Bada:)

Hej, idag var det en bra dag, åkte med familjen till strängnäs och badade på Thomasbadet, det var riktigt skönt. Fast har sådan himla träningsvärk. Så nu är det värre. Men de är skönt och jobbigt på samma gång. Sen åkte vi till en affär som heter Karlsson troe jag, där fanns massor med fina grejer. Tillbaka till södertälje och åt på en pizzeria i östertälje, mums kebab, sen besökte vi majas grav och tände ett ljus för ängeln. Sen hem till Mamma, tackar pappa för en bra vecka.

Förövrigt så kom det snö idag, ;D fan vad roligt alltså, fast det vore bättre om den kunde stanna kvar. Mysigt iallafall, snart är det jul. Adventljusstakar tända i mörkret, julstjärnor, julgran, god mat, vem längtar inte ?

Imorgon är det skola igen, ja ganska skönt ändå. Har inte så värst mycket att göra heller förutom engelskan, som skulle vart inne för länge sen :S de e ju så svåååååååårt.  Efter skolan imorrn så ska jag troligvis gå me lyckopillrerna Sofie och lottapotta på stan och följa me på lottisch träning, så kan jag och sofie vara sociala :D   Ni är så bra <3



Kommentarer
sofie säger:

du är lyckopiller :D

vi kommer flumma sönder <3

2008-11-16 | 21:48:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback