090730

Idag vart de att gå upp tidigt för att åka in till stan och hämta Veronica, sedan bar det av till Hälleforsnäs till Lager 157, där fanns det inte alls så mycket som jag hade önskat men jag fick med mig en WESC T-shirt med mig, dem andra hittade lite grann också, vi åkte till Eskilstuna och gick i Tuna Park i hopp om att de fanns mer att shoppa där och de gjorde de verkligen, vi tjejer hade fått 500 var av pappa att handla för, mkt snällt.
Där hittade jag en Ur snygg Jacka från Cubus som endast kostade 100 kr tidigare pris: 300kr
Två par trosor från Gina Tricot.

Senare på kvällen när vi kom till södertälje åkte vi och grattade Annes mamma Carina som fyller år idag, hämtade Bebis och fick då träffa bästa mamma ett tag<3



Dagens Outfit
   

För övrigt så har Veronica och Mamma namsdag idag, eftersom klockan är över midnatt, de ska vi fira med minigolf imorgon/ idag blir de ju ja. Puss

090729

Idag var det segla som gällde på förmiddagen, vi åkte ut med båten och seglade ett litet tag och samtidigt sola, fika och äta. Blåste rejält så bra med vind. När vi kom hem åkte pappa och jag genast in till stan för att hämta Tina och Ann-Charlotte, dem följde med oss hem. Vi drog till Ekensberg och badade, Jag körde moppe och skjussade först Lotta så Tina fick Cykla, på hemvägen bytte dem. Vi badade länge och hoppade och tog massa kort osv. Jätte mysigt, mina grannar kom ner dit också.
När vi kom hem så grillade vi korv och bara tog de lugnt.
Dem åkte hem med 23.40 bussen. Tack för en rolig kväll<3
Jag tänkte lägga upp lite bilder imorgon, min mobil sitter på laddning nu och jag orkar inte lägga in dem.

Puss


Harry Potter och Halvblodsprinsen

Nu är jag hemma igen efter Biobesöket på Heron, filmen var enligt mig kanon bra, denna film är mer "ungdoms" aktig än vad dem tidigare Potter filmerna, dvs. mer Kärlek och det gillar vi. Emellanåt var det sorgligt och endast en gång var det läskigt, alla i bio salongen hoppade till, jag slog mig själv till och med. Helt klart sevärd.

Efteråt åkte vi och åt mat och skjutsade hem Veronica. Kom ut till Enhörna för några timmar sedan, har spelat kort ett tag nu på natten.

Kan inte låta bli att skriva att jag verkligen fastnade för ett blogginlägg som Blondinbella skrivit, de handlar om tjejer och utseende,vikt och allt de där jobbiga ni vet. Tyckte hon verkligen skrev det på ett bra sätt och jag tog verkligen åt mig av de, just för att jag nu är i den där fasen som hon skriver om.

"Var uppmärksamma med det här tjejer! Dom dagarna i veckan eller månaden då du känner dig stressad, ledsen eller bara lite känslig, ha en varningsklocka beredd om du under samma stund börjar leta fel på dig själv och plötsligt tro att du har världens längsta panna, bredaste rumpa eller tjockaste lår. Det är bara en inbillning men även en signal på att något annat gör dig ledsen här i livet. Ta reda på vad det är som stör dig innan det går så långt att du börjar mixtra med mat och få ångest över vad du stoppar i dig eller hur du ser ut, för utseendet ändras inte på ett dygn, men däremot så kan inställningen mot dig själv göra det. Där har du den stora skillnaden och var uppmärksam kring det!"

Detta är citerat ifrån Blondinbellas blogg, fast som jag nu skulle vilja kalla BrunettBella.

För att läsa hela inlägget:
http://blondinbella.se/en-valdigt-viktig-upptackt-tjejer/

Godnatt och sov sött.



Dagens Citat: Hellre Överviktig än Skitviktig.

090728

Sitter här nyduschad och redo för att åka iväg till HeronCity och kolla på Harry Potter och Halvblodsprinsen. Åker med Pappa, Moa, Veronica och Anne. Ska bli kul att se den och bilda sig en egen uppfattning om den eftersom det har varit så spridda åsikter om filmen. Men jag har inte sky höga förväntningar, det är svårt att skriva många filmer och toppa varenda en av dem.

Hade svårt att sova inatt, somnade vid 04.00, där med så sov jag desto längre. Vaknade med värk i ryggen och halsbränna. Efter frukosten gick jag ut på en lång promenad, 1 1/2 timma - 6 km. Gick ensam och lyssnade på musik, skönt. Promenader ska bli en rutin nu.

Hörs senare, puss

dagsfärsk bild.

090727

Nu drar jag, Moa, Pappa och Anne ut med mopparna och åker ner till Farmor och farfar, vi tänkte ställa mopparna där och sedan gå ut och plocka svamp i skogen. Vi får väl se om vi hittar något. Jag hoppas de, för det de finns inge godare än stekta kantareller med lite salt på.

Vad ska ni göra idag då?


Skara resan

Tänkte skriva lite om Skara semestern nu eftersom jag aldrig hann göra det igår.
Vi åkte ner till skara förra söndagen, resan gick fint men jobbigt för mamma att köra eftersom det spöregnade den största delen av bilresan ner. Vi stannade några gånger för att fika och äta äggmackor, det är så otroligt mysigt. När vi senare kom ner till skara och hade hämtat nyckeln till vår stuga så började letandet efter stugan. Stugan låg i Axvall, super mysig och jätte söt verkligen. Där trivdes vi kanon hela veckan. På måndagen åkte vi in till Skövde som ligger några få mil från Skara, där shoppade vi i roliga affärer och åt mat, Linus ifrån Kreta bor där nere så han följde med oss tillbaka till stugan, där vi fikade och firade Moa och Mormor på deras namnsdag, vi skjussade hem Linus på kvällen, på vägen stannade vi och tog ett kvällsdopp vid "simsjön".
        Tisdagen bestod av Skara sommarland med Sara, Roger och Johanna. Dem hade varit på Liseberg dagen innan och sovit kvar på hotell i göteborg. Jag mötte dem utanför ingången och sen gick vi in och lekte järnet. Badade massor, åkte karuseller och körde Gokart, det var nog det coolaste den dagen måste jag säga. Har aldrig åkt förut men det var så roligt, jag körde verkligen fort och åkte om Sara och Johanna och en liten kille haha, kände mig som ett litet barn som var inne i en godisbutik. Galet kul, det vill jag verkligen göra om.
När jag kom hem på kvällen så hade familjen varit i Hjo och i några andra städer. Mamma hade gjort en tipspromenad som vi gick på kvällen, Veronica vann, jag kom två, Moa tre och mormor 4:a. Jag älskar Mammas tipspromenader<3
         Onsdagen var det dags för Skara sommarland igen fast denna gång med Veronica och Moa. Det var mycket mer folk på onsdagen, bättre väder= mer folk. Vi fick stå i kö i en dryg timma för att ens komma in. När vi väl var inne så hade vi det jätte roligt tillsammans, vi åkte MASSA karuseller och bada gjorde vi en liten stund i slutet. Vi åt Taco Buffé för 99 kr st. Men gud så gott det var, hämtade masssssa mat haha. Vi blev rejält blöta i en utav vattenkarusellerna också kan jag lova ;) haha. Det var så mysigt att umgås bara med sina systrar<3
När vi kom hem så var det dags för 5 kamp, Jag kom etta på 3 utav 5 grenar och två på dem andra två tror jag, så jag vann hela femkampen :D wihoo. Mysdag.
        Torsdagen åkte vi in till Skara, gick och kollade i domkyrkan som var jätte mäktig, vi var inne i JULA huset och där åt vi även lunch, Hamburgare med Mos, det är tydligen deras specialrätt. Gott var det. Vi åkte och letade efter vart Bert Karlsson bor men vi hittade det aldrig. Vi bestämde oss istället för att åka till Skövde igen eftersom det fanns en rolig affär som hette: Hem och Hobby. Vi åkte dit, handlade lite saker och sen åkte vi hem, spelade kort, hade de myspys osv.
        Fredagen var det dags att åka hem, så vi städade stugan packade alla saker och åkte och lämnade nyckeln. Sedan åkte vi, jag somnade ganska fort men vaknade när vi skulle ut och fika. Vi stannade i Karlskoga där hyrde vi en stuga på en Camping en bit utanför staden, en väldigt liiiten stuga där vi skulle stanna en natt. Sedan åkte vi och spelade Minigolf, sov över i stugan och sedan på lördagen så åkte vi hemåt till södertälje. Vi stannade i Örebro och åt frukost, vi gick även lite inne i staden och shoppade, jag köpte en hood tröja och ett par snygga shorts. Nästa stopp blev i strängnäs där vi åt mat sedan var det raka vägen hem till Tälje.
Hemma var Timjan :) hon hade haft det bra hemma tack vare Tina som kom och Matade henne om dagarna, ett stort TACK Tina.

Det var skönt att vara hemma samtidigt som jag saknar Stugan och alla mysiga dagar <3

Tack för resan, det var underbart <333333

(Har inga bilder ifrån resan på datan här hos pappa men ni kan alltid kolla på www.bilddagboken.se och söka på AngelicaWallen, där finns en del bilder)

Puss och kram, skumbanan


Skara

Hejsan, det var länge sen. Jag vill verkligen börja blogga varje dag igen som jag gjorde ett tag men jag hinner ju aldrig. Gah jag blir arg på mig själv. Nu är klockan rätt mycket och jag är super trött så detta inlägg blir inte långt, fast det säger jag ju varje gång men sen blir det långt iallafall, jaja vi får se hur de slutar.

Idag Lördag kom vi hem efter 6 dagar i skara och 1 dag i karlskoga,

Äsch jag orkar inte skriva mer, får berätta om semestern imorgon, får nu behöver jag verkligen sova, men först kissa känner jag,

Konstigt inlägg, men nu vet ni att jag lever iallafall,

pussen

Omvända roller



Nu är det du som är borta och jag saknar dig jätte mycket.
Jag hoppas du har det bra där nere.
När du kommer hem måste vi ses.
Camilla+ Angelica = PinkLadies ♥

Funny

Hejsan, sitter här nu mitt i natten och kollar på : "På smällen" samtidigt som jag tänkte klämma ur mig ett litet inlägg här framför vår lilla mini pc.
Idag åkte jag in tidigt till stan för att träffa Sara, vi var på sydpoolen och badade, riktigt länge sen men kul var de, badade och solade lite på utsidan. Åkte hem till mamma efter det för att äta, sen åkte jag och Sara och Veronica + Bebis ner till stan för att dels kolla på Alexander Rybak och dels för att träffa Tina, Tobias och Andreas. Vi kollade på den norske gutten som faktiskt verkar vara en hel skön snubbe. Sedan åkte vi alla hem till mamma igen, visade Tina vad hon ska göra när vi åker bort, mata Timjan. Tack att du ställer upp, vi alla hemma uppskattar de verkligen :)!
Sedan åkte vi ytterligare en gång ner till stationen, Sara skulle åka hem och Jag, Andreas, Tina och Tobias åkte till brunnsäng, spelade kubb, grillade gott kött och busade lite, haha :) super trevligt. Kom hem vid 23.00, Ytterligare en fartfylld dag som dem flesta andra nu´för tiden.

Pussen




Ps. Kommer lite bilder från Grillfesten hos Carolina snart, riktigt roligt var de iaf ;)

Livet leker

Ja de känns så just nu, sen har vi alla motgångar och tunga grejer som kommer över oss ibland, men överlag så känner jag mig så glad och lycklig. Jag känner verkligen att denna sommar kommer att bli bättre än den förra, förra sommaren var bara bra i början, då var det kul, jag var mycket i vagnhärad i flera dagar och hade roligt, vi åkte med familjen till Dalarna, det var så mysigt... Sen rasade hela sommaren samman, 2 bortgångar, ångest vilket resulterade i att jag slutade umgås med vänner helt. Hemmet var min trygghet helt enkelt.

Usch jag får rysningar av att tänka på de, och rädslan över att detta skulle kunna hända igen är hemsk. Men man kan inte gå och oroa mig, det har jag lärt mig nu och det tänker jag dra nytta av.

Livet är roligt nu, nästan för roligt, jag hinner inte med att ta de lugnt, inte dem senaste dagarna iallafall. Men jag har så bra vänner, dem bryr sig verkligen. Och det är roligt för under dem senaste veckorna har jag träffat så mycket nytt folk, vilket har vart oerhört kul.

Sen jag kom hem från Kreta så har inte direkt vädret vart det bästa, regn, kvavt, moln- färgen har börjat gått bort-hemskt.
Och dem varmaste dagarna så var vi mitt i storflytten.
Nya lägenheten är jätte fin, nu är jag jätte glad att vi flyttade. Jag känner mig redan hemmastadd. Och jag är glad för mammas skull att vi hittade något så pass bra och jag hoppas att Mamma får jobbet som hon har sökt, för de finns ingen som är så bra som henne.

Jag var och tältade med Rikard, Andreas och Sara i Måndags, det var mys trots att vädret inte var de bästa. Åskan kom dag 2 så det gjorde inte så mycket. Jag har lite bilder som jag skulle kunna lägga upp men orkar inte lägga in dem i datorn nu.

Imorgon så blir det Biltema med Farmor, Moa och Elina och på kvällen blir det äta på resturang med Mamma, mormor, vevve, moa och kanske Anne. Mysigt.

Camilla är nu i Kroatien läste jag på hennes blogg. Tråkigt att jag inte har träffat dig sen skolavslutningen men jag hoppas du får det bra där nere vännen och njut av solen som gömmer sig här hemma!

LÄNGTAR TILLBAKA TILL GREKLAND♥

Långt inlägg, meningslöst för dig men meningsfullt för mig, kände att jag var full på ord som bara ville komma ut.

Puss / Angelica