Mors och Vevves dag :)

Idag är det morsdag och Veronicas namnsdag! Det har firats. Moa väckte mig redan vid 07.50 imorse, vi gick upp och fixade frukost på sängen till våra änglar. Vi gav dem paket och sjöng :)
Mamma fick gröna kulor som jag köpte på kryssningen, rosor och strumpor med texten "Mamma är bäst"
Veronica fick ett par örhängen, ett armband och kanderade jordnötter, haha hennes favvo.

Var på stan en snabbis, skulle lämnat in min studentklänning hos skräddaren men var inte öppet, handlade blommorna till mamma och kollade lite på hm :)
Vi åkte upp till kyrkogården för att mormor ville gratta sin mamma.
Hemma så har vi ätit kyckling och hasselbackpotatis, mumma. Ätit god tårta också.
Känns som jag har svullat som fan denna helg, usch haha ;)

Kollade på en lägenhet också, men den var urk så nej tack tyckte vi alla.
Snart ska vi på teater igen, Veronica spelar klockan 20.00 på saga, den pjäsen var så sjukt bra så vi går igen ;)
Gud vad mycket smilisar det blir nu för tiden, har ni tänkt på det? :P haha nej de måste jag sluta med.


Rätt låt vann!

Tyskland vann Eurovision song contest 2010, En väldigt bra låt och en super härlig röst hade hon Lena.

Nu är det morsdag och vevves namnsdag, men först ska de sovas lite :)
Godnatt


Snabbis

Hej, slänger in ett litet inlägg här medans jag fortfarande är hemma.

Jag och Veronica har varit på stan idag, köpte namnsdagspresent till vevve och sen kollade vi lite annat smått och gott, bland annat kollade jag på en bh utan band inför studenten och nu tror jag att jag vet vilken jag ska köpa men är fortfarande inte helt säker, jag vill ha en vit och den ska vara lite fyllig och inte helt platt. Men vi får se om det blir den eller inte, ska åka upp till skärholmen den kommande veckan så där kanske jag hittar mig en perfekt, då ska jag också handla lite sommarkläder inför resan :D
Känns skönt att jag inte kommer vara en fattiglapp i sommar vilket jag annars alltid känner mig, haha. Ekonomi och spara är inte min bästa sida direkt ;)

Efter stanbesöket gick vi upp till Annes gamla lägenhet där mamma, mormor, Moa och självklart Anne själv håller på och städar eftersom hon ska lämna nyckeln klockan 18 idag. Nu är jag och V hemma en snabbis för att hämta en stege och lite verktyg, snickare som man är så får man göra en insats ;)

Nej nu måste jag kila, hoppas ni får en bra lördagkväll, puss och kram :D


Bra dag

Åh vilken underbar dag det har varit idag. Jag åkte till skolan imorse och hade en lektion, satt och lyssnade på några som hade redovisning bara. Åt lite mat i skolan och sen åkte jag ner till stan, gick och letade efter morsdag present och en namnsdagspresent till Veronica, men utan någon vidare lycka. Träffade dessutom på Vevve på stan innan mamma hämtade mig. Vi åkte hem en snabbis och hämtade Bebis och så bytte jag strumpor (hade en vit och en svart på mig, men kändes inte bra eftersom jag skulle på jobbintervju ;) )
Moa och mormor hämtade vi och sen skjussade dem ut mig till vagnhärad där jag skulle på intervju klockan 14.00. Det gick jätte bra, fick jobbet :D Så under många veckor i sommar ska jag jobba på ett elevhem för funktionshindrade ungdomar. Väldigt intressant och lärorikt, en riktigt bra erfarenhet. Jag hoppas att det kommer gå bra vilket jag tror.

Nu på kvällen har vi vart och kollat på en lägenhet och varit på rusta och på vägen hem köpte vi fredagspizza, det är vi alla värda efter en låång vecka.

Jag är så lycklig just nu



allt klart

Nu är allt skolarbete klart :D Inte en enda grej kvar, nu blir det att bara njuta av den sista skoltiden i 1 vecka och 6 dagar, jag njuuuuuter ;)

Hoppas man bara har lyckas på allt nu men överlag känns det bra och mitt presterande dessa tre år är jag mycket nöjd med, från att ha varit en tjej som mådde jätte dåligt i grundskolan och ibland inte kunde gå till skolan till att blivit en tjej som faktiskt är duktig klarar av det mesta, jag är stolt över mig själv. Och det är inte meningen att det ska låta kaxigt utan det är bara en ren sanning.

Nu ska jag åka ut och köpa skor, studentskor.
Vilka de blir får ni se senare :)

Puss

 
Tiden med dig har varit den bästa under dessa tre år, tänk er att hitta världens bästa vän, för det finns bara en för mig och det är du♥

Dagens snurrigaste

Hejsan hoppsan, denna dag har min hjärna gått för runt, det känns som om jag har gjort allt och ingenting. I skolan så hade vi ingen lektion, utan bara eget arbete men jag var hos Christina på förmiddagen där jag fick hjälp om information till min fördjupningsuppgift som jag ska skriva klart denna vecka :S urk... men jag har tur att jag har henne, hon hjälper mig mycket.

Jag har ringt en massa samtal idag, vart är övärt att nämna förutom ett samtal, jag ska till ett hem för funktionshindrade på fredag och besöka dem och om allt är bra så ska jag få sommarjobb där :) Hur bra som helst, jag är jätte glad verkligen.

Imorgon ska vi åka upp till sthlm tidigt med klassen för att gå på studiebesök till en kyrka och lyssna på en före detta prostituerad kvinna som nu är jätte religiös, ska bli lite spännande och se vad som sägs, hallelulija.

Varför ligger jag vaken en natt som denna när jag egentligen borde sova nu? Äh, sover på soffan inatt, godnatt


:)

;)

Tre grymma låtar








oups

Aj aj Angelica!

Skulle ju vara i skolan idag klockan 11 men när man vaknar 10.30 så inser man att jag inte hinner...
Fan!

Jaja, nu ska jag åka ner till staden för att umgås med min bästa kompanjon (hoppas hon inte slår mig, eftersom jag är en svikare nu)
Cya later!



Hurricane


Är hemma hos mamma nu, är här för att stanna en vecka :)
Imorgon är det resursdag i skolan så jag behöver inte komma dit men jag ska åka dit iallafall och sjunga lite med några tjejer.
Blir väl en timma sen är det hem igen, ska försöka hinna plugga lite. Nu är det bara ett arbete kvar!
Jag är trött som en gris nu så sängen kallar.

Avstånd, bra eller dåligt?


städa?

Godmorgon!

Äntligen fick jag min efterlängtade sovmorgon, behövligt kan jag lova er.
Just nu sitter jag själv här ute i Enhörna, hade varit hur skönt som helst att gå ut och lägga sig på studsmattan och sola gärnet men de tyckte tydligen inte vädergudarna. Så istället kanske man skulle ta och plocka lite och små städa vilket behövs och eftersom släktingarna kommer och ska grilla senare ikväll skulle de inte sitta helt fel men latheten tar över lite men jag SKA...snart! ;)

Man kanske skulle ta och skriva klart en kort liten läxa som ska in, sen är det endast ett arbete kvar innan the end :)

Ha en bra söndag gott fölk!


Fre + Lör

Godkväll, om en dryg halvtimma är det söndag. Vad har jag gjort dessa dagar som gått då?
Jo i fredags så åkte jag in tidigt till stan, jag lämnade av pappa vid hans jobb vid 06.20 sen åkte jag hem till mamma en stund, Moa var hemma då. Jag kröp ner hos henne och sen somnade jag, vaknade lite senare än vad jag tänkt mig så jag bestämde mig för att stanna hemme och plugga lite hemifrån, då kunde jag umgås med min lilla syster yster istället. Sedan åkte vi och solade med Mami och mormor, och vid två åkte jag till skolan och hade en lektion, idrott. Efter det hämtade jag pappa och efter lite strul med bilen så åkte vi till farmor och farfar där vi grillade tillsammans, mumma. En lugn och skön fredagskväll :)

Idag lördag då? Jo, jag åkte även idag in väldigt tidigt in till stan, så uppe innan tuppen. Åkte hem till mamma, la mig på soffan och somnade där, vaknade av en chockad mamma som stod ovanför mig och hade ingen aning om att jag var hemma.
Vi åkte ner till stan och kollade på Veronicas första teaterpjäs med sin första grupp, jätte bra var den och hon var super duktig min lilla skådis.
Efter det åkte vi andra ut till östertälje och solade och hade med oss fika, helt underbart väder, var ute i flera timmar. Sen var det dags igen, för att kolla på Vevves andra teaterpjäs med andra gruppen som hon är med i, den pjäsen var verkligen hur sjukt bra som helst. Många i släkten var och kollade och hon fick fin fina blommor av oss.

After that så åkte vi ut till Enhörna, köpte en ost och skink sallad som jag mumsade i mig, kollat på film och även idag bara njutit av ledigheten.

Oh vilket långt inlägg, haha!

 
Måste bara säga att mina syskon är de finaste som finns <3

Vuxen?

Idag insåg jag hur intresserad och engagerad jag är i barn pedagogik, jag verkligen längtar till att få komma ut och jobba med dem små trollen, det är verkligen vad jag vill göra!
Vi hade två föreläsningar om två olika pedagogiker och sedan var vi i lina på en nyööpnad förskola där dem arbetar på ett av dem pedagogiska sätten, Reggio Emilia. Den andra var Waldorf. Riktigt spännande.

i allt det spännande idag märkte jag också saker som fick mig att bli ledsen, och det är att de är så många i klassen som inte alls bryr sig, som bara klagar eller helt och hållet inte visar något intresse överhuvudtaget. Fel utbildning, varför valde dessa personer denna utbildnig? Jag menar, jag skulle inte vilja gå 3 år på en utbildning som inte alls tilltalar mig ett dugg, jag skulle tillexempel aldrig vilja gå natur, där fysik, kemi och matte är dem stora huvudämnena.
Men jag hoppas verkligen att även dessa vilsna själar hittar sitt eget drömyrke :)




Även Malte har varit liten

stressig hjärna

Allt känns så lugnt runt omkring mig men just nu är de kaos, haha!
Bestämmande hit och dit, orkar inte :) Men nu är de löst och hoppas de blir bra.

Jag är så trött så jag orkar inte skriva mer här, kan bara säga att jag fick skjuss ut till pappa av min snälla mamma :) puss och kraaaam


Söndag plus måndag

I söndags var jag ute vid båten på städdagen och krattade och fixade i 4 timmar tillsammans med alla andra båtklubbs människor, ca 30 stycken kanske vi var. Åkte med Uffe dit och tillbaka, snällt.
På eftermiddagen så hände inte så mycket, jag följde med mamma, mormor och Moa till tumba på bilbingo.

Igår måndag var jag ledig, hade studiedag och det passade otroligt bra med tanke på det fina vädret, gick ut och satte mig och solade, bebis var självklart med.
Sen kom mamma hem, då åkte vi och hämtade mormor och åkte ut till torpa, vi gick en promenad med bebis där.
Vid 5 tiden åkte jag och Moa ner på stan och mötte upp Veronica när hon slutade jobbet, hon bjöd oss på mat på nancys, mummmss mumss tacoplate. Vi gick och kollade lite i affärer och mina systrar shoppade loss men inte jag, min plånbok är inte så tjock just nu.
På kvällen åkte jag till pappa, ska vara där denna vecka. 

Nu sitter jag i skolan, helt onödig dag egentligen men men måste stanna tills 4 nångång. 
Hörs!

 

poeten

Godkväll eller godmorgon, bedöm själva.

Det är nu man ska skriva, när man ligger och ska sova, då alla tankar ploppar upp och man känner sig som världens bästa poet, och nu ska jag berätta om...
Haha nej så kul ska vi inte ha det!

Sommarvärme, har varit ute hela dagen. Vi var vid almnäs idag igen, grillade korv och solade, så varmt att man till och med kunde sola i bikini, sjukt!

Jag kom nyligen hem från Sofies fest i tumba, det var trevligt men mycket okända människor så man är ju lite tillbaka dragen. Men god mat och trevligt sällskap, roligt. Jag åkte och hämtade Veronica vid tumba station vid 00.10 sen åkte vi hemåt. Jag fick dvs låna mammas bil och vilket betyder inte en droppe alkohol vilket i sin tur är väldigt skönt.

Nehepp klockan är 02.00 nu och jag ska upp 07.00, ska åka ner till båtklubben och vara med på städdagen, wihu.
Ja, sova kanske inte skulle vara så dumt nu.
Bilder kommer imorgon, puss och kram skumbanan.

Juste, jag har namnsdag idag eller ja nu blir de ju igår, så jag fick en skiva, en bikini och ett par as snygga trosor och en matchande Bh ;) Tackar Mamma, Vevve och Moa <3

Visst har jag blivit lite bättre på att uppdatera ? ;)


...



I think back and remember, a funny thing!

Äntligen finish

Ja, nu är jag äntligen klar med uppsatsen, nu är den inskickad och det är huvudsaken, den har tyngt mitt hjärta under en lång tid men nu äntligen kan jag andas ut igen, två uppgifter kvar som jag ska skriva innan skolan slutar.
Men nu ska jag njuta av ledigheten, strunta i pluggandet för ett litet tag.

Sitter och kollar på talang just nu, underhållande. Efter programmet ska jag försöka tjata på mina älsklingar här hemma att vi ska spela spel :) Fredagsmys ni vet!

Hoppas ni får en bra kväll, puss


Fredag fredag

Hejsan, man kanske ska slänga in ett litet inlägg nu när man är pigg och har tid

Jag har långledig nu, 5 dagars ledighet är inte illa. På måndag har vi studiedag så en dag extra.

Igår så åkte jag och mamma, Moa och mormor ut vid almnäs och hade med oss fika, vi satte oss vid sjön och bara hade de allmänt mysigt i det varma vädret, regnet kom senare. Sen blev det handling på Willys och jag fick ett par vita snygga tygskor av Veronica, tack my dear!
Min kväll bestod av plugg, plugg och plugg... Har en historia uppsats att skriva om nazism och fascism- hitler, mussolini och Francos ideal och drömmar, den ska vara inne senast ikväll så måste fortsätta plugga idag, suck men när den uppgiften är inne så är det inte mycket kvar, 16 skoldagar kvar och de ska fixas.
Så min fredag har inte många andra planer än att plugga, så bäst att sätta fart nu så hörs vi senare, puss!


...

Vad man än gör så är det alltid fel...




Skämt å sido bild men detta är nog Veronicas högsta dröm ;)

"man ska ha mysigt när man pluggar"



Min Bästa Vän!


trulululooo

Hejsan hoppsan!
Det var ett tag sen IGEN, när ska jag bli duktig och uppdatera varje dag? nöö aldrig verkar det som.
Vad har hänt då? Jo en massa, massa. Vi har varit på kryssning med klassen, de blev super lyckat. God mat och trevligt sällskap och en massa dans :) Träffade nya goa människor också.

Sen har pappa firas och lite utgång med syster också, lagt ner båten och sovit en massa och pluggat också!

18 skoldagar kvar nu bara.

Nee nu vet jag inte vad jag ska skriva mer :P
Ha de göttans

Nöjd nu mr pilot? ;)




3 Dagar kvar

3 dagar kvar till våran studentkryssning :D

Vet iallafall att jag ska dela hytt med den bästa och det är huvudsaken :)


?

Hejsan bloggen, nu var det ett tag sen sist.
Jag är verkligen super duper trött just nu, har varit en tuff vecka med mösspåtagning, igelstaloppet, valborgsfirande osv.
Orkar inte skriva mer just nu!

Allt ska man nog inte förstå


?

Hejsan bloggen, nu var det ett tag sen sist.
Jag är verkligen super duper trött just nu, har varit en tuff vecka med mösspåtagning, igelstaloppet, valborgsfirande osv.
Orkar inte skriva mer just nu!

Allt ska man nog inte förstå