Mitt hjärta
Haft en super mysig helg med min söta nallebjörn :)

Ämne?

Ibland när jag ska skriva ett inlägg här på bloggen så brukar jag vilja ha ett ämne att skriva om, tänk vad kul och intressant det skulle vara. Problemet är bara det att jag aldrig har någon aning om vad jag ska skriva om.

*Idé*

Jag satt tidigare idag och funderarde på hur olika livet ser ut för olika personer.
När jag gick i lågstadiet så gick jag i en 1-2-3:a, av oss som var födda 91 var det två killar och 4 tjejer, så man kan väl säga att vi var ganska så sammansvettsade. Vi tjejer var tajta och bodde i samma område fast på olika "stigar", Fjärilstigen, Getingstigen x 2 och Humlestigen. Vi började alla tillsammans mellanstadiet och högstadiet i en annan skola och i fortsatt samma klass, var fortfarande vänner. Någonstans i sjuan så började saker och ting ändras. Det är oftast i sjuan som människor växer i otakt, man är ca 13 år då och det händer saker i kroppen och man är inte en superstark och mogen människa och tyvärr händer det ofta att man växer ifrån varandra under denna period. Det hände med oss.

Idag har jag kontakt med en av dessa tjejer, den tjejen som var sig själv och vågade stå emot alla grupptryck och accepterade sig själv helt enkelt. Hon och jag är fortfarande vänner, dock inte världens bundisar men jag vet att hon alltid finns där och jag hoppas att hon känner det samma för mig. Jag har många "nya" vänner som jag har en mycket närmre vänkontakt med men de är svårt att få en sådan här djup kontakt som jag har med en vän som varit med mig sen barnsben.
Dem andra två tjejerna har jag i princip ingen kontakt med överhuvudtaget men vet hur dem har det och hur deras livssituation ser ut.

Våra liv var så lika men nu så olika

Vän1: Arbetslös mamma med en son på 3 månader
Vän2: En tjej som arbetar som möbelsnickare
Vän3: En partyprisse utan dess like
Vän4: En som pluggar till lärare

Spännande!Tenta veckor

Nu är jag inne i min andra tenta period som kommer pågå i två veckor. Den 8 november ska den vara klar. När den är klar så har jag redan läst klart en kurs på högskolan och fångat in några högskolepoäng. Det kommer bli en tuff tid nu men jag ska klara det.

Ikväll var det ishockey och jag jobbade på matchen, ssk vann med 7-2, en sjukt bra match. SSK spelade väldigt skickligt, fortsätt så. Nu är vi 7:a i tabellen, very good.

Imorgon ska jag luncha med Vevve på Nancys på hennes lunch, ska bli myspys. Tänkte själv gå på stan ett tag sen och göra lite ärenden. Möta upp Andreas och så :)

Sov gott :)


En melodi

Godmorgon!
Jag sitter hemma själv och löser melodikrysset, vuxenpoäng? ;)

Nu är min praktikvecka slut, både skönt och tråkigt på samma gång. Igår jobbade jag hela dagen, först på förskolan och sedan på elevhemmet i vagnhärad, där fick jag kommunicera med teckenspråket hela kvällen.

Idag ska jag också jobba, 13-21. Visst det är pengar men jag skulle faktiskt behöva vara ledig denna helg, men jag tror faktiskt att denna lördag blir bra iallafall. Efter jobbet ska jag ta mig upp till stockholm och gå ut med Andreas och hans vänner :)

Nej nu ska jag hälla i vatten i badkaret och ta mig ett varmt bad innan jag börjar göra iordning mig.

Have a nice saturday dudes!


GrattisJag säger grattis till mig själv på min 19 årsdag!
Har haft en toppen dag verkligen, skriver mer imorgon!

Pussar

Ladies night

Godkväll i stugorna!

Igår umgicks jag med min bästaste vännina Camilla. Vi kollade på idol och pratade en massa viket jag tror vi båda behövde. Imorse sov vi rätt länge, åt frukost och direkt ut på tomten. Tog en massa fina höstbilder :) Hösten är verkligen min årstid, jag älskar alla färger på löven. Kollade på Juno gjorde vi också innan vi skjussade hem millisen.

Nu är jag hemma hos mamma, vi har precis ätit middag, beställde från kolgrillen.  Om ca en timma ska vi bege oss upp till storstan för att se på Ladies Night på globen. Ska bli super skoj så ska sätta fart och fixa mig nu.


Hoppas ni alla får en trevlig lördagskväll :)

Kyss

Nu jävlar!!!

Nu har jag gjort bloggen så fin, och bara därför måste jag börja bli en aktiv bloggare igen! Visst vart det fint? Jag älskar Militärgrön, det är en sån mysig höst färg tycker jag. Och så la jag till en sådan där rosa bandet ikon, tycker det är jätte viktigt att vara med och sponsra och vara med och bekämpa bröstcancer (alla cancerformer). Jag ska pallra mig in i någon affär snart och köpa mig ett sånt där nytt fint rosa band med bröst på.

Sitter här i soffan nu med ansikts/rengöringsmask, har fått en väldigt dålig hy. Vet inte vad de beror på men jag vill inte ha en massa finnar. Jag hatar det och mår mentalt dåligt över det. Jag har inte en grov akne men det räcker för att jag ska känna mig obekväm. Så nu ska jag testa alla medel som bara går.

Idag ringde Marie, min chef på mitt extra jobb och jag har fått fyra jobbpass nu som jag ska ta. Kan vara bra med lite extra pengar i fickan. Man märker vekligen skillnad på att studera och att jobba.

Imorgon ska jag och några i min klass åka till nykvarn och göra ett studiebesök på en förskola, vi ska ställa frågor om förskolans kunskaps syn osv. Väldigt intressant faktiskt. Nu planeras redan inför Ten2, högt tempo men jag gillart.
På eftermiddagen ska jag åka upp till Andreas, klinka lite och vissa mina skillz på elgitarren...hm :D

Nej, nu ska jag gå och tvätta bort klibbet i fejjan, hårt som sten.

/AngelicaJag gillar min mobil kamera

Lördag hela veckan

Vilken helg alltså... och den är inte slut ännu, är mitt i den :D. Igår fyllde mamma 41 år ♥, vi hade gäster här hemma och åt tacos och hade super mysigt. Grattis älskade mamma.
Idag är det lördag vilket innebar 50 årsfest för Anne, god mat och trevligt där också :)

Nu håller jag på och taggar inför utgången i stockholm med tjejerna ikväll, Syster, Camilla, Isabella och Jessica :D Ska bli så kul att träffa dem igen.

Imorgon ska jag träffa Andreas, vet inte riktigt vad vi ska göra men limma ihop en tallrik är ett förslag! ;)


Puss på er alla glada!

Åh, jag ÄLSKAR hösten. Mys, ljus och ännu mer mys!