Favvotjejen



Tänkte pigga upp min blogg och ge den ett litet ansiktslyft, vad är då bättre än att lägga upp en vacker bild på min älskade sötnos som jag saknar som bara den.

PL for life ♥

 

 


kräfträka

Hahahaha

Kräftis, here we go

and this time,my partyyyyy timeeeee





Booring

Min dag har varit rätt booring, har inte gjort så mycket överhuvudtaget. Hade behövt tagit mig ner till stan för att uträtta lite ärenden på banken och lite annat men orkade verkligen inte. Är så seg idag men skyller på vädret och har i två dagar nu blivit jätte snurrig i bollen så fort jag reser mig upp, så en vilodag var väl välkommen.
Höjd punkten på dagen har iallafall varit min promenad med Rebecca :) Vi gick i ca en timma, upp runt hela västergård. Och sen pratade vi en massa om skolstarten som är på onsdag, vi båda två är nyfikna och lite små nervösa men tycker samtidigt att det ska bli GRYMT roligt. Glad över att vi ska gå i samma klass.

Har nyss ätit mat, och ikväll vet jag inte vad som händer, antingen blir det en fortsatt slö hemma kväll eller så pallrar jag mig ner på stan för att kolla på utomhusbion på marenplan. Får se.

Min helg kommer bli bäst :D

Puss


Long time ago



Igår hämtade jag upp Johanna och sen åkte vi ut till tvetaspåret och gick, efter att vi hade gått ett varv så ville vi gå ännu mer men spåren där ute var så dåligt markerade så vi stack till östertälje istället och gick i det motionsspåret. Det var härligt och väldigt kul att träffas. Både motion och massa prat :)

På eftermiddagen så åkte jag och Veronica ut till gnesta för att kolla på ssk:s träningsmach mot skellefteå AIK. Tyvärr förlorade ssk igen, jag är lite halvt skeptisk åt årets lag :/ men jag hoppas att dem repar sig och spelar ihop sig mer. Men hur som helst så hade vi super kul iallafall. På hemvägen körde vi skogsvägen till nykvarn och sen tvetavägen hem. Jag älskar att köra bil! :D


Bilder från igår :)


Mot Strängnäs på mc

God förmiddag!
Idag är de en fin dag, jag mår bättre idag!

Jag gick upp tidigt (Y), har tvättat, städat lite och vart ute på promenad med Bebis. Moa och mamma har precis varit på samtal i skolan. Moas första dag i högstadiet idag, så stor min flicka. Jag ska nu sätta på mig gympaskorna och traska mot Astra och träffa pappa. Vi ska åka ut till strängnäs med motorcykeln :)
Puss


My weekend

I lördags åkte Veronica och jag ner till Värnamo och gick på High chaparall. Vi hade super skoj, kollade på shower, åkte tåget och åt god mat. På eftermiddagen åkte vi till älskade Jönköping där vi checkade in på hotellet. På kvällen så åkte vi in till centrum och gick ut på en nattklubb, nykter utgång vill jag tillägga. Träffade lite trevligt folk och dans blev det också.
På söndagen gick vi ner och åt frukost och sen åkte vi till A6 och shoppade. Jag köpte en tröja och Vevve handlade också lite. Efter en underbar taco buffeé åkte vi hem till tälje igen. Jag körde hem på 2 tim och 30 minuter ;)
Tack Veronica för en underbar helg. Hon har bjudit mig på alltihopa, detta var min studentpresent :D
Älskar dig!

Idag är det måndag och jag sov till halv 2 på förmiddagen... ångest. Jag hatar det men jag somnande inte förs 04.00 imorse så behövdes väl. 
Sedan har jag varit ute och gått en promenad på ca en timme. Tränat lite här hemma, lagat mat. Fixat och trixat lite. Mitt humör har inte varit på topp idag. Mått lite krasst. Men en ny dag imorgon.

Ciao!



Jobbat klart...nästan

Godkväll!
Kom hem från jobbet för ett tag sen, idag var de sista dagen på ett bra tag.. eller nja iallafall tills den 28 Augusti. Men de känns konstigt att ha ledigt nu efter att ha jobbat en hel sommar. Men nu har jag jobbat nio dagar i rad så lite ledigt skadar inte. Snart börjar jag skolan också så de kan vara skönt.

Imorgon ska jag träffa Camilla, de ska bli roligt. Var ett tag sen nu. Man måste ju se till att bevara den bästa vännen man kan hitta :)

På lördag åker jag och Veronica ner till Värnamo för att gå på High chapparal och sen sover vi på hotell i jönköping en natt. Det ska bli hur mysigt som helst. Jag ser fram emot denna helg.

Lööövee it...


Snott av Camilla (A)

Favorit:
Helgdag: Lördag
Sport: Ishockey helt klart ;)
Årstid: Alla fyra har sin charm men sommar är väl favoriten.

Har du någonsin:
Varit kär: Jo
Sovit utomhus: Ja :D

Sett en död människa: Ja!
Retats: Joo men visst men bara på sköj

This or that:
Pepsi/cola: Cola
Jordgubbar/blåbär: Blåbärspaj är mumsigare än jordgubbssylt men jordgubbar är godare än blåbär ;)haha
Tv/film: Beror på vad de är man ser på
Gitarr/trummor: Gitarr
Adidas/nike: Adidas

Senaste du:
Skrattade: Idag flera gånger
Grät: Ett tag sen
Filmen du såg: På bio: "Bröderna Karlsson"
Drog ett skämt: Alltid
Sjöng en sång: På jobbet

Har du under den senaste månaden:

Badat utomhus: Jaa de ä klart
Bakat: Jaa både på jobbet och hemma.
Velat dött: Åh nej nej nej.



Jag lovar och jag lovar...

på att alltid bli bättre på att uppdatera men jag håller de aldrig.

Lusten finns att skriva och jag har en massor av saker som jag skulle vilja skriva om och dela med mig av men tiden för de finns inte. Det är tråkigt. Jag jobbar så mycket denna sommar och när jag inte jobbar så gör jag något annat kul så datorn blir inte prio 1 om man säger så, vilket jag är glad över men skriva av mig allt kul då och då skulle vara ännu roligare, eller hur?

Jag har en massa roliga punkter att ta upp som har hänt denna sommar men om jag skulle börja skriva allt i detalj så skulle de bli flera sidor så de skiter jag i, däremot kan jag i punktform lista upp lite av de jag vill säga.

Under sommaren 2010 än så länge:


♥ Varit på fantastiska semester resor, Egypten, Sälen, Grönalund x3, kryssning till åland och snart blir det en roadtrip till high chapparal med my big sister. Allt har verkligen varit hur bra som helst.

♥ Jobbat som vikarie på ett elevhem åt en gymnasiesärskola i vagnhärad. I och med det jobbet har jag mognat otroligt mycket som person, lärt mig en massa nya saker som är nödvändiga i min fortsatta utbildning och framför allt har jag lärt känna nya härliga människor i blandade åldrar. Och... Cash $ caaatjiiing

♥ Jag har umgåtts med mina vänner, dock inte alls så mycket som jag har velat men men. Träffat min bästis ett par gånger och de har varit hur mysigt som helst. Vi har solat och badat, gått på stan och varit på gröna lund tillsammans och självklart skrattat i mängder. Fikat med Kallio har jag hunnit med också, mysigt :) Sovit hos Sara en gång och sen jobbar vi med varandra en del.

♥ Jag är glad över att jag kom in på skolan och även kommer att ha kvar detta jobb som extrajobb på helger och kanske vissa kvällar. Jag är glad över att min stora syster har fått fast anställning. Jag är glad över att min lilla syster har fyllt år och snart börjar sjuan. Jag är glad över att pappa tog sitt motorcykelkörkort och kan vara ute och glida mycket nu. Jag är glad över att mamma trivs på sitt jobb och att hon alltid är helt underbar.
Jag är glad över att camilla fick jobb på en förskola. Jag är glad över att jag har gått ner nästan 10 kg på ca ett halvår. Jag är glad när jag pratar med dig och dina söta kommentarer. Jag är glad på livet!


Min tonåring

Igår fyllde min underbara och älskade lillasyster som inte är så liten längre hela 13 år :D
Det firades hela dagen. På morgonen sjöng vi för plutten (hon kommer aldrig att bli stor i mina ögon) och gav lite paket. På kvällen fortsattes det firas ute i Enhörna, hela släkten kom och vi hade jätte trevligt. Moa fick massor av fina paket som hon är super nöjd över. Av mig fick hon en pyjamas, två filmer, en "bakom kulisserna av twilight" bok, en parfym och nyckelband och en magnet med systerbudskap.

Grattis min älskade och välkommen in i dem ljuva tonåren.. *host*  ;)




Hejdär

Det var ett tag sen, under sommaren hinner jag inte blogga så mycket, tiden går åt så mycket annat roligt. Jag jobbar också så de gör de ännu svårare. Men ska försöka bättra mig.

Idag har jag haft en super mysig dag med Rebecca och Camilla. Jag och Kallio satt på ett café i nästan två timmar och pratade och sen gick vi runt lite och jag shoppade myyycket.
Träffade Camilla sen, vi satte oss vid bryggan och pratade sedan gick vi vidare till skateparken och satte oss. Jag fick en jätte gullig nyckelring från liseberg av henna, min bästis <3

puss

imorgon blir de kryssning :D


you...

make me happy, and i miss your kiss