Asså palla mer...

Nej, fan vad trött jag är på de mesta just nu. allt e bara åt helvete inte allt haha men mycket. Människor beter sig som svin, hur kan man säga att : Jag kommer inte vara ditt stöd mera för du har inte varit mitt? varför ens säge det när man vet att en person inte har mått bra, just du vet de mer än nån annan men ändå. okej fine om du e besviken på mig men tyvärr så kunde jag inte göra mer än vad jag gjorde jag var för svag för de, jag tvinga inte dig heller att stötta mig, så kom inte å gnäll över att jag inte hjälpte dig alls, jag gjorde mitt bästa för dig men de dög inte. Och sen kan jag inte förstår hur man kan bli sur på mig för att jag mådde så dåligt och inte kunde sova över hos dig, och sen dagen efter påpeka att din mamma vart jätte arg och ledsen över att jag inte sa hej då och att jag skulle dra, (hennes mamma hade gått å lagt sig) så tydligen var de min uppgift att gå in i hennes rum och säga att jag inte mådde bra, de tycker jag inte är min uppgift snälla du. Du snackar om hur besviken din mamma vart å allt så om vi ska vara sånna att vi ska blanda in föäldrar då kan jag ju säga att mina vart grymt besvikna på dig och Din Mamma. Man beter sig inte bara så. VI har ställt upp mkt för dig men nej då, sen är de jag som inte ger tillbaka? TACK. Mitt sätt att hjälpa dig när du hade de svårt var att ta med dig ut till enhörna å vara där så du också fick tänka på annat. Och när jag frågade dig på så ville du aldrig prata om de, sen säger du att jag inte lyssnar.   Jag förstår inte ens varför du skulle säga till mig att DU inte kommer finnas till för mig längre, kanske skönt för dig att få ur dig de men de va inget snällt mot mig iallafall men de va väl inte meningen heller så Tack för våra roliga dagar, och förlåt om jag e så jävla kall och värdelös.

Asw

Hejsan!
Har inte skrivit sen den 24, men har inte riktigt haft tid och lust. I bland känner jag också att jag inte har något bra att skriva om, jag tror inte att läsare bryr sig om när man steg upp eller vad man åt till fruksost, jag vill känna att det jag skriver har någon betydelse, men de är upp till var och en, jag klandrar ingen som skriver detaljer om sitt liv/dag. Alla är olika och de kan vara skönt att skriva av sig allt som man har på hjärtat. Så jag ska göra de nu lite iallafall;) haha.

        Jag åkte från Sara vid elva tiden imorse, kom hem ca 12.30. Dags att städa och hjälpa till på en gång, men de gick jätte bra och vi hade trevligt tillsammans, inget bråk som igår med mammsen, men älskar henne såklart<3 Jag hjälper till för lite, de står jag för usch jag e lat och dum, förlåt. 
  Jaja här hemma har Moa och Vevve bytt rum, och jag ska ändra om imorgon, kul kul. Nu sitter vi och äter smörgåstårta, yummi. Nej nu har jag inge mer att säga.

Bye Bye

Ett kalas i Himlen

Den här dagen, fast för 9 år sedan föddes en liten bebis på södertälje sjukhus. Den lilla bebisen hade tre systrar som väntade på henne när hon kom till jorden, även en underbar mamma och pappa skulle hon få. Flickans liv på Jorden skulle inte bli så lätt som alla förväntade sig. Flickan blev drastiskt sjuk och blev tvungen att åka till ett annat sjukhus för att kolla vad som var felet, föräldrarna var så klart med. Ett hjärtfel, ja de var det som var felet på den nya varelsen. I ett nöddop blev flickan döpt till Maja Linnéa Wallén. Det krävdes en operation, och de kan man tydligen inte göra var som helst utan hos specialister i Lund på Lunds universitets sjukhus. Maja flögs ner innan direkt med en helikopter. Mamman och Pappan som var helt omskakade åkte hem till sina barn och packade åt en hel drös och tog sedan tåget ner till lund. Det hade blivit fel i beställningen av biljetter så resan tog ca 11 timmar, familjen kom inte fram förs klockan 12 på natten, då hade redan flickan opererats. Allt hade gått som de skulle. 
            Personalen på sjukhuset var extremt gulliga och duktiga på sin uppgift, de visade familjen var de skulle bo, på ett anhörighetshotell precis bredvid sjukhuset. Hotellet skulle bli deras "hem" i ett antal veckor framöver. Flickans hälsa gick  upp och ner, vissa dagar mådde hon bra andra sämre. Dem två äldsta systrarna var tvugna att gå i skolan så de fick bo hos deras mormor på vardagarna och sedan åkte dem ner till familjen på helgerna. Så pågick de i 6 veckors tid. Maja återhämtade sig så bra och efter 6 veckor på sjukhus i lund så var det dags att flytta närmare hemstaden, hon skulle få komma till ett sjukhus här i närheten eftersom läget var stabilt, faran var över....trodde alla, men det visade sig inte stämma.
            Hemma i södertälje befann sig Veronica och Angelica, dem två äldsta systrarna, förväntansfulla över att familjen skulle komma hem nu, med deras nya lilla charmtroll. Men det där samtalet som absolut inte får komma kom. Det var pappan i familjen som pratade. Den lilla flickans hjärta hade kämpat färdigt nu, nu orkade de inte mer, vila i frid de var de hon ville. Familjen hade fått låna en ängel som snart skulle återvända. 
Familjen återvände hem till södertälje utan en familjemedlem, som stöd för varandra fanns dem för varandra. Tiden efter detta har fått med sig konsekvenser för familjen, skillsmässa, depressioner, panikångest är några exempel.  Men familjen är så stark tillsammans, och älskar varandra mer än något annat. 
    Det är kalas i himlen idag för ängeln fyller 9 änglaår.<3
Du föddes och blev älskad ,
Du blev sjuk och ditt hjärta fick kämpa
Du var stark och stod ut, men plötsligt
tog allting slut,
Vi hade fått låna en ängel som snart
skulle vända om, men jag lovar vi
kommer ses någon gång<3Ängeln har en plats på jorden oxå
 s


Ishockey in my heart <3

Japp idag var det ishockey, ssk-Hv71, jag fattar inte hur ishockey kan vara så underbart? Fast samtidigt så gör jag de.  Man kan koppla bort alla andra tankar för ett tag och sälja sig helt och hållet till spelet, rösten den är som den är just nu men de är det värt förfasiken. Ishockey gör mig lycklig, de är nog det som betyder mest för mig, eller familjen kommer ju först men på andra plats så är de ishockey och framförallt SSK. Har alltid älskat laget och kommer alltid att göra också. Jag är en riktig Hockeynörd och jag står för de. Det är mitt liv. Har alltid drömt om att få spela själv, var på väg att anmäla mig för ett par år sedan men astman stod i vägen då. Men man kan ju alltid bli en "hockeyfru" Haha.
Hur som helst så blev de lika i matchen 3-3, de är ett okej resultat, Hv71 är ju ett bra lag. Det är bara att fortsätta kämpa killar, vi ska slå LHC på torsdag.


Dagen har varit underbar, mått jätte bra idag, skolan var soft idag. Efter så åkte jag till Pedalenskörskola och bokade tid för handledarkurs. Ska gå 4 oktober. kul kul jag längtar som fan hihi. Sen vare hem och äta, läxor och sedan dags för hockeyn. Träffade Angelica där, vi måste träffas snart och hitta på något kul att prata me henne. Kima och Florénce var där, men dem gick innan matchen var slut :O usch inte bra haha.
Lotta och becca va ju självklart där idag också. Skitskojigt.
Jag satt me vevve moa och Mammsen, älskar er puss

Nu ska jag sova lite om jag kan, tack och hej leverpastej.

Snyggaste bilden nu då <3

SSK

To much!

Alla har väl någon gång känt den där känslan av: Nu är det bara för mycket. Eller hur? de känner nog dem flesta ibland och så känner jag just nu, iallafall när det gäller skolarbete dvs både läxor och prov. Det blir bara mer och mer, vet inte hur mycket jag borde plugga på just nu, men istället sitter jag här framför datorn. Inte bra Angelica. Men när det blir för mycket så tappar man suget helt och hållet. Det finns ingen motivation till att plugga överhuvudtaget. Tror nog att många av er känner igen sig i de jag skriver.Blää


Sunday

Hallojsan, slut på den här veckan då och imorrn är de måndag igen. Mysig helg har de varit. Kicki och Elina och farmor kom och firade moa i efterskott, eftersom dem var på Mallorca då. Hon fick massa fina grejer.  Sen lva rt de kebab, köra lite och sen hem till Mamma, kollade nyss på Andra Avenyn, så jävla kul att de är igång igen. Angelica dog :( men en ny familj är med och lite annat nytt.


Imorrn är de skola, börjar klockan ? 9.45 tror jag, haha. Matte prov :S usch usch har inte hunnit pluggat någonting så förväntar mig inte att de kommer gå bra, men vill ju helst inte ha två matte prov att göra om.

SNART ÄR DET JUL.


Rolig Lördag.

Oj vilken dag, de har verkligen gått för runt idag men de har varit jätteskoj hela dagen. Vaknade rätt sent, men vi åkte in till stan vid ett och hämtade upp veronica och åkte ner på stan, fikade på tratten och jag köpte nya byxor + ett par snigga trosor från Vero Moda, very nice. Älska byxorna<3. Sedan blev de ut till ica maxi och handla tacos, sen bar de av till enhörna igen, beställde hem hockeymatchen MODO-SSK och åt maten samtidigt. Blev oavgjort 2-2, rätt okej resultat med tanke på spelet från ssks sida. men självklart är de BB king (Björn bjurling) som räddar laget :) Mamma kom ut också och kollade, mysigt. Jag körde lite idag också, gick jätte bra. Är så sugen på att få ta körkort men de e ju bra om man har fyllt 17 först haha mobbad xD Ja jag har väl inte så mkt mer att skriva tror jag, så Godnatt.


Fredag!

Ja, nu är de fredag, veckan har gått oerhört bra och ganska snabbt. Va lite rädd att veckan skulle vara jätte seg och att jag inte skulle palla skolan ett dugg men om man jämför med förra veckan när jag bara va hemma så funkade de jätte bra nu. Jag märker skillnad redan, höjde dosen förra veckan och redan mår jag bättre, hoppas de håller i sig en längre tid bara. Dem hade även ringt från sjukhuset idag till mamma, alla blodvärden var bra men boreliaprovet va väl sådär, jag låg precis på gränsen till att ha borelia eller inte ha så ska få komma tillbaka om tre veckor och ta prover igen. Jag ska också få göra en Hjärnröntgen:S läskigt jag e rädd fast dem ville göra de för att lugna mig så att jag får se att de inte är något, utan att huvudvärken troligvis är spänningshuvudvärk som jag har, men de e ju bra att utreda ordentligt. Men jag måste erkänna att jag blir lite rädd.. liksom tänk om de skulle vara nått...NEJ usch jag får inte tänka så, de e bra. HAta PanikÅngest, FuCk den har tagit för mkt tid av mitt liv, men de ska bli ändring nu. Jag känner ju de redan som sagt. usch vilket blaja jag skriver, seriöst ? men är bara skönt att skriva av sig lite.


Allt har förändrats så mycket på så kort tid, jag saknar de gamla, jag saknar er.

Bilden togs 19 oktober 07 idag är de bara en månad kvar till 19 oktober 08 då fyller jag år :D