Hemma igen

Hejsan, nu är vi hemma igen efter en super rolig helg nere i Karlskrona. Det gick bra att komma ner, vi stannade några gånger och fikade/ åt och sträckte på benen. Det tog oss ca 7,5 timmar ner. Vi åkte hem till dem som vi skulle sova hos, dem hade en egen bondgård med massa kor och 4 katter. Stort hus hade dem, vi bodde på övervåningen i ett rum. Lite gammalmodigt sådär men de gick fint.
Sedan  åkte vi alla till kyrkan, klockan 15.00 började bröloppet. Det var fint, länge sedan man var i kyrkan av en rolig anledning. Vädret kunde inte bli bättre, starkt solsken under den underbara höstdagen. Efter vigseln så åkte alla hem till brudparet, Tore och Leena (Annes syster). Där vart det lite mingel och sen en otroligt god middag, det var en kock som stod och lagade alla mat och grillade köttet. Framåt kvällen så började folk att dansa och sjunga karaoke, haha roligt att kolla på dem.
Vi åkte hem till "Vårt hem" tillsammans med Sven och Jannica som bodde där, vi fick skjuss av en vän till Sven. Moa och jag satt i bagageluckan, det var en rätt litet sträcka.
Somnade gjorde vi vid 01.00.

Idag söndag, så packade vi ihop våra saker, åkte till Leena och Tore och sa hej då till dem och alla andra gäster som var kvar. Sen bar det av hemåt, åkte och åkte, stannade flera gånger, i timmernabben där vi med mamma och mormor och gammelmormor hyrde en stuga för 2 år sedan, kul att komma tillbaka och se samma ställe igen, sen fikade vi där i närheten. Söderköping blev också ett stopp, väldigt fin stad. Åt gjorde vi i västervik.

Vi kom hem 21.00 ikväll. Nu är jag skit trött och ska snart sova.

Trevlig helg har det varit bilder ska jag snart lägga upp men har inte rätt sladd här hos mamma, men imorgon kommer dem.

Upp med tuppen imorgon, puss och kram

PÅ TORSDAG SMÄLLER DET! :D


Kommentarer
Camilla säger:

haha skönt bild! tummen är alltid uppe (Y) :DD

2009-09-20 | 22:43:36
Bloggadress: http://allaboutcamilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback