Egypten 2010

Nu är vi hemma igen efter en underbar resa. Jag ska skriva mer om den och lägga upp massor med bilder lite senare, kanske imorgon.
Jag hoppas alla här i sverige har haft det bra. Jag saknar redan Egypten jätte mycket men samtidigt är de skönt att vara hemma.


I´m a live

Jag orkar verkligen inte blogga men jag vill bara tala om att jag lever. Livet rullar på för fullt, jag jobbar och jobbar denna vecka. Imorgon är det fredag och sista arbetsdagen för denna vecka, jobbar 16-21 och på lördag morgon åker jag till Egypten med min kära syster och med Selma. Jag börjar få lite resfeber men de ska bli as skönt med semester :)
Så därmed måste de fixas en massa saker innan resan också, men som tur är hjälper min älskade mamma till med en hel del.

Sitter just nu ute i enhörna och väntar på att pappa ska komma hem från jobbet. Jag ska troligtvis till läkaren imorgon för min hosta och så.

Nej nu får det räcka :)

Ha de bra, bloggar kanske innan resan.


Moa, i love you ♥


Skäris i och snurr snurr i regnet

Kom precis hem efter en låång dag. Jag och Veronica åkte och hämtade Camilla och sen for vi vidare till skärholmen. Eftersom jag, Vevve och Selma åker till Egypten på lördag så ville jag ha något nytt och sommrigt.
Jag hittade faktiskt ett lvitt/rött inne från hm och ett par svarta solglasögon också från hm och sist ett par svarta shorts från Gina tricot. Jätte snyggt tillsammans!
Vi käkade nacho special där upp också :)

Åkte hem till Södertälje och hämtade mamma och Moa hos mormor, brandkåren och ambulansen var där, i porten bredvid mormor, vet inte riktigt vad som hänt men någon gubbe hade tydligen råkat illa ut, brandmännen slog in fönstret för att ta sig in. Att man alltid ska vara så nyfiken...

Vi åkte iallafall vidare allesammans till de lilla tivolit som finns här i stan. Vi åkte tre olika karuseller vilket var skit kul ;) Jag älskar det. Sen skjussade vi hem Camilla och nu är jag hemma.
Ska strax åka till pappa och imorgon klockan 08.00 är de jobb som står på schemat :)

Bra dag :) puss


Slutet på något bra, början på något bättre

Nu har jag tagit studenten. Den 9 juni blev en underbar dag med mycket känslor för min del. Dessa tre år har varit tre helt underbara år, år som har varit mycket givande och som har påverkat mig positivt. Jag kom från grundskolan som en tyst och halvsvag tjej men jag har vuxit som person enormt under denna tid. Jag är glad för det, och jag vill tacka alla som varit med och påverkat detta. Lärare, vänner och familjen. 3 år fyllda med trygghet, man kunde vara trött att vardagen såg likadan ut varje dag men samtidigt visste man att vardagen fanns där och rullade på som vanligt, rutinen fanns. 
Jag har gått hos Christina (skolans kurator) sen jag gick i 5:an på blombackaskolan i intervaller. Hon känner mig, hon vet allt om min hur mitt liv har sett ut, hon vet vad som alltid kommer finnas i min ryggsäck, och hon har hjälpt mig enormt mycket. Jag har många att tacka, jag vill också tacka mig själv
Jag har träffat min bästa vän under dessa år också, de betyder mer än de mesta.

Student dagen då?
Jo den såg ut såhär:
Dem flesta i klassen samlades hemma hos Nathalie där vi hade en liten champagnefrukost, de skrevs i mössor och i böcker och vi skålade lite i champagne. Sedan bar det av till skolan, där vi började med att fotograferas av fotografer från Tema skolfoto AB. Sedan samlades alla i klassrummet där Anders och Maggan pratade lite och vi kollade på bildspel, ett som Anders hade satt ihop och ett som jag klippt ihop (tror ni inte att jag glömde mitt usb minne?). Lunch stod näst på schemat, trevlig underhållning av lärarna och lite premieutdelningar osv. Maten var dock inge vidare alls :( synd men de gjorde ingenting.
    Sen sen sen gick marschen ner till amfiteatern där utspringet skulle ske, alla släktingar stod där i backen. En härlig känsla att springa fram på scenen tillsammans med klassen en sista gång Vi sjöng våran låt som vi hade bestämt, som tur var så hördes det inte så mycket, hihi.

Släkten tog emot mig och jag fick en massa "hänga runt halsen" prylar :D och mitt plakat var så gulligt, jag som liten med pippi peruken.
Flakåkningen genom stan var nästan höjdpunkten på hela dagen fyy faaaan vad det var roligt, sånt jag skulle vilja uppleva igen. Sista varvet på flaket så tog känslorna över och tårarna började rinna som en flod ner för kinden, haha usch det var föör sorligt :( Min faster hämtade mig med hennes cab och sen åkte vi ut till enhörna där restan av familia väntade.
Vi åt smörgåstårta och fikade med tårta och jag fick jätte fina presenter av alla, de kommer bilder på det senare.
Tack alla ni som kom och grattade mig, ni är guld värda (L)

På kvällen var det slutskiva vilket jag gärna kunde ha hoppat över :P nej men det var så himla mycket folk och därmed 200 grader varmt, det rann svett om folket, helt sjukt. Och sen var jag så trött med tanke på hur tidigt man hade gått upp (05.00).
Jag och kallio fick skjuss hem av hennes kompis, åkte hem lite tidigare än väntat vilket var skönt.


Nu går jag vidare i livet och som sagt, detta var
slutet på något bra, början på något bättre

 

Mer bilder kommer när jag lägger in mina egna bilder i datorn vilket kanske blir imorgon ;)


Imorgon imorgon

Tar jag studenten :D efter 12 år i skolan så är det äntligen slut, iallafall tills i höst om jag nu kommer in på högskolan. Det ska bli så roligt imorgon men även sorgligt, blandade känslor helt enkelt men jag ska försöka fokusera på dem positiva känslorna.

Det var ett tag sen jag skrev här på bloggen, men det har verkligen varit full rulle. Jag har jobbat och fixat en hel del inför morgondagen och i fredags så tog min söta kusin Elina studenten :)

Livet är hääärligt :D

Vi kanske hörs senare, puss och kram.

Beskrivning i bilder:


Jobb

Hej, nu är jag hemma från jobbet. Det gick bra men väldigt ovant och det kommer ta ett tag innan man lär sig allt och innan man får in alla rutiner men som sagt det ska nog gå bra, jobbar imorgon också och även på torsdag (blev ändrat).

Jag är sjukt trött just nu, gick upp klockan 07 och har jobbat fram till 21... nu är det dags att sova inför drakbåtsrodden imorgon, ska bli kul fast just nu känner jag mig så stressad och speedad så att jag inte riktigt kan säga att jag längtar ihjäl mig :)

Hörs imorgon om jag hinner my friends.

Maybe a new start


Humor gör livet värt att leva ;)


Fullspäckat

Såhär ser min vecka ut:

Idag:
* 10.25 -... skola
* Ner på stan, lämna in min klänning till skräddaren
*Jobba 14-21

Onsdag
* Drakbåtsrodd
* Vaccinera mig, twinrix och ducoral
* Jobba 16-21

Torsdag:
*Skola
*Christina
*Jobba  16-21

Fredag:
*Elina tar studenten :)

Lördag + söndag:
*Ta det lugnt och planera inför studenten :)

Rätt späckat idag och på onsdag, men de ska nog gå bra


Gröna lund

Jag skrev ingenting igår för dagen var smockfull men jag kan beskriva dagen med fem futtiga ord: Dagen var mer än bäst!

Jag föllde som sagt med Moa och hennes klass på deras lilla klassresa till gröna lund, dem behövde rätt många vuxna med vilket man kan förstå så jag ställde upp med tanke på att vi knappt har något alls kvar att göra i skolan. Pappa följde också med.

Vi träffade hela klassen på stationen vid kvart i elva och därifrån tog vi tåget till stockholm, bussen till djurgården.
Väl inne så var alla barn helt speedade, Moa har liksom gått och pratat om den här dagen i 25 dagar (räknande hon själv ut igår, eller hon behövde inte ens räkna) och nu är dagen för dem äntligen här. Dem sprang runt och åkte karuseller som galningar i ett väldigt högt tempo, det är i sånna läget man blir lite orolig och funderar på: "håller jag på att bli gammal?" ;)
Jag kunde inte hålla mig från att åka så jag fick ett åkband av pappa och sen följde jag efter Moa och Nelly, (då kom även svaret på min fråga: Nej jag är inte gammal ;) ) haha.
Vi åkte allt möjligt och Moa var verkligen otroligt modig, hon åkte typ allt. Dem fick till och med upp mig i katapulten, wiho. Den var fan rolig men efter två åk kände man sig ändå lite illamående trots alls. Så nu är det enda jag inte åkt fritt fall. Men något kvar måste man ju ha annars är det ju inget roligt liksom.
I slutet av dagen tog alla lotter och Moa vann en liten söt mus och jag spelade på chockladhjulet och vann en enorm stor dumle, första vinst med två kg dumle, not bad at all. Juste en langos slank ner i magen också någonstans mellan karusellåken.
Vid kvart i sex åkte alla hem, men tågen och bussarna strulade så det tog ett tag att komma till södertälje. Väl i stan åkte vi och släppte av Moa och Nelly och då kom mamma och Veronica ut med bebis, jag ville visa dem min "lilla" vinst.

Sedan åkte vi till Christer där Annes bil stod eftersom det hade hänt något, motorn skramlar och den tänder inte till när man startar den. Så de var planerat att bogsera ut den till Enhörna så att pappa kan hissa upp den och kolla på den men det blev strul och bestämdes att dem skulle göra det på torsdag istället.
Vi åkte och släppte av Anne och på vägen hem så får vi en sten kastad på bilen och min pappa som är världens lugnaste ;) så åkte vi tillbaka och in vid förskolan där stenen kom ifrån, pappa hoppade ur bilen och jagade och skrek efter dem, två killar som kutade iväg allt vad dem orkade. Vi tänkte ge upp men vi åkte igenom villorna bara för att kolla och där satt dem helt utslagna på vägen, så pappa gasade på och tutade haha. Den ena killen hoppade över ett nätstaket och kutade in på en tomt och den andra sprang tio meter sen stannande han för att han inte kunde andas, hahaha jävla dumhuvun. Pappa skällde iallafall ut honom men dock på ett ganska moget sätt. Han ropade dit den andra killen så han fick komma och be om ursäkt, fy fan vad dem skämdes och jag satt mest och kämpade för att inte skratta åt dem. Ni skulle sett hur dem såg ut, två kaxiga och "coola" 16 åringar som var så små just nu i detta läge, hahhahahahhaha :D

Det kunde faktiskt gått illa, om stenen hade träffat glasrutan men nu är det bara en liten buckla. Jävla idioter.
Men fan så kul det var ;)
Efter denna incident så bestämde pappa och jag oss för att få ut Annes bil till Enhörna iallafall, så vi bogserade ut den, han och jag. Jag satt i den dragna bilen och styrde och bromsade. Första gången jag bogserade men det gick jävligt bra, skit skoj faktiskt ;)

Hem och åt sen vid 22.30 haha

Det var min dag i stora drag eller det blev rätt mycket detaljer trots allt, MVG till dig som orkar läsa allt.
Puss och kram min dag var inte tam ;)