Fresch

Nu ligger jag här och ska alldelses strax sova, känner mig lite extra fräsch just nu, tog nyss ett bad, smörjt in mig i cococsnöts lotion så luktar gott det gör jag också.

Morgondagen blir det skola och sen hem och plugga.

På Torsdag fyller mamma år, längtar <3


Dagens bilder

Idag, har vi städat hemma, jag har hunnit plugga lite, skjussat ut Moa till pappa. De är ungefär min dag.

Moa ville göra en ansiktsmålning på mig, vad gör man inte för dem man älskar? Så sen blev Moa också målad, och allt slutade med att alla där hemma vart målade mer eller mindre, haha.

 Jag är en katt och Moa ska föreställa en panda. ;)


för jävligt

Denna vecka som gått nu har varit bland den tyngsta skolveckan i hela mitt liv, nästan iallafall och värre lär det ju bli. Kraften har runnit av mig och mör som bara tusan.
Nu är det iallafall fredag, yes. En lugn men även rolig helg väntar.
- plugga en massa
+ Tacokväll med Sofie, Sara, Elina, Lotta och Sandra
+ Umgås med mina underbara familj.

Är hemma hos mamma just nu, åkte hit efter skolan.
Om några timmar ska vi bege oss ner till tratten, där vi ska ha projekt möte med våra deltagare. Tina, Camilla, Sara och jag plus ca 6 personer till. Kul de ska bli.

nu ska jag vila lite hoppas vakna upp och vara lite gladare.

Puss

JUSTE: SSK VANN IGÅR MED 2-1 MOT HEMSKA LINKÖPING. SNACKA OM LYCKA
Maja skulle fyllt 10 år igår, Grattis älskade syster, saknar dig och älskar dig ♥


Saknar brunheten.



Höst

Hej, det blev inget inlägg igår, sorry guys.

Jag sitter hemma hos mamma nu, åkte hit efter skolan. Har precis ätit mat.
Jag är super trött, det beror troligtvis på att det var en händelserik helg med lite sömn. Kanske ska ta en liten vilostund nu?

Idag provade vi studentmössor och gjorde även en beställning. Jag köpte: Studentmössa, Hood-tröja, T-shirt, Trosor, årsbok.
Nu är vi nära tjejer ;)

Var även på Möte till 17.00 kom hem vid 6 tiden, eftersom jag missade buss jäveln.

När jag gick från bussen hemåt, märkte jag verkligen att det börjar bli höst nu, grått, kallt och blåsigt. Men så otroligt mysigt.

Kramar.


<3

Hemma igen

Hejsan, nu är vi hemma igen efter en super rolig helg nere i Karlskrona. Det gick bra att komma ner, vi stannade några gånger och fikade/ åt och sträckte på benen. Det tog oss ca 7,5 timmar ner. Vi åkte hem till dem som vi skulle sova hos, dem hade en egen bondgård med massa kor och 4 katter. Stort hus hade dem, vi bodde på övervåningen i ett rum. Lite gammalmodigt sådär men de gick fint.
Sedan  åkte vi alla till kyrkan, klockan 15.00 började bröloppet. Det var fint, länge sedan man var i kyrkan av en rolig anledning. Vädret kunde inte bli bättre, starkt solsken under den underbara höstdagen. Efter vigseln så åkte alla hem till brudparet, Tore och Leena (Annes syster). Där vart det lite mingel och sen en otroligt god middag, det var en kock som stod och lagade alla mat och grillade köttet. Framåt kvällen så började folk att dansa och sjunga karaoke, haha roligt att kolla på dem.
Vi åkte hem till "Vårt hem" tillsammans med Sven och Jannica som bodde där, vi fick skjuss av en vän till Sven. Moa och jag satt i bagageluckan, det var en rätt litet sträcka.
Somnade gjorde vi vid 01.00.

Idag söndag, så packade vi ihop våra saker, åkte till Leena och Tore och sa hej då till dem och alla andra gäster som var kvar. Sen bar det av hemåt, åkte och åkte, stannade flera gånger, i timmernabben där vi med mamma och mormor och gammelmormor hyrde en stuga för 2 år sedan, kul att komma tillbaka och se samma ställe igen, sen fikade vi där i närheten. Söderköping blev också ett stopp, väldigt fin stad. Åt gjorde vi i västervik.

Vi kom hem 21.00 ikväll. Nu är jag skit trött och ska snart sova.

Trevlig helg har det varit bilder ska jag snart lägga upp men har inte rätt sladd här hos mamma, men imorgon kommer dem.

Upp med tuppen imorgon, puss och kram

PÅ TORSDAG SMÄLLER DET! :D


Hej då

Nu drar vi :)
Karlskrona here we come .
Bye bye


Stockholmo!

En super lång men super mysig fredag.

Dagen började med skolan, gick jätte snabbt med tanke på att vi hade två lektioner och slutade runt 13.00, Jag, Sara och Camilla stannade i skolan ett tag för att arbeta med projektarbetet, Efter ett tag åkte Sara hem och kvar blev jag och Camilla. Vi satt då vid bordet vid dörren och hade bra utsikt till allt nödvändigt haha ;) Jag är stolt över att Camilla vågade göra en sak idag, framsteg♥

Sedan så åkte jag upp till flemingsberg och gick till Huddingesjukhus eller Universitets sjukhuset som det nu heter. Väntade på min kära syster som är där och praktiserar för tillfället. Vi åkte in till storstaden och gick och shoppade lite. Köpte Papptallrikar och duk till 100 års festen. Det var vårt stora uppdrag, vi hittade de inne på Buttericks. Veronica köpte en fin blå kjol och en vit ursnygg klänning. Jag köpte ingenting pga att plånboken är tom. Jag längtar så till sista september, *Caschiiiing$*
Vi bestämde oss för att ta tåget hem till Södertälje för att äta nere på stan, vi hamnade på Kebabhouse, godaste kebaben i stan enligt mig. Sedan blev det äntligen hemåt. 20.00 kom vi hem. Tack bästa storasyster för idag, love you♥
Hemma hade mamma och Moa gjort de mysigt med popcorn och sånt. Så söta (L)

Imorgon blir det att gå upp 04.30 för att sedan åka ner till Karlskrona i Blekinge för att gå på Brölopp.Annes syster ska gifta sig. Anne kommer och hämtar oss vid 06.00. Bröloppet börjar klockan 15.00. Resan beräknas ta ca 7 timmar. Det kommer bli roligt men jag kommer troligtvis vara dööö trött imorgon när jag ska försöka ta mig upp ur sängen. Vi sover över hos ett par som bor lite utanför karlskrona. Det kommer bli roligt.
Det blir alltså jag, Veronica, Moa och Anne som åker. Pappa jobbar.

Godnatt, vi hörs på söndag! Ha en fortsatt trevlig helg mina vänner.

I skolan när vi satt kvar och hängde med.... lalalala :D



Systra mi och jag in tha läskiga stad



Klart ska man ju ha ketchup på kebaben ;) hahahaha


helt slut

Orkar inte skriva så mkt, skolan var oerhört seg och tråkig. Ville bara hem. Och när jag kom hem så var jag helt slut, när man börjar 08.15 och går till 16.20 så är det väl förståligt va?
Vi har städat här hemma idag, kollat tv. Inte så mkt plugg.
Mitt Comviq kompis har gått ut och jag har ingen ork till något längre. Skolan dödar mig redan ?
haha.

Det går åt rätt håll, nu är det bara att fortsätta


Beslutsångest

Jag åkte med pappa upp till Enskede och hämtade en diskmaskin som pappa köpt, det var roligt att följa med. På vägen hem stannade vi till och tog en glass. Fick lite handlat på Icamaxi, sen bar det av hem till mammsen igen. Kollat på idol och just nu går kändisdjungeln i bakgrunden, men jag ve inte riktigt vad jag tycker om de? Lite löjligt faktiskt. Men på något sätt så är det ändå underhållande eftersom man följer det.

Jag har lite beslutsångest om hur jag ska göra med en sak. En JÄTTE löjlig sak. Det handlar om: Ska jag ta bort min bilddagbok eller ha kvar den?
Jag har verkligen splittrade åsikter om det. Jag vill ta bort den därför att jag känner att jag växt ur den perioden, kanske dags att gå vidare nu? när jag skaffade sidan, för ca 3 år sedan så var det nytt och roligt, man kunde se andras bilder men sedan kändes de som hela sidan blev en "Bekräftelse sida" Många (inte alla) lägger upp bilder på sig själva endast för att få bekräftelse, hela tiden vilja få höra : "Snygg du är", " Du är finast", "Cool stil" osv, osv. Jag kan ärligt säga att jag gjort precis likadant själv, lagt upp en massa frågor som "vännerna" ska svara på. Oftast: "vad skulle du göra om jag...", självklart har jag gjort det för att se vad personer svarar. Alla människor mår bra över att få höra bra/snälla saker. Det säger jag absolut inget emot men nu känner jag att jag kommit ur den perioden, jag behöver inte lika mycket bekräftelse längre, jag vet att jag duger och jag är Angelica Wallén och trivs med det.
Jag tror att jag känner mig lite för vuxen för den sidan nu.

Men sedan kommer dem andra tankarna in.
Bilddagboken har varit en favorit sida under ett par år nu. Fått en inblick i andras liv, Är det inte så man säger? " En bild säger mer än tusen ord". Sen är det ju också så att jag har lagt in en stor del av mitt liv där på sidan. Massor med bilder och därmed massor med minnen, glada och sorgsna. Jo det är klart att jag kan spara alla bilder på datorn även fast det skulle ta sin lilla tid men på något sätt blir det inte samma sak.
Jag har Facebook nu och tycker om den sidan och på något vis känns det mer naturligt att vara inne där.
Jag är så delad, halva mig säger en sak och den andra motsatsen.
Vad ska jag göra? Eller nej det kan bara jag bestämma själv. Mitt liv, mina val!

Ps. Tänk vilket problem jag har, patetiskt när man tänker på alla dess männiksor ute i världen som lider av tex. matbrist, fattigdom överhuvudtaget, misshandel osv.

Fast detta är mest mina underliga funderingar!

Godnatt och sovgott!




Lets Play


Gratis Online Flash Spill

Lill lördag

Åh fy f*an vad trött jag är idag.
Började dagen med Samhälls ekonomi vilket inte alls är så roligt men det är bara att bita i det sura äpplet. Sedan så var det klassråd, där fick vi reda på att provning av studentmössor kommer ske under nästa vecka. Man blir ju allt lite taggad. Sen psykosocialt arbete, vi skulle göra en poträtt av oss själva. Idrotten var hur tråkig som helst idag, jag brukar tycka om de men vi lekte bara en massa tråkiga lekar. Jag och Nathalie gick på StudentKomité möte. Sedan projektarbete och sist teckenspråk, ja ni ser. Vilken lång dag. Phu.

Nu är det skönt att bara vara hemma och ta det lugnt!

Jag ska äta nu sen ta tag i mina studier.

 

Pussen


Åh vad jag är glad!

Idag är det tisdag, skolan började klockan 08.15 med historia prov, det gick rätt bra, de kändes så åtminstonde. Jag gjorde mitt bästa och skrev och svarade på ALLA frågor. Skönt att ha det avklarat. Wii Bra Angelica.
    Sedan hade vi endast 1 lektion kvar, Barnlektionen, vi kollade på film, det handlade om en flicka som hade en sjukdom som gjorde att hon åldras 10 gånger fortare än andra barn, så dem beräknade att hon skulle dö innan hon fyllt 10 år, hemskt. Jag hann inte se klart hela filmen för jag och Nathalie drog på Elevrådsmöte. Så himla onödigt egentligen. De som diskuteras är helt oväsentliga saker och de är många barnsliga människor med, men som tur är Nathalie och sen tjejerna från RMID 3, Jessica och Kassie(?), och Karro från IDP3.

När de var slut så fixade jag lite små saker i skolan och så köpte jag en macka i kisosken, dem har fått oerhört goda mackor nu. Sedan åkte jag hem.

15.00 var jag och mamma på BUP. När vi satt i väntrummet och väntade på att Frank skulle komma så slog tanken verkligen mig "Det här är sista gången jag sitter här inne".
Det var med blandade känslor jag gick därifrån, jag tog ett steg ut i vuxen livet, lämnade min trygghet, det är ändå dem som fått mig att få den insikt som krävs för att jag kommit dit jag är . Utan deras hjälp skulle jag troligtvis inte utvecklats till den som jag är idag. Jag har lärt mig så otroligt mycket under dessa år på Bup, som jag använt mig av för att hitta en balans i mitt liv. Den kunskap och förståelse som jag har nu kan jag i min tur hjälpa andra med.
Tack till all den personal som jag har haft kontakt med på Bup. Tack till min underbara familj som varit med mig när jag behövt och alltid funnits där och hjälpt mig så gott som de kunnat. Och Tack till mina vänner som har förstått och bara visat att de bryr sig.

Dem har skickat en remiss till UngaVuxna, dem kommer höra av sig i början av nästa år, eftersom jag fortfarande äter medicin så måste jag hålla kontakt med några för att de ska kolla upp att allt går bra, det är skönt. Det jobbiga är att man måste berätta om hela sitt liv, och skaffa förtroende för den personen. Men jag är en sådan människa som har lätt med det så de kommer nog gå bra.

Nu är det mat :)!

Hoppas ni mår bra?

JAG ÄR JÄTTE GLAD



FÄRSK BILD


Måndagen som känns som Söndagen

Nu är denna dag förbi, dagen har varit bra. Lite stressig eller mycket att tänka på kanske man mer skulle kunna säga men överlag så tycker jag de har varit en bra måndag tack vare min mamma. Imorgon är de skola som gäller, historia prov står först på schemat... jaa vi får väl se hur det går, har inte lagt ner all energi på detta G prov men de brukar gå rätt bra iallafall.
Förhoppningsvis slutar vi 13.00 imorgon, åh vad skönt isåfall. Kloclan 15.00 är det Bup för sista gången, sen fyller jag 18 och får inte gå kvar där längre, sorgligt.

Nej nu måste jag sova :) godnatt

Ps. Jag är kär i "21 guns" med Green day. ♥



 

 


går alltid att bli bättre

Jag har blivit så fruktansvärt dålig på att uppdatera mig här på bloggen, vad kan det egentligen bero på? finns olika anledningar det skulle kunna vara, några av dem är; Tidsbrist, tappat lusten, tom på ord, ingen lust att dela med mig av saker? Jag vet ärligt talat inte. Är nog en blandning av lite allt möjligt.

Men gårdagen var super bra, jag fick skjuss hem till Camilla, därifrån åkte vi upp till Tumba till hennes farmor och farfar. Vid 5 tiden så kom släktingarna. Vi åt Tacos och hade de trevligt. Roligt att träffa hennes släkt, Camillas mormor som jag hört så mycket gott om var jätte snäll och trevlig, och Camillas morbror är ssk:are så de gillar vi :D
Hemma igen hos Camilla så tog vi det lugnt, hade de roligt! Tack för att jag fick komma, de uppskattade jag verkligen.

Idag söndag så har min dag bestått av: Plugga, övningsköra med mamma till nykvarn- (motorväg/landsväg/stadskörning), kollat på tv.

Kollade nyss på den svenska filmen som gick på 4:an, den var helt okej.

Ska sova nu, studiedag imorgon men upp med tuppen iallafall.

Mina känslor är såååå blandade inför morgondagen 


internet lagga

Godkväll alla där ute i stugorna, hoppas ni mår bra.

Äntligen Fredag så nu är de långledigt fram tills Tisdag, vi har nämligen studiedag på Måndag.
Dagen i skolan gick bra, troligtvis för att den var så kort, hade 1 lektion. Sen var jag hos Christina för första gången igen efter sommarlovet, skönt att få börja ventilera sig igen. Dela sina jobbiga tankar med någon utomstående. Christina är alltså kurator på våran skola, hon var kurator på blombacka under mina jobbigaste år där så vi känner varandra sen innan, vilket är jätte skönt. Hon är en av dem som verkligen hjälpt mig att utvecklats.

Vi stannade ett tag i skolan och fikade och firade älskade Camilla som blir 18 år idag :D Klart de ska firas, så jag köpte kladdkaka och en fanta flaska till henne. Grattis bästis. Just nu är hon ute på krogen i stockholm, hoppas hon har kul, fick nyligen ett glatt sms, pga stavningen så tror jag minsann att hon har roligt. hiihi.
Imorgon ska jag vara med och fira henne. Ska vara uppe i fornhöjden 13.00 imorgon, så ska jag och hela camillas släkt åka till hennes farmor och farfar där dem ska fira henne med hela släkten, hur gulligt är inte det att jag blir bjuden dit? :D Självklart tackar man ja.
Sen sover jag över hos gullet.



Internet här hemma har krånglat hela kvällen, nu vid midnatt funkar det som först, 3 lever sitt egna lilla liv.

Puss från mig

Familjen <3


The women

Hejsan, sitter i skolan. Hade ingen historia imorse så jag började 11.50, skönt att sova lite extra länge. Mamma och Mormor skjussade mig till skolan eller faktiskt så körde jag.
     Just nu sitter jag, Isabella och Camilla i biblioteket vi fick en uppgift att göra men det var roligare att kolla bloggar, haha. Bara två lektioner kvar nu iallafall, "Samhälle" och "Förskola, skola och fritidshem". 
Ha en bra torsdag, snart är det helg wiho :D Och imorgon fyller Camilla 18 år! <3



<3


Mina nya skor

Dessa stövlar fick jag igår :)
Ursnygga :D



alldeles för trött

Hejsan, de blir inget lång inlägg idag, tröttheten tar över totalt.
Skoldagen gick bra, fick sluta tidigare vilket var skönt. Hem till mamma, hämta saker, blev hämtad av pappa och Moa, vi tre åkte ut till skopunkten där Jag fick ett super duper snygga bruna stövlarnu till hösten :D Jag älskar bruna skor och kläder och jag vart helt kär i stövlarna, bild lägger jag in imorgon :)
Kollade på Idol och på Andra Avenyn för en stund sen, yes att det är tillbaka igen. En bra sak som har med hösten att göra.

Nej nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon för att förbereda inför spexfotot imorgon, ska bli kul men känns ändå stressigt, Klassbild (VIKTIGAST), Ensam foto, Elevrådsfoto.

cya imorgon


Opps

Hejsan, det var ett tag sen, skäms över dålig uppdatering men men ibland har man inte ork eller lust helt enkelt. Helgen har varit bra, blev bättre till lördagen så vi åkte till Enhörna marknad med mamma och mormor och alla systrar. Jag köpte ett bra spel med teckenspråk, många grundord som är jätte bra att lära sig. Sedan så fick jag en super snygg väska från Mamma<3

På kvällen blev de kräftskiva med pappa och släkten, det var mysigt. Vi hade 5 kamp och tipspromenad, tipspromenaden vann jag med 8 rätt av 10, wihuu. Jag vann en handuk och senare ne matta " Borta bra men hemma bäst".
Bilder från kvällen finns på min facebook.

Söndagen var en lugn dag, vilade och pluggade, fikade hos farmor och farfar och var även nere vid båten en stund, jag körde Annes nya bil, jätte skön att köra.

Idag måndag, okej dag men oerhört lång. Knappt en matbit innan 5 så jag har världens huvudvärk, gick på stan en stund me Camilla, hon köpte en fin tröja. Sen åkte hon hem.
Jag skulle åka hem vid 7 men bussen hade gått så nästa skulle inte gå förs 20.30 så Anne som var ute och joggade kom förbi mig på station, vi gick hem till henne och hon skjussade ut mig till Enhörna. tack :)

Nej nu kanske man ska slänga sig i duschen innan sängen får besök.

Puss


Godnatt

Nu ligger jag i sängen och ska till att sova, jag känner mig bättre nu :) Hoppas verkligen att det går åt rätt håll nu men vågar inte hoppas för mycket. Eftermiddagen har varit bra och skön, bara vilat, mamma och Moa kom med Mat, kebab för min del.

Nu tänkte jag be er alla som läser en tjänst.
Man har ju ofta rätt många antal läsare på sin blogg men jag har ingen aning om vilka alla är, några stycken vet jag ju såklart men de skulle vara jätte kul om ni bara kunde lämna ett litet fotspår efter er.
Så snälla skriv gärna en liten kommentar :)tack på förhand :D


Skräckens dag

Usch fy och BLä för denna dag.
Vaknade imorse av världens huvudvärk, hade dock ingen feber när jag vaknade men den kom lite senare fast inte mycket. Jag kan ju också säga att jag är världens känsligaste just nu, bölade som en gris imorse för knappt ingenting.

Mamma ringde till vårdupplysningen eftersom att alla vi 4 här hemma är sjuka. Den som hon pratade med sa att de mycket möjligt kan vara Nya influensan (SVIN) Men att det är bara att vara hemma och vila, men så frågade hon om ingen hade Astma och jag har ju pytte lite astma så om de är nån av oss som får åka in och ta ett prov så blir det jag. Dem skulle ringa från vårdcentralen, just nu är inte mamma hemma så vet inte om dem gjort de. Men det är ju lite läskigt, fast det är nog ingen fara.

Läste om en skola i Värnamo där 124 elever fått svininfluensan. Och vi är ju friska annars så de skulle inte vara så farligt men man blir ju ändå lite omskakad. Fast vi vet INTE ännu vad de är, det kan lika gärna vara en vanlig förskylning? Och så länge man inte får ta ett prov så kan man aldrig veta vad man har/haft.

jag har sovit lite under dagen och försökt dricka så mycket vatten det bara går.

Jag hoppas ni mår bra, puss


VILKEN BILD? Man kan ju inte bli annat än glad.


Det här suger!

Nu har jag vart hemma en dag för att vila upp mig, men vad händer då? Jo jag blir sämre och har till och med fått feber, 38 grades feber. Hela familjem här hemma har över 38 graders feber, yejj kul.
På förmiddagen kände jag mig bra, tog de lugnt och mådde okej, men sen skulle vi ut och lämna några brev och efter de så vart jag helt förstörd. Jag vill INTE vara sjuk, detta Suger så jävla hårt.

Snälla gör oss friska nu?



LOOK A LIKE! ELLER HUR?

Addicted to you

Nu har snart hela denna dag gått och jag är tröttare än den tröttaste.

Vad har jag gjort sen sist?
Hmm jadu? det var en bra fråga, men jag har väl mest suttit här framför datorn, letat efter present till en vän. Fixat med en massa bilder osv. Men jag känner att det inte är bra att sitta för mycket vid datorn för min hälsa, min Rygg värker som aldrig förr och mina ögon blir bara suddiga. Så nu får det räcka för idag. Jag ska vara hemma imorgon också eftersom jag inte är frisk.

Camilla har varit amazing idag som vanligt, hon håller mitt humör uppe iallafall <3

Åt nyss en glass, de är bra för halsen. Fast jag har inte så jätte ont i halsen längre så de är bra.

ni får sova så gott nu och hoppas innerligt att ni håller er friska!


Jag och Mormor på Kreta 09<3 Längtar tillbaka så otroligt mycket, den bästa veckan i mitt liv helt klart.

Kort skoldag

Jaa det är lunch tid nu och här hemma sitter jag. Jag åkte till skolan men märkte ganska tidigt att jag inte orkade :( Mamma kom och hämtade mig så åkte vi hem, hemma är även Moa sjuk. Vi har precis ätit nu och jag känner mig dö trött, ska nog gå och sova ett par timmar. 
Tråkigt när de blir såhär men man måste ju vara hemma från skolan, hoppas jag blir frisk snabbt så att jag inte missar allt för mycket.


Nej nu ska jag vila, :)

Denna köpte mamma till mig <3



Lasso dag

Hejsan svejsan lingon banan, (Ja, jag vet att jag är barnslig :D)

Idag är detTisdag och dagen gick bra. Hade rätt så sköna lektioner men det bästa var ju ändå allt skratt och roligheter som skedde på våra lediga stunder. Lasso kastning, (inte bokstavligt talat dock) kasta nycklar i skogen, snurra runt som en galning. Nu märker jag hur sjuk i huvudet jag och mina vänner låter men så illa är de faktiskt inte. Humor är de viktigaste, och det vet alla som känner mig.

Efter skolan så gick jag in på pressbyrån och köpte två stycken vitamin Well drycker, två fläder som stärker immunförsvaret, that´s good.
Hem sen, skönt eftersom jag har varit trött hela dagen. Hjälpte till med maten, städade lite grann, sen kom mormor och Inger och fikade, dem är kvar fast dem står i dörröppningen och ska gå nu. Men det var trevligt.

 Hej jag heter Angelica och jag är snygg.


Jag tror inte, jag VET
Camilla gjorde denna :D hur söt är hon inte? Gaaah jag är så glad att jag har hittat en vän som jag kan dela ALLT med. Alla minnen som vi har tillsammans är helt sjukt galna och underbara.