dagarna paserar

Godkväll!

Min helg har varit fartfylld men ändå toppen. Flyttat in helt i mitt nya rum nu och det blev jätte fint, är verkligen nöjd. Tack alla ni som hjälpte mig, älskar er alla!

Idag har jag jobbat på eftermiddagen och imorgon är det skola fram till klockan 16.00 då är det jobb igen. Suck, det blir det sista arbetspasset denna vecka.

Snart åker jag och älskling på kryssning, det ska bli underbart :) Äta buffé och bara mysa med varandra. Jag längtar otroligt mycket.

Nej jag hade planerat att skriva mycket mer men min hjärna är inte på min sida idag, hihi puss


Sikken day

Idag har det varit en händelserik dag kan man säga. Vaknade upp gjorde jag hemma hos min älskling imorse och ville inte kliva upp :( Men tillslut var jag tvungen att dra mig till tåget för idag var det terminstart för min del. Nu har jag börjat läsa kursen tvärvetenskaplig begreppsbildning och dess didaktik (om det säger er något? haha :P )

Efter skolan gick jag till centrum och mötte upp mamma, jag följde med henne till läkaren. Moa och jag ska gå ner en dag och ta prover och testa hur vår sköldkörtel mår. Vi har inte haft några problem med det förut men eftersom mamma, mormor och Veronica har problem med den så är det bra att vi kollar då och då.

Ikväll har det också varit hockey... men vi ska inte tala om den matchen.

Igår hade jag en super mysig dag måste jag bara tala om :D Jag var med min andra hälft i stockholm. Vi gick och strosade lite i affärer ett tag och sen åkte vi hem och åt tacos, kollade på film och mööööös en massa :D Jag älskar min Andreas <3


Hoppas ni alla där ute i vida världen mår prima :)

Pusss so long
Tired women

En supertrött kvinna som bloggar, tro det eller ej men hon heter Angelica.

I Skellefteå hade vi det jätte bra. Vi åkte skridskor, gick på bio, spelade bowling med en av Andreas kompisar "Hansson", spelade en massa spel och umgicks med familjen Ödling. Vi flög tillbaka på måndagen, en kort flygresa på ca 60 minuter men det gick bra.

Jag var i skolan två gånger förra veckan, hade en gruppredovisning på onsdagen men efter det så avslutades kursen. Jag var ledig Fredag och lördag då umgicks jag med min underbara familj och älsklingen som sov här hela helgen. Nej, vi fick inte nog av varandra efter en hel vecka tillsammans ;)
I söndags så jobbade jag på elevhemmet 8-21, det var ett tag sen men det gick fint. Sedan var det bara hem och sova för att sedan stiga upp 05.00 och jobba på Valla förskola. Har jobbat idag också, ska vikariera hela veckan för Katarina som är i fjällen. Blir jobb på söndag också men sen börjar skolan igen och en ny kurs så det blir det inget jobb på ett tag.

Det pågår en ommöblering här hemma hos mamma, jag och Moa byter rum. Jag har tagit in min säng nu och bytt kläder så sakta men säkert håller det på att bli mitt rum helt och hållet, yipppiiii.

Sov hos pappa igår, var roligt med tanke på att det var väldigt länge sen. Det var tänkt att jag skulle sova där inatt också men mamma har gått och blivit magsjuk så jag åkte hem hit för att hjälpa till med det mesta. Pappa och jag åkte och handlade hem hit för en stund sedan. Jag får också låna bilen till jobbet vilket är superskönt, börjar 07.00 och slutar egentligen 14.30 men kommer troligtvis vara tvungen att jobba över pga personalbrist.
Imorgonkväll ska iallafall jag och Andreas gå på bio och se någon film, fick biljetter av min faster :)

Bye
"att sova på rumpan är skönt"


Skellefteå

Vill bara tala om att jag lever ;)

Gott nytt år på er allihopa, hoppas ni har haft härliga mellandagar. Jag har haft supermysigt, nyårsafton bestod av middag på Amazon med mamma, mormor, Veronica, Moa och Andreas. Efter restaurangbesöket hämtade vi upp Camilla och åkte hem till pöjken min där vi spelade lite spel och tog de lugnt. Vid tolvslaget stod vi mitt i Stockholm, rättare sagt vid klarabergsviadukten och jag fick min efterlängtande nyårskyss. Tillbaka till Södertälje sen, partypinglorna gick ut (C och V) men jag och Andreas åkte hem.

På nyårsdagen kom Ola och Kicki och hämtade oss för att fortsätta mot Lindesberg där Andreas mormor och morfar bor. Vi var där tills på måndagmorgon för sen åkte vi ända upp till Skellefteå där vi är nu :)

Jag skriver mer en annan dag om vad vi gjort och vad vi tänker göra :)

Ha det gött!