Valborgsmässoafton

Hej, idag är valborg vilket betyder att det är min pappas födelsedag, och ingen vanlig sådan heller för han fyller faktiskt 40 år idag. Min kung, min vän men framförallt min älskade far♥
Detta ska iallafall firas med 40 års fest, om 15 min kommer allt folk hit, 4 stycken är redan här. :) Jag skriver mer om det senare.


Idag var det igelstaloppet, phu vad det var jobbigt. Men vi var duktiga, gick fort och kom i mål med en bra tid och med oss hem fick vi en medalj hihi.


Nu kommer ännu fler folk så måste tagga nu pusspuss.


Onsdag 29 april

Jaa denna dag var igår den, hann jobba till halv 1, sen åkte vi till skolan för att kolla på en jävla projektmässa som var piss, onödigt att gå ifrån dagiset. men men vi stannade inte alls kvar länge.  Jag och sara, Lotta, Tina åkte upp till tumba för att hämta kubb hos Saras Mamma. Tobias (tinas boy)mötte oss där. Vi åkte tillbaka till södertälje,lotta drog hem och  en snabbis hem till mig blev det för mig och Sara, hämtade Saft, lite smink och parfyma :P sen drog vi ner till stan igen. Där träffade vi Niclas, Rikard och Andreas. Vi tog 751 till brunnsäng där Tina och Tobias satt och väntade på oss, Anders kom även han sen. Vi spelade kubb och brännboll och hade allmänt mys. :) Vi gick ner till vattnet och satt på på bryggan och lekte lite med vatten och busade.
Tack för en super rolig dag, Vi är bäst allihop <3
Ser framemot en rolig sommar tsm med alla goa människor.



Lite bilder:) hinner inte mer.

Puss

Tisdag 28 april

Hejsan.

Imorse så gick jag upp 04.30, öppning idag, arbetslivet är tufft men det gick bra, klarade av att gå upp direkt när klockan ringde. Åkte halv 6 bussen in till stan med Anne som skulle till sitt jobb, Lotta hoppade på i Lina, även hon skulle vara med på öppningen idag. Jag är glad att vi har varandra där för vi skrattar och har kul HELA tiden. <3
Slutade iallafall halv 2 idag, skönt. Åkte ner till stan och tog tåget till huddinge och väntade på att veronica skulle sluta, när hon hade gjort det åkte vi vidare till stockholm, essia följe också med. Vi träffade Anne uppe på hötorget sen gick vi och shoppa loss. Jag köpte en jätte fin tröja ¨på Ginatricot och en blomma (hårspänne) från BikBok. Veronica hittade en jätte fin klänning och ett par snygga jeans. Båda från Gina. Anne köpte en klänning hon också. Vi åt där uppe och sen tog vi tåget tillbaka till södertälje, mamma och vevve var så snälla att dem skjussade ut oss till pappa, tack min käraste <3

Jag var ganska trött måste jag säga, och shoppa är ju inte det bästa intresset direkt men när jag hittar något fint så köper jag det. På torsdag får vi pengar, yehuuuu :D catching.

Pollen är jobbig just nu, min andning är så tung :( men det är så fint när träden blommar.

För övrigt kollade jag på andra avenyn precis, sista avsnittet för denna säsong. Jag är super glad att det ska fortsätta :D puss på det.


Ses imorgon! pussinuss

Morgonpic, togs klockan 04.50




kvällsbild, togs 21.50


Måndag 27 april

Godkväll, jobbet gick mycket bra idag fast jag har varit så seg och trött. Kanske för att det är måndag? Slutade halv fyra, Anne och Moa hämtade mig och Ann-charlotte, vi åkte ut till icamaxi och handlade mat, sen lämnade vi av lotta i lina och åkte vidare hem. Vi grillade och åt korv med potatissallad. Sen dess har jag BARA vilat, suttit här och kollat på en bra gammal film som heter trollsommar.

Nu ska vi åka till farmor en sväng, pappa ska hämta några kläder där, jag ska övningsköra.

Vi hörs senare! puss

Juste, imorgon ska jag vara med och öppna, börjar halv 7 men måste åka härifrån halv 6, dvs gå upp halv 5. :O jag kommer vara DÖD. Men det var jag själv som frågade efter att få vara med och öppna så kan inte gnälla. Jag är glad att jag får vara på det här underbara dagiset med underbara barn.


BAJSIG, gammal morgon bild. Uggly :D

Söndag 26 april

Hej, imorse så vaknade jag redan klockan 7, så kunde inte somna om och mamma var redan vaken. Vid halv 10 åkte vi upp till torekällberget för att stå och sälja massa kläder och prylar på torekällbergets loppmarknad. Det var jag, mamma, mormor, vevve och Moa som stod där uppe. Det var mycket fint väder och massor med folk, så vi fick mycket saker sålda. Lite kap gkorde jag också. Vi stod där uppe i 6 timmar, och de märktes när hela bröstet brändes. illröd blev jag, illa.

Imorgon är de jobb, ha de så bra puss

Lördag 25 april - Elinas 20 årskalas

Gudars vilken solig dag det var, på förmiddagen satt jag ute på balkongen och solade, det här vädret älskar jag verkligen. Vid halv 3 så åkte vi ut till Enhörna, till farmor och farfar de var där som min kusin skulle firas eftersom farmor har störst villa. Det kom en massa folk dit, ca 25 stycken. Roligt att träffa några som jag inte träffat på många år. Amalia, en som jag och Elina lekte mycket med när vi var mindre och var ute hos våran moster i mariefred, sen Karin också, gammal barndomsvän till Jessica (kusin).
Sen var det alla släktingar och sånt. Kul var det iallafall, vi fick tacos och tårta som vi åt ute på altan.
Vi åkte hem så att vi var hemma till robinsson, bästa avsnittet igår hihi. Jarmo fick ge igen, YES.

Tack för en trevlig dag/kväll!

Lite små bilder från dagen.

Linis♥

Much car

Lite folk

Moster, Anne, vevve, mamma.

tha house, but the picture is not good because the sun shining in my little phone, xD

Jag dör på mosters och Lars-åkes bil, ge mig ;)

Min pappa är cool och bäst

Min mamma är också bäst och snyggast

My bitch ;D<3

SÖÖÖÖÖTASTE BEBISEN<3

TÅRTA
 HIHI vi har bytt hårfärg.

Det här var lite bilder från


Fredag 24 april

Hejsan, idag är de 4 månader sen det var julafton, och  ca 2 månader till midsommarafton, då är jag inte hemma, ligger på en beach i spanien och glassar med dem bästa, den som jag kommer sakna är pappa men det ordnar sig.

Idag var en toppen bra dag, mycket sömn i natt så jag var pigg och glad när jag skulle till att gå upp ur min underbara säng. På jobbet gick det kanon, roligt att se framsteg hos "min" flicka. Och jag verkligen älskar alla ungar, fröknarna är också skitbra, idag fick jag sluta 2 istället för halv 4, skönt.

Är massa röd nu, satt ute i solen på min lunch rast i 30 minuter och sen var vi ute jätte länge på förmiddagen.
När jag slutade fick jag se att mamma och mormor stod utanför och hämtade mig, så söta.

Mamma står och grillar fläskfilé och massa grönsaker, åhhhhh vad gott, jag vill äta nu.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig fredagkväll

Puss



Godmorgon

Om 10 minuter ska jag traska till min förskola, börjar halv 9. Hoppas innerligt att denna dag blir bra och att förskylningen som kom under natten ska avta. Idag ser det ut att bli varmt, jag hoppas verkligen de så att man kan sitta ute på sin lunch rast och bara steka i solen. Bebis är sjuk, han måste åka iväg till djursjukhuset, har förmodligen samma som i julas när han fick opereas, :( känns inte roligt alls, han kan inte gå för att det gör så ont.
Veronica får ringa pappa så får dem åka iväg sen.

Nu måste jag börja ta på mig, men ha en super bra dag alla läsare.


PoK


Nybäddat

Jag var som sagt väldigt trött förut så försökte att sova en stund men när jag låg började jag tänka på hur mycket jag egentligen har att fixa, rensa inför flytten, skolarbeten, hjälpa till här hemma, städa mitt rum, så gick upp och tog tag i det istället, städade så mycket som det går i mitt rum, diskade all disk och bäddade rent i sängen. Så nu kan jag krypa ner i min sköna nybäddade säng med gott samvete.
plus att jag har en liten nattgäst här inne nu, min sjuka plutta.

Imorgon är det en ny dag.

puss


Onsdag 22 april

Hej, idag så var det "Back to work", har verkligen saknat alla barn under lovet. Dagen gick bra och det var super kul, alla är så snälla och söta, både barn som vuxen. En sak jag tycker är jobbigt att det finns en på min avdelning som gråter HELA tiden om man inte bär eller har den sittandes i knät, och det är bara jag som gäller för de lilla charmtrollet, de är samtidigt jätte gulligt men kan inte hjälpa någon annan. Aa men jag kan ju säga att det kommer vara lite extra jobbigt att lämna "min" gulliplutt sen när praktiken är över. För övrigt gick det bara bra, vi var ute på promenad och gick med vagnar och dem största gick på sidan.

Just nu är jag super duper trött bara, orkar knappt hålla mina ögon öppna känns det som.
Vi åt hamburgare som Vevve hade lagat, mums.
kom nyss hem från en bil tur, skjussade vevve ner till teatern och jag körde, Moa är sjuk min lilla plutta :( Krya på dig gummsan.

Nu ska jag vila, och hoppas att jag får roligt sen, pözs

Tisdag 21 april

Tänkte skriva lite kort om dagen nu innan jag ska sova, kollade på andra avenyn nyligen, jag är beroende.

Imorse vid halv 9 så var vi i skolan och fick information om valen av ämnen inför årkurs 3, tyckte det var otroligt onödigt att komma dit för en halv timma och ändå inte få någon "ny" fakta. Men men jag var ju ledig från praktiken idag och skulle ändå tillbaka till skolan igen vid halv 3 så Tina och jag drog ner på stan, käkade på nancy´s och kollade affärer, vi åkte med Mamma och Veronica ut till Hem ljuva hem ute i järna, vi väntade ju ändå bara på att tiden skulle gå fortare.

Halv 3 satt vi inne i ett konferens rum, 9 stycken var vi i gruppen, "sorggruppen" låter inte direkt så kul men vad ska jag kalla det för? Jag tyckte det var bra, dem hade lagt upp det på ett bra sätt, alla fick prata om man ville och så. Jag tänker iallafall fortsätta. Det slutade klockan 5 så kom inte hem förs halv 6.

Efter maten så drog jag till Wasa, träffade Sofie och pratade med henne medan lotta hade träning, det behövde vi verkligen, uppskattar att du kunde berätta du vet vad, även fast vi har haft det som vi har. Nej men som sagt det behövdes, och någon dag vill jag prata med lotta om hon vill förstås. (:


Imorgon är det praktik igen, det ska bli skönt faktiskt :)


Hörs imorgon :)



Funny

Som sagt så åkte jag och mamma ner på stan, gick till banken och uträttade ett ärende där så nu får jag hela mitt studiebidrag, dvs mer pengar men också att jag ska kunna ha ansvar över pengarna och inte bara kasta bort allt på en gång för sådan brukar jag tyvärr vara, en dålig egenskap som kan tränas bort.

Vi åkte sedan ut till Daysi´s och åt, sedan handla på icamaxi, vi hade bråttom och tog därmed självscanning för att slippa köer och annan onödig tid men tror du inte att människan säger:
"Jaha nu blev det avmärkning" så det var bara att plocka upp varorna på bandet igen, åhh jag tycker alltid att det blir så när jag är med, plus att jag nästan blev förbannad på tjejen i kassan fast det inte är hennes fel men ändå.
Sen åkte vi ner till stan, mamma hämtade mormor på jobbet först för att dem skulle upp och besikta bilen, dem släppte av mig på station där Sara väntade, vi gick och strosade runt i många affärer, satt på bryggan och tog en glass och solade. När vi var på väg till station så kommer Kima gående, hon skulle på stan så vi var snälla och gick med så att hon slapp gå ensam, det är inte kul. Träffade riggo, och hälsade också på Nina och Nathalie, haha lite roligt att alla kom nästan på en gång.
Jag och Sara åkte hem till mig, där hann vi bara äta mat sen åkte vi till brunnsäng, träffade Andreas och Mattias, spelade fotboll och kubb, riktigt kul. :) Åkte hem vid åtta tiden.


Detta var min dag.


Nu på kvällen så har jag badat, haft i hårinpackning, lena ben, nu är nöjd :D Så nu kan jag sova gott.  Morgondagen
bjuder på en skoldag, bara en stund.


MIN SÖTA KUSIN FYLLER 20 ÅR IDAG, GRATTIS ELINA. <3


Puss



Idag fick jag verkligen sommarfeeling, jag längtar


Måndag 20 April

Hej och godmorgon, hoppas ni alla har sovit gott, idag är jag ledig men vaknade ändå kloclan 7, jobbigt fast ändå skönt. Nu ska jag ner till stan med mamma och sen ska vi handla på icamaxi, vid 1 tiden ska jag träffa Sara nere på stan, får se vad vi hittar på. Nu har jag ringt min förskola också och informerat om hur morgondagen ser ut så nu behöver jag inte arbeta imorgon heller, utan det blir jobb på onsdag som först.

Vi hörs senare.

Angelica

Söndag

Gårdagen vart riktigt lyckad, Jag mötte upp carro i hamn vi åkte vidare till tumba klev av där och blev hämtade med bil av elli och hennes kille, riktigt galen bil resa till heron där vi mötte upp en ny friserad snygg lotta, och sen kom det massa mer folk, 11 stycken var vi, minns inte allas namn, typ: Emil, calle, (?) sen då haha. Bion var iallafall as bra, vi såg på FAST AND FURIOUS, sevärd kan jag lova. Efter filmen så satt jag och Carro och Lotta kvar, länge sen jag hade så roligt som vi hade då, skrattade ihjäl min "lilla" mage. Vi hade jätte mys iallafall, tack folket <3

Idag söndag så har jag kört och kört och kört, en massa övningskörning, skjussade in moa till teater träning sen drog anne och jag till mc, donalds och beställde två glassar och en kaffe i Mc´driven och jag körde ju hiihi, kul i kassan stod en gammal klasskompis, så hon såg hur duktig jag har blitt haha. vi åkte ut till östertälje och satte oss på en bänk uppe vid östertälje hallen och åt och solade, på hemvägen handlade vi i nykvarn sen åkte vi hem. faster och kusin kom upp och hälsade på, jag låg på studsmattan och solade, de gjorde dem också när dem kom, min kusin fyller 20 imorgon, eller rättare sagt om 20 minuter. Hon ska ha 20 årskalas på lördag :)
Vi åt fläskfilé sen när vi hade hämtat moa igen, grillade ute, gud vad smarrigt det va.

Nu är jag hos mamma iallafall, vi har rensat och kollat på tv.
Jag vill att det ska bli 11 juni nu <3
Puss


bio time

Hej,god eftermiddag. Gick ut för att sola idag men burr vilket väder, solen lyser men det är fruktansvärt kallt tycker jag. Låg ändå på studsmattan och solade i 30-40 minuter men det var inte skönt. Åt nyss lunch och Moa och jag har nyss duschat så nu är jag redo att åka, ska ner till bussen om ca 5 minuter, så far jag till heron med några godingar, får se vad det blir för film. Hoppas ni får en bra lördag och jag kanske skriver ikväll när jag kommer hem om det inte blir så sent.

Kramen


min vecka i bilder






Tack för att ni har gjort denna vecka betydelsefull, älskar er (pappa fanns inte med på kort)<3

Pass

Hejsan idag är det fredag vilket innebär att det är näst sista dagen på påsklovet, samtidigt som jag älskar min praktik så skulle jag inte tacka nej till en vecka till.

Idag åkte jag och Moa in till stan 09.45 vi gick till frissan och idag var det Moas tur att klippa sig, det blev jätte fint. Både Moa och jag sa HEJ DÅ till slitna toppar. När vi Moa var klar gick ner till stan och träffade Mamma och Mormor, Veronica kom även ner dit efter att hon vart på gymmet. Vi åt mat i kringlan, kyckling med ris och currysås. Sedan gick vi till Polisen och fixade nya pass, kortet blev väl sådär men bättre än det förra iallafall, eftersom det togs för 5 år sedan och jag var alltså 12 år. Ni kan ju själva tänka er.
Vi tog en smaskig fika på Valencia med gott Tee och kladdkaka. När vi satt där så ringde dem ifrån bilfirman och sa att bilen var färdig så vi tog alla bussen upp till Moraberg och hämtade bilen. Vi åkte hem till mamma, på parkeringen kom Uffe förbi så där stod vi alla och pratade tills pappa kom, vi åkte ut till nykvarn, både till systemet och till Jackpot. Jag körde hem därifrån, inte så långt men ändå en bit. Hemma så var inte alls länge, pappa fixade sin cykel och moppen sen åkte vi till farmor och farfar, eller Moa och jag åkte moppe och pappa cyklade. Nu är vi här hos dem, har nyss ätit en god middag, fläskkarré med potatisgratäng och sallad.
Sitter för tillfället och kollar på Så ska det låta, hemma väntar en bra film och en Cider. När vi åker hem vet jag inte.

Imorgon blir det Bio med Caroline, Lotta, Elinor och en massa andra som Elinor känner.


En bild blir det, men har så många jag vill lägga in i datan som beskriver denna sköna vecka så det får bli ett bildinlägg snart. Ha det så gött puss och kram från mig.



Just det en till kan vi ta, tog den nyss här hos farmor med webbcameran.


Frissa

Hejsan, idag så åkte jag och Moa in till stan vid 2 tiden, vi gick till frisören och jag klippte mig, det blev väldigt fint och bra tycker jag, är nöjd helt enkelt! :)
När jag var klar gick vi på stan och kollade lite i några få affärer och sen till café valencia och åt kulglass. Veronica kom dit eftersom hon hade slutat och skulle ta ut pengar, sedan åkte vi alla hem till mamma. Hann inte vara där så länge innan pappa kom och hämtade oss, då åt vi mat och sen bar det av upp till HeronCity för att kolla på; Race to Witch mountain, den var bra kan jag säga. Både rolig och mycket action. Värd att se iallafall. Glass i Moraberg efteråt, lämnade hem Veronica sen ut till IcaMaxi och handlade mat, köpte smarriga oliver med vitlök inuti mums, Jag fick köra ut till enhörna sen, åkte först till farmor och farfar för att hämta en spanska bok/cd och en skrivare. När vi väl kom hem så satt vi på en film och skrev ut några papper från polisens hemsida, ska in och ta nya pass imorgon, våra går ut i år så vi kommer ner till spanien med dem gamla men inte hem, haha.  :) så bör sova nu, ska upp tidigt.


Drive

Hej, hoppas alla haft en mysig lill-lördag idag. Jag tycker att denna dag varit rolig och tiden har gått så otroligt snabbt, på förmiddagen så åkte jag och Moa med moppen ner till farmor och farfar, min kusin var även där och ska sova där i 3 nätter. Där fick vi mat och jag, Moa och Elina spelade kort på vårt eget lilla sätt. Efter några timmar for vi där ifrån, vi åkte runt lite, ner en sväng förbi lövsta och tog en grusväg tillbaka och jag kan säga att det var riktigt obehagligt med alla stora stenar. Vi åkte ner för en brant backa med bara en massa stora stenar på, Moa trodde vi skulle dö, och jag kan inte påstå att jag tyckte det var särskilt roligt, men vi klarade de och sen sa jag: Moa, jag skulle aldrig utsätta dig för något som jag inte skulle klara av.... höhö.
Vi fortsatte hemåt men tog en sväng förbi våran brygga, där va de mys men vi åkte hem ganska snabbt. Sen låg vi på studsmattan och solade/busade/sjöng/dansade mm.
Har massa bilder som jag skulle vilja lägga in men orkar inte nu.
Vi åkte och handlade lite sen fort hem och laga mat sedan blev det in till stan för att Moa och Vevve skulle på teater, då fick jag tid för att övningsköra med Anne, vi ringde till mamma och frågade om hon ville följa med till mc donalds och ta en glass och det ville hon. Innan vi hämtade henne så tankade jag bilen wihu :D haha.
Vi kom hem vid 21.00 och då kollade jag på sommer, en dansk serie som faktiskt är jätte bra.

Imorgon blir det Bio på kvällen och på förmiddagen så ska jag försöka ta mig in till stan för att klippa mig, hihi.

Sov gott era puddingar.


♥Mamma, de finns bara en som dig och det är du♥




Detta inlägg är bara till för dig mamma, jag vill att du ska veta hur bra du är. Jag önskar inget hellre än att du skulle förstå hur fantastisk du är, du är unik och det finns bara en av dig. Du ställer alltid upp på alla men får oftast för lite tillbaka, du ger ut så mycket kärlek och energi så att det blir svårt att ge tillbaka, för bara du kan sprida så mycket av det goda. Alla männsikor har det tufft ibland och jag vet att du verkligen haft det extra tungt, men du har klarat av alla hinder på din väg genom livet och det kommer du att fortsätta att göra, det vet jag, jag LOVAR dig de, jag vet att många skulle önska att få ha din kraft. Jag är så stolt över dig mamma. Det finns inte ord. Du är den bästa människan på hela jorden och jag älskar dig av hela mitt hjärta och mer än så.
Mamma, vi kämpar tillsammans nu och föralltid
 ♥


Soft day

Hejsan, igår åt vi pizza med mamma, vevve, moa, mamma och anne. Vi åt hos farmor och farfar för mamma skulle fixa bilen. Kom hem vid 22.00 ungefär, satt vid datorn rätt länge samtidigt som tvn stod på i bakgrunden men gick inga roliga program, gick in och la mig vid 00.00 snackade med Robert rätt länge, det var roligt, länge sen vi sågs nu, vi bestämde att han skulle messa mig någongång när han är i södertälje så ska vi ses då.
Moa var vaken med mig hela tiden, sedan somnade min lillfis när jag var tråkig ♥

Idag vaknade jag rätt sent, 11.20, har inte gjort ett skit, Moa och jag har ätit frukost/brunch sen har jag bara slappat.
Jag trampade på en humla förut :S stackars humla.
Jag mår fortfarande inte bra, hostar som en gris och näsan rinner. Jag börjar bli trött på de här nu.
Jag vill kunna njuta av lovet, men det är tråkigt att det inte är fint väder. Då kunde man ju iallafall ha solat.
Imorgon får jag ha moppen här iallafall så då får jag busa med Moa, åka till min älsklingsbrygga och ha picknick med min lillfis.


Goodmorning!

Igår kväll så spelade vi Bingolotto ;), vi fick alla en lott av farmor så vad gör man inte, när jag var liten älskade jag det, då när loket var programledare, för övrigt så startades bingolotto den 19 oktober 1991, då föddes jag. Yippie.
Hur som helst så vann jag 100 kronor igår, det gjorde även Veronica. Tack farmor.

Inatt kunde jag sova bra utan att min onda förskylning störde mig. När jag vaknade imorse hade jag inte ont i halsen ens, yes är jag kanske på bättringsvägen? Hoppas det. Ska alldeles strax åka ut till Icamaxi och köpa köttfärs så att vi kan laga spaggetti och köttfärssås. Sedan blir det att åka till Järna och ikväll ut till pappa.

Vi hörs sen, ha en bra måndag!


Mina 3 bästa tips på låtar just nu




MYS

Dagen blev lite annorlunda än vad jag hade tänkt mig, skrev i mitt tidigare inlägg att de skulle bli en säng dag för min del men det blev inte riktigt så, iallafall inte på förmiddagen. Mamma, mormor, Moa och jag åkte ut till Bommersvik för att sitta och fika och sola lite i det fina vädret. det var jätte vackert där ute och naturen är det bästa läkemedlet för mig :) I¨m lovin it.  Sedan körde jag hem därifrån.
När jag kom hem så åt vi mat, sedan kände jag mig inte alls bra igen så gick och la mig, somnade och jag sov i 3 timmar nästan. Det behövdes, jag mår inte alls bra och jag är trött på detta nu :( buhu.

Bilder från idag:

                            


Gör mig frisk

Jag var riktigt sjuk igår faktiskt, men idag är det ännu värre :( vaknade första gången vid 5 och min hals bara skrek efter hjälp, jag kunde iallafall somna om men vaknade igen klockan 08.00, sen dess har jag nu varit vaken. Näsan rinner, halsen värker, och jag känner mig hur dålig som helst. Jag brukar inte vara sjuk, det brukar bara sitta i kroppen men nästan aldrig bryta ut ordentligt men nu har det verkligen gjort det kan jag lova och det kanske är bra i längden så att skiten kan försvinna helt sen men just nu är det jävligt jobbigt. Solen lyser som aldrig förr och hjärnan och hjärtat vill verkligen ut och njuta av vår vädret men kroppen säger en helt annan sak, de blir nog en säng dag för mig med lite påskmat som blev över hihi.

Juste jag väckte mamma och berättade hur jag kände mig så hon skulle ringa till Jouren men kom aldrig fram, när hon hade suttit i 20 min så började kön om igen och så helt plötsligt sa dem:
detta samtal kostar 5 kronor i minuten
Ofta? det kan väl inte stämma?
Hur som helst så gav vi upp.

Ha en bra dag och passa på att njuta av solen.

Endast 2 månader kvar till Spanien<3

pussss

Glader påsker från en sjukling

Hej hopp, hoppas gårdagen för er alla var trevlig och mysig. Det var min iallafall, mormor kom hit vid 2 tiden då åt vi påskmat, det värsta när man äter påsk, jul+ midsommarmat är att man blir så mätt snabbt, man vill kunna äta massor men de säger stopp alldeles för tidigt.
Efter de så delade vi ut våra påskägg, med massa godis i jag fick nog 5-6 stycken ägg. Sen hade vi även köpt presenter till varandra. Jag fick jätte fina saker
* Singoalla topp från BikBok i finaste färgen
* Glassörhängen i samma färg som tröjan, även dem från bikbok.
* Svarta leggins
* 2 par trosor
* 100 kr
*  ca 6 påskägg.

Tack så mycket allihop, (jag förstår om alla tänker: Herregud de är ju bara påsk, men i vår familj så är vi lite udda och det är jag glad för, ingen är som oss för vi är bäst i alla lägen)

Sen "lekte" vi paketleken, som går ut på att man tävlar om olika paket helt enkelt, jag orkar faktiskt inte förklara, men där fick jag 2 par örhängen och en bodylotion.
Vi kolllade på robinsson klockan 8, innan dess hade vi fikat med god påsktårta. På kvällen/natten satt vi uppe och spelade geni spelet som hela familjen fick av mamma också. Det var roligt. Vid 01.00 var det dags att sova, somnade vid 2 tror jag.


Tack för den bästa påskafton någonsin, presenterna var jag mycket tacksam över men det viktigaste och det bästa är att jag får vara med er som betyder så enormt mycket. Jag älskar er allihop♥



Oj what a wonderful evening

Hello everybody, how are you?

Fy vilken rolig kväll, bästa på riktigt länge. Det började med ishockey, sista matchen för denna säsong, SSK-Leksand. Matchen var rolig och i perioderna så stod jag och pratade med Sara, Johanna och Andreas :) Matchen gick till förlängning och sedan till straffläggning, där gjorde leksand ett bättre jobb och vann matchen, men vem fan bryr sig??? VI ÄR JU UPPE REDAN OCH INTE DEM HAHAHAHA.
Efter matchen så kom spelarna ut en extra gång och tackade efter många om och men. Sen var det lite fest där ute, spelarna skulle äta avslutningsmiddag med hela laget så dem satt på övervåningen och vi andra fick vara där nere och kolla på dem, haha nej men  vi hade det roligt med musik och jag säger bara Ölen ;) internt, vissa fattar andra inte. Det var inte så mycket drag där, en finn gubbe som kom och snackade, vet inte vad han sa direkt men vevve fick han som kompis iallafall haha. Vi drog sen, vi körde runt, drog till mc donalds sen åkte vi tillbaka ut till scaniarinken för att kolla om sskarna var klara, då kom två snubbar fram och frågade om vi kunde skjussa ner dem till stan och min mamma är ju snäll så självklart haha. Den ena var Bert robertssons brorsa (föredetta ssk spelare), sen åkte vi hem typ, kom hem klockan 1.
SKIT BRA DAG!


Idag  ska jag ner på stan och träffa Sara, :) ska bli mys, hörs sen puss puss

Goodmorning

Godmorgon, ska alldeles strax åka till jobbet börjar halv 9. Ikväll är det hockey, sista matchen för denna säsong :( buhu men vi är ju redan klara för elitserien igen så det känns skönt att bara sitta och kunna njuta av denna sista match utan att ha hjärtat i halsgropen.
Vi hörs senare!

//Angelica

Blåbärspaj

Godkväll, hoppas ni alla haft en bra dag.
Imorse gick jag upp tidigt och följde med Mamma och Veronica till bilbesiktningen, det tog inte så lång tid att besikta den så hade god tid på mig tills jag började. På dagiset hade vi sångsamling med alla barn och dem stora barnen var utklädda till påskkärringar och en annan kille hade målat hela håret rött och var gul i hela ansiktet, haha såg lite roligt ut.
Fröken: Vad kan man göra på påsken då?
Barn: Måla ägg
Fröken: Ja de kan man göra, men vad brukar man få när de är påsk? (syftar på godis)
Barn: ÄGG!
Fröken: Ja och godis kanske, men vad gör påskkärringarna då?
Barn: Lägger ägg.
HAHAHA jag dör på att dem ska vara så söta.

Efter jobbet så åkte jag ann-charlotte och Veronica till IcaMaxi, jag blev så sugen på blåbärspaj efter att vi blev bjudna på det idag av Mia i köket. Så jag bestämde mig för att baka och det gjorde jag också. När vevve och moa kom hem från teatern så åt vi den, alla tyckte den var så god så. ;) Det var roligt och jätte lätt.

Nu tänkte jag snart gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon, det är ju bara en dag kvar och imorgon är det också skärtorsdagen så de blir påsklunch till lunch och sen bär de väl av till blåkulla.... eller? ;D haha.



4 portioner

Du behöver:

Fyllning:

  • 3 dl blåbär (1 pkt ca 225 g frysta blåbär är lagom)
  • ½ dl socker

Gör så här:

Blanda mjöl, socker och bakpulver. Skär matfettet i bitar och tillsätt det. Häll i vattnet.


Arbeta snabbt samman degen. Låt den stå i kylskåp ca 15 min eller frysen 5 min.


Tryck ut halva degen i en pajform ca 15-20 cm i diameter.

Grädda den i 175°C i ca 8 min.


Fyll pajskalet med blåbär och strö över socker.

Resten av degen ska sedan tryckas ut till ett lock som täcker bären. För att göra det enkelt så brukar jag ta lite deg i taget och trycka ut den och sedan pussla ihop så gott det går.

Om man vill göra det "snyggt" så kan man kavla ut degen mellan två smörpapper och sedan skära några snitt för att ångan ska kunna dunsta.


Grädda pajen i 175°C i ca 20 minuter mitt i ugnen.



MUMS




Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya

Nu har jag kollat på AndraAvenyn det var lika bra som vanligt, kommer sakna de programmet när de slutar. Jag kollade även klart ishockey semifinalen och färjestad vann och har chans att ta guld imorgon om det vinner matchen, den som lever får se, jag vet inte vem jag hejar på, antingen HV71 eller färjestad, jag har alltid tyckt om Hv71 lite grann förut eftersom vi har släktingar som bott där nere i jönköping i många år och därmed så har hela vår familj vart där en hel del, min farbror spelade själv i laget när jag var liten, men jag har  självklart alltid hejat på mitt kära ssk.

Det gick bra att tvätta bilen, jag har inte skrattat så mycket på länge som jag gjorde inne i biltvätten, mamma skulle trycka in koden på den lilla automaten som fanns där inne, men hon hade inte sett den utan tog och tröck in koden på andra knappar som tillhörde en atoumat för de som arbetar, haha det går inte att beskriva men det var oerhört roligt.

Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon igen, näst sista dagen innan påsklovet.

 PEACE AND LOVE AND GOODBYE♥

Sönderkörd

Heej, jag har lugnat ner mig från igår. Men ni måste medge att de är underbart när det går bra för något som man älskar?
Idag var jag uppe med tuppen, började klockan 8.30 och slutade 15.30, det gick lika bra som alltid men just nu är jag så jädrans trött så att jag inte ens kan beskriva med ord hur jag känner mig, vill bara lägga mig ner och sova en blund men det har jag jätte svårt för, brukar inte sova på dagarna.
Ikväll blir det att åka ner till macken och tvätta bilen, mamma ska besikta vår gula ssk pärla tidigt imorgon bitti så hon vill ha den ren och fin såklart. Sen blir det AndraAvenyn också, även det är en självklarhet för min del iallafall.

Nu blev jag jätte sugen på frukt helt plötsligt, åh mitt nya nyttigare liv, förut skulle jag sagt godis. haha

ha de så bra, jag är så lycklig, de måste vara vädret?

Ska göra om designen på bloggen lite senare idag om jag hinner också, visst denna är fin men den är lite tråkig just nu när det är vår och allt, vill ha lite färgglatt inte bara grått, puss

VI ÄR TILLBAKA

JAAA! Jag har aldrig varit gladare, ssk besegrade skabbiga AIK med 6-2 uppe på hovet, nu är vi klara för elitserien igen, åhh jag är så lycklig, detta räddade hela min vecka, självklart var jag och Veronica där, jag blev bjuden av henne tack syrran<3 Satt också med Jenna och Andreas och hans brur.
SSK SSK SSK SSK SSK JAG ÄLSKAR ER ♥

Sista matchen är på torsdag hemma mot leksand, de spelar ingen roll hur de går i den matchen för vi är ändå klara nu :D  Sorgligt att ishockeyn slutar nu bara, vad ska jag nu leva på? =´´(


PUSS SSK

syster<3


♥Jag älskar er alla på denna video♥


Finaly

Hej bloggen, ett inlägg på en hel vecka? ah inte bra inte, fast detta blir ju då det andra men det är för tok för lite eller har jag skaffat mig ett liv? haha jag vet inte, men jag tror nog det.  Jag tänker sammanfatta min helg lite för veckan har varit lugn och skön. I fredags så var det en skön hemma kväll hos pappa med grillat kebabkött och massor med goda grönsaker som vi naturligtvis grillade. Kollade på Talang och bara myste. Var helt slut efter en vecka med slit, men satte på Twillight på kvällen/natten, det var så länge sen jag såg den nu så de var dags igen, somnade i mitten av filmen men såg min favorit scen iallafall.

Lördag, HEJ SOMMAR. Oj vilken dag det var, gick ut direkt efter att jag ätit frukost och solade som en tok, Moa var redan uppe och även hon solade på studsmattan. Vi låg där i tunna byxor och linne och stekte. Farmor kom upp och hälsade på ,sedan även Faster och min kusin Elina. Vi var ute i drygt 3-4 timmar, skönt. Moa var helt röd i ansiktet, Elina ville åka moppe med mig så jag körde en runda med henne, första gången i år som jag satt på moppen, de kändes lite konstigt eftersom jag har kört så mycket bil nu.
Efter alla hade åkte så duschade jag och gjorde mig iordning, sen åkte vi in till stan och hämtade vevve, vi åt thaimat på "vår" thai resturang. Det smakade bra kan jag lova.
Efter det så blev vi avsläppta utanför mamma där hon och mormor väntade, vi åkte till scaniarinken där de gamla ssk:arna som vann sm guld 1985 spelade match mot djurgårdens lag 85, det var jätte roligt, gamlingar haha, fast då är ju bara runt 40 år men ändå, dem spelade inte alls så bra, men det kan man ju förstå eftersom det var ca 25 år sedan som dem var i form. SSK och DIF möttes i finalen 85 och ssk vann, det var ssk:s senaste guld men nästa år kommer säkert ett till. haha. Men hur som helst så skulle DIF få chans att ta revanch nu 25 år senare och det gjorde dem också. Tyvärr men det var super kul och allt var ju bara lek.
Efter matchen så började festen, massor med människor, dans och dricka. Det var kul. Inte för att jag dansade särskilt mycket men det gjorde dem andra desto mer haha de var roligt att kolla på alla. ;)
Kom hem vid 24.00 kanske, bilder kommer senare.

Idag körde jag ut till pappa, vi ska snart äta sen åka in till stan, puss och kram.


Jag lever, jag lever faktiskt på riktigt

Hej bloggen, det var ett tag sen nu, förlåt. Sist jag skrev var i söndags om jag minns rätt men tiden har inte räckt till, det har varit full rulle i mitt liv dem senaste dagarna må jag säga. Jag tänkte sammanfatta lite kort om varje dag:
Måndag: Veronica och jag åkte till västerås på borta resa och kollade på när ssk spelade match, det var super roligt, Veronica bjöd mig på resan, så sööt älskar dig <3 vi hade trevligt, var inte jätte roligt folk med men träffade andreas och de gänget, synd att vi inte åkte samma buss bara, dem satt i "fyllebussen" och vi i den andra lite mer lugnare haha. Men det bästa av allt var att ssk vann över västerås med 4-1 wioooooo, fan vad glada vi blev, vi kom hem vid midnatt någongång. Amazing day.

Tisdag: Trött efter resan men ingen vila här inte, upp tidigt och jobba, slutade halv 3 för utvecklingssamtal med Anders och mamma, gick precis som alla andra gånger. Inget speciellt nytt, vart extra glad över mitt MVG i fritidensbetydelse för där hade jag ingen aning om vad jag skulle få för betyg så lite stolt där. Sen körde jag lite bil med mamma bara en kort stund dock, tog en fika med Moa och Anne på nancy´s sen hem till pappa. Var ute och körde ännu mer med Anne. Gick bra.

Idag onsdag: Var tröttare än vanligt men efter 30 minuter efter klockan ringde först agången så kom jag upp tillslut. Åkte in och jobbade med sötungarna som jag bara vill äta upp. Slutade halv 4, då åkte vi upp till biltema och handlade lite bildelar sedan blev det onyttigheter från mc´donalds men jag är duktig ändå för jag har inte ätit godis på hela veckan, ska inte äta på vardagar. Skjussade av Vevve och Moa på teatern sen åkte vi ut till enhörna en snabbis innan jag och Anne snart skulle vända om och åka in till stan igen för att kolla på Telge basket damernas match som var gratis idag, det var jätte kul, jag körde in dit och även hem.

Idag är det ju också 1 april, dvs lurdagen haha. Åh vad jag älskar denna dag. Har lurat en massa trögskallar haha nej då förlåt mig men det har faktiskt varit kul men har inte blivit lurad själv,eller jo kanske lite men jag är för smart för att gå på dem :P
Älskar frasen:
"April april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill"

Nu ska jag sova, ska redan ta 07.13 bussen imorgon, suck. Godnatt vänner:-*