1:a Advent



När första ljuset brinner
  står julens dörr på glänt
och alla barnen glädjas
att fira få advent.


Idag är det första Advent, ordet Advent betyder Ankomst, det är så mysigt att idag få tända det första ljuset och få vänta in julafton. Det är nu man verkligen känner av att det börjar nalkas Jul, när det är massor med lampor och fina ljus tända i mörkret. Juldekoration på stan och adventljusstakar i fönstret. Det finns inget vackrare än en hel stad fullt med julbelysning nu är det bara snön som ska komma tillbaka.
 4 veckor kvar till jul, det är helt osannolikt, vart tog denna termin vägen? Nyligen sommar och sol.
     Det negativa just nu är att folk börjar redan julstressa som galningar, handlar som vildar i butikerna. Ta det lugnt vill jag bara säga till alla, allt ordnar sig utan att stressa. Varför inte njuta av denna mysiga tid istället för att bli mentalt trötta. Jag väljer att njuta, vad väljer du?

Christmas is a beautiful time<3

Trevlans

Jahapp, igår skrev jag ingenting för åkte direkt till Sara i vagnhärad efter skolan. Vi drog med oss Camilla och sen hade vi mysigt och roligt på kvällen. Kollade på Idol, åt på Pizzerian. Gick ut en sväng men va inget roligt folk ute så gick tillbaka och tjockade med chips och dipp och sånt mums. Massa tokiga kort togs också men dem ska nog inte alla få se haha. Fast Sara har faktiskt lagt upp dem mesta på sin bdb :(  Innan vi skulle sova så kollade vi på skräckfilm. Den var bra men lite läskig, hemmabio systemet gjorde det ännu värre. Coolt ;) Sen gick vi och la oss vid 2 kanske.

Idag så åkte jag och Camilla hem vid halv 2 ungefär. I södertälje träffade jag mamma mormor och vevve, vi åkte och åt sen till Rusta en sväng. Egentligen så skulle jag ju åkt hem till pappa eftersom jag är där denna vecka, men när jag kom ner till station så gick det inte någon buss förs klockan 7 och klockan var bara 4 då. Så jag tyckte att pappa kunde hämtat mig men det var vi inte överens om så vi bråkade och han la på. Så då åkte jag hem med mamma och tänker sova här. Glömt min mobil i bilen så vet inte om han har ringt ? Men men vi åt nyss Thaimat, åhhh vad gott. I love it.

Imorrn är de söndag, en ny dag med nya möjligheter. Tror att jag ska till Sofie och vara där me sofie och lotta, sova där också för vi är ju lediga på måndag.

Ska kolla tv nu

Puss<3

Ishockey

Ännu en ishockeymatch avklarad, och idag vann ssk med 4-1. Hur glad är jag inte på en skala? Värda segern de var dem allt, spelade bra nu måste detta bara hålla i sig. I första perioden gör Andre Benoit 1-0, sedan utöker man ledningen till 2-0, målgörare är Martin Cibak, bra spel i första period. Paus och mycket roligheter ute i arenan. En tacklingsgubbe som man fick tackla, och den som tog i hårdast vann ett pris, inte för att jag prövade men det var ett roligt tidsfördriv i periodpausen, Väl när andra perioden kom igång så fortsatte spelet lika bra som innan, slutade inte kämpa trots 2-0 ledning. Robert Carlsson får äntligen utdelning för sitt kämparhjärta. 3-0 är resultatet när andra perioden tar slut. Sista lika rolig, inte alls nervöst, Djurgården stod för motståndet, om det nu var något motstånd, nje inte idag iallafall. I början av sista har Linus klasen pucken och passar fram till Nr 20 Petri Pakaslahti som utökar ledningen till 4-0. Djurgården är svaga men lyckas få in ett mål. Björn Bjurling är king. Han håller igen målkassen bra och har världens bästa personlighet, dansar efter matcherna.
Vi har satt ssk märket på bilen nu ;> weio.

( Noice sjöng nationalsången innan matchen, för er som inte visste så är medlemen Robert Klasen pappa till Ssk spelaren Linus Klasen)

Dagen har varit bra :) <3


<3

I had a new friend who understands me,
 who can give me advice and
 just be there when I need to talk.
Thank you for proving that not everyone is false.
I'm glad I got the chance to get to know you
 You are amaizing, and I will always be your friend, forever <3

You know who you are.


----------------------------------------------------------------

I am glad that I'm friends with you,
 you make my day at school well
and that we are there for each other.
I can talk to you about the most,
 and I am glad that I can trust you.
 You are not like any other,
you are my friend and you are amazing. <3

You know who you are.

-------------------------------------------------------------------

this is what I call true friends


Grattis Vevve<3

Idag är ingen vanlig dag för det är Veronicas 19 årsdag idag, HUrra Hurra Hurra;) Grattis älskpälsk. Ja vi har firat vevve idag, hon fyller 19. Stor flicka, har haft främmande hela kvällen och igår också, jag gav henne ett linne och en Borta resa till Linköping, weio vad roligt det ska bli alltså. Hehe bara vi två, älskar dig sister <3 Hon fick oxå massor annat fint. Firade hos mamma idag och hos pappa igår.

Dagen har varit okej, Skolan sämst, men hemma Bäst.
Vi hade Nationella prov i engelska idag, pff det ska vi inte snacka om. Kändes inte bra alls men men. Jag gjorde mitt bästa iallafall. Hade 2 andra lektioner sen, segt som fan och jag mådde piss i skolan idag, känt mig febrig, trött och genomförskyld, ville bara hem och sova men höll ut.

Väl hemma var det roligt iallafall =D, blev mkt piggare då, Uffe och Karin kom och mormor också såklart. Trevlans.

Imorgon är det tandläkare på morgonen, sen skola sen får man se vad dagen har att erbjuda :)


do you accept all my pages? or just the happy Angelica? I wonder sometimes











MIN SYSTER <3


Wow vilken helg

Hejhopp, alltså min helg har varit bra, hoppas eran också varit det.

LÖRDAG:Igår så var jag med mamma, mormor, vevve och moa på julmarknad de va massa mys. Sen åkte jag hem till Mannen va där en stund och plattade håret haha, sen tog vi bussen ner till stan och träffade Sofie, vi gick åt på kebabhouse. de va gotttiii, sen tog vi direkt bussen till Västergårdshallen där Lotta och Becca stod i kiosken. Vi var där till klockan 6 ungefär, sen tog jag, mannen, sofie och lotta bussen därifrån. Alltså HAHA jag råkade trycka på sån där handikappad knapp, eller alltså knappen är inte handikappad men ni fattar? (a) alltså aa det va roligt om man var med ;D hahaha. Sen sklides vi åt på station, jag och Camilla åkte hem till mig och kollade tv, data och sov :)Flummiga som vanligt, haha det var den dagen :)<3

SÖNDAG: Vi gick upp tidigt, väldigt tidigt faktiskt, 7 tiden jag och söt milla åkte och träffade Söt sofie. Vi åkte upp till Västergård igen, idag spelade lotta. Vi var där från 9 till 5 typ Haha ;) men det var jätte kul, älskar att kolla innebandy. Camilla åkte hem vid 2 kanske :( hon var trött och skulle sova. Men den sista matchen började klockan 3, så då satt jag och Sofie och flummade sönder som vanligt :D  Bästa <33 Sen gick jag nästan hela vägen hem, men mamma kom och hämtade mig för då skulle vi åka till stoclholm och hämta Vevve, hon var och kollade på Footloose.
Nu ska jag snart sova.


Jag måste bara berätta om hur jävla underbar min nya vän är, jag är så glad att jag fick lära känna henne, hennes namn är Sofie och är sjukt snäll och bäst
Fick sms: .

"Tack för en underbar helg, du är en sån äkta vän. Du sprider glädje och ger mig alltid ett leende på läpparna och får mig att skratta. Du anar inte hur glad jag är att du kom in i mitt liv, jag tycker verkligen om dig <3"

Alltså blev så glad :D ville bara dela med mig av detta, Ni som inte känner henne går miste om något speciellt.                 Bäst<3


(jag lägger upp lite bilder sen, är så trött haha)

Funny day!

Oj denna dag har varit jätte roligt ärligt talat, har skrattat jätte mycket, kanske för att det är fredag och att jag  är trött? Då brukar jag bli flamsig som bara den. Ja var ska man börja? Hade Matte lektion först gick bra, sen Gympa fan vad kul det var, okej vi skulle dansa salsa men det var inte det som var det roliga XD Dansen skötte "Mellis" och "Mannen" så bra. Mina Salsa Queens<3, men det var inget för mig faktiskt men det gjorde inget för jag och Riggo och lotta gick in i ett förråd och hade JÄTTE kul där haha. Vi hittade två pinnar att leka med, Riggo ville ha den uppstoppad i röva;D haha sjuka människor vi är. Sen hade vi engelska, jag gjorde inte mycket vettigt på den lektionen förutom att skratta då också, förlåt till er som jag störde. Ritade massa olika gubbar och skrev massa, Camilla: "Och lite fyllning i" haha miffo<3
Vi är bäst: "Charlie, Mannen, Mellis, Walle <3

(tänkte att jag ska börja med dagens bästa kommentar)


Dagens Bästa: Lärare: Ni får inte komma försent, så tänk på att inte gå så långt.

Walle: Om jag står här utanför och slår någon, har jag gått för långt då?:o


HAHAHA ursäkta min sjuka humor ;D

Love and peace <3


The show of Christmas

Dagen var bra, och blev bättre på slutet. Skolan inte alls jobbig slutade tidigt dessutom, så mest chill. Vid 6 åkte vi upp till Globen och kollade på "the show of christmas" en Jul show, inte djur show ;D (internt skämt)Det var massa mys och jätte kul. Några av artisterna var bland annat: Amanda Jensen, Peter Jöback, Titio, Jill Johnsson, Tomas di leva Haha sköön, Björn källman, Gabriel fors, Glenmark och Mark Levengod var "ledare" eller vad man kallar det för. Det var kul och till råga på allt så var det ju snö idag också, passar ju perfekt, riktig kramsnö också för den delen, kastade min första snöboll, offret blev Veronica >< det uppskattades inte ska jag lova. Haha
Nu ska jag sova, börjar sent imorrn men ändå.

Hur kan ni sjunka så lågt tjejer seriöst? Omoget som fan. Vågar inte säga nått i skolan men på nätet går det jätte bra att vara anonyma och tro att vi inte fattar lr vadå? Lite smartare än vad ni tror är vi bara så ni vet. men hoppas ni har kul, för skrattar de gör iallafall jag.

Namnsdag och FBI

Alltså en bra dag ser ut som idag. Skola som gick bra,
 gick bara liiiite tidigare för att följa me stackars lotta till sjukhuset,
 näsan mådde inte så bra haha.
 After that så blev de nancy´s igen, alltså nu får jag sluta tjocka mig :o,
4 bussen hem till mina små söta älsklingar, en av dem har ju namnsdag idag,
Moa<3 Grattis pälsklingen
. Fixade en liten tårta till henne och så fick hon lite fina saker.
 Lite motion har jag fått iallafall gick till Wasahallen och mötte Sofie och Lotta,
 vi kollade på hennes träning.
Flum där också kan jag lova, haha bästaste. FBI agenter det är vi det så passa er,
 vad var det vi absolut inte var rädda för? hehe de ska vi kanske inte ta här dock pga just... er.
 Asså skönaste korten finns.
Aja de var roligt, kan prata både om roliga och mindre roliga saker med dig, tack <3
Nu är jag hemma och ska snart sova.


 Systra mi<3 Grattis min gumma <33 du är bäst alltid sötnos



 Sofie (den här bilden e fin, ni skulle bara se dem andra) <3


En ny vecka

En ny vecka, med nya krafter. Fast dagen började segt men slutade bra. Skolan gick iallafall bra fast tiden gick så sakta. Slutade klockan 3, hann med 3 tåget och träffa sister på stan och åkte hem. Hann bara kom hem förs Sofie smsa och frågade var jag var och om jag inte kunde komma till skolan, för lotta hade utvecklingsamtal. Så klart att jag gjorde det så det var bara att vända :D men de var trevligt, fikade/åt på nancy´s sen och pratade en hel del.
Dem åkte hem till och jag åkte till pappa faktiskt, tog Enhörna bussen, det är alltid lika kul för man är alltid ensam kvar haha. Så då fattar ni att jag bor långt åt helvete ;) men de e skönt. Bara ta det lugnt här utan stress och annat skit.
Ska åka hem till mami vid elva tror jag :)

Känner mig sjuk, eller aa nått är det iallafall. Men måste till skolan imorgon, ska hålla mitt löfte.


Ett hjärta till er som betyder     <3


Bada:)

Hej, idag var det en bra dag, åkte med familjen till strängnäs och badade på Thomasbadet, det var riktigt skönt. Fast har sådan himla träningsvärk. Så nu är det värre. Men de är skönt och jobbigt på samma gång. Sen åkte vi till en affär som heter Karlsson troe jag, där fanns massor med fina grejer. Tillbaka till södertälje och åt på en pizzeria i östertälje, mums kebab, sen besökte vi majas grav och tände ett ljus för ängeln. Sen hem till Mamma, tackar pappa för en bra vecka.

Förövrigt så kom det snö idag, ;D fan vad roligt alltså, fast det vore bättre om den kunde stanna kvar. Mysigt iallafall, snart är det jul. Adventljusstakar tända i mörkret, julstjärnor, julgran, god mat, vem längtar inte ?

Imorgon är det skola igen, ja ganska skönt ändå. Har inte så värst mycket att göra heller förutom engelskan, som skulle vart inne för länge sen :S de e ju så svåååååååårt.  Efter skolan imorrn så ska jag troligvis gå me lyckopillrerna Sofie och lottapotta på stan och följa me på lottisch träning, så kan jag och sofie vara sociala :D   Ni är så bra <3



Basket!

Idag var jag och Veronica på basket, SBBK spelade, det var väl ganska okej, faktiskt roligt, mysigt att hitta på något med Veronica. Efter det blev allt bajs. Denna dag har varit sämst på många sätt.
 Värdelöst

Men Basketen var bra :) Och jag älskar dig, förlåt för att jag är som jag är :´´(    Sister <3<3<3<3

  j   

I´m sorry

Skjut mig. . . .
Ni är för bra för mig.

Yoga

Hej hopp, Idag hade vi först nationella prov i engelska, det gick ganska bra,  bättre än vad jag trott iallafall. Sen tog hela klassen bussen till Sydpoolen. Där hade vi Yoga, hur skönt var inte det? Så himla avslappnande och rogivande. Man blev verkligen svettig efter, trodde inte det men det var riktigt tufft och ganska svårt, men jag gillar utmaningar. Och vigheten är ganska bra, eller hur Lotta och Camilla? haha. Sen gick vi och åt på nancys, mkt trevligt me flickorna. Sedan blev det tillabaka gång till skolan för att ha svenska. Innan svenskan var jag helt flumm, började göra yoga övningar inne i skolan låg på golvet haha usch egentligen. Sen förlåt camilla (a) råkade göra en ofräsch grej på henne. Haha

Kollade nyss film, ska mysa lite och kolla på en till snart. Ska bara skumma klart me Millan :) Hej då. 

Ni som inte bryr er behöver inte heller läsa.



Ssk är bäst

Ja nu är man hemma från en super kul match, eller matchen i sig var inte särsklit bra men vi vann iallafall med 3-2 efter ordinarietid, dvs 3 poäng till sportklubben. Dragan gjorde 2 mål och Kudroc 1 mål. Bästa kedjan är den trion där Martin Cibak, Per Hallin och Tomas Kollar spelar i, dem har ett riktigt krigarhjärta. Sliter som djur för att ta hem segern, så ska det se ut grabbar.  Femte vinsten på raken, ni som sa att ssk är sämst får nog ta och ändra inställning snart, eller varför inte redan nu? Nu är vi på väg uppåt. 

Mer folk på läktaren behövs nu bara, kom dit vettja.

SSK<3



Vad kan bli bättre än en super god wook och en nyspolad is?

Det börjar bli jävligt roligt:D

Tjohopp, dagen har varit skön. Tränade imorse klantade dock mig igen :/ nu har jag tappat mitt sydpoolenkort... ikkk inte bra. Om dem inte får in det så måste jag betala 100 kr för att få ut ett nytt, haha så typiskt mig, men inget att skratta åt egentligen. Mötte Lotta utanför sen sen åkte jag tillbaka till skolan, åt mat, var hos Christina  och sen plugga som en gris innan psykologin. Sen hann jag inte ens redovisa innan tiden tog slut....Jaja jag ska få göra det inför helklass på tisdag, det gör mig inget förutom att Leila inte är där då så vi kommer ha en vikarie och hon
kan ju inte betygsätta oss så bra. Aja Ska skicka in min power point och texten till Leila iallafall. 

"Ni är pinsamma".


Snart ska jag på ishockey  , weio hur kul är inte det ?
SSK:
Mitt intresse
Mitt liv
Mitt allt
<3

kaos

Hej hopp, skolan gick.... bra, eller hade 2 lektioner sen hem så var inte jobbig. Men allt jävla bråk suger. Alltså palla. Men jag tänker inte yttra mig här mer om detta här. Jag vet vem som har rätt och det är viktigt. Man ska inte kasta sten i glashus liksom.
Glad att sofie är så jävla bra, kan prata med dig.

Japp, mycket plugg och annat skit. men pallar inte just nu, ciao

Juste var hos mormor och fikade idag, mkt mys. Puss på nåra:*

In tha school

Hej hopp jag är gladare än nånsin, fick beskedet igår att det inte var nån fara med mig utan jag är frisk som en nötkärna sa läkaren. Kan man vara gladare ? haha nej. Hann inte skriva nått inlägg igår för satt inte alls mycket vid datorn, så skönt att slippa den ibland. Nu sitter jag i skolan, har haft prov i träningslära och det gick jätte bra(tror jag ?) vi får se. Nu har vi ingen lektion förs klockan halv 2 :O shit bre liksom. Jaja jag får sitta och vänta här, det är alltid kul höhö. Jaja dte här inlägget känns liksom som ett tidsfördriv för mig. Ja så är det faktiskt, Sara gick nyss hem hon hade lite strul med en sak, hoppas det löser sig <3 Camilla och Isabella ska också gå hem efter deras Historia. Lotta är inte här än, vet inte om hon kommer. Får hitta några att hänka på då ^^ haha.

Sitter och tänker på att skolan borde ha lite stiligare design, haha. Men ärligt lite finare färger och lite mer tavlor och sånt. Det skulle bli jätte fint fatiskt. Jaja jag är lite hungrig nu så ska ÄTA tror jag ;) asså shit vad flummig jag är, tur att inga människor är här med mig för då skulle dem typ: Shit vilken tönt.


Hej då :)

No I won’t be afraid

No I won´t be afraid, but I am.

Jag har så ont i huvudet.
Imorgon får jag beskedet, Hjärntumör eller inte? alltså de är klart att jag inte har ? eller. Fan jag hatar det här, jag är jätte rädd. Vad ska jag göra om dem säger att jag har något livsfarligt, nej jag klarar det inte. Känns som om jag bara vill gråta nu men kan inte , vill inte visa min rädsla. Dem andra säger bara: Det är klart att du inte har något, dem ville göra en hjärnröntgen bara för att du ska vara lugn. Men iallafall, man kan väl förstå min oro.
Asså usch jag är så rädd. Förlåt alla.

No I won't be afraid.
No I won't be afraid,
Just as long as you stand,
Stand by me


Fars dag :) <3

Idag är det Fars dag, och jag ska åka till pappa idag, han hämtar osss när som helst så ska vi åka ut till farmor och farfar, bjudna på middag klockan 4, fastrarna och kusinerna kommer också. Lite mys.

Grattis Pappa, älskar dig<3


Hjälp snälla ni.

Idag så har jag suttit och kollat lite hur jag ska kunna ändra designen här på bloggen, men har lessnat nu. Blir inte nöjd med något. Nu ber jag om hjälp av er snälla. Hur skulle jag kunna förbättra bloggen? nått jag bör förändra? förslag på annan header osv? kommentera snälla :)

annars har det varit en bra dag, va på ikea, heroncity och i nykvarn på dan. Köpte även två par ny skor :D


Fina enlig

Ska äta Marrängsvisch och kolla på Stjärnor på is nu, tjao :D


Kära Ängel

Min älskade ängel.

Idag är det 9 år sedan som min lilla ängel vandrade vidare till himlen från jorden. Jag minns det som igår, har 9 år gått? Förevigt kommer du vara vår lilla bebis. Om du hade varit här med oss nu hade du varit 9 år, vad har hänt under dem här 9 åren? jo allt för mycket otäckheter. Hur kunde de ske?, varför just du? varför skulle de just drabba oss? allt för många frågor som saknar svar. Finns det en mening med allt, gör det de? jag skulle så gärna vilja veta de.



Jag älskar dig så mycket, det gör så ont i hjärtat varje gång jag tänker på dig, för dem starka känslorna av saknad, glädje, sorg, lycka, minnen, allt blir så starkt. Jag önskar du var här hos oss och få uppleva de vi får göra, allt roligt som vi ändå gör här nere tillsammans. Men jag tror och hoppas att du har det bättre där du är nu. Leva i ett paradis utan ondska utan bara glädje och skratt. Änglar finns det många av där uppe.



Jag längtar efter den dagen då vi återförenas, då jag ska ta dig i min famn och krama och pussa dig. Min kärlek till dig går inte att beskriva i ord.



Du föddes och blev älskad ,
Du blev sjuk och ditt hjärta fick kämpa
Du var stark och stod ut, men plötsligt
tog allting slut,
Vi hade fått låna en ängel som snart
skulle vända om, men jag lovar vi
kommer ses någon gång<3



Jag tände två ljus för dig idag min ängel, du såg de va? <3 Föralltid älskar jag dig Maja <3

Barndag.

Jahapp vilken rolig dag :), jag var på en förskola i hovsjö idag och va med i barngruppen och tog reda på några svar till frågor som vi hade fått i skolan. Mamma jobbar där just nu så det var roligt, så söta snälla barn, inte alls så stökiga som jag hade förväntat mig med tanke på det dumma fördomarna som hovsjö har över sig. Fick en massa teckningar av barnen som jag fick med mig hem , hehe gulligulliga. Slutade klockan 1 åkte och handlade sen hem. Skön dag vart lite runder på stan sen ikväll också. Men nu ska jag snart sova ska till skolan igen som vanligt imorgon. Har bara två lektioner dock, får se om jag orkar träna? aja.

Glad att Barack Obama vann :D weio
Tyckte inte ni det också?

Puss

bläaöljsihgws

Idag gjorde jag Hjärnröntgen, fy vad läskigt det var. Usch så himla klastrofobiskt så det var inte sant. Jag åkte in i en tunnel och fick ligga helt stilla och ha en sak jätte när ansiktet, jag fick känslan av att ligga i en kista. Men det gick bra sen, bara början som var jobbig. Stolt att jag klarade det iallafall. Åkte tillbaks till skolan sen, hade bara två lektioner. Asså jag stör mig verkligen på vissa personer just nu som snackar så mycket bullshit hela tiden. Ja sen åkte vi hem, på tåget hade vi as roligt haha eller iallafall jag. Jag och Kallio åkte upp till kyrkogården sen och tände ljus för Maja och Norba. Kollade lite snabbt på stan sen.

Nu har jag ätit och satte mig precis här, de blir en lugn kväll bara vila. Ska med mamma till Dagis imorrn :) 
kram
  

Not my day!

Inte min dag idag alltså! haha. Redan imorse så var jag fruktsansvärt trött och ville inte alls gå till skolan, men duktig som man är så tog jag mig till skolan ändå. Höll på och missa bussen, men hann som tur var. Skolan var seg som bara den. Men gick bra iallafall, och sen hände det, det jävliga som bevisar vem jag är:P Beccizzz och jag skulle hinna med tre tåget, precis när vi kommer ut från skolan så kom  tåget, Rebecca var så sugen på att hinna så vi kutade HAHA, jag klarade de, fast mina ben kändes som bly. Precis när vi hade kommit fram till tåget så fick jag kramp i benet och ramlade ihop inför alla på tåget :( PINSAMT (a) så de blödde ganska mycket och byxorna gick sönder Men vi hann med tåget :P :D ajaj hemma stod jag och tvätta såren med sprit men FFAAAAN vad jag skrek, gör så Jävla ont..


vackraste

Du är det finaste jag har, jag älskar dig min Moa <3


Andra avenyn dag idag!

Hej hopps. Vilken seg dag alltså. Kom hem vid ett igår efter mormors födelsedagskalas hehe Grattis mormor. Har varit trött hela dagen idag, bara varit hemma och tagit de lugnt. Känner mig sjuk, lite febrig och ont i magen så jag hoppas att det inte blir något mer av de. Känner att jag inte alls har mycket att skriva om idag men det är alltid skönt att skriva av sig lite. Om 8 minuter börjar AndraAvenyn så det måste jag kolla på. Imorgon är det skola och ishockey. På onsdag ska vi vara på ett dagis hela dagen, jag vet inte vart jag ska vara än men får förhoppningsvis vara med mamma på sitt dagis. Alla andra har ju någon att vara med redan så, men jag klarar mig fint.

Ha de fint, inlägget kändes onödigt men ändå.

Allhelgonahelgen eller halloween?

Idag är det Allhelgonadagen, alltså en dag som är till för att tända ljus på kyrkogården och skänka en tanke till våra döda änglar. En fin och harmonisk högtid, men vad är detta "Halloween" som är mitt i allt. Jo enligt mig en okänslig plojgrej som affärerna tjänar hur mycket stålar som helst på. Okej vissa kanske tycker att det är roligt att klä ut sig och ha lite kul men varför lägga in det samma helg som allhelgonahelgen? Tar man döden på skoj, att springa runt och se ut som en djävul, skelett, eller andra fula figurer är inte okej, inte under denna helg. Vi alla kommer till den dagen då vi blir ett skelett på riktigt så varför skämta om det på denna dag, nej hedra dem döda på ett hederligt sett istället. Kan det vara vackrare än ett hav fullt med ljus? Jag har svårt att tro det.

Jag tänder ett ljus för dig min ängel,
ett ljus som visar min kärlek till dig.
Ett sår i mitt hjärta, som aldrig kan
läkas ihop här på jorden. Men en dag
blir det helat igen, för då min flicka
är vi tillsammans  och får ta igen
den tid vi aldrig fick här. Inget kan
beskriva min saknad, den är för
stor för att finna ord åt. Tomheten
är tydlig men mitt hjärta är fullt, för
din plats i mitt hjärta kan ingen
någonsin ta bort. Aldrig nånsin.
Jag älskar dig Maja Linnéa Wallén.

Jag vill inte vara rädd för döden, för där väntar du på mig.