Bästis dag



Utgången igår blev lyckad :D Hade roligt och träffade massor med gamla vänner. Jag följde ju med Veronica, Selma och Narre ut.

Idag åkte jag ner till stan och träffade Camilla. Vi gick i affärer och shoppade litegrann, åt på nancys och satt och pratade lääänge om allt. Vid fyra så stängde allt så vi gick runt och gjorde de vi är bäst på tillsammans, flummade, tog kort och spelade in roliga och sjuka filmsnuttar. Om ni vill se dem kan ni gå in på Bästis blogg och kolla http://allaboutcamilla.blogg.se/

Jag gick hem sen, skönt med en promenad. Uffe kom till oss och hjälpte till att sätta upp speglar i vårat rum, jag passade på att baka en kladdkaka med mintchoklad i ;) mums säger jag bara, Moa bakade en tigersockerkaka, mums på den också.
Åkte och hämtade mormor vid 19.00 hos Inger och skjussade hem henne, Moa följde med och vi rå poppade "Oh girls just wanna have fun" så bäst!

En perfekt dag!

 


Toppen

En toppen vecka är nu slut, allt har gått super på praktiken och hemma har det också varit great :D
Jag har verkligen börjat gilla "jobbet" som lärare nu, det är roligt att lära ut och barnen är underbara.
Har haft pappas bil denna vecka också vilket har varit jätte skönt, pappa och jag skottade hela uppfarten i förrigår och det känns i kroppen nu kan jag säga.

Igår åt jag, Pappa och Anne på Fun House, thai/kina restaurang. 4 små rätter, mums mums, friterad banan som efterrätt.

Idag har vi varit uppe på globens tak, fick de i julklapp av Veronica och idag var det dags, trots att det var dåligt väder så var det ändå skitcoolt ;D Måste göra om det i sommar.
Tog lite bilder, men lägger in dem en annan dag.


Klämma ur mig några ord?

Hejsan bloggen och dess få läsare. Känns som jag är här på besök, ni vet själva hur det är med ett besök hos någon, man snackar lite skit, slänger ur sig lite åsikter och blandar ihop dem till en röra och sen skiljs man åt, vet inte när man träffas igen, "obestämd framtid".

Jag har tänkt flera gånger att "nu ska jag gå in och skriva mig ett litet inlägg" men varje gång så har blogg.se strulat som tusan så kände att det kanske inte var meningen att jag skulle skriva något iallafall? Men idag fungerar det och ödet verkar tillåta mig att skriva idag.

När jag tänker efter om vad jag ska skriva så blir det tomt, (kanske fanns en mening till att inte blogga iallafall?)

Om ni är nyfikna på mitt liv så måste jag tyvärr säga att jag inte kommer avslöja så mycket om vad de innehåller just nu. Jo praktik i 3 veckor till det kan jag säga.

Livsviktiga saker just nu:

1. Familjen♥
2. Camilla♥
3. OS♥



<3



Tack min bästa vän <3


2 månader



2 hela månader sen jag tog mitt älskade körkort :D
Fast känns som om jag har haft de jätte länge!

Måndag= Ledig!

Åh vad jag älskar att vara ledig! Frihet att göra precis vad man vill, gå upp när man vill osv.

Idag vaknade jag vid 09.30 av att det ringde på dörren, Moa (som också har studiedag) sprang in till mig och jagade upp mig ur sängen. Det  var telgebostäder gubben som kom för att fixa kranen i köket och den lilla toaletten som inte har gått att spola. Moa gick till Nelly och jag gjorde iordning mig och gick en promenad med Bebis och sedan tog jag bussen ner till stan. Köpte ett par strumpbyxor på BikBok som kommer passa min outfit på lördag ;) Lite andra ärenden gjorde jag också.
När jag gick och strosade  såg jag plötsligt mormor komma, hon hade slutat jobbet och mamma skulle hämta henne så jag åkte med hem fast jag gick aldrig upp, utan jag stannade på parkeringen och skottade parkeringsplatsen, de behövdes kan jag säga och än är det inte helt klart men nu är de bättre iallafall. Sedan kom Mamma och Moa ut igen och vi åkte ner på stan igen, mamma skulle till tandläkaren så Moa och jag åt en lunch på nancys.
Nu är jag hemma igen och ska strax vila en stund.


Söndagsplaner

Sitter här i sängen nyduschad och känner mig fräschare än innan. Just nu väntar vi på besök här hemma, rättare sagt mormor och Inger ska komma och fika. Inger vill gärna se hur det blev här hemma efter renoveringen som nu är helt klar. Några större planer för den här dagen har jag inte, måste dock plugga lite ikväll eller iallafall sätta mig och skriva ner lite, bla mina förväntningar på APU platsen, måste få samarbetskontraktet klart så att vi kan skicka de till skolan.

Veckan som kommer ser ljus ut, imorgon måndag så är jag ledig eftersom blombackaskolan har studiedag sen på onsdag så är det idrottsdag i skolan (igelstaviken) och på kvällen är det BF teater med klassen. Så tre dagar praktik denna vecka. Och inte tala om lördag, då ska de bli bäst (Y) Fira Tinas 19 årsdag! :D Längtar.

Jag jobbar bara på att få bort mitt munsår nu :( Men idag har jag inte lika ont i halsen som igår så hoppas de går åt rätt håll nu.

Och juste! Jag tyckte att melodifestivalen var bra igår, många bra låtar. Ola var bäst, Anders ekborgs låt och pain of salvation var mina topp 3.

Ha en bra Söndag och Grattis Sofie på din 20 årsdag!


Mina kap

Detta var det jag köpte i skärholmen igår:


Tidsfördriv

KÄRLEK:
Är du kär just nu? Kanske
Har du någon kille just nu? nej

Har du dumpat någon? mm
Har någon dumpat dej? njee
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? Nej
Vem kramade du senast? Rasmus
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? Haha verkligen inte

FAMILJ:
Hur många är ni i din familj?
 6
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? Ja på skilda håll dock
Trivs hemma? Yes
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? Nope
Har skrikit och slagit din mamma? Skrikit på henne händer men skulle aldrig slå
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? haha x)
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? Jaa :P
Du älskar din familj oavsett vad som händer? JAA MEST<3



VÄNNER:
Du har vänner?
Jaaa
Vem/Vilka brukar vara med? Olika men mest Tina, Camilla, Sara
Vem/vilka var du med sist?  Tina och Rasmus
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? Jaa de är klart

Är det okej att ha killkompisar? Självklart
Har du pussat någon av dina kompisar? Yes
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? Jaa... haha nej ;)
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? om tappat kontakten räknas så ja annars nej



FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag?
Ja, eller inte på söndagar och när jag är sjuk
Putar med läpparna på kort? nej, bara på ploj kort
Använder foundation på läpparna? Nej
Super dej packad varje helg? Inte varje helg :O haha neej!
Du har kysst en tjej? Mm
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr: Plattat håret JA!

Ditt hår e knallblont? Nope


KRIMINELLT:
Är det okej att vara kriminell?
: Nej
Vill du bli kriminell? ja jag jobbar på de! dålig fråga :P
Vad är inte okej med att vara kriminell? Vad är okej med det?
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? Hehe när de handlar om bilar vet man aldrig ;) men så långt skulle jag inte gå
Vill du hamna i fängelset? Nej de känns som att slösa bort sin tid lite


DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden?
Jaa lite
När grät du senast? hm? minns inte
Du har gråtit över en kille? Aa
Vem bråkade du senast med?  De behöver jag inte minnas


Skärholmen

Idag så for Veronica och jag till skärholmen och shoppade, det var meningen att de bara var hon som skulle handla men jag hittade också lite, ett svart bas linne och en grå snygg jacka/kofta, båda från veromoda.
Gick och shoppade i flera timmar innan vi åkte hem. Åt rotmos när vi kom hem.

Nu blir det melodifestival mys med familjen.


A different day

Min kväll blev inte som jag trodde att den skulle bli direkt. Tina frågade om vi skulle hitta på något och de ville jag gärna göra, gjorde iordning mig och åkte och hämtade henne, sen visste vi inte riktigt vad vi skulle göra så vi åkte upp till huddinge och snurrade en massa varv, haha. Vi träffade Rasmus och satt och snackade inne på mc donalds ett tag, skjussade hem honom och sen for vi tillbaka till tokstaden. En impulsgrej som vart riktigt lyckat! ;)

Kom precis hem till vem som åkte ut ur lets dance, Rabih bye bye!

Nu blir de att sova några timmar, imorgon blir det skärholmen med syster yster Vevve och på kvällen är melodifestivalen ett måste.

Godnatt kycklingar :)


Lokal?

Sitter hos mormor just nu, ska strax gå hem nu, fast tar nog en lång promenad först. Jag är så irriterad över att ingenting går som man vill, vi ska ha projektavslutning på söndag men nu visar det sig att alla lokaler är bokade redan. Har ringt runt som en galning idag men inget napp. Tina väntar på svar från en kvinna som har hand om lokaler uppe hos henne. Har kirrat 2 nummer till nu som jag ska ringa strax, hoppas verkligen på att de löser sig.
Och de känns lagom kul att vi bara är 2 stycken som engagerar oss, snälla hjälp till flickor :)

Hem och plugga sen, måste göra klart idrottsuppgiften, åh jag dööör. Hur mkt är det inte att göra just nu?


Härlig dag

Det vart en sjukling dag och även imorgon så blir det att stanna hemma, känner att jag vill bli helt bra så att det inte bara går runt runt. På förmiddagen så gick jag och Moa över till mormor, vi blev bjudna på mat (fläskfilé, mums), fikade och spelade spel. Mamma kom dit efter att hon hade slutat jobba.
Vid 4 tiden åkte vi därifrån, jag skjussade av mammsen och Mosisen hemma och själv åkte jag för att hämta Veronica men hon slutade inte förs 17 så jag åkte en sväng och gick en liten promenad. 
Sedan var det bara hem för att äta och sedan for vevve och jag iväg till ishockeyn, ssk mot brynäs och de slutade 3-3, vi fick med oss en poäng iallafall.
Det är sjukt mycket snö ute och jag kan hålla med om att de är roligt med snö om man ska leka i den men när man kör bil så är de inte skoj. Kommer knappt in på parkeringen för all snö, jag måste ut och skotta imorgon. Och inte nog med det så gick jag och ramlade omkull när vevve och jag var ute med Bebis. Hade lånat hennes uggs som är jädrans hala, de lär ungefär såhär:
"Dina uggs är väldigt HAAAAAAAAAAAAAALa"

Jag fick hem mina betyg idag, måste säga att jag är väldigt nöjd!
12 MVG 12 VG 4 G. Nu måste jag bara kämpa på i ett par månader till, känns som om all "plugglust" runnit ur mig helt och hållet, måste få tillbaka det igen känner jag.


Ni anar inte hur gärna jag vill bort från allt just nu, ge mig kreta resan i repris <3

Jag måste hela tiden göra något för att slippa tänka på ...


1 årsdag

Idag fyller min piercing 1 år ;)
Har gått och tänkt i några dagar på när det var jag gjorde den, visste att de var i antingen slutet på Januari eller i början på Februari men visste inte exakt så idag gick jag in på bloggen och letade efter det inlägget och då visar det sig att det var exakt 1 år sen idag, lite läskigt men coolt.

Idag har jag varit hemma, tagit de lugnt, fick sova ut imorse. Sedan körde jag och mamma ut till enhörna och hämtade Moa, vägarna där ute är inte schyssta alls, men de funkade att köra iallafall. Sen handlade vi och sådana saker, hämtade Veronica från sitt jobb och nu är vi hemma. Har suttit och pluggat lite, och försöker rensa datorn från virus med hjälp från Tina, hoppas de funkar!

Snart börjar Andra avenyn och det är ett måste för min del.
Ha de göttans





Torsk

ssk förlorade mot Linköping med 3-1, ingen bra match överhuvudtaget. ssk spelar bra i första men tappar allt i andra och tredje perioden. Nya tag!

Har precis kollat finalen på Paradise hotel, Jackie och Patrick vann och det gillar jag! Nu blir det att kolla på scrubs och sedan sova. Blir hemma imorgon också för att vila upp mig ordentligt, vill vara frisk.

Jag ser fram emot nästa helg :D


128 dagar kvar till studenten ;)


Ska jag börja skriva igen?

Exakt 2 veckor och en dag har gått sen jag skrev mitt senaste blogginlägg. Tiden går verkligen fort, kändes som om jag skrev för några dagar sedan men sen visar de sig att de redan gått 2 veckor, de är skrämmande.

Jag har haft massor med saker att göra, hit och dit.
Jag har börjat praktisera på blombackaskolan i en tredjeklass, det är roligt och framförallt lärorikt. Jag har bara varit på förskola tidigare och det är verkligen skillnad, man kan inte föreställa sig skillnaden om man inte prövat på både och, därför är jag glad att jag valde att göra min praktik i grundskolan denna gång. Just nu känns det som om förskola är mer "min grej", men jag skulle nog kunna tänka mig att arbeta i skolan också. Ledarskap är verkligen den viktigaste delen just nu.

På hemmafronten så är det bra, alla mår fint om man bortser från att Moa och jag förtillfället ät sjuka båda två, ont i våra halsar och snoriga i näsan plus att jag har fått ett munsår som jag hatar rent ut sagt! Har inte haft munsår sen jag var liten.

Så idag får jag väl passa på att plugga? Det är inte okej med så mycket arbeten som vi har under Apu:n men gilla läget har man ju gjort förr.

//AsW