Lika?



Är det bara jag som tycker att de finns någon likhet mellan Isabella och mig?
haha.

Monday

Idag är det måndag, fast det känns inte alls som det. Med tanke på att man är ledig så har man ingen koll på om de är lördag, tisdag eller torsdag, alla dagar är lördagar liksom.

Jag åkte ner till stan med mormor på förmiddagen för att förhoppningsvis hitta lite nya kläder men tyvärr så gjorde jag inte de. Vill gärna ha något nytt till nyårsafton som nu nästan är helt spikad om vad som sker. Troligtvis så blir de middag först med några, sedan hem till Bella och ha lite förfest och sedan krogen i södertälje. Så ser våra planer ut just nu.
Veronica kanske ska åka med Linus till finland imorgon, men de är bara ett kanske. Annars var de planerat att hon självklart skulle vara med och partaja med oss men vi får se hur de blir med de, pratade nyss med Linus på msn iallafall och sa att om dem åker så måste han ta väl hand om henne :P haha, jaa jag är "lillmamma", men han lovade och jag litar på de. haha.
Hur som helst så var jag på banken och sen gick mormor och jag och åt tillsammans med Inger. Mamma kom och hämtade oss efter att hon hade slutat. Vi åkte ut till IcaMaxi och Kappahl en sväng men likadant där så hittade jag ingenting.

Hem och tog de lite lugnt ett tag och sedan drog vi till mormor och fikade och jag hjälpte till att sätta upp hennes nya kökslampa. Trevligt trevligt, jag körde idag, ett tag sen nu men lika underbart som vanligt, wihooo.

Dagens outfit:



Kärlek till min nya tröja, nya stövlar plus mössan

/Angelica

Spring i benen

Sitter här hemma hos mamma och har precis kollat på filmen "Underbar och älskad av alla", den var helt okej. Mamma sover, Veronica är på Tallin kryssning med en kompis så just nu är de bara jag här i min ensamhet och vet inte vad jag ska göra. Är inte trött men skulle kanske ta igen några timmars sömn, men jag är pigg så vill göra något.

Jag är hundvakt tills tisdag, men ska smita ner till stan imorgon med mormor och kolla om jag hittar något, fast tycker egentligen att det mesta på rean är sånt skit som inga vill ha, men visst kan man hitta kap de kan man säkert göra så tänkte att jag kanske lyckas med de.



The love which has arisen suddenly takes the longest time to heal

Jul tider

Hejsan, nu är denna jul över och jag kan nu sätta mig ner och blogga igen. Det har verkligen varit fullt upp i tre säkert fyra dagar nu. Men min jul har varit helt underbar måste jag säga, den började hemma hos mamma på julafton, här var det jag och mina två systrar, mormor och självklart mamma förståss.
Vi kollade på Kalle Anka(INTE ANNA ANKA), sen åt vi världens godaste julmat och bara hade det allmänt mys pysigt. Efter maten var de dags för julklapparna, som tog flera timmar att öppna, om man ska vara exakt så tog de oss nästan 4 timmar, men däremellan tog vi fika paus och sånt.
Jag fick jätte mycket fina saker, lite:
* Mystofflor
* Smink
* Kläder
* Mössa + sjal
* En spegel
* en tur upp till globens tak
* Skiva
* ljus
* Spikmatta
* Underkläder
Osv.

Vi var uppe jätte länge, fikade, spelade sällskaps spel och bara var lyckliga att vi har varandra.

Lite bilder från Julafton med mina underbara




Pappa jul blev de igår, då hämtade Cia och L-Å oss hemma och sen åkte vi ut till farmor och farfar, där var hela tjocka släkten på pappas sida, vi åt mat, både rådjurskött men även julmat. Det var trevligt. Även där så hade vi varit snälla så jultomten kom ändå ut till enhörna också, där fick jag bla:
* Pengar
* Skor
* Tröjor
* Strumpor
* Smink
* Bio biljett
* Presentkort
* Bäddset
* Pyjamas
osv.

Vi pratade, fikade och hade de trevlans :)

Bilder från Jul med Pappa 09


Julafton

God Jul på er allihopa i stugorna!

Idag är de julafton och jag älskar de, finns nästan inget mysigare.
Vi har hunnit varit uppe på kyrkogården, hos alla våra nära och kära som finns i himlen.

Nu har vi gjort iordning oss så matlagningen är påbörjad i köket, idag firar vi som sagt jul med mamma och mormor och självklart systrarna.

Jag gjorde om min header igår och visst är den fin? Jag har tagit alla bilder själv förutom den med polkagrisar(googlepic).

God Jul, och hoppas ni får en underbar dag/kväll.

Ps. Kalle Anka om 19 min :D

Puss // Angie




Julavslutning

Igår hade vi julavslutning i skolan, jag och Camilla och Sara sjöng en låt för hela skolan, haha shit vad vi var nervösa kan jag lova men vi är fan modiga så vi körde, en rolig grej liksom :) De gick fint tycker jag.

Sedan fick vi reda på hur de gick i pepparkaksbak tävlingen som vi hade i måndags, och vet ni? Vi kom 2:a av alla 6 klasser. Så jävla bra, våran klass är så bäst!
Juste, vi hade endast en lektion och det var historia, Kajsa hade fixat ett Jeopardy för oss om allt vi gått igenom i historian, och vilket lag vann om inte vi? ;) Jag, nathalie en annan tjej i BF2. Vi fick en chockladkaka som vi delade på tre, Kajsa fick självklart en liten bit också.

Den senaste tiden i skolan nu vid juletid har varit underbar, jag har verkligen insett hur mycket jag älskar igelsta. Bästa skolan med världens bästa miljö och dem flesta lärare är otroligt bra. Och klassen är så himla bra också, man tycker om alla och när studentdagen är här så vill jag inte ens tänka på hur många tårar jag kommer fälla =´( haha men jag antar att det är ett bra tecken på att man trivs.
Och som jag sa igår så känns det som om Anders och Kajsa är våra mentorer fast det är bara Anders som är de, men Kajsa har liksom tagit Lailas roll, så känns det för många av oss men hon vet de inte själv, haha.

Efter skolan så åkte jag med pappa till skärholmen och köpte massa julklappar, ute i sista stund som vanligt.
Jag lämnade äntligen min blomma till körskolan.

När jag kom hem till mamma så klädde vi julgranen, så nu står en ur vacker gran hos oss.

Pussen




Bilder från pepparkaks baket hittar ni på:

http://www.igelstaviken.se/gallery.php?group=2&category=208&page=1

Pepparkaksbak

Dagen har bestått av mycket roligheter, men har samtidigt tagit en massa energi och de känner man av nu kan jag lova.

På svenskan så fikade vi med massa gott fikabröd som några från klassen hade bakat, Kajsa tog med sig julmust och saft. Vi spelade Jepordy vilket var jätte roligt. Vårat lag som vi döpte till "prinskorvarna" vann. "vi" bestod av Wallén, Hölsö, Eriksson, Alouch, Selo.

Sedan var det dags pepparkakstävlingen. Alla klasser i trean ska göra ett pepparkaks hus eller något annat. Den som lärarna tycker bäst om vinner.
Vi gjorde en julkalender och en julgran med tomtar och grisar och massor med fina saker. Lägger upp bilder på våra konstverk när jag fått bilder. Men är verkligen nöjd, bra med Tinas alla ideér.

När vi var klara så missade jag självklart tåget, så Kima och jag tog bussen mot stan, jag gick och köpte en fin julig blombukett och ett kort som jag skulle gå in med till körskolan för att tacka för deras underbara hjälp. Men när jag precis skulle gå in så var dörren låst, oh det stod att dem skulle ha öppet till 19.00 men men. Får hoppas på bättre tur imorgon då :)

Jag kom äntligen hem efter en lång dag. Gick på en promenad med bebis sen var jag tvungen att laga mat eftersom jag såg att klockan var närmare 20.00. Lagade pasta carbonara.
Sedan kom ligan hem efter en shopping dag på IKEA och i skärholmen.

Puss och kram :)


Älskart

Natten var hemsk, kunde inte andas och inte sova. Låg bara och hostade hela natten. Pappa fick springa och hämta tee, alvedon, hostmedicin och massa kurer. Sov på soffan bara för att kunna andas lättare, vid halv 4 så somnade jag nog äntligen.

Idag så sa nog kroppen att jag skulle ligga i sängen hela dagen och bara vila men hjärtat skrek att jag var tvungen ner till stan för att se när idolerna skulle komma, eller rättare sagt Calle, dem andra (Tove och Eddie) bryr jag mig inte ett dugg om. Så jag åkte in till stan och mötte mamma och Vevve på stan. Jag köpte 1 julklapp till mormor. Klockan 14.00 kom dem, åh alltså jag dör på hur snygg man kan vara. Calle är verkligen en sån där dröm man, haha känner mig som ett litet små barn men jag kan inte göra annat än att älska honom. Jag köpte hans nya skiva som släpps på tisdag, de var smygpremiär idag. Så den skivan ska poppas riktigt ordentligt i bilen nu ett bra tag framöver :D


Mamma och mormor är på Annicas 60 årsfest just nu, jag var chaufför och ska även hämta dem någon gång inatt. Jag och Veronica åkte och åt på Mimos, mys med store syrran. Jag köpte tre julklappar till.
Nu är vi hemma och har kollat robinsson.

På måndag blir de väl farbror doktorn om inte denna jävla förskylning går över, har inga krafter.

Bra dag, pussen från en sjuk men jäkligt lycklig Ackis


Min man, bara min

Snyggast, bästa mannen i världen pratade jag med idag :D haha så sööööööt

LOVE LOVE LOVE TILL CALLE ♥




Snö sjukan

Idag stannade jag hemma från skolan, jag är sjuk. Har en hosta som är så otroligt jobbig. Hostar hela hela tiden och näsan rinner och halsen värker så de kändes lika bra att vara hemma idag. Så jag gick upp med Moa och åt frukost tillsammans med henne, sen kom pappa hem från jobbet och skjussade Moa till skolan. Då gick jag och la mig igen, efter att jag sjukanmält mig så sov jag till klockan 13. Skönt kan jag lova. Krya på dig mamma <3
SNÖ, fan vad mycket snö det är idag. Förut tyckte jag att det var jätte mysigt med snö men nu efter att jag tagit körkort så ser jag de på ett annat sätt, HALT, LÄSKIGT.

Nu är de nästan mörkt ute igen, de är inte många timmar det är ljust på dygnet längre.

Äh nu känns det som om jag sitter här och yrar så nu slutar jag här.
Återgå till pluggandet nu.


Vågen

Dina svar visar på att du passar bäst till följande stjärntecken: Lufttecknet

De stjärntecken som tillhör elementet Luft är:

Tvillingarna Våg och Vattumannen

Personer som är födda i lufttecknet är pigga och livfulla och har massor av energi. De är fantastiska på att
kommunicera och kommer gärna med kvicka och roliga kommentarer – de är alltid fulla av nya idéer.

Tvillingarna Vågen och Vattumanen är generellt mycket intellektuella och blir ofta uppfattade som öppna
och tillmötesgående eftersom de är så sociala.

Ibland kan personer födda i ett lufttecken upplevas som lite disträ men det beror kanske på att de tänker
över saker lite mer än andra människor.


Du har så många goda egenskaper så om du bara fokuserar på allt det positiva i 2010 så kommer du utan tvekan att få ett bra år! Gott nytt 2010!



Mys lördag

Idag har vi städat, plockat fram alla tomtar och fixat och donat efter tapetseringen som nu är helt klar. Mysigt att få lite julstämning här hemma och dessutom så kom de snö idag också. Vet inte vad jag tycker om snön egentligen, både bra och dåligt på samma gång.

Jag har varit med pappa på Siba och elgiganten och köpt en hårddisk, skjussat Vevve ner till stan, och åkt runt en massa med Moa och Mamma. Kollat på Robinsson, och nu ligger jag i sängen och myser av denna fina stämning som vi har fått här hemma, ljusen är självklart tända och musiken är på lite svagt, kan de bli bättre?

Juste, jag åkte och hämtade mitt körkort igår :D

Love



Fredag

Det var en rolig fredag igår.
På morgonen så var jag på blombackaskolan och kollade på Moa när hon var med i Luciatåget, jätte fin var hon, som vanligt dvs. Sen åkte jag själv till skolan, fick låna Annes bil, första gången jag körde själv, såååå sköööönt.
Vi åkte och träffade Lotta och Sofie efter skolan, var på Icamaxi och åkte upp och fikade på Mc´donalds, de var roligt att ses eftersom de var längesedan.

Sedan blev det hem, Camilla och jag lagade mat till oss plus till mamma. Hamburgare till och med. Veronica var och gymmade, och Moa var på Disco men så fort dem kom hem så kollade vi alla på idol. Jag hejade ju självklart på Calle men Erik vann. Men de går ju nästan alltid bättre för 2:an.

Sedan åkte jag, Camilla och Veronica ner till stan och träffade Carolina x2 utanför Stanley´s. Det var rätt så roligt faktiskt, lite segt emellanåt men ändå nice. Har aldrig varit där förut så de var kul, sedan gick vi en sväng till the strip men där var det dött så vi åkte hem sen efter ett långt samtal med Marcus(?) haha.

Lite pic.


My life is good

Åh mitt liv är i ett underbart skede, jag är så glad och lycklig och mår jätte bra just nu.
Som jag skrev igår så klarade jag körkortet igår, gjorde teorin i måndags i stockholm och klarade den, var väldigt nervös kan jag lova, men jag gjorde mitt bästa på testet och de kändes faktiskt okej, och sen när jag var tvungen att avsluta så kom de fram: Godkänd- en av dem bästa stunderna i mitt liv. Då var halva delen avklarad, :D.
Jag hade dessutom namnsdag och den vart väldigt lyckad.

Igår Tisdag var det då dags för uppkörningen, ärligt talat så var jag inte lika nervös inför förarprovet som inför kunskapsprovet. Jag fick "värma" upp lite med min underbara körskolelärare Niclas som lär ut helt otroligt bra. Sen så körde vi in till vägverket. Där stod vi och väntade ute ett tag på att personen som skulle bedöma mig skulle komma. Det kom ut massor med gubbar, den ena såg elakare ut än den andra, men alla hejade och gick förbi. Sist kommer de ut en dam mellan 50-60 årsåldern, min första tanke var: "oh nej inte en tjej" Men de ångrade jag ganska snart att jag tänkt så. För hon var helt fantastisk, rolig och lugnande och jätte bra verkligen. Jag fick göra en säkerhetskontroll på däcken, sen började jag köra. Fick köra vägen hem till mig, sedan vända, motorväg, backa runt hörn, stadstrafik, och sedan parkera på deras plats igen. Och då sa hon:" Jaa det här var ett godkänt förarprov, jag kände mig trygg när jag åkte med dig osv"

OHHH jag kan inte ens beskriva känslan :D jag kan knappt förstå de. Helt sjukt. :D Men så jävla kul.

PUSSSS


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

JAG KLARADE KÖRKORTET IDAG :D
WIIIIHHHUUUUUU
I´M SO HAPPY


Hos farmor och farfar




Är hos farmor och farfar, Moa och jag sov här inatt, mysigt verkligen. Det var väldigt länge sen.
Sov längeee idag :) skönt må jag säga. Sitter och väntar på farmors goda spaggethi och köttfärsås nu, mums.
sedan ska jag ta bussen in till stan. Blir ishockey och Bio/bowling idag. Skulle kollat innebandy med Sofie men kommer nog inte hinna tyvärr :( Men får se.

Ha de så bra idag alla sötingar

CALLE I LOVE YOU

ÅH jag är super glad nu, CALLE gick vidare till final, gud vad skönt eftersom alla andra inte alls tycker om honom, nu hejar jag på Erik.

:D wihuuuuuu

ÄLSKA, hahah



Erik gick vidare, åh :D mina favoriter.

SACO

Godmorgon, om en kvart ska jag ta bussen och åka till skolan och möta upp några vänner, sedan bär de av till älvsjö för att gå på Saco mässan, ska bli lite intressant faktiskt.

Sedan hem till mamma och gänget här hemma <3
Och Ikväll blir det myskväll hos Farmor och farfar med Moa.

Adjos






fryser

Godkväll

Är det bara jag som fryser otroligt mycket? Det är väldigt kallt här i huset.

Denna dag blev bra trots mina små utbrott, haha.

Jag gick som sagt ner till stan med Bebis, vi(läs jag) övervägde att ta bussen ner till stan med tanke på att mina fingrar höll på att trilla av pga av kylan men nej, jag ville vara duktig så vi gick ner istället. Mötte mormor och vi gick till allards blommor och sedan fick jag en korv, sist skulle hon handla så jag gick runt lite med Bebban och då stötte jag på farmor och hennes väninna, stod och pratade en stund med dem innan jag gick in och ställde mig i ingången till telgehuset med bebis för att inte frysa ihjäl haha.
Mamma kom och hämtade oss tre sen. Vi hämtade Veronica från hennes praktikplats som är tallhöjdens vårdcentral, Grattis till henne som har fått jobb där nästa år, bra omdöme gumman.
Hämtade Moa sedan blev de hemåt som gällde.

Åt mat, och tömde köket för de är nästa rum som ska tapetseras. Vårt rum är skit snyggt, får lägga in bild senare.

Just nu är vi i Enhörna.

Imorgon blir det Saco mässan i Älvsjö, jag ska som sagt bli Förskollärare, grundskolelärare (om de inte hade vart för min astma så skulle jag inte tacka nej till att bli brandman/polis)

Puss och Kram skumbanan som min Moa brukar säga.

GODNATT




Lediga

Idag är vi lediga från skolan.

Jag är hemma hos mamma just nu och är "bebisvakt".
Vi ska alldeles strax gå en promenad till stan han och jag och möta mormor som slutar snart.
Så nu får vi ta på oss varmt och gå ut och njuta ordentligt av den friska men ack så kalla luften :)

Pussen från oss:


För mycket

Ja, jag tror det,  att det beror på att jag har så otroligt mycket just nu som gör mig så annorlunda. Jag känner mig inte som mig själv längre. Jag har hinner inte med någonting längre, tappar mer och mer kontakt med mina vänner som finns utanför skolan, och dem vänner i skolan känns det också annorlunda med nuför tiden. De känns som om att några, rent ut sagt inte tycker om mig lika mycket längre. Troligtvis för att jag inte är mig själv pga av en massa saker som bara snurrar runt i mitt huvud hela tiden, är de inte plugg eller körning+teori så är de alltid något annat.

Jag vill hinna leva.

Men jag skulle ändå uppskatta att personer som har åsikter om mig tar de med mig, känns ändå så genomskinligt.

Förlåt alla!


Men jag hoppas snart att de ska vända om jag bara lyckas med en sak.



Mycket nytt!

Hejsan, det var väldigt länge sen jag skrev nu (som vanligt).
Bloggen är inget jag prioriterar just nu men tänkte slänga in ett litet inlägg nu.

Under dem här dagarna så har det hänt så otroligt mycket. I Fredags så hade vi överasknings fest för Veronica och det vart otroligt lyckat, kvällen slutade med utgång för dem flesta.
På lördagen så var det en ganska lugn dag, städade lägenheten och förberedde inför renoveringen som håller på hemma hos mamma just nu. Vi ska få nya tapeter.
På söndagen så hade vi 20 års firande för Veronica hemma hos pappa, jag och Moa stannade kvar där sen. Hon fick jätte mycket fina saker.

Igår måndag så var vi med klassen uppe i nynäshamn på brandstationen där, Roger, Saras pappa jobbar där så då fick vi komma och kolla och pröva på att släcka eld och sådant roligt. Hade inte skadat med lite fler snygga brandmän, haha;) fanns bara en.

Idag är det tisdag, dvs att det inte händer så mycket. Just nu är jag i skolan men ska snart bege mig ner till stan för att köra.

Får se om jag hinner blogga ikväll. Den som lever får se.