Morsdag

Idag blir det att fira mors dag, ska snart åka in till stan för att träffa den bästa mamman i hela världen. Hon är bäst på allt och jag älskar henne otroligt mycket ♥
Vi ska äta smörgåstårta och sedan ska vi alla åka upp till Tumba, där är det bilbingo och eftersom att det är morsdag och jag vill vara med min mamma så följer jag självklart med :D

Jag hoppas ni alla får en bra dag och att ni tar hand om era morsor idag ;)



SUNSHINE

Nu har jag vart fruktansvärt dåligt på att uppdatera igen, förlåt bloggen, vet att du saknat mig men jag ska skärpa mig.

Denna dag har bestått av Sol, glädje och ännu mera glädje.
Dagen började med att jag och Moa åkte in till stan imorse, vi mötte Mamma, Mormor och Veronica, Veronica har namnsdag <3 Grattis gumman. Vi gick upp till  rese byrån så nu har vi bokat en resa till Kreta den 12 juni, spanien resan vart inställd pga att det var så några som anmält sig så nu åker vi till mitt dröm land Grekland istället, har alltid velat åkt dit, och nu flyger vi också. Jag längtar, längtar, längtar. ;D

Vi åkte ner och spelade minigolf allihopa, efter det så satte vi oss och fikade och gav vevve presenter och spelade kubb ;) det var oerhört roligt. Tack för en super rolig dag där. Mamma vann minigolfen, Moa 2:a Jag 3:a, Vevve 4:a och sedan mormor på 5:e plats.

Pappa och Anne kom och hämtade oss där sedan, vi åt mat och sen åkte vi ner till båten, var ute och seglade i ca 2 timmar, första gången för i år, skit mysigt. Satt där i solen och bara gled på vågorna (och messade ganska mycket) Det kallar jag livskvalitét.

ROBINSON VAR SKANDAL, hur faaan kan hon gå och vinna som inte gjort ett piss, aaaaa vad arg jag vart. JARMO är bäst!!!!! Hon av alla? usch, ingen kan säga att hon var en värdig vinnare för då vet man inte vad en äkta robinson är för något.
Nej usch.

Imorgon är det Morsdag <3 jag ska fira min kära mor på bästa sätt.
puss


Tjolahopp

Hej hej, nu sitter jag i skolan, vi börjar 9.05 men fick skjuss in imorse så passade på att åka med in tidigare.

Igår skrev jag ingenting kom jag på, tiden fanns inte riktigt till. Men gårdagen var jätte bra, jag var glad hela dagen. Allt kändes så skönt, att vara klar med nästan allt i skolan osv.  På tal om skolan så var gårdagens skoldag väldigt kort, började halv 12 och slutade i princip kvart över 1 eller något sånt, men var tvungen att stanna här till halv 3 för att vi skulle ha vårt avslutande sorg möte. Efter det så kom Anne och hämtade mig, jag körde ifrån skolan ner till stan där vi åt på nancy´s sen åkte vi ut till enhörna, Farmor och Elina kom upp och hälsade på oss en stund, farmor hade bakat kubbar och sen hade hon med sig en film till mig och ett par MC stövlar som vi ska ha sen till bågen.
Vid halv åtta åkte vi in till stan för att hämta Veronica och Moa från teatern.
På kvällen gjorde jag inte så mycket, kollade på tv, "en skräddarsydd lilla syster" och så satt jag vid datorn ett tag.

det var väl min dag i små drag.

Idag blir det att leka med sara, Andreas och Rikard.

Höres ikväll.
Angelica



SKOLBILD- KUL...

Homeee

Fyfyfyfyfy, när jag kom hem från skolan så åt vi mat. sen dess har jag pluggat igen, fått klart två uppgifter. Nu orkar jag verkligen inte mera. Mår skit dåligt över det här. Känner att hela kroppen tar stryk, yr i huvudet, skakis, illamående, andningsvårigheter och en massa mera. Nu får det räcka, jag är så jävla trött.

Men nu har jag bara 3 saker kvar att göra och två av dem gör jag klart imorgon, kanske en idag.


Bläääääää jag hatar det häääär


Mycket plugg rubriker nu

Hej, sitter i skogen nu? nej skolan skulle jag skriva men min hjärna verkade hacka eller något.
Har Hälsopadagogik, har gjort en uppgift på 3 sidor under lektionstid, jag är STOLT.
Nu fick jag en till uppgift som ska handla om en världsorganisation, jag ska ta Rädda Barnen, ska fördjupa mig i det och skriva ner massa fakta. Men men, Angelica Bit ihop, du klarar det.

2 lektioner kvar sen är det hem som gäller, jag är glad för jag övertalade pappa till att vi ska äta spaggeti och köttfärssås. LÄNGTAR. Matvrak

Ikväll lär de bli plugg igen. Måste skriva klart en uppgift i förskola,skola och fritidshems kursen. Sen är det en samhälle uppgift som ska in snart också, måste intervjua två personer om klimatförändringar.

Jag längtar till 3 JUNI- Sommarlov.♥

Här är en härlig skolbild :


Pluggis? JAAAA

Skolan gick okej, fast var ingen höjdar dag direkt. Pappa hämtade mig, åkte till mamma och packade ihop min väska och alla kläder, ut till enhörna där vi åt mat sen dess har jag BARA pluggat, hör och häpna, från klockan 18.00 till 22.30. Och det roliga var att jag inte har tröttnat på min uppgift. Den var så himla rolig och jag var motiverad. Handlade om aktiviteter med funktionshinder, jag älskar det. Nu blev det 6 sidor och jag nöjer mig.
Hoppas innerligt att skoldagen blir bättre imorgon.


Stress

Hej, har ingen lust att skriva men känner mig tvungen vilket inte alls är bra. Men men, idag var det loppis uppe på torekällberget, där stod vi och sålde, Mamma, mormor, jag. Veronica och Moa var där ett litet tag innan dem skulle till sin teater. Det gick riktigt bra att sälja idag iallafall :) mycket folk, många köpare, mycket pengar. En sak som inte var så bra var att jag har bränt mig av solen, hela nacken och bröstet och kinderna är röda, gah vi satt där uppe i nästan 7 timmar så kanske inte var så konstigt, men skulle tagit med mig solkräm. Ett stortmisstag.
Sofie och Lotta stod där uppe och sålde också, det gick bra för dem också :) Och jag fick träffa sara och elina :D sötisen
När vi skulle åka hem så trängde jag och mormor ihop oss i framsätet haha, måste sätt roligt ut, om vi nu syntes av alla säckar och påsar? Vi köpte med oss mat hem, kebabpizza gott som fan. Sen monterade vi ner min säng som ska säljas så nu blir det att sova på madrass tills flytten men de blir bara roligt.

Jag började få panik över min svenska läxa som ska in imorgon, mådde inte alls bra när jag inte kunde göra den pga av att mina pepper var borta, men så erbjud min kära vän Tina mig att få komma till henne för att plugga. Så jag åkte dit vid 20.00 och kom hem nu vid 22.30, jag fick ändå  mycket gjort och är nöjd.
Tack Tack Tack Tina, jag behövde verkligen komma bort från all stress ett litet tag.

Vänskap för mig är när en vän ser vad den andra behöver för att må bättre utan att den ska behöva säga något.

Dagen har som sagt varit mest positiv men sen lite stress och brännskador (haha) och trötthet.

/ Angelica

Innanför och utanför

Nu är jag hemma igen, teatern var jätte bra och Vevve och Moa var super duktiga, tyckte om pjäsen eftersom man får tänka till lite. Det mesta var jätte bra gjort:) duktigt. Det var mycket folk och det roliga var att de kom folk som hade hört om pjäsen på radion imorse när Moa reklamerade den hihi. Hela familjen har fått jätte många sms idag: "Var din lillasyster med på P4 imorse?", "Din dotter var med hörde jag, gud vad roligt" osv.
Tina kom ner och kollade på teatern också, det var roligt att du ville komma. Sen var Uffe, Karin, Mormor, Mamma och jag såklart där. Pappa och Anne och farmor ska kolla imorgon.

Jag tog lite kort som jag ska bjuda på:





JAG ÄLSKAR ER OCH JAG ÄR DEN STOLTASTE SYSTERN♥

Solbre

Hello people. Idag är en bra dag. Vaknade av att alla skrek av glädje, Moa hade kommit fram på Ring så spelar vi på P4. Jag skyndade mig upp för att höra, dem skulle ringa upp om hon blev utagen, men dem ringde inte och vi blev jätte besvikna, men så helt plötsligt så ringde dem till henne och hon fick vara med i radio och tävla :D Min sötnos var så söt när hon pratade och hon svarade rätt på frågan och vann en valfri Cd skiva, sen fick hon önska en låt som skulle spelas då valde hon Abba- super trouper eftersom den ska hon och Nelly sjunga på talangjakten. Åhh min lillasyster är BÄST. 11 år och Coolast i världen. Det är väl meningen att jag ska vara hennes förebild men hon är fan min haha.

Efter det så åkte vi till stan, åt mat innan Veronica och Moa skulle gå till teatern :) Vi andra fortsatte gå en stund. Sen åkte vi ut till Maxi och Coop för att köpa blommor till systra mi. Nu är vi hemma, kom en kvinna som köpte vårt bord förut, skönt.
Jag kom nyss in från en lång promenad med Bebis, skönt var det och som Camilla skrev i sin blogg så är det massa tussar som flyger runt i luften, ser ut som om det snöar haha.

Snart ska vi åka ner till Saga för att gå  på teater premiären. LYCKA TILL VERONICA & MOA ♥


Fredag

Idag gick jag upp tidigt, 08.30 var klockan jag, mamma och mormor skjussade ut veronica till gymmet och jag följde med dem ner på stan, på bingon. Efter det så gick vi på stan ett tag, Veronica kom ner när hon tränat klart, hon och jag gick runt och kollade på lite kläder när vi kom in på HM så trodde vi båda att vi skulle spy, det stank BAJS i hela butiken, VUXENBAJS. usch och fy. Vet fan inte vad som hade hänt där inne, haha.
Vi åt på Nancy´s skagenröra smörgås in my ♥
Hemma åt vi "svartkött" jag lagade det faktiskt, gott var det. Mamma och jag åkte till Hölö och därifrån långt ut i skogen till något som hette Dal (?) Moa och hennes bästa vän och hennes mamma var där, dem har en ur mysig sommarstuga där som de har varit i ett tag.Så vi hämtade hela drösen och åkte tillbaka in till stan, jag körde till Hölö.
Nu sitter drösen inne och kollar på tv, om tjugo minuter börjar talang.
Imorgon har Veronica och Moa premiär med sin teaterpjäs nere på saga. Så det ska vi gå och kolla på såklart :D ska nog köpa två rosor först.


Varje gång du stiger, faller du lika fort igen.



GODKVÄLL

Jag skriver alltid på kvällarna har jag märkt men har inte tid på dagarna känns det som, idag har det varit en lugn fast ändå en jobbig dag. Har rensat och packat i mitt rum hela dagen känns det som. Men nu har jag inte så mycket kvar och det är skönt. Men de känns samtidigt så tomt här inne nu, man bara väntar på att flytta. Men innan dess så är det spanien resan, 3 veckor kvar bara.
      Jag och Veronica drog iväg en snabbis för att träffa Anne på förmiddagen, vi åkte och hämtade bilen som stod kvar hos Christer sen åkte vi ut till skopunkten där jag köpte mina fina gladiator sandaler som jag visade i tidigare inlägget. Jag är glad :D Anne köpte också ett par. Vi tog en glass på IcaMaxi och sen åkte vi hem igen. Vi har kollat på tv lite eller jag kollade på: Hjälp jag är med i en japansk tv show, det är så sjukt så de blir roligt :), skönt att Anna book åkte. Och sen kollade vi på Bonde söker fru.

Veronica och jag spelade kort nyss, vi spelade alla fyra men spelade bara Casino och Vänd 8, resten får vi ta imorgon, :)

Här kömmer lite bilder från igår:
Pappa och Anne.Faster kicki och farmor
Folk
Christer


Tog mer bilder med pappas kamera men dem kanske kommer senare :)

Pusspuss

50 årsfest

Hej mitt i natten, jag kom nyss hem från Christers 50 årsfest, det var roligt, trevligt med mycket folk. Några fick dock lite för mycket av de goda i slutet men men. haha. Jag skriver mer imorgon, eller de blir ju idag fast på dagen eller ja ni fattar ? Bilder kommer även då.

Imorgon blir dem här mina <3

Puss och kram ät en banan.

Tisdag

Nu är denna skolvecka avklarad, lediga tills på måndag, 5 hela lediga dagar, skönt. Skolan gick bra, vi redovisade vårt projektarbete och det gick bra, vi var duktiga tjejer:)
Jag satt kvar en timma efter att vi hade slutat för att göra klart en Apu uppgift i Hälsopedagogik. Skrev 3 data skrivna sidor men är inte helt nöjd med arbetet, jag fick stressa på slutet för att åka med Andreas och Rikard men nu är det iallafall inlämnat och det är bra det.

Nere på station stötte jag på Elin, vi bestämde oss att promenera hem. Det var riktigt roligt och skönt att prata med henne om allt mellan himmel och jord. :)

Hemma åt vi matjesill med färskpotatis och ikea köttbullar. Mums, till efterätt blev det jordgubbar och vispgrädde, mumma. Vi skjussade ner Moa och Vevve ner till teatern, dem har snart uppvisning så de måste träna stenhårt, jag och mamma åkte ut till IcaMaxi för att hämta banankartonger till flytten, sen åkte vi en sväng förbi mormor där vi fikade, sen hämtade vi syrrorna igen. Jag körde hela tiden. Hemma så har jag mest fixat musik in i datan och ut i från datorn. Har alla eurovision songcontest låter inne på datorn nu, mamma köpte skivan idag :) wiii

Just nu ligger jag i min stora säng och kollar på Nell-en film, moa ligger bredvid mig, hon ville sova här inatt, hon sover, min sötnos.

Godnatt.

Tänkte lägga in bilderna från ångbåtsbryggan som jag lovade för ett x antal dagar sedan.


Skoldag

Hejhopp, idag var det skola igen då, vi går bara måndag-tisdag och under dessa dagar så ska vi arbeta med miniprojekt. I min grupp så blev det: Angelica, Nina, Sandra, Jessica och Ida. Vårt arbete handlar om naturen men de hade ju varit bra om vi hade kunnat spara vårt arbete som nu inte gick, suck suck suck men det är bara att bita i det sura äpplet och göra om skiten imorgon för 3 gången.

Efter skolan så kom mamma och hämtade mig, vi åkte till sjukhuset för att mamma skulle hämta en sak sen åkte vi till ett annat ställe för att hon skulle ta spruta. Jag körde hem därifrån, hemma var jag så jävla trött så efter maten så blev det en lång powernap, 2 timmar sov jag. Men hade en sådan fruktansvärd huvudvärk som nu är borta. Sov inte särskilt bra inatt heller.

Imorgon är det skola igen, sovmorgon till klockan 10.00, skönt sen är vi lediga i hundra år(I wish) Nej men i 5 dagar iallafall. Alltid något.

Om 3 veckor och 3 dagar åker jag till Spanien.
Om 2 veckor och 2 dagar är det skolavslutning.

 Förra sommaren

Lördag

Vaknade imorse av att jag inte alls mådde särskilt bra, hade feber och var genomförskyld, inte roligt alls, jag som skulle åka och gratta Lotta eftersom det är hennes 18 årsdag idag, grattis. Men orkade inte, vill inte heller smitta ner folk som är där. Så istället så blev det en hemma dag, det ända jag har gjort idag är att följt med och handlat lite sen ut till pappa, fast han är inte här, han jobbar kväll så det är bara jag, Moa och Anne.
Nu ska vi snart äta Tacos :* ILÖVE IT. Sen klockan 21 så är det Eurovisions songcontest :D:D HEJA SVERIGE!!!!!!!

Ha det så bra, hörs kanske senare.

Juste: Igår hade jag namnsdag, så av min söta familj fick jag ett par trosor(skitfina), mascara, Sminkväska, Läppglans, Örhängen x2 och 100 kronor. <3



FÖRLÅT VEVVE MEN JAG ÄLSKAR DIG ♥

RixFm

RixFm festivalen var riktigt rolig igår, kanske inte den bästa musiken hela tiden och lite sådär dåligt drag men annars var det skit roligt. Åkte med Camilla, Vevve, Sara, Isabella, Andreas och Rikard, Rikard försvann dock någonstans sen. Vi åt mat innan i kungshallen, mums. Sen gick vi bort till kungsträdgården där massa folk fanns, vi stod ändå rätt långt fram. Essias kom förbi en stund. E.M.D, Måns Zelmerlöw, H.E.A.T och Sarah dawn finer och Snow patrol var några av dem som var där. Vi träffade Tina och Tobias där uppe och sen massa andra när vi skulle dra hem, Maria P och hennes vän.
Jag, Vevve och Sara åkte hem med 22.42 tåget, vi kom hem vid halv 12, Sara sov hos mig. Okej kväll iallafall :)

Pic:

Träffade den vackra Sanna Nielsen

Hon är verkligen trevlig och ursnygg!

Tack för gårdagen ni som gjorde den minnesvärd <3

Pluggis

Fan vad trött jag är nu, har suttit och pluggat på samma uppgift i 4 timmar, nu är den klar och det blev 6 sidor. Men känns som om hela kvällen bara sprang förbi, hade på Eurovisions songcontest i bakgrunden men kunde inte alls vara så fokuserad, fast jag vet att Danmark var bäst <3

Gårdagen var skit bra, sov hos Sara, hade kul, Andreas var där, vi åt mat hade allmänt trevligt osv. Idag har vi intervjuat folk. Den uppgiften jag just blev klar med. jobbigt.

Imorgon blir det kul, Idrott som jag längtat efter och sen blir det RixFm med dem bästa.

Jag shoppade lite på stan igår och idag, lägger in bilder sen. Jeansleggins från Veromoda och ett par bad shorts från blend.

En bild från NU.

Gårdagen

Hej hej, sitter i skolan nu, Anders kom när som helst så ska vi ha samhälle. Jag skrev aldrig något igår, fanns varken ork eller tid. Skolan gick bra, sen hade vi sorgmötet som gick bra fast det var oerhört jobbigt. det tyckte nog dem flesta, fast det var skönt på samma gång.
När det var slut så åkte vi ut till farmor och farfar, vi var bjudna på middag. Mina fastrar och min ena kusin var där också.
När vi kom hem så kollade jag på Eurovision songcontest, semifinalen. Vi tog en sväng ner till ångbåtsbryggan också. Jag älskar de, tog massa fina bilder som troligtvis kommer upp här snart.

Nu börjar vi strax, idag blir det hem till Sara i vagnhärad med henne och Andreas. Roligt :)

Hörs senare.

Min plugg musik <3


plugghäst

Idag är det då måndag, skoldagen gick bra, fast kändes segt att komma tillbaka, trevligt att träffa folk igen iallafall :) Men känns ändå som om jag hellre hade stannat och sluppit spydiga kommentarer och andra barnsligheter. Det bästa idag var nog att träffa Camilla igen iallafall, saknat ihjäl mig, vi har bara setts 1 gång under praktiken :O, nu känns det bra igen, hon och jag<3
Fick tillbaka massa gamla skolarbeten idag:
Svenska referat: +
Samhälle: VG
Samhälle: G + stjärna i kanten
Natur och friluftsliv: VG+

Nöjd :)

Nu ikväll har jag bara pluggat, nu är jag stolt över mig själv, har gjort klart fritidens betydelse uppfiften nu som ska lämnas in imorgon. Det blev bra och jag klarade av det. imorgon blir det en till uppgift.
Jag klarade av att plugga utan att vara inne på massa andra sidor, de ända jag gjorde var att prata med rebecca på msn, men de är bara skönt. Vi satt både och pluggade på samma uppgift. Hoppas de gick bra för dig :)

Nu ska jag snart sova tror jag, ska satsa stenhårt dem kommande veckorna.

Juste, idag berättade Laila att hon ska sluta nu till sommaren :( fan, hon skulle ju gå i pension när vi tar studenten. Bästa läraren ju. Åh men men det blir skönt för henne och det gläds jag av.

Kommande veckor känns ljusa :)

Nästa vecka:

Måndag: Projektdag
Tisdag: Projektdag
Onsdag: Ledig
Torsdag: Ledig
Fredag: Ledig

3 Juni: Avslutning plus mys med klassen, kanske på resturang eller liknande (?)
4 juni:Jag camilla och Kima ska vara servitriser på 3:ornas studentmiddag.
5 juni: Student, sofie går ut. :)

Nu på fredag: RixFm festivalen.
Nu på lördag: Hem till Lotta, hon fyller 18 :)

Puss




Söndag, premiär

Godkväll, klockan är mycket och sängen skriker efter mig, imorgon blir det upp tidigt, skolan börjar. Tänkte åka dit tidigare för att plugga, Jag VILL plugga. Det ligger en hel del ironi över det men Tina har fått mig att försöka tänka på att jag ska intala mig själv att jag VILL och inte att jag MÅSTE., Det ligger nog någonting i det.

Men nu till dagen, den har varit skön och rolig, började med att rensa källaren, nu är vi klara med den, känns skönt. Roligt att gå igenom saker och hitta bilder från när man gick i lågstadiet och uppåt. Väcker underbara minnen från den enkla tiden. Alla teckningar man gjort under åren och sina texter man har skrivit. Sparade en del av det, det är alltid kul att kolla tillbaka när man blir äldre. (hittade pepparkakor från -99 i en låda, hahahhahahah, vem vill smaka?)

Jag och mina systrar fick skjuss av mamma till Mimos i västergård, där åt vi mat, jag åt den goda Spagetthi Carbonara medans snyggingarna åt pizza. När vi satt där fick jag idén om att vi kunde åka och spela minigolf efter maten, vi ringde Uffe och frågade om han ville följa med och de ville han. Så vi åkte dit, det var första gången för i år men det gick hyffsat bra iallafall, fast kändes att det var ovant. Moa och jag kom på delat första plats på 52 och veronica 2 på 58 poäng. Uffe bjöd på glass efter sen skjussade han hem oss.
      När mamma kom hem så åkte vi ut till pappa, jag körde ut till enhörna.
Nu sitter jag här och dricker vanilj tee och myser, men som sagt måste sova nu.

Godnatt

Lördag

Känner att jag måste ta igen de dagar som jag missat, vet inte vad som hänt men har inte haft tid och ork till att skriva.
Men gårdagen var bra, jag träffade Mattias vid 12 och var med han fram tills 16.00 ungefär. Sen mötte jag upp mina kära systrar på stan, dem hade varit på teater träning så jag väntade på dem, jag köpte med mig kebeb från kebabhouse eftersom dem andra redan ätit. Hemma så gjorde vi inte särskilt mycket, kollade på robinsson :) I love it.
Var väldigt trött så somnade ovanligt tidigt, fick ett telefonsamtal av pappa vid 23.30 som jag knappt minns haha. Så trött var jag.

Lördagen Outfit:





Lite wirdo, men va fan, man måste bjuda på sig själv ibland, vem skulle jag annars vara? ;)

Last day on the dagis

I fredags så var det som sagt sista dagen på min underbara praktik plats. Skulle verkligen göra allt i världen för att få stanna kvar. Men livet är grymt och så här är de ibland. Jag hade köpt Chokladkakor till fröknarna och 2 leksaker till avdelningen som verkligen uppskattades av barnen, 1 kort och kladdkakor ställde jag i personalrummet, lotta hade bakat mockarutor :) hon är så duktig på sånt hon. När min lilla flicka kom på morgonen så hade hon och mamman med sig en blomma till mig med ett sött kort i, då började tårkanalerna öppna sig, gud så rörd jag blev, vill ta hem henne och behålla henne. hihi, men ska vara barnvakt åt henne sen så det är skönt. Av fröknarna fick jag också en blomma, rosor med ett sött kort även där.
Jag fick sluta klockan 3 men kom inte därifrån förs kvart i 4, ville verkligen inte sluta.
Och trot om du vill eller inte men jag kommer sakna att byta blöjor, till och med bajsblöjor :(

Här är lite bilder på mina blommor:


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Onsdag 6/5

Idag var en bra dag på dagis, Jag vill STANNA. Jag trivs så bra. Hade iallafall avslutningsmöte med Eva idag, vi kom fram till att dem har nått upp till mina förväntningar och jag har nått upp till deras, vilket resulterade med högsta betyg för min del. Så jag är nöjd över att dem är nöjda med mig.

När jag kom hem så lagade vi mat och sedan skjussade ner Moa till Teatern, Vevve var redan där eftersom hon hade vart nere på Mc´donalds där hon ska jobba i sommar. Kul att hon fixat jobb. Mamma och jag åkte ut till IcaMaxi och hämtade banankartonger till flytten, där träffade vi på Uffe som följe med oss hem och hjälpte till med en del saker och fikade. 

Jag kände att jag verkligen skulle behöva plugga idag, men nej idag var jag inte lika duktig som igår. Det får bli imorgon istället. Jag lovar mig själv det. 

Nu är jag trött och känner mig lite delad över vissa saker.  


Tisdag 5/5

Det var ett tag sedan jag skrev nu, har hänt så mycket så orkar inte gå in på allt, men de mesta har iallafall varit bra.
Idag var det jobb på dagiset, 3 dagar kvar nu och jag vill verkligen inte tillbaka till skolan, hade sorg gruppen idag så fick gå ifrån tidigare. När jag kom in i skolan fick jag ångest känslor, vill verkligen inte tillbaks, skulle lätt kunna börja jobba på än gång nu. Alla andra tycker att det ska bli skönt, inte jag.

Dagen vart lång, kom inte hem förs klockan 18.oo, åkte ut till maxi gjorde jag för att köpa mat till mig. När jag kom hem började jag få lite lätt panik över att jag inte hade börjat plugga någonting, så vid 21.00 chockerade jag mig själv, jag gjorde klart en uppgift, det var lätt och tog inte alls så mycket kraft. Nu känns allt mycket lättare. jag har iallafall kommit igång nu. :)


Jag och systra mi <3



_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

I like you more and more.


Lördag 2 april

Hejsan, denna dag har erbjudit sol i stora lass, Jag, Moa och Anne åkte ut till Bommersvik och la oss och solade på ett berg där, jag älskar det stället, det är verkligen jätte fint där ute kan jag lova. En kort tid efter vi hade anlänt så kom Mamma, Veronica och Mormor och lilla Bebis dit och överraskade oss. En härlig dag med gott sällskap och på kvällen blev det Thaimat, så gott.

Imorgon ska vi lägga ner båten, jag längtar ihjäl mig. Ska följe med Pappa redan vid 9 för att åka ner till båtklubben. Jag älskar SJÖN och NATUREN, det är den bästa medicinen♥

Nu tänkte jag bjuda på lite bilder från idag, så enjoy.



och sen blev de thai käk


 haha den var söt.

ha de.

Bilder från valborg


Pappa är nyvaken klockan 07.00 på sin dag.

Mamma skulle upp på Jennies 40 årsfest i märsta,  hon var skit snygg (L)

smörgåstårta<3

smaskigt

öppnar paket

folk

ackis + pappa

Vevve och jag tog moppen och drog till brasan <3

Fire

Vevve vann en lasse åberg handduk

me

fint fyrverkeri




avslutar med snyggingen <3