Allt går, bara man vill


Minus

Jaha, det vart inget plus den här veckan heller utan minus 3 hg, inte mycket men mer än vad jag förväntat mig. 62 kg står vågen på nu.

För övrigt är jag trött just nu, har varit och dansat ett pass på gymmet och det var sjukt roligt men ganska svårt :) Ligger hemma nu och väntar på min älskling som jag inte träffat sen klockan 6 imorse, han kommer hem tillsammans med sin kompis som är från Skellefteå.Poss

Positivt

Först och främst måste jag säga grattis till min älskling till jobbet som han fått idag, alla papper är påskrivna och efter 5 års utbildning får han äntligen arbeta med det han vill göra <3 I love you!Imorgon är det vägdag och jag lovar att vågen kommer visa något enstaka hekto +, för första gången sen i januari :P Det får vara så :) Jag ska satsa stenhårt dem tre kommande veckorna. Imorgon ska jag på ett danspass på sydpoolen med min kusin, det ska bli spännande och se hur jag och dans går ihop ;)

Ha det så bra!

Innebandy

Det är otroligt skönt att kunna komma igång med träningen igen efter min "sjuktid". Idag var det dags för innebandy och det kändes härligt i kroppen att få springa omkring och bara fokusera på spelet. När det gäller vikten så går det lite segare än vanligt, förra veckan gick jag ner 0,7 kg och den här veckan lär det inte ens bli så mycket men men jag är ju snart i mål och kroppen mår bra över att ta det lite lugnt.

Ha det så bra!


Enkelt och snyggt - min nya design