Hej :)

Hejsan alla glada, för visst blir man pigg av det här vädret? Ironi ni vet. Nej usch de blir så blaskigt och blött, låt det komma snö nu om det ändå ska vara så fruktansvärt kallt. Man vill bara vara inne och mysa. Natten var otäck jag domnade i armarna och benen flera gånger, troligvis för att det var så kyligt men det var läskigt. Jag and my lovely sisters åkte till västergård och åt mat på Mimmo´s pizzeria. Jag åt Pasta Carbonara mycket gott. När mamma slutade åkte vi upp till kyrkogården eftersom det är Allhelgonahelgen. Vi satte kransar och tände ljus, det är ett plus med denna årstid, det är alltid så fint och fridfullt där uppe. Älskar att åka upp när det är mörkt och kolla på alla ljus. Hoppas vi kan göra det idag, efter Bion, ja för nu ska pappa komma och hämta oss så ska vi åka till heron city och kolla på HighSchool musical 3 hehe dem e så bra så jag hoppas att denna också är det. Vi får la se. Pusspuss


<3

Ååå, vilken match. Aldrig varit så galen som jag var idag både av glädje och  ilska. SSK ledde med 4-3 när världens sämsta idiot dommare tog en utvisning på Per Hallin, en jävligt onödig utvisning, bara en minut kvar av matchen. Men men då reducerar LCH plötsligt står det 4-4 och tredje perioden tar slut. Skrek så mycket så jag kan knappt prata nu haha men det är värt det. I förlängningen avgör Dragan Umicevic och gör 5-4 till ssk. GLÄDJE, LYCKA vad mer kan jag säga? så underbart. Älskade lag nu vänder det. Dragan gjorde 2 mål, Linus klasen gjorde 2 mål och Linus Videll 1 mål.
ska sova nu, hoppas få sova ut imorgon. Sovgott <3

Rolig kväll lite sömn

Jahapp då är man hemma igen, så skönt. Men vi hade faktiskt jätte trevligt hos Ronja. Åt pizza kollade på nån skräckfilm snackade massa skit och skrattade en hel del. Sömn blev det ont om dock. Somnade runt 4 kanske vaknade 9.30. Jag, Ellinore och Elin tog bussen från saltskog till stan, dem åkte hem och jag träffade mamma och Moa, mormor kom sen också. Handlade kransar till gravarna, alltså SHIT BRE vad tiden har gått fort ? nyss var det sommar och nu är det Halloween, mindre än 2 månader till julafton.
Hockey dags snart. Ssk mot LHC, de vinner vi:D Lycka till grabbar och Håll tummarna för dem. Jag uppdaterar lite senare om hur det gick.

Btw. Dem sa på radion i morse att det ska komma snö imorgon, upp till 1 dm ;O och på lördag kan de bli mellan 5-10 minusgrader. Dags att ta fram vinterjackan nu och klä er varmt.  Nu kooooommmmer VINTERN, om vi ska tro väderleken dvs.

Puss på lilltån från mig :*

Täljefans

Jo, det var ett tag sedan jag skrev här, har varit så himlans mycket att göra. Men jag mår bra och det har varit trevliga dagar. Igår var jag i sthlm me Johanna, Oscar, Carolina, Sara, Lotta, Carro och Markus. Det var trevligt, hittade dock inte så mycket, bara en vit mössa som jag har letat efter länge. Så köpte en på HM kostade bara 49.90 så tyckte att den var värd det. Sedan blev det Hovet, ssk mötte djurgården och äntligen vann "vi" med 5-3, det var bra va "hans" ? haha söt. Jätte bra match  var det. Per Hallin gjorde ett mål Martin Cibak två mål och André Benoit två mål. Riktigt härligt att vara där uppe och känna sig så bäst. " SIST I TABELLEN MEN KROSSAR ER ÄNDÅ" Jo många av er tycker nog att jag är en riktig nörd men jag är det en riktig Hockey nörd, and thats my life. För er som tycker de ska jag säga en sak till: På torsdag är det match på Linköping, kom dit så ska ni se att man fastnar för de. ;) 

Ska snart ta mig in till Södertälje, bussen går 12.44 från enhörna så måste skynda mig lite. Jag måste köpa godis å lite sånt sen ska hem till Ronja på lite mysparty. Kul att träffa "gamlingarna" från 9. an.

Hörs sen Puss Puss. I like you.

Måste ta poäng

Jahapp, hemma från ännu en förlust. 2-3, detta funkar inte längre, någonting måste göras och det är nu. Samma sak match efter match, samma spel samma taktik. Jag tänker absolut inte sluta gå på matcherna för om man gör det så är man inte ett äkta fan. Men jag förstår att människor inte har råd att gå längre, det kostar så oerhört mycket pengar och till råga på allt så får man aldrig se sevärd ishockey. Nej sänk priserna nu så att det kommer folk. Som idag tillexempel, vem hade sveriges dåligaste klack? Jo Södertälje sportklubb är nog svaret. Vi måste stötta om det ska vända, men man kan ju alltid börja med att byta tränare. Leif Strömberg har varit en bra ledare, men det varar inte för evigt. Nu krävs det något nytt, en nytändning i laget som verkligen kan få dem att tänka annorluna. Om jag skulle vara tränare så skulle jag låta grabbarna gå i "lagterapi" ungefär som parterapi fast det ska handla om laget, att dem får en bättre sammanhållning och förbättrar självförtroendet. För vem skulle inte tappa självförtroendet om det ända man gjorde var att förlora alla matcher? Det räcker inte att vissa spelare utmärker sig, för ishockey är en lagsport dvs det krävs sammarbete.

SKÄRPNING NU BÅDE LAGET OCH FANS!

Lala men jag älskar er såååå ändåååååå ♥



Vintertid

Nu är jag hemma igen, hittade lite smått på hedlandet, en sport BH och 2 vanliga Bh:ar och ett par trosor, haha bara underkläder. Efter vi hade varit där så åkte vi in till mariefred och åt mat inne i staden, de är alltid såååå mysigt där. Älskar Mariefred. Fast på sommaren är det bäst.  En riktig sommarstad.
      Nu ska jag fika och sjunga singstar, sen äre hockey, och jag är taggad Hehe.
ps. Glöm inte att ställa tillbaks klockan till vintertid inatt. Mörka tider hehe

Hockey time

Godmorgon alla läsare, även fast ni kanske inte läser detta på morgonen. Men är jag är vaken och pigg. Ska alldeles strax åka ut till hedlandet. Mamma sa att det fanns mycket fint fär ute nu så vi ska väl ut och kolla en sväng. Alltid kul att åka dit och allra helst att åka bil haha, I love it. Våran nya bil kan ju åka lite snabbare än den förra så, hihi. Senare idag så är det ishockey SSK- skellefteå aik. Hoppas ssk vinner idag, snälla kämpa nu killar. Jag och mamma ska sitta och äta samtidigt som vi kollar matchen jag fick det som present av mamma när jag fyllde år, man sitter i returangen och har bli perfekta platser. Det ska bli nice. 
     Jag satt uppe till 23.40 igår och höll på med psykologi uppgiften, hur svår? usch den var faktiskt ganska jobbig men jag blev klar till slut. Nej nu har jag inte tid att sitta här mer, men försöker uppdataera lite senare om jag hinner Pusspuss

IDAG!


Trötti Friday

Jahapp, då är det fredag då, efterlängtat faktiskt även fast det inte brukar finnas så värst mycket att göra på helgerna men just nu vill  jag bara vila och ta det lite lugnt efter en vecka. Inte för att vi har haft mycket att göra i skolan och så men ändå så är jag helt slut, ska nog gå och vila lite ett tag snart.
Jag är verkligen Vrål hungrig nu, mamma står och lagar mat nu så hoppas det inte dröjer allt för länge. (tog en kexchocklad nyss, som förrätt haha).

Nej jag måste verkligen plugga nu, måste skicka in ett psykologi arbete, jag har till 23.59 på mig. Har inte börjat än, så fort man ska plugga på datorn så sätter man sig och kollar bdb och loggar in på msn först en snabbis, fast det värsta är att det inte blir en snabbis, sen fastnar man där och "pluggat" är inte alls så väsentligt längre.  Någon som känner igen mitt problem?

Good!

Var på utvecklingsamtal idag, dvs ingen vanlig skola. Kunde sova lite längre än vanligt, skönt de. Mamma och jag åkte ner till stan och gick till banken och åt lunch på tratten, vi åt bakpotatis med skagenröra. Sedan blev de dags att åka till Igelsta och ha samtal med Anders. Mamma var med. Det gick bra, kändes dock lite onödigt att komma dit och prata om ingenting. Fanns ju inte mycket att säga vare sig från mitt håll eller från Anders. Allt fungerar som det ska, pratade lite om vad jag ska göra efter studenten, Plugga vidare till antingen förskolelärare eller lärare i den första lilla skolåldern från 1-7:an, man kan utbilda sig till lärare men sedan arbeta inom förskola, man tjänar mer och utbildningen är 3,5 år.
Omdömen fick vi också, MVG i psykologi fy vad roligt, jag älskar verkligen det ämnet. Man känner igen sig själv i så mycket inom den kursen. Spännande att lära sig om hur vi människor beter sig och hur olika alla kan vara, och vilka olika psykiska sjukdomar är osv.

Hur som helst det gick bra, Mamma jag och mormor, Bebis åkte till stockholm sen och köpte Singstar :) så har sjungit sen jag kom hem nästan haha, ska nog lira lite Guitar hero snart. Moa älskar Singstar, hon har verkligen finaste rösten i världen, Puss på hennes röst asså :*  En skön dag, och imorgon är det skola igen, sen är det looooooooov :D då ska vi vila, hem till ronja på fest på onsdag, massa hockey mm.

Take it easy my friends :*

/ Ackis tha man


Remember me

En riktigt bra dag har det varit idag. Började skolan 8.40 kom lite för sent eftersom jag och Kalllio missade tåget centrum, haha. Men men det var nog inte så farligt. Väl framme i skolan så var det engelska och jag, Sara, Kallio skulle prata med Anne-Lena, bara på engelska. Det gick väl ganska bra även fast jag inte sa så mycket. Det är så svårt och jag blir osäker om jag kan eller inte då vågar jag inte säga nått. Men bara att träna på det.

"Övning ger färdighet"

Lite annat i skolan, men mest soft. Fick sluta tidigare så då var jag hos Kristina ett tag, Lotta väntade på mig i skolan sen åkte vi ner till stan. Hängde runt lite runt station tills hennes buss kom, då gick jag till sydpoolen och tränade lite. Skulle igentligen vara duktig att gå hem sen, men nej när jag såg bussen så kunde jag inte stå emot. ^^ Har varit hemma sen dess, förutom att jag åkte me mamma ut och skjussade vevve och moa till teatern, sen åkte vi och jagade Petri haha :P sött. Imorgon är det utvecklingssamtal, jag har klockan 12.00. skön dag.  Ha de gött <3

Ett lättsamt liv!

Ett liv utan tankar ett liv utan oro ett liv utan hat ett liv utan all ondska. Hur skulle det vara då? skulle det vara enkelt att leva eller skulle det vara andra svåra saker då? Vem vet, inte jag och ingen annan, vi kan bara gissa. Det är ingen ide att försöka ta reda på det, utan försöka gilla läget och gilla livet. Varför ska vi göra oss osams med människor? vi lever bara en gång. Men det är klart alla tänker ju inte så och då blir det såhär. Önskar bara att människans energi skulle kunna läggas ner på så mycket annat istället. Fördlar tjafs handlar ofta om väldigt löjliga saker, sen om man inte heller kan diskutera saken i fråga så blir det inte lättare det heller. Om alla skulle vara glada och tycka om varandra så skulle vi gå igenom jobbiga perioder i livet snabbare och gå igenom livet roligare.  Men detta är ett önsketänkande och inget mer.

 VA GLAD OCH MÅ BRA!

Sleep

Ska gå och lägga mig nu, men tänkte skriva lite i bloggen innan dess. Jag vill kunna vara lika aktiv som andra bloggare men va f*n jag hinner aldrig haha. Så ni får godta att det är lite tråkigt att läsa min "fina" blogg. Att kolla in Ninas och Camillas blogg e ju roligast dem lägger ut många varje dag, det gillar jag:)

     Är så himla trött på mornarna, ville bara somna om hela tiden men usch man får ta sig i kragen och släpa sig upp iallafall. Farmor hämtade mig och Moa imorse så vi slapp ta bussen, vet inte ens när den går här utifrån (?) plus att jag har ju tappat mitt busskort eller tappat och tappat vet jag inte men borta är det iallafall. Skolan gick bra fast ganska segt. Kollade film och lite annat små pyssel. Hem sen åt mat kollade film och data och sånt. Papi Anne och Moa hämtade mig då åkte vi till Ica maxi, där tappade jag mina glasögon så sprang runt i hela affären som en virrig ekorre och letade, helt förtvivlad, Född med otur? Jo tack jag tror de. Fast ändå tur i oturen för jag hittade dem i en garnnystan låda ;P haha ja ni hörde rätt, hade väl gått förbi där och så hade dem ramlat från min tröja, eller min och min, de är ju lottas gosig tröja som jag haft hela dagen. Jag fryser som en istapp, snart blir det vinter...huuuu vad kallt fast ändå mkt mysigt. Tända ljus mm I LOVE IT.  Nej nu ska jag sova, ska möta becca kvart i 9 så ska vi träna på nautilus. Måste ju först komma upp ur sängen så en bra början är ju att lägga sig i den. Godnatttratt alla söta kottar


Löven faller av

Det är verkligen Höst nu, på riktigt. Efter en okej skoldag så åkte vi och fikade på U-berget, älskar verkligen det stället. Ni vet man kan ha ett ställe som man bara njuter av att komma till, all stress och oro bara försvinner för ett ögonblick. Se solen gå ner, fika lite, ta lite naturpic, Okej jag låter som värsta Nooben, men fan vad jag älskar det. Åkte senare hem till farmor och farfar, moa fick massa kläder och vi fikade igen haha "tjockis" måste snart börja ta tag me träningen. Alla andra är ju så fruktansvärt hurtiga och duktiga men jag är så himlans lat bara. Hur som helst så e jag hemma nu, sitter och slappar här och försöker hitta lite bra music. Juste, Vevve ringde och berättade att dem hade köpt ny bil nu;D yes äntligen. En gul Zeat. kul med gula bilar Hehe. "GUL BIL" ni vet? ;Dhaha jaja har väl inte mycket mer att tillägga nu. Snart fyller jag år, ganska mys. Tjao!

Ishockey

Hejsan alla läsare, haha. Idag har vart en bra dag. Skolan började 9.5 tror jag? Med samhälle, vi fick tillbaka uppgiften och jag fick Vg ska få tillbaka MVG uppgiften nästa måndag sa han. Ganska lugn dag, gick tidigare från matten( jag och rebecca) sen åkte vi hem. Åt lite mat och så mötte jag Kallio igen vi tog en långpromenad med raska steg;) Sen hem, fixade iordning mig till ishockeyn, Hämtade Kallio igen :D Kollade Hockey, skit kul tycker jag att det var, de tråkiga va ju att ssk förlora mot DIF :( men men ssk får fan ta och skärpa sig nu. Det här funkar inte längre. :$ Memn men en bra dag iallafall:) nu måste jag sova annars blir jag såååå trött imorgon. Pussar


Utkast: Yo, Igår ...

Yo, Igår var jag på borta resa i gävle, ssk mötte Brynäs. Det var mkt roligt men tyvärr så blev det förlust. Men "vi" tar hem det på måndag mot djurgården, så pappa och Lotta kommer vara besvikna på att djurgården förlorar haha. När vi skulle hem så skämdes man ju fan att vara ssk:are, hur kan bete sig så jävla dåligt. Fylla överallt och bråk me polisen och en kille spottade på en handikappad man, hur lågt? usch usch. Skönt när vi väl kom därifrån. Heder till Brynäsklacken.

Idag så vaknade jag vid 9.45 ungefär, gick upp gjorde mig iordning. Mormor kom hit, vi skjussade henne och veronica till Nykvarn de va turinge marknad idag. Jag stannade hemma och hjälpte till och baka med mamma och moa. Ska ju ha fikabröd till min födelsedag. hehe det är snart ju. Vi bakade punschtårta, chessecake, vaniljbullar och kolakakor. Mumsigt värre. Sen lagade jag maten också, stolt haha xD jaja nu sitter jag här och slappar lite. Andra avenyn ska ju tjeckas av alla ikväll ;) oh yeah. Kanske ska till Pappa ikväll, framtiden ger svar. Bye


asså kolla, hur gulligt ;) (a)

Sunday

Det är söndag idag och jag önskar att de var fredag, jag orkar inte gå till skolan jag vill bara vara hemma. Jag känner mig sjuk hela tiden, de bryter aldrig ut ordentligt men det går ändå aldrig över heller. Känner mig febrig just nu. En skön dag idag, åkte in till stan och åt på mc.donalds sen handla på ica maxi sen ut igen, packade hemma och tog de lugnt jag kollade på: Mirrors, jätte bra faktikst. Sen åkte jag och Moa hem till mamma, handlade hårfärg till henne för de hade tydligen blivit oranget men de tyckte inte jag så just nu har hon färg i håret. Jaa kollade nyss Andra Avenyn kanske ska kolla dem andra avsnitten på datan snart om jag hinner och orkar. Vi får se. Jag vet att de e jobbigt att det kommer 2 låtar på bloggen samtidigt men ska fixa de sen, så länge kan ni ju bara stänga av ljudet på den ena. Haha Japp finns inte mkt att säga, Godnatt alla söta läsare (nästan)

Hallojsan. Idag ...

Hallojsan.

Idag var jag på handledarutbildning me Mamma Pappa Anne och Vevve. Det ska bli kul att få köra snart. Verkar skitsvårt att kunna få ett körkort men äsch de fixar jag sen. hehe. Jag har ju ett tag på mig att träna. Men oj vad jag längtar vill bli 18 nu! Kursen tog ungefär 4 h men de gick ganska snabbt ändå. 
     Jag kom nyligen hem från Ishockey, Ssk mötte Luleå. En mycket bra och spännande match enligt mig efter 3 raka förluster så är 4-3 till ssk efter förlängning ett mycket Godkänt resultat. Heja Grabbar, nu fortsätter vi så här. Efter matchen så kom alla spelare upp och Moa ville ta en kort och plancher och sånt, ;) kanske inte bara hon haha.
Jaja nu ska jag se snart de nya programmet, Stjärnor på is tror jag de heter ? kanske e bra, vi får se.

   Det kommer lite Ego pic nu plus lite annat.

 


FREDAG!

Oh va skönt med fredag, äntligen. Har varit hur seg som helst den här veckan. Jaja som ni ser så har jag ändrat lite här på bloggen, jaa de blev väl lite bra tillslut men finns mkt som ska ändras fortfarande, så ni får stå ut helt enkelt.

Skolan gick väl bra, surt att jag gick upp halv 7 för att jag trodde vi började 8.15 ^^ usch. haha men precis när jag skulle gå till bussen så kom jag på: "Fan vi börjar ju 10" jaa så de va bara att gå å lägga sig igen, som tur va så somnade jag om, skönt de. Sen va de bara upp och åka, behövde inte fixa nått de hade jag ju redan gjort på morgonen.  Sen i skolan så hade vi Matte, Gympa ( Med anders som jag hade när jag var "liten" hehe) Engelska och Svenska. Slutade halv fyra, Orkade inte åka med tyill varken Gnesta eller me Becca till Vaghhärad. Bajstrött. Så vi får se vad jag hittar på imorgon. Hur som så kom pappa och hämtade mig så åkte vi och köpte Thaimat,, mums. Lööve it. Nu sitter jag här och ska snart se Idol hade jag tänkt mig. 

Imorrn är det Handledarutbildningskurs. Kuligt ska de bli.

Ha de GÖttast   /Angelica




Höst, snart är de min födelsedag.


It´s feel so good

Tjobre!
Kom nyss hem från skolan, va och tränade me Hölsö imorse sen unna vi oss med en varsin räkbaugete, *mums* så slapp skolmaten. Sen vart de lite besök hos kristina vid elva sen bara psykologi, min "bästis" satt där o va snygg haha, aa ni som var me fattar iallafall. Riktigt sköön dag:)

Åkte hem till mami på en gång, skulle kanske vart me sara, men hade glömt de och sen orka jag inte åka till hölö så ville hem istället. Ska snart åka ut till Enhörna till papi. Hoppas han ger mig GOD mat jag e hungrig nu.

Ska iallafall kolla Hockey klockan 7 hos farmor och farfar, Rögle-SSK, Ssk vinner idag bara så ni vet ;)

Jag satt och tänkte lite idag och kom fram till att jag är ingen "ensamvän" då menar jag att jag inte vill ha en bästa vän utan många bra. Jag känner mig fängslad annars, jag vill kunna gå med några och sedan me nästa gäng utan att de ska bli sura miner. Jag är sådan, jag är van me det och trivs så. Sen Jenny och jag tappade kontakten så har de alltid varit så. Ibland kan man sakna de men för det mesta är de ändå skönt. Ni vet den där  vet de personen, när man ska vara två och två, ja då är de dem och dem och dem osv, sen är de angelica som står där kvar. Men de spelar ingen roll för de är de som jag på ett sätt gillar, jag kan vara med nästan vem som helst då utan att jag tycker att de edåligt. Jag vill ha frihet, kunna gå ut utan att någon ska vara min svans. Jag kanske är konstig men jag är så.




Looooooove icehockey :D<3<3<<3<3<3<3


Mami fyller år:D

Ja må hon leva jag må hon leva ja må hon leva uti hundrade år ja visst ska hon leva ja visst ska hon leva jag visst ska hon leva ut i hundrade år ett fyrfalldigt leva för MAmma hon leve hurra hurra HURRA HURRAAAA:D<3

Ja mamma fyller alltså år idag, 39 år snart 40 hihi:) Jag var i skolan och hos tandläkaren, vi tog skolfoto idag, haha jaa de blev väl sådär, klassfotot e muppat för jag  fick sitta så man se ännu mer tjockis ut ;) haha bred rumpa jao. aja struntsamma de e bara kort. Eftersom man är näst sist på klasslistan så fick jag ju vänta ett bra tag tills de blev porträtt foto.  Sen gick jag in på ica och köpt blommor till mamma, så snäll jag e, haha. 
       Vid halv 6 gick vi upp till mormor och va där ett tag och sen kom uffe och bosse så åkte vi ut till pershagen och åt plankstek på resurangen där. mums vad gott de är. Mormor bjöd alla, så gulligt. Vi hade jätte mys och trevligt. Mami fick mkt fina fina prestenter och resor :D Nu är vi hemma igen, Uffe och Bosse e fortfarande här men ska åka snart tror jag väl.

Hoppas ni haft en bra dag !

Carpe diemMami and me