Tråkigt

Hade skrivit ett inlägg imorse men glömde att publicera det så när jag kom hem var jag redan utloggad och inlägget hade gått upp i rök... jaja idag hade jag lektion på Tom Tit, gick en promenad ner imorse. Slutade 12.00 och det var skönt. Tog bussen hem, hann inte vara hemma så länge. Tog med Bebis och mötte mormor, vi gick till bårstabergen där vi mötte mamma. Skjussade av mormor och mamma och sen åkte jag till stan för ett ärende. Ut till apoteket vid ica maxi och sen hem. Fått lönespecifikationer från tre håll så blir en fin lön imorgon. Ja, de här har varit min dag än så länge.

Ikväll blir det hockey, är inte alls sugen men måste.

Dagens
+ Lönen är snart på ingång
- Känner mig deppig


Långdraget

Nej nu börjar jag bli grymt irriterad på min förkylning, varför ger den aldrig upp? I ca tre veckors tid har jag gått runt mer eller mindre och varit "sjuk". Tyvärr är jag en sådan person som inte ofta blir väldigt sjuk och måste vara hemma ett par dagar och sen är det bra, utan jag blir halvsjuk och går och drar på skiten hur länge som helst. Det som stör mig nu är att jag vill börja träna och börja mitt nyttiga liv som jag verkligen vill leva men problemet är att jag inte vågar. Jag är så rädd att jag ska ta ut mig för mycket och ramla ihop, tänker nog för mycket på Maja och allt med hennes hjärta. Jaja jag hoppas att jag snart blir prima :)

Jag ska alldeles snart åka iväg och jobba i vagnhärad, sista kvällen denna vecka. Jag kanske borde ta det lite lugnare såhär i veckorna men har som ni vet så svårt att säga nej. Men det är skönt att ha dem här arbetsdagarna gjorda så kan man fokusera på endast skolan.

Jag längtar till helgen. Varför?
1. Min älskade Veronica kommer hem från Thailand :D
2. Jag får mysa med min familj
3. Jag vill gosa ihjäl mig med min pojke

Nu ska jag tvätta håret innan jag far, ha en bra "lill-lördag"

Pussen


Suprise

Trodde inte att denna dag skulle bli mycket bättre men där hade jag fel,fel,fel. Kommer snart få nattbesök av min bebi ♥

Skolan var rolig idag, åkte in till 13.15 för att ha matematikdidaktik. Ärligt talat trodde jag att vi skulle få sitta och räkna en massa tal men till min förtjusning gjorde vi fiskar istället med glyfer som också tillhör matte men som man inte direkt tänker på är matematik. Roligt var det iallafall och att det var en kort dag skadade inte direkt.

Nej nu ska jag ta och massera min älskade mamma som behöver lite omvårdnad och äta lite glass på det ;)

Carpe Diem

Jag kom precis in efter att ha gått en halvlång promenad med Bebis runt området. När vi kom tillbaka till vårt hus ställde jag mig intill husväggen och njöt av det härliga solljuset denna vackra dag erbjuder. Bebis rullade sig i snön och satt sig mitt i en snödriva upplyst av solen, han njöt också.

Det här måste vara att FÅNGA DAGEN!


Och nu blev jag överlycklig :D Brevbäraren var nyss här och ner i brevlådan slank de ner ett brev från Christina, ett vykort och två underbart fina bilder på min Andreas när han var yngre ♥

Det här måste vara min dag! :D


Sjukling

Har under ett par dagar känt mig lite småsjuk och idag har det verkligen brytit ut på alla möjliga vis. Det började med att jag åkte till TomTits med klassen för att ha kemilabb. Jag kände på förmiddagen hur magen började bråka, ni vet sådär när de känns som en karusell inuti magen? Men tänkte väl inte så mycket mer på det. Sedan var det dags för lunch och jag och Kima gick till thaimaten och åt mat, red chili curry och det var droppen för min mage. Jag fick världens magknip och kunde knappt gå eller andas. Väl tillbaka på tom tits fick jag kasta mig in på en toalett och så ...... aa ni fattar. Mamma fick hämta mig och sen vi kom hem har jag bara legat i min säng, sovit och kollat på film. Magen känns bättre nu men har istället very myche huvudvärk och känner mig febrig. Jag tycker inte om att vara sjuk, blir världens mest icke självständiga person då :(

Nej nu hoppas jag på bättringsvägar :)


Juste tusan, jag måste ju skriva om min underbara alla hjärtans dag och dagen innan det, alltså den 13 feb. Jag och min andra hälft firade 4 månader i söndags. Jag blev bjuden på mat i Stockholm och bio efter det, hur charmigt är det inte? <3 lovelovelove.
Igår på alla hjärtans dag firade jag med Mamma, mormor, Moa och Andreas. Vi fikade och gav varandra lite kärleksgåvor. Fick världens finaste saker av alla :D Älskar er alla.

Önskar jag hade min gubbe hos mig här nu :(

Veronica är i Thailand :D 30 plus och vi har nästan 30 minus, fykatten men jag glädjs för hennes skull :D

Oj vilken osammanhängande text det blev helt plötsligt meeeeeen jag är ju sjuk så ;)

PUSS eller nej KRAM blir det :D


Onsdag

Jag sitter hemma hos Andreas just nu. Sov här inatt eftersom eftersom jag är "ledig" idag eller vi har läsdag rättare sagt. Min älskling åkte till skolan vid 9 imorse men jag fick sova vidare, rätt länge dessutom. Nu sitter jag här och ska alldeles strax sminka mig för att bege mig hemåt till gamla Södertälje igen. Ska träffa Camilla på stan och sen far vi troligtvis hem till mig. Ska vara med Moa ikväll för mamma är bortbjuden och veronica ska på innebandy med hennas Andreas.

Jag ska sätta mig och plugga på tåget, för första gången på länge känns det kul att plugga igen :D

Jag hoppas ni alla får en trevlig onsdag så hörs vi kanske senare ikväll eller imorgon!

Pussen




Haha

Jag blir så fruktansvärt arg på mig själv över att jag är en kass bloggare. Jag vill skriva varje dag men varför gör jag inte det? Skulla kunna skriva att jag inte har tid men det stämmer inte alltid för det har jag. Jag skriver oftast på kvällar och då är problemet att jag är super trött. Ganska ofta händer det att jag loggar in på blogg.se och tänker slänga in ett inlägg men då kommer de ofta en röst inom mig som säger något i stil med "Nej Angelica, du orkar inte idag" Och det värsta är att jag brukar lyssna på den tjuriga rösten. Men jag ska försöka att vara stark och inte falla så mycket för "grupptrycket". Jag ska bli en stark bloggare :D (trot eller ej men jag är inte schitzofren)

Idag är det söndag och jag vet inte vad jag ska göra idag. Skjussade Andreas till tåget imorse, han skulle träffa sin syster för att kolla på lägenhetsvisningar åt sina föräldrar :) Hoppas dem är fina!
Mamma pratar om att åka ner till stan eller någon annanstans så jag får se om jag följer med. Skönt att ta sig ut.
Funderade på att åka iväg och träna ikväll men det fanns inga pass som passade mig så får vänta till tisdag.

Igår var jag och Andreas och kollade på hockey på hovet tillsammans med Veronica och hennes Andreas. Tyvärr vann inte ssk men vi är fortfarande kvar på slutspelsplats :D Efter matchen åkte vi alla hem till mamma och kollade på melodifestivalen och åt räkmackor, mummmmmaaaa.

Juste, Andreas och jag har ju varit på kryssning också :) Det var super mysigt. Vi åt jätte god mat och dansade lite. Kärlek♥

Puss och kram