt och så, Hans kusiner kom och stannade rätt sent, vi sov över där. Fredagen blev lyckad helt enkelt. Tack alla.

Idag har det varit en pack dag, jag vaknade vid 12.00 :O shit,  men jag behövde verkligen det kände jag. Mamma min vart inte så glad när hon kom hem och såg mig ligga kvar.  Men jag var snäll och gick upp på en gång och började packa inför flytten och bära ner i källaren också. Nu är mitt rum i pricnip klart, Jag är så trött, tydligen är det fint väder men jag har inte varit ute på hela dagen.

5 DAGAR KVAR TILL KRETA ♥



Min blåbärspaj och Veronicas morotskaka <3


Servering + student

Idag är det igelstavikens studentdag, där med så var jag, Camilla och Kima i skolan och hjälpte till att servera treorna på deras student lunch, det var väldigt roligt och jag blev väldigt sugen på att ta studenten ända frams till att rektorn höll ett tal om framtiden som gjorde mig rädd, och som även Andreas sa till mig: " Somna full och glad och vakna som arbetslös"
Jag och Camilla och Kima och alla andra servitriser var stiliga, det kommer lite bilder nu.
När vi var klara fick vi en biobiljett av Gunilla i luckan som tack för hjälpen. :)

Efter allt så åkte jag upp till torekällberget, var först med Kima och Jonya men tappade bort dem ganska snabbt i all röra som var där uppe, vi skulle ju ändå inte gratta samma personer så de gjorde inget. Tillslut hittade jag Andreas och hans familj, tog ett tag bara :P Han fick en nalle, ett kort och en "medalj" Grattis till honom <3

Efter ett tag där uppe så gick jag hem i regnet, blev dyngsur, usch.

Ser fram emot morgon dagen, studentfirande för Sofie klockan 13 och sen på kvällen fira 19 årsdag för Andreas :D

Puss, här kommer pic:

 



BRA DAG <3

Gårdagens avslutning

Igår hade vi avslutning, de firade vi med att spela brännboll och åt gos mat på östertälje pizzerian, Laila som går i pension vart jätte glad över de vi hade köpt åt henne, 300 kr på cervera, blomma och en bok som alla kunde skriva en hälsning till henne. Jag kommer sakna henne jätte mycket, har inte haft en bättre lärare under hela min skoltid. Jag hade köpt en glas skål och fyllt den med chocklad till henne också och sen även ett kort.

Jag tänkte iallafall bjuda på lite kort ifrån brännbollen:

stressad, lättad?

Jag vet inte vilket av dem riktigt? Hela dagen har bestått av stress. Hade tid att passa till Christina som jag ett tag trodde att jag skulle glömma bort men kom ihåg det som tur var, stress med att göra klart Anna Zaras fritidsanläggning, efter skolan var det stress med att köpa presenter till Våra mentorer, blev iallafall Ett present kort till Laila på 300 kr på Cervera och en blomma, till anders blev det en blomma, han går ju inte i pension så. haha.
Väl hemma så har jag rensat i min garderob, åkt till icamaxi med papa och syyrorna för att handla lite och innan de bjöd han oss på en glass på mc donalds. Det behövdes för att göra mig mer avslappnad.
Sedan hem till mamma igen, hon är sjuk stackarna och sover för de mesta nu.
Jag bör också sova nu, men är jag dum i huvudet så är jag.

Sista dagen imorgon iallafall, skönt skönt skönt.
Hela klassen ska spela kubb och brännboll och käka pizza :D kul.
pusspuss



Är nog bara förvirrad angelica.