Syskonkärlek

Idag har jag gjort...inte så mycket alls. När jag vaknade gick jag ut med bebis en sväng sen blev det solning på balkongen i någon timma. Jag gick in och somnade en stund vid halv två och vaknade klockan tre, då kom Moa hem. Vi hade lite systermys, badade och bestämde oss för att ha likadana kläder. Moa och jag bakade en kladdkaka i väntan på Ante. Vi hann med en till liten tur med bebis innan Andreas hämtade oss, vi åkte ner till thaimaten och åt, mumsfillibabba. Ut en sväng till icamaxi för att köpa inflyttningspresent till Vevve och hennes Ante.

Snart är det flytt, så bäst att sova ett par timmar nu.
Puss


Småsick

Godkväll

Sitter och kollar på göta kanal 2 samtidigt som jag pratar med älskling på datorn. Ganska nyligen hemkommen från andra Andreas lägenhet dit vi alla åkte för att hjälpa till att packa ihop det sista från källaren. Innan det bjöd Veronica oss tjejer på mat hos mimos för att det snart är dags för hemifrånflytt för min storasyster :)

Imorgon är det fredag och jag är ledig, ska plugga lite men mest bara slappa för på lördag väntar en tung flyttdag och vi får inte glömma att det är min underbara pappas födelsedag då också, 42 hela år blir gammelgubben.
Nej nu ska jag ta och sova och hoppas på en lugn natt!
Pussen


Går som på nålar

åhhh jag vill ha det där samtalet eller smset där de står "nu är jag här utanför" eller något dylikt. Jag har väntat och längtat hela långa dagen.


Nu ringde han :D HEJD

Påsken och solen

Min påskhelg har varit helt underbar, varit med släkten, ätit god mat (för mycket) och bara haft supermys :D Vi har tagit en massa bilder från dem här dagarna men dem har jag ännu inte i datan. Jag ska be min lillasysteryster att lägga in dem här någon dag snart...men jag har lite bilder från idag, och idag har vi solat ute vd almnäs och jag tog mig även ett dopp, 25 april är nog rekord för min del.

Idag är det den sista lediga dagen för dem flesta men jag har ledigt till onsdag vilket känns bra eftersom min gulleplutt kommer hem ikväll och även han är ledig imorgon :D Just nu sitter han i bilköer norr om Gävle, snart framme och då ska han hämta upp mig Ikväll ska jag ta hand om honom extra mycket eftersom han lär vara helt slut efter så många timmars bilkörning, 80 hela mil. Längtar efter att få pussa och krama honom, det känns som om vi har varit ifrån varandra längre än vad vi har :P är faktiskt lite små pirrig haha :D Nej nu tycker ni att jag är larvig så nu är det dags att sluta skriva.

Jag hoppas ni alla glada har haft en bra påsk och att ni är lite extra runda om magen efter påskmaten och godiset ;)


Lön

Jag fick ju in lite pengar på mitt konto igår, när jag tänker efter så bör jag köpa en plånbok och kanske att man skulle gå och färga håret och klippa mig lite. Vill ju köpa kläder också, man borde vara stenrik :D men får ju en massa pangar tillbaka vid midsommar eftersom jag har betalat så mycket i skatt :D

Nu på kvällen har jag och moa bakat en punchtårta som vi också ska ha imorgon =) Morgondagen och söndagen kommer gå supersnabbt. Sen är det måndag, yesyesyesyesyesyesyesyes!!!!!!!


Långfredag

Idag är det långfredagen, vi har varit och handlat samt varit på kyrkogården och gått runt till alla gravar. Hemma har vi städat och lagat mat till imorgon. Veronica och Andreas ska bjuda oss på tacos ikväll här hemma. Dem ringde från icamaxi och sa att jag vunnit en tävling som jag var med i, så imorgon ska jag hämta en 5 -6 kg korg med godis :D

Helt plötsligt vart jag supershopping sugen, kollade runt lite och hittade dem här, visst är dem fina? :D




Saknar min fina påsktupp som är uppe bland parasiten i Skellefteå :) Puss älskling

Bildinlägg

Nu ska jag hämta mina nya glasögon och sedan till skolan, efter det är det påskledigt :D



Sjukt varmt ute är det :D Love it

Lördag

Hejsan kära lördagsmorgon!

Igår var vi ute hos pappa och åt tacos, jag, Moa, Veronica, Andreas, Andreas, Anne och pappa ofc. Det var mysigt och gott, vi kom hem till mamma vid 23 tiden.

Idag är det lördag och vi har precis gjort iordning oss för att åka iväg och göra något skoj, blir troligtvis ikea och skärholmen. Andreas älskar att shoppa ;). Veronica och hennes Andreas ska ta med Moa upp till sthlm och bjuda henne på en överraskning, vad kan jag inte säga ännu.

Hoppas ni alla får en trevlig lördag, cya!