Snart min :D


Om 1 eller 2 dagar blir jag ägare av denna pärla ♥


Förbannade mage

Måndag idag, vilket betyder skoldag och det blev det men en kort sådan för mig. Jag hade historia där jag fick tillbaka mitt prov och hade alla rätt :D Blev jätte glad och sedan idrott. På idrotten fick jag oerhört ont i magen, tillslut blev smärtan helt olidlig så jag ringde till min älskade mamma och snäll som hon är kom hon och hämtade mig. 
När jag kom hem satte jag mig på ballkongen och solade, att sola magen gjorde susen, med lite vila och tabletter gick smärtan över. Jag sov också ett litet tag.

Hela dagen har tillbringats hos mamma, men strax slutar pappa och då hämtar han mig, ska ut till enhörna.

Hoppas ni haft en bra dag!


underbar helg

Nu ligger jag här i soffan sent på en söndags kväll och kollar på wallander, jag ligger och tänker på hur fantastisk denna helg har varit. Bland dem bästa på länge faktiskt, då undrar ni säkert vad jag har gjort och de ska jag svara på, jag har varit med mamma och mormor heeela helgen. Dock inte i fredags, då var jag på studentskiva på stanleys, de var jag, Veronica, Elle och Bonnie som gick på Angelicas skiva, de var skit mycket folk, inte så roligt folk dessvärre men några goa själar träffade man, Micke, Johanna och Carro, Martina osv.
Det blev en lugn kväll och vi var hemma vid 2 tiden.

I Lördags så gick jag upp tidigt för att jag skulle fixa en sak som jag var tvungen att göra. När jag hade gjort det så åkte vi ner på stan, gick runt där en stund. Veronica gick till teatern sen, vi andra åkte vidare ut mot icamaxi oxh handlade samt lämnade av Moa hos hennes kompis som bor där i närheten, dem skulle åka ut till deras landställe i nykvarn och sova där. Då var det bara jag, mamma och mormor kvar, vi åkte runt lite här och var, hem och åt jätte god mat och hade mys, på kvällen stack v iiväg och körde lite här och var, så roligt var länge sen jag hade :D hahaha.

Idag söndag så åkte vi ut i naturen och satte oss och fikade, solen var lite bråkig annars var det hur mysigt som helst. Sedan hämtade vi vevve och åkte ut till mångfaldenshus i turinge :)
På eftermiddagen kom Moa hem och hon hade haft det bra.

Imorgon är det skola och åka hem till min far.

Jag behövde den här helgen :D
Älskar er <3




Lista

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?

"sa "han tror mig inte". Hon började tappa tålamodet"

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

En stol och en mobil laddare

3. Vad var det senaste du såg på tv?

Talang

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:

18.45(den är 18 43, bra gissat ;) )

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

Tv:n och mormor och mamma som pratar.

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

Jag var ute för några timmar sedan, då var jag på stan och lite överallt.

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?

Facebook

8. Vad har du på dig?

En randig tröja och ett par svarta leggins och underwear.

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?

Jag vet inte..

10. När skrattade du senast?

Skrattar hela tiden :D

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

Tapeter, skåp, tavlor, spegel, klocka, almenacka, hängare, lampa, är i köket :)

12. Har du sett något konstigt på sistone?

Ja, jag råkade gå förbi en spegel nyligen ;)

13. Vad tycker du om den här utmaningen?

Utmaning? haha :D

14. Vilken var den senaste film du såg?

Wallander

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

Jag skulle köpa en villa och en båt, köpa saker till mina nära och kära.

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.

Jag har jätte svårt att äta frukost på morgonen, jag äter helst av allt matrester från dagen innan till frukost, mummma.

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?

Att min syster skulle föds frisk och levt här nu :)

18. Tycker du om att dansa?

Nej usch nej.

19. George Bush?

Nej tack

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?

Flickanamn: Julia, Wilma
Pojknamn: Hugo, William

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?

NJa, inte just nu.

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?

Skynda dig, det är fest här borta! :D




Lördagsmys

Nu sitter vi och fikar, jag, mamma och mormor. Moa är hos en kompis på deras landställe och Veronica är på teatern. Så idag blir det mys med mamma hemma.

Skriver lite senare, puss!


Dem här örhängerna fick jag av mormor, jätte söta studentmössor :D tack!


Historia

Hejhopp, jag fick sova ut idag, vaknade 10.15 de behövdes med tanke på att jag hade väldigt svårt att sova inatt och sov på soffan tills klockan 5 imorse. 
Jag fick låna bilen av mamma så klockan 12.30 åkte jag till skolan, där jag gjorde ett historia prov om första världskriget, imperalismen och ideologierna. Det kändes jätte bra faktiskt :)
Efter provet träffade jag Lotta så satt kvar och pratade med henne ett tag innan jag brummade hem.

Hemma har jag hjälpt till att laga mat och tagit det lugnt, ska börja plugga lite snart tror jag.
puss


Hedlandet och solmyspys

Imorse så bestämde vi oss här hemma hos mamma för att åka ut till hedlandet, det var längesedan. Vi skjussade ner Veronica till teatern och åkte vidare för att hämta upp mormor. Vi åkte ut till Hedlandet och solen har varit helt underbar idag, fast fortfarande ganska kallt. Vi hittade inte så mycket, mamma och mormor köpte lite men inte jag och Moa. Vi fikade efteråt ute i solen och sen kom mina fastrar och min kusin, så det blev lite småprat med dem ett tag.  Vi åkte runt lite i taxinge och snebro, och tog några skogvägar hem, roligt att köra lite rally på dem vägarna ;) haha!

Jaa, vad har jag gjort med? jo vi var på icamaxi och handlade och sen har jag pluggat till historia provet som är klockan 13.00 imorgon, äsch det ska nog gå bra hoppas jag.
Vi har ätit världens godaste mat, fläskfilé gryta med potatis och även matjesill med gräddfil och gräslök, sillälskare som jag är så var det himmelskt gott.

Nej nu är klockan för mycket så jag måste faktiskt sova, detta lov har varit sjukt bra och sjukt behövande.

Pussen adjussen från ackisussen


Ta vara på dem som alltid finns där för dig

Jag har länge gått och tänkt på det här med vänskap, det är lite roligt om man tänker på hur mitt liv har sett ut när det gäller vänner. Jag har alltid varit en sådan tjej som vill alla väl, vill ställa upp för dem som betyder något för mig, tänkt mer på andra än vad jag själv har brytt mig om mig själv vilket i längden har bidragit till att jag själv har "fallit samman" och inte orkat mer, ångest var det som jag led av mest. Just då, under tider då jag mått dåligt och varit tvungen att tänka mer på mig själv för att ens stå på mina egna ben, då har några "vänner" svikit mig, huggit knivar i ryggen, betett sig på ett sådan vedervärdigt sätt som inte ens är värt att ta upp. Det har hänt mig flera gånger under min livstid och dessa "vänner" har stått mig så oerhört nära, två av dem var till och med mina bästa vänner, av den ena blev vännen som jag hade varit bästis med i ca 7 år började mobba mig, sa till hennes nya coola vänner att dem skulle döda mig osv. Och då tänker man " oj vad hade du gjort för att förtjäna dessa hårda ord?" Mitt svar, min åsikt är att jag mådde dåligt, kunde inte vara i skolan pga av min panikångest, tydligen klarade inte hon av det.
Jag vet, jag vet att jag inte alltid har kunnat ge allt det där extra, positiva, extra stödet när jag själv mått skit till andra, det ligger ju faktiskt något i uttrycket "Man kan inte hjälpa andra att bli hela när man själv är trasig" Jag är ledsen för att det har varit så, men jag tycker själv att jag har försökt och gjort mitt bästa, jag tycker inte att jag har förtjänat dessa saker som dem som jag trodde var mina vänner har gjort mot mig.
Det är synd att människor inte klarar av att andra har motgångar ibland, och varför är det alltid så att människor som verkligen bryr sig och ställer upp enligt mig väldigt mycket hamnar i skiten, alltid. Det är synd!

Då börjar man tänka på hur viktigt det är att ta vara på dem vänner som bryr sig, att kunna ge och ta energi. Jag har haft en vän som jag har känt sen jag gick i sexårsgruppen, vi har alltid varit vänner, ibland bättre vänner och ibland bara vänner, dvs perioder då vi inte haft så stor kontakt, det där går lite upp och ner men det spelar ingen roll hur ofta vi ses eller vad vi hittar på när vi ses för jag vet att hon finns där och jag finns där för henne, ibland frågar jag mig själv? uppskattar jag vår vänskap så som jag borde? jag bör vara ännu mer tacksam för att vi har denna kontakt. Det är så skönt att ha några vänner som man vet står vid sin sida.
Sedan har jag närmare vänner, som jag verkligen älskar.
Jag tror man får tänka såhär "Du är min vän just nu och därför ta vara på all den tid man har tillsammans för man vet aldrig när vänskapen tar slut"
Jag ångrar inte att jag har varit vän med dem personer som har svikit mig, för vi har haft super kul tillsammans, skrattat och gråtit och haft det helt underbart bra.
Men det jag har lärt mig är att sätta gränser för vad som är okej att göra mot mig, och är det så att dessa människor gått över den gränsen så är det: Tack för denna underbara vänskap, det har varit en rolig tid men den är tyvärr över nu. Det låter hårt men jag har faktiskt fått börja tänka såhär, och självklart handlar det om att dessa vänner har begått stora saker som fått mig att bli oerhört sårad inget litet små tjaffs inte.

Jag säger som grynet " Ta ingen skit!"

Lite tankar, lite ord.




Jag står långt upp i trappan, tackar mina beslut för detta! Det har gjort mig stark, rensat bort energislukare!

Lördag

Godkväll, jag kom nyss hem från Veronicas teaterpjäs "VakterVakter", den var jätte bra och självklart var Vevve snyggast och bäst som vanligt. Pjäsen tog 3 timmar.
Jag gick med pappa och Anne. mamma, moa och mormor gick på förmiddagen.

Idag har jag också pluggat och varit hundvakt idag.





Vi är tillbaka♥

Jaaa, vi är tillbaka! SSK förlorade mot Aik igår efter förlängning och med tanke på det så fick vi en poäng och är nu klara, det ända laget i kvalserien som är helt klara för elitseriespel nästa säsong! Lycka, detta är lycka av något! Jag skrek och sjöng så mycket att min hals är lite ur balans idag, men det gör ingenting. La allt krut på den sista hemma matchen.

Snart ska vi åka in till stan, lämna av moas kompisar som har sovit här inatt och även jag och Moa ska stanna i stan, hemma hos mamma. Ikväll blir det utgång, brudarna kommer vid 8 ikväll hem till mig så förar vi lite innan krogen, hoppas på en rolig kväll, men det blir vad man gör det till så det tror jag nog att det blir :)

Idag är det den nionde april, dvs två månader tills den nionde juni, då tar jag studenten!

Puss


Godmorgon

Jag vaknade klockan 13.00 idag? Är det okej? neeeej!!!!

Nej, fy skäms men jag var trött och jag har lov så det får vara okej idag, annars så hatar jag att sova länge, det känns som om hela dagen har blivit förstörd men men.
Tur att mamma ringde annars hade jag aldrig vaknat nu, hon berättade att dem hade hunnit gjort en massa saker redan , *ångest*

Nu när jag väl är uppe så tänkte jag göra något nyttigt, men vad?
Antingen städa vilket verkligen måste göras eller gå en promenad till farmor och farfar ca 9 km dit, hmm jag vet inte...

Tror jag sätter mig på hustrappan och njuter av solen och musiken ett tag till...

;)




4 år sedan hahaha

♥Pearl Harbor

♥Mums mums♥

grr



SkitBra film! 5 stjärnor

OMG :O lite snööö hjälp!

Godmorgon, eller god förmiddag kanske passar bättre? Ja jag tror det.

Vaknade tidigt imorse när pappa skulle åka till jobbet,  men somnade om som tur var. När jag väl vaknade på "riktigt" så satte jag på en Wallander film och låh kvar i sängen och kollade på den.
Nu har jag precis ätit lunch, men sitter och funderar på om det var maten eller mina smaklökar det är fel på, för det smakade inte alls bra. Pasta alfredo som jag brukar ÄLSKA. Lustigt det där, kanske börjar man bli sjuk? Nej det hoppas jag verkligen inte.

Loggade in på facebook och såg hur förtvivlade alla människor är för att det har kommit lite snö, jag tycker det är lite roligt att se hur alla blir så upprörda. Det är snö som kommer ingen jädrans meteorit som faller och skapar jordens undergång.
Det regnar ju nu så det är snart borta.
Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge!

Nej man kanske ska ta och städa lite?
Pussen


Påsk påsk hela helgen

Hoppas ni haft en super härlig påsk, det har jag haft kan jag lova.
I fredags så firade vi påsk hemma hos mamma med mormor och systrarna såklart, vi åt en jätte god påskmiddag och påsktårta och hade det oerhört mysigt. Spelade spel, påskäggsutdelning, paketleken osv. Underbar dag helt enkelt.

Igår, lördag så firade vi påsk hos farmor ute i enhörna med pappa och släkten på den sidan. Vi åt också påskmiddag och fikade och allt det där, trevligt och mysigt. På kvällen åkte vi hem, jag hade bilen så det var smidigt.

Idag söndag så blir det ishockey, ssk-Almtuna heja heja ssk, om dem vinner idag så är dem i princip klara för elitseriespel igen.
Åker ut till pappa ikväll också.