GODKVÄLL

Jag skriver alltid på kvällarna har jag märkt men har inte tid på dagarna känns det som, idag har det varit en lugn fast ändå en jobbig dag. Har rensat och packat i mitt rum hela dagen känns det som. Men nu har jag inte så mycket kvar och det är skönt. Men de känns samtidigt så tomt här inne nu, man bara väntar på att flytta. Men innan dess så är det spanien resan, 3 veckor kvar bara.
      Jag och Veronica drog iväg en snabbis för att träffa Anne på förmiddagen, vi åkte och hämtade bilen som stod kvar hos Christer sen åkte vi ut till skopunkten där jag köpte mina fina gladiator sandaler som jag visade i tidigare inlägget. Jag är glad :D Anne köpte också ett par. Vi tog en glass på IcaMaxi och sen åkte vi hem igen. Vi har kollat på tv lite eller jag kollade på: Hjälp jag är med i en japansk tv show, det är så sjukt så de blir roligt :), skönt att Anna book åkte. Och sen kollade vi på Bonde söker fru.

Veronica och jag spelade kort nyss, vi spelade alla fyra men spelade bara Casino och Vänd 8, resten får vi ta imorgon, :)

Här kömmer lite bilder från igår:
Pappa och Anne.Faster kicki och farmor
Folk
Christer


Tog mer bilder med pappas kamera men dem kanske kommer senare :)

Pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback